Ρε μέμο...τι μαλακίες γράφεις?
Καταρχήν η αντιπολίτευση ζητάει εκλογές από την επόμενη των εκλογών. Εξ, από και ανέκαθεν!
Η μόνη αντιπολίτευση που δεν το κάνει αυτό, είναι του Σαμαρά (κο κο κο κο κο).
Από εκεί και πέρα. ΓΙΑΤΙ έκανε εκλογές? Γιατί???? Εδώ σε θέλω. Έπρεπε? Ας κοπανιόταν ο GAP, έπρεπε να τις κάνει? Μήπως τελικά όμως βόλευε? Μήπως??????
Απλά...κο κο κο κο κο κο.
Και αυτό με την αλήθεια...χμ...είπε πουθενά που είναι το χρέος πριν τις εκλογές? Μήπως (λέω μήπως) έλεγε ότι η Ελλάδα έχει μικρό χρέος σε σχέση με τις άλλες χώρες που βυθίζονται στην κρίση?
ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ πια?
Και μην μου λες για τον GAP...δεν με νοιάζει, δεν τον ψηφίζω, δεν τον κρίνω ακόμη.
Στα δικά μας, ο ΜΠΟΥΛΗΣ είχε την ευκαιρία να φτιάξει την Ελλάδα, ειδικά μετά την επανεκλογή του.
Και την κλώτσησε.
Και άφησε και ένα μάτσο άχρηστους (πολλούς μάλιστα εκ του προοδευτικού χώρου, βλέπε ταχυδρομόπουλα) να τον ξεφτιλίσουν.
Κρίμα στο όνομά του, κρίμα στην κληρονομιά που κουβαλάει.
εγω γραφω μαλακιες ρε ή εσυ?
εχει ηδη αποκαλυφθει το πως και γιατι εχουμε μπει στο ΔΝΤ και την Τροϊκα και συ ακομη ψαχνεις να βρεις για ποιο λογο εφυγαν τον χοντρο?? εισαι σοβαρος τωρα? Τον εφυγαν γιατι δεν θα εκανε τα χατηρια τους! να ξεπουλησει τη χωρα και να καταστρεψει τον κοσμο για να εξασφαλιστουν τα παρανομα κερδη των κολλητων της Μαργαριτας! Και βεβαια η Ελλαδα εχει μικρο χρεος! Ψιχουλα χρωστα η Ελλαδα σε σχεση με αυτα που χρωσταν οι υπολοιποι! Απλα η Ελλαδα με Τσαντ πρωθυπουργο ήταν η πιο καταλληλη για να τους κανει τα χατηρια και να τους τα δωσει ολα!
και για πες εσυ που εισαι εξυπνος, ενας δεξιος που παει να κυβερνησει ενα κρατος που αποτελειται κατα 90% απο πρασινοφρουρους και αριστεραντζες, το θεωρεις ευκολο να κυβερνησει?
ποιοι εκαναν απεργιες διαρκειας για το παραμικρο? (και τωρα δε κουνιεται φυλλο)
ποιοι εκαναν καταληψεις και δεκεμβριανα για μαλακιες? (και τωρα κλεινουν σχολεια και δε μιλαει κανεις)
ποιοι δε συζητουσαν καμια μεταρρυθμιση??? (και τωρα τις εχουν καταπιει αμασητες)
και για πες μου ακομα,
ποιος εκανε ανοιγματα υστερα απο 200 χρονια και σε αλλους συμμαχους πλην της Αμερικης?
ποιος εκανε τις συμφωνιες για τους αγωγους?
ποιος εκανε τις συμφωνιες για την cosco?
ποιος ξεφορτωθηκε το καρκινωμα της Ολυμπιακης?
ποιος μιλησε για τα 12 μιλια εθνικης κυριαρχιας? (και τωρα λεμε να δωσουμε μερικα στρεμματα για να μη μας ζαλιζουν)
να σου πω ποιος? ο Χοντρος (που δεν εκανε τιποτα) και ο Χατζηδακης (που τον εδειραν) ! Για πες μου στην μεταπολιτευση εναν αλλο πρωθυπουργο να εχει κανει κατι για την αναπτυξη και τη στρατηγικη ενισχυση της χωρας? Το οτι ακομη και τα πετρελαια και τα αερια βγηκαν τωρα (παροτι ελεγε ο Τσαντ και ο Παγκαλος οτι ειναι τρελος οποιος λεει οτι η Ελλαδα εχει πλουτο) τυχαιο το θεωρεις??? Αν ηταν ο χοντρος στην εξουσια τι λες? θα ειχαμε ορισει ΑΟΖ ή θα λεγαμε οτι δεν σχολιαζουμε το Ισραηλ που αναγνωρισε την ΑΟΖ μας????
Αλλα οι αλλοι ηταν πιο αρεστοι, γιατι επαιρναν δανεικα και πακετα ντελορ και αντι να κανουν το παραμικρο τα ξεκοκαλιζαν και συ χαιροσουν που σου επεφτε κανενα ψιχουλακι που τους ξεφευγε!