Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το ξεπερασαμε το κομπλεξ με τους Αλβανους βλεπω. Τωρα η μοδα λεει για πακιστανοαφγανους..
Το καλυτεροι, ανωτεροι και ξεχωριστοι εχει αποδειχτει πολλες φορες. Γι'αυτο αλλωστε η ζωη στην Ελλαδα ειναι τοσο ωραια!
Τα πουστριλικια τα αφηνω για σενα. Αν "ψαχνω" για τυχερα θα με ενημερωσεις.
Ποιος ειχε ποτε κομπλεξ για τους Αλβανους? ααα καταλαβα, εννοεις αυτους που αντιδρουσαν τοτε που ανοιξαν οι φυλακες της Αλβανιας και μας κουβαληθηκαν εδω μερικες χιλιαδες που ο καλυτερος ειχε σκοτωσει τη μανα του..... απαραδεκτα πραγματα, φασιστικα!

Βεβαιως και εχει αποδειχθει πολλες φορες οτι ειμαστε και ανωτεροι και ξεχωριστοι! Και να σου πω ενα μυστικο? (που κανεις οτι δεν το ξερεις)... τελευταια φορα που κυβερνησε Ελληνας(οχι Ελληνοφωνος) ποτε ηταν θυμασαι?

Τα πουστριλικα ειναι τροπος ζωης για σας κουκλιτσα μου, για μας ειναι απλα μια κατασταση που ανεχομαστε να συμβαινει διπλα μας γιατι ειμαστε δημοκρατες  ;)

Σε πιανω μικρη Χαϊδω.. Τα εχεις χαμενα ομως και σε αφηνω.
Η πραγματικοτητα ειναι πραγματικοτητα. Το να μην σε εκφραζει η να μην την γουσταρεις δεν εχει καμμια σημασια.
Οι μοντερνοι εθνικιστες γιναν πατριωτες για καλυτερο μαρκετινγκ. Σοβινιστικα γουρουνια και μισανθρωποι παραμενουν ομως.

Ελααα, τι μου λες?? η πραγματικοτητα ειναι πραγματικοτητα ε? πςςςςςςςςςς φοβερη διαπιστωση!  εχεις μυαλο τελικα, οχι αστεια :jerking:

και για πες μου μικρη μου Ντολλυ, αυτη η πραγματικοτητα εγινε απο μονη της? και δεν εχουν δικαιωμα να μην την θελουν ή να προσπαθουν να την αλλαξουν οι ανθρωποι? Τι δημοκρατικια που εισαι!!!  

ααα και κατι τελευταιο (για γλυκακι)

αν καποιος που δε γουσταρει στη χωρα του λαθρομεταναστες ειναι "σωβινιστικο γουρουνι και μισανθρωπος", εσυ που δε γουσταρεις κανεναν ανθρωπο στη γη και θες να τους καταστρεψεις ολους τι εισαι???

ασε, μην απαντας και κουρασεις το μυαλουδακι σου

αντε να φας στον Ερυθρο σταυρο, σημερα εχει πουρε με κοτοπουλο και ζελεδακι με γευση κερασι..... δεν ειναι φαγητα αυτα για λαθρομεταναστες, να πατε να τους τα φατε εσεις ανθρωπιστριες μου....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αν απλα μας σιχαθηκε και τα παρατησε παντως, δεν θα τον αδικουσα.

Σωστό, αλλά ας πρόσεχε.

Όταν έβγαινε πρώτη μούρη πρόεδρος της ΝΔ και μετά πρωθυπουργός με υφάκι άραβα φεουδάρχη όμως δεν τον χαλάγαμε.

Καμία δικαιολογία δεν έχει.

Απαράδεκτος όσο δεν πάει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Για την ώρα τον έχουμε στείλει στο περίπτερο.

Να δούμε τι θα φέρει πίσω και τον κρίνουμε, αυτό λέω απλά.
απλά αυτό που δεν είναι σωστό είναι ότι έχουμε μεγάααααααλη υπομονή με τις ΠΑΣΟΚικές κυβερνήσεις και μηδενική με τις δεξιές!
το ότι ο Κωστάκης είναι ο χειρότερος δεν το λέμ(τ)ε τώρα...αλλά πολύ πριν το 2009, και πριν το 2007 ακόμα!
ενώ για τον ΓΑΠ προτείνεις αναμονή....μέχρι να διαλύσει τη χώρα!

λοιπόν θα προτείνω και γω μια σύγκριση (για να έχουμε και μέτρο δηλ) μεταξύ της κυβέρνησης Κωστάκη και αυτής του κινέζου.

ποια ήταν πιο επικίνδυνη και γιατί?
ποια έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα, αλλά και στον μέσο έλληνα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για την ώρα τον έχουμε στείλει στο περίπτερο.

Να δούμε τι θα φέρει πίσω και τον κρίνουμε, αυτό λέω απλά.
για την ωρα ο περιπτερας εχει ερθει να σε βγαλει απο το σπιτι σου κι εσυ ακομη περιμενεις το παιντι να σου φερει τα πατατακια  :idiot: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
απλά αυτό που δεν είναι σωστό είναι ότι έχουμε μεγάααααααλη υπομονή με τις ΠΑΣΟΚικές κυβερνήσεις και μηδενική με τις δεξιές!
το ότι ο Κωστάκης είναι ο χειρότερος δεν το λέμ(τ)ε τώρα...αλλά πολύ πριν το 2009, και πριν το 2007 ακόμα!
ενώ για τον ΓΑΠ προτείνεις αναμονή....μέχρι να διαλύσει τη χώρα!

λοιπόν θα προτείνω και γω μια σύγκριση (για να έχουμε και μέτρο δηλ) μεταξύ της κυβέρνησης Κωστάκη και αυτής του κινέζου.

ποια ήταν πιο επικίνδυνη και γιατί?

Γι αυτό και ηρθε η θεια δικη, να τους παει ολους ασαλιωτα το ιδιο το ΠΑΣΟΚ με αρχηγο το γιο του Μεγαλου Λαμογιου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ισως να αναφέρεσαι και σε εμενα.

Αν δεν βλέπεις τα λάθη του χώρου σου δεν πας μπροστά, δεν θα δεις ποτέ κυβέρνηση....τα βασικά λαθη της ΝΔ τα είπα ποιο πριν...
λοιπόν μια και είμαστε μεταξύ μας, φυσικά και έκανε λάθη!
το μεγαλύτερο?
δεν φρόντισε να έχει κάποια "δικά του" κανάλια!
επικοινωνιακό ήταν καταρχήν το λάθος!

Από κει και πέρα, απλά μου τη βιδώνει η διαρκής αυτοκριτική και η εμπλοκή σ αυτήν και αριστεροΠΑΣΟΚων που ως δια μαγείας, ξεχνάνε τους βαρυποινίτες και ασχολούνται με το ποσο κακοί άνθρωποι είναι οι πορτοφολάδες!
κάνε τις αναγωγές σου που λέει και ένας αριστερός που κάνει αυτό ακριβώς σου περιγράφω.

καλοπροαίρετη κριτική μπορούμε να κάνουμε και έχω πολλά να πω.Αλλά θα το κάνουν σημαία τους οι τρις χειρότεροι και δεν μ αρέσει!

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Διαφωνώ, κρίνοντας από την στιγμή που έφυγε, συμπεραίνω ότι απλά τα έκανε επάνω του, για κανέναν άλλο λόγο.

Απλά πολύ λίγος.
μαλιστα,

απο την πρωτη μερα που ανελαβε ο κωστακης, ο Τσαντ ζητουσε εκλογες!

και οταν τελικα τις εκανε, φταιει παλι ο Κωστακης που εκανε το χατηρι.... και φοβηθηκε κι ολας τον "πολυ" Γιωργακη...

γιατι φοβηθηκε?

δεν κατεβηκε στις εκλογες?

δεν διεκδικησε την ψηφο των Ελληνων?

δεν τους ειπε την αληθεια προεκλογικα?

αν εσυ εισαι θυμα και πιστεψες οτι λεφτα υπαρχουν, δε σου φταιει ο κωστακης φιλε μου! Η κεφαλα σου σου φταιει!  :uglystupid:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
για την ωρα ο περιπτερας εχει ερθει να σε βγαλει απο το σπιτι σου κι εσυ ακομη περιμενεις το παιντι να σου φερει τα πατατακια  :idiot: :uglystupid:

Δεν νομίζω.

Ο Μπούλης, γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα, απολύτως. Ούτε ένα πράγμα, ούτε μισό.

Ειδικά μετά την επανεκλογή του είχε την ευκαιρία να αλλάξει την χώρα.

Και δεν έκανε τίποτα! Τ Ι Π Ο Τ Α !

Γι' αυτό τον κρίνω όπως τον κρίνω.

Τώρα τι έκαναν οι Πασόκοι, στα παπάρια μου, ο Μπούλης είχε την ευκαιρία να τα διορθώσει, αλλά ΔΕΝ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
λοιπόν μια και είμαστε μεταξύ μας, φυσικά και έκανε λάθη!
το μεγαλύτερο?
δεν φρόντισε να έχει κάποια "δικά του" κανάλια!
επικοινωνιακό ήταν καταρχήν το λάθος!

Από κει και πέρα, απλά μου τη βιδώνει η διαρκής αυτοκριτική και η εμπλοκή σ αυτήν και αριστεροΠΑΣΟΚων που ως δια μαγείας, ξεχνάνε τους βαρυποινίτες και ασχολούνται με το ποσο κακοί άνθρωποι είναι οι πορτοφολάδες!
κάνε τις αναγωγές σου που λέει και ένας αριστερός που κάνει αυτό ακριβώς σου περιγράφω.

καλοπροαίρετη κριτική μπορούμε να κάνουμε και έχω πολλά να πω.Αλλά θα το κάνουν σημαία τους οι τρις χειρότεροι και δεν μ αρέσει!

Εδω βγαινει το "αντικειμενικο" Μεγκα με μια παρουσιαστρια και τεσσερις σχολιαστες στα παραθυρα, ολοι ακραιφνεις ΠΑΣΟΚοι..
Και ειναι πρωτο σε θεαματικοτητα.
Αν υπηρχε καναλι με δεξιά παρουσιαστρια και τεσσερις δεξιους σχολιαστες στα παραθυρα, τι θεαματικοτητα θα ειχε?
Αφου ΠΑΣΟΚ θελει αυτος ο βουβαλολαός, ας το εχει.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος ειχε ποτε κομπλεξ για τους Αλβανους? ααα καταλαβα, εννοεις αυτους που αντιδρουσαν τοτε που ανοιξαν οι φυλακες της Αλβανιας και μας κουβαληθηκαν εδω μερικες χιλιαδες που ο καλυτερος ειχε σκοτωσει τη μανα του..... απαραδεκτα πραγματα, φασιστικα!

Βεβαιως και εχει αποδειχθει πολλες φορες οτι ειμαστε και ανωτεροι και ξεχωριστοι! Και να σου πω ενα μυστικο? (που κανεις οτι δεν το ξερεις)... τελευταια φορα που κυβερνησε Ελληνας(οχι Ελληνοφωνος) ποτε ηταν θυμασαι?

Τα πουστριλικα ειναι τροπος ζωης για σας κουκλιτσα μου, για μας ειναι απλα μια κατασταση που ανεχομαστε να συμβαινει διπλα μας γιατι ειμαστε δημοκρατες  ;)

Ελααα, τι μου λες?? η πραγματικοτητα ειναι πραγματικοτητα ε? πςςςςςςςςςς φοβερη διαπιστωση!  εχεις μυαλο τελικα, οχι αστεια :jerking:

και για πες μου μικρη μου Ντολλυ, αυτη η πραγματικοτητα εγινε απο μονη της? και δεν εχουν δικαιωμα να μην την θελουν ή να προσπαθουν να την αλλαξουν οι ανθρωποι? Τι δημοκρατικια που εισαι!!!  

ααα και κατι τελευταιο (για γλυκακι)

αν καποιος που δε γουσταρει στη χωρα του λαθρομεταναστες ειναι "σωβινιστικο γουρουνι και μισανθρωπος", εσυ που δε γουσταρεις κανεναν ανθρωπο στη γη και θες να τους καταστρεψεις ολους τι εισαι???

ασε, μην απαντας και κουρασεις το μυαλουδακι σου  :cheesy:

αντε να φας στον Ερυθρο σταυρο, σημερα εχει πουρε με κοτοπουλο και ζελεδακι με γευση κερασι..... δεν ειναι φαγητα αυτα για λαθρομεταναστες, να πατε να τους τα φατε εσεις ανθρωπιστριες μου....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι δικε μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γι αυτό και ηρθε η θεια δικη, να τους παει ολους ασαλιωτα το ιδιο το ΠΑΣΟΚ με αρχηγο το γιο του Μεγαλου Λαμογιου.
έτσι ακριβώς!
και γι αυτό δεν θα γούσταρα εκλογές στην παρούσα φάση!
όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα είναι λάθος και άδικο.
Αν βγει ο Σαμαράς, θα τον πάνε πίπα κώλο οι δημοσιογράφοι και θα του χρεώνουν ότι μαλακία και προδοτικό έκανε ο ΓΑΠ (βλ όλες τις κωλοπαιδαριές του κινέζου τις πλήρωσε ο Κωστάκης)
Αν ξαναβγεί δε ο ΓΑΠ τότε είναι που θα ξεπουλήσει τελείως τη χώρα...με τη συναίνεση του ελληνικού λαού βεβαίως βεβαίως!

Οπότε άστον να ξεφτυλιστεί μπας και στο μέλλον ξεπεταχτεί κάνας Σύλβιο και μας σώσει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
μαλιστα,

απο την πρωτη μερα που ανελαβε ο κωστακης, ο Τσαντ ζητουσε εκλογες!

και οταν τελικα τις εκανε, φταιει παλι ο Κωστακης που εκανε το χατηρι.... και φοβηθηκε κι ολας τον "πολυ" Γιωργακη...

γιατι φοβηθηκε?

δεν κατεβηκε στις εκλογες?

δεν διεκδικησε την ψηφο των Ελληνων?

δεν τους ειπε την αληθεια προεκλογικα?

αν εσυ εισαι θυμα και πιστεψες οτι λεφτα υπαρχουν, δε σου φταιει ο κωστακης φιλε μου! Η κεφαλα σου σου φταιει!  :uglystupid:

Ρε μέμο...τι μαλακίες γράφεις?

Καταρχήν η αντιπολίτευση ζητάει εκλογές από την επόμενη των εκλογών. Εξ, από και ανέκαθεν!

Η μόνη αντιπολίτευση που δεν το κάνει αυτό, είναι του Σαμαρά (κο κο κο κο κο).

Από εκεί και πέρα. ΓΙΑΤΙ έκανε εκλογές? Γιατί???? Εδώ σε θέλω. Έπρεπε? Ας κοπανιόταν ο GAP, έπρεπε να τις κάνει? Μήπως τελικά όμως βόλευε? Μήπως??????

Απλά...κο κο κο κο κο κο.

Και αυτό με την αλήθεια...χμ...είπε πουθενά που είναι το χρέος πριν τις εκλογές? Μήπως (λέω μήπως) έλεγε ότι η Ελλάδα έχει μικρό χρέος σε σχέση με τις άλλες χώρες που βυθίζονται στην κρίση?

ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ πια?

Και μην μου λες για τον GAP...δεν με νοιάζει, δεν τον ψηφίζω, δεν τον κρίνω ακόμη.

Στα δικά μας, ο ΜΠΟΥΛΗΣ είχε την ευκαιρία να φτιάξει την Ελλάδα, ειδικά μετά την επανεκλογή του.

Και την κλώτσησε.

Και άφησε και ένα μάτσο άχρηστους (πολλούς μάλιστα εκ του προοδευτικού χώρου, βλέπε ταχυδρομόπουλα) να τον ξεφτιλίσουν.

Κρίμα στο όνομά του, κρίμα στην κληρονομιά που κουβαλάει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ο Μπούλης, γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα, απολύτως. Ούτε ένα πράγμα, ούτε μισό.

Ειδικά μετά την επανεκλογή του είχε την ευκαιρία να αλλάξει την χώρα.

Και δεν έκανε τίποτα! Τ Ι Π Ο Τ Α !

Γι' αυτό τον κρίνω όπως τον κρίνω.
καλά τι λέμε τώρα?
μεταξύ κάποιου που σε κλέβει (με αποδείξεις) και κάποιου που δεν σε κλέβει προτιμάς τον κλέφτη επειδή "κάτι έκανε"?
οκ
εγώ πάλι προτιμώ αυτόν που δεν με κλέβει κι ας τον λένε όλοι μπούλη.
στο μόνο που θα μποροπύσα να συμφωνήσω θα ήταν ότι ο Κωστάκης ήταν ο χειρότερος ΔΕΞΙΟΣ πρωθυπουργός ever!
αλλά όχι να τον συγκρίνουμε και με τα λαμόγια! :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
καλά τι λέμε τώρα?
μεταξύ κάποιου που σε κλέβει (με αποδείξεις) και κάποιου που δεν σε κλέβει προτιμάς τον κλέφτη επειδή "κάτι έκανε"?
οκ
εγώ πάλι προτιμώ αυτόν που δεν με κλέβει κι ας τον λένε όλοι μπούλη.
στο μόνο που θα μποροπύσα να συμφωνήσω θα ήταν ότι ο Κωστάκης ήταν ο χειρότερος ΔΕΞΙΟΣ πρωθυπουργός ever!
αλλά όχι να τον συγκρίνουμε και με τα λαμόγια! :headbang: :headbang:

Δεν σε έκλεβε είπες?

31085_1370133947898_1668225698_864252_7977175_n.jpg

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μέμο...τι μαλακίες γράφεις?

Καταρχήν η αντιπολίτευση ζητάει εκλογές από την επόμενη των εκλογών. Εξ, από και ανέκαθεν!

Η μόνη αντιπολίτευση που δεν το κάνει αυτό, είναι του Σαμαρά (κο κο κο κο κο).

Από εκεί και πέρα. ΓΙΑΤΙ έκανε εκλογές? Γιατί???? Εδώ σε θέλω. Έπρεπε? Ας κοπανιόταν ο GAP, έπρεπε να τις κάνει? Μήπως τελικά όμως βόλευε? Μήπως??????

Απλά...κο κο κο κο κο κο.

Και αυτό με την αλήθεια...χμ...είπε πουθενά που είναι το χρέος πριν τις εκλογές? Μήπως (λέω μήπως) έλεγε ότι η Ελλάδα έχει μικρό χρέος σε σχέση με τις άλλες χώρες που βυθίζονται στην κρίση?

ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ πια?

Και μην μου λες για τον GAP...δεν με νοιάζει, δεν τον ψηφίζω, δεν τον κρίνω ακόμη.

Στα δικά μας, ο ΜΠΟΥΛΗΣ είχε την ευκαιρία να φτιάξει την Ελλάδα, ειδικά μετά την επανεκλογή του.

Και την κλώτσησε.

Και άφησε και ένα μάτσο άχρηστους (πολλούς μάλιστα εκ του προοδευτικού χώρου, βλέπε ταχυδρομόπουλα) να τον ξεφτιλίσουν.

Κρίμα στο όνομά του, κρίμα στην κληρονομιά που κουβαλάει.
εγώ συμφωνώ σ αυτά που λες!
ΚΑΙ για τον (αριστεροτραφή) ταχυδρομόπουλο!
αλλά σε σύγκριση μ αυτό:
ο Κωστάκης ήταν ο χειρότερος ΔΕΞΙΟΣ πρωθυπουργός ever!
όχι όμως με τους κλεφταράδες!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν σε έκλεβε είπες?
πες μου λοιπόν τώρα και γιατί ο ΓΑΠ δεν βάζει κανέναν τους μέσα?
αφού αυτό κατ εσέ ήταν το βασικό που ΔΕν έκανε ο μπούλης.

(και μην συνεχίζεις τους συμψηφισμούς.Όχι ίσα κι όμοια οι πορτοφολάδες με τους βιαστές-δολοφόνους-εμπόρους ναρκωτικών και λοιπούς εγκληματίες πλίζ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν σε έκλεβε είπες?

31085_1370133947898_1668225698_864252_7977175_n.jpg

Ααααααα ναι, το μεγα σκανδαλο.
Καλως τον.
Αυτο που ακομη οκτω (8) ξενοι οικοι προσπαθουν να μαθουν αν ειχε ζημια το Δημοσιο και δεν την βρισκουν.
Το Μεγα Σκανδαλο, επειδη ενας καλογερος ανταλλαξε μια λιμνη με μια πλαγια.
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom