Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

Επισκέπτης
Υ/γραφο: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να προσέχουμε την ορθογραφία μας, κάθε άλλο καθότι δείχνει σεβασμό στο συνομιλητή και στο χώρο...
Μπαρδον,αλλα οταν ο αλλος κανει τον ξερολα,υπερξυπνιο,εθνικοφρονα που κατακεραυνωνει με επιχειρηματα της πλακας τους νεοταξιτες που επιβουλευονται,δηθεν,το ελλαντα ΑΛΛΑ η ανορθογραφια του και η ασυνταξια του βγαζει ματια...αξιζει να του τραβηξει καποιος τα αυτακια για να μην το ξανακανει....το τελευταιο τουλαχιστον.
Είναι και ρατσιστικό και γελοίο...
Δλδ.η μακαριτισσα η Μαλβινα ηταν γελοια οταν δουλευε καθε απογευμα τον Κινεζο για τα σαρδαμ του?Που η σκεψη του Κινεζου ηταν συγκροτημενη,δεν λεω...
Welcome to the bourela.tv club of the Orthography Nazis.
Proud to be a member.
Word-Polizei.
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν έχω καταλάβει (...πιθανόν γιατί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) ποιοί είναι Εθνικιστές και ποιοί είναι Αριστεριστές ή ποιοί είναι συντηρητικοί και ποιοί προοδευτικοί  :think:

Δεν πρόκειται για φιλοφρόνηση...

...αλλά οφείλω να πω ότι η επισήμανση του Βολταίρου για τα τέσσερα συνεχόμενα γράμματα στη λέξη βγδελυρός

είναι

"όλα τα λεφτά"  :dancing:

πολύ δε περισσότερο η πρωτότυπη λέξη που "δημιούργησε" αβγδελυρός με πέντε συνεχόμενα γράμματα  :rockon:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η αλοίωση της Ελλάδας ειναι ανευ προηγουμένου. Οτι πετύχαμε τους τελευταίους 2 αιώνες, να δημιουργήσουμε μια Ελληνικη πατριδα για εμας ανατρέπεται σημερα απο τους εθνοπροδότες πολιτικους της δημοκρατείας. Βγδελυρο πολίτευμα. Κύριοι χανουμε την πατρίδα μας και θα εγερθούν αξιώσεις και απαιτήσεις τα επόμενα χρόνια.

Πέρα από το ...δαίμονα του πληκτρολογίου για την λέξη βγδελυρό, διαβάζοντας με προσοχή το συγκεκριμένο ποστ μπορούμε να δούμε ορισμένες εύστοχες επισημάνσεις

Συγκεκριμένα, φαίνεται να επαληθεύεται ότι θα εγερθούν αξιώσεις και απαιτήσεις όχι μόνο τα επόμενα χρόνια αλλά από τώρα (βλέπε περίπτωση στο Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι ως προς τα σχόλια της Τούρκικης εφημερίδας "Τζουμχουριέτ")

 

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι να μπει μια ταξη σε αυτο το κωλοχανιο οπως το εχουν κανει οι δικοι μας και να επανελθει η ασφαλεια στον πολιτη χρειαζεται μια καλη καλη οριτζιναλ ελληνικη χουντα :grin:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καταρχήν ο Ιπτάμενος είναι "δικός" μου όσο είσαι και εσύ...
ΔΕν ξέρω αν βλέπεις παντού φατρίες, φράξιες, γκρουπούσκουλα, συνιστώσες και τάσεις αλλά εδώ εγώ γράφω για την πάρτη μου και μόνο...
Όπου συμφωνώ με κάποιον το λέω, όπου διαφωνώ πάλι το λέω, όποτε βαριέμαι να γράψω δεν γράφω...

Το ότι ο Ιπτάμενος "έχασε" μια λέξη ή του ξέφυγε η ορθογραφία δεν σημαίνει για εμένα απολύτως τίποτα...
Εδώ δεν είναι διαγωνισμός γραμματικών γνώσεων...
Αν πάλι θέλει κανείς να συγκρίνουμε ακαδημαϊκές περγαμηνές, πολύ ευχαρίστως...
Αλλά σε τούτο εδώ το site οι ακαδημαϊκές περγαμηνές είναι οι επισκέψεις σε μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα, στριπτιτζάδικα, ct, cg...
Για αυτό και λέγεται bourdela.tv και όχι harvard.edu oxford.com...

Για αυτό ας ξεκολλήσουμε από το αν ο Ιπταμενος έγραψε λάθος μια λέξη ή έκανε έναν αναγραμματισμό στο βδεγλυρός...
Και ας σταματήσουν ορισμένοι να λένε "κοίτα τί μορφωμένοι είμαστε εμείς και πόσο πιθήκια είναι οι άλλοι"...

Είναι και ρατσιστικό και γελοίο...


Υ/γραφο: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να προσέχουμε την ορθογραφία μας, κάθε άλλο καθότι δείχνει σεβασμό στο συνομιλητή και στο χώρο...

Ακριβώς: άγεσθε και φέρεσθε.

Συγνώμην αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω.

Είπαμε Wortpolizei και τα συναφή.

και παρόλα αυτά η δύναμη του σάϊτ είναι τα μπουρδέλα ...και όλα τα "συναφή"  :grin:
 

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
650
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να το παίξουμε λίγο scorpioi με τα copy-paste, μπορεί να δώσει τροφή για κουβέντα..
------------
Τη μήνη ακροδεξιών στοιχείων φέρεται να έχει προκαλέσει η απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να οργανώσει συσσίτια για άπορους, ανεξάρτητα εθνικότητας, (Φαντάζεστε να ζητούσαν και διαβατήριο από τους αστέγους αλλιώς να τους παίρναν το πιάτο από το χέρι?) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κληρικοί που παρατήρησαν τα θετικά αποτελέσματα των συσσιτίων που οργανώνονται στην πλατεία Κουμουνδούρου, αποφάσισαν να οργανώσουν ανάλογα συσσίτια και στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου, ως γνωστόν, υπάρχει συσσώρευση άπορων και αστέγων ποικίλων εθνικοτήτων. Η πρόταση αυτή των κληρικών υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Η απόφαση όμως αυτή φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια σε διάφορους «αγανακτισμένους πολίτες» και ακροδεξιούς συντρόφους τους, οι οποίοι κατέφυγαν στην χρήση απειλών προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν τα συσσίτια. Εις μάτην οι κληρικοί εξηγούσαν ότι είναι αναπόσπαστο μέρος του λειτουργήματός τους η αρωγή του συνανθρώπου.
(τώρα το θυμήθηκαν κι αυτοί) Όταν, δε, ανέφεραν ότι το σχέδιο έχει την ενθουσιώδη έγκριση του κ. Ιερώνυμου, οι «αγανακτισμένοι πολίτες» δεν δίστασαν να απειλήσουν και ακόμα και τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να υποχωρήσει στις μισανθρωπικές αυτές απειλές και ότι θα είναι ο ίδιος αυτός που θα ξεκινήσει την διανομή των συσσιτίων στους απόρους της περιοχής.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης και τη στάση των αρμόδιων οργάνων της τάξης...


Πηγή: Το Ποντίκι - www.tvxs.gr/v11617]TVXS[/url]
----------
Βάλτε τώρα στη θέση του τον Μακαριστό. Ικανός ήταν να ρίξει φόλα μέσα στο φαί όπως και πολλοί από δω μέσα.
Ο Ιερώνυμος είναι ενθουσιώδης υποστηρικτής και της www.kivotostoukosmou.org/index.php/gr/frontpage/wellcome]Κιβωτού του Κόσμου[/url]
όπου :
-----------
Η Κιβωτός ιδρύθηκε το 1998 από τον 26άχρονο τότε Πατέρα Αντώνιο, που διαπιστώνοντας τις πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών θέλησε να βοηθήσει με σκοπό να ανατρέψει και να βελτιώσει αυτήν την άσχημη κατάσταση και να αποτελέσει η Κιβωτός μία εστία φροντίδας συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον αυτών των παιδιών της "άλλης" Αθήνας.

Η Κιβωτός συγκεντρώνει σήμερα περίπου 180 παιδιά, από βρέφη έως δεκαοκτώ ετών, σε μια πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινότητα που ανθεί και μεγαλουργεί με την αγάπη του Χριστού.Τα 150 Ελληνόπουλα, μαζί με τα παιδιά από χώρες όπως η Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ουκρανία, Ρωσία, Καζακστάν, Γκάνα, Αφγανιστάν και το Ιράκ,βιώνουν όλα μαζί αρμονικά τη στοργή και την ειρήνη της Κιβωτού που τους ανακουφίζει από τη φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστειες , την εξαθλίωση,την [size=12pt]εκμετάλλευση[/size] και την [size=12pt]αγραμματoσύνη[/size].


kidsone.jpg
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Το είχα βάλει και παλιότερα αλλά ποιός να το σχολιάσει:

«Ο Χριστός φέτος γεννήθηκε στη γέφυρα»

Άμα ο άλλος είναι κολλημένος με την Γερανίου.....

Που παρεπιμπτόντως κατέβαινα από την Σοφοκλέους προχθές και στην γωνία με Μενάνδρου με ακούμπησε κατά λάθος ένας Ιρακινός.

Αμέσως μου ζήτησε στα Ελληνικά συγνώμην.
 

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
650
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σόρυ, δεν είδα ότι υπήρχε κάτι σχετικό..

Αμέσως μου ζήτησε στα Ελληνικά συγνώμην.
Χα ! Ήταν σίγουρα Ιρακινός; Ή πράκτορας μεταμφιεσμένος;

Κάποιοι κληρικοί κάνουν τη δουλειά τους και με το παραπάνω..

Πολλά μπορείς να προσάψεις στον Ιερώνυμο γιατί τυχαίνει να ξέρω απ'τη δουλειά μου αλλά σε άλλα τον παραδέχεσαι..

Μένω στη περιοχή και πρόβληματα τα junkiα μόνο δημιουργούν.. και είναι και έλληνες πανάθεμά τους..

 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Το πρόβλημα των ναρκωτικών και εδώ και σε όλο τον κόσμο είναι πρόβλημα ζήτησης.

Γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι για το γκομενάκι που το βγάζει ο μάγκας στο κλαρί στην Ομόνοια και στην Καποδιστρίου φταίει ο Νιγηριανός που καταπίνει την πρέζα σε καπότα και την φέρνει αεροπορικώς ή ο Αλβανός που την φέρνει με μουλάρι.

Τα ίδια και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα ισχύουν για την φούντα Ζωνιανών, Καλαμάτας και πάσης Ελλάδος, για τα XTC που φέρνουν από την Ολλανδία διάφοροι entrepreneurs DJ και για την κόκα κόλα που σμπρώχνουν κοσμικοί μαϊντανοί σε μοντέλα.
 

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
650
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ε, αφού ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις μια τιμή υψηλή, με εξασφαλισμένη ζήτηση και οι φόροι να πάνε στη τσέπη σου είναι να το χαρακτηρίσεις παράνομο. Είτε φούντα, είτε city tour λέγεται αυτό..
party0022.gif
 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι τραγικό το επίπεδο αριστερού κοκομπλόκου που εχουν πάθει μερικοί.
Καταπιαστήκατε τοσο πολυ απο μια λέξη που έγραψα και βγάλατε τοσα συμπεράσματα ρε μάγκες?Σοβαρά μιλάτε?? Δε τη παλεύετε Χριστό ετσι?? Το χαρήκατε, το ευχαριστηθήκατε? τραβηχτε και μια παχια να χετε να γουσταρετε,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Οχι οτι σας εχω για τιποτα διαφορετικό, ξέρω καλα τι γίνεται στο μυαλό σας και ποσο στραβομουτσουνιαζετε, μπλοκαρει το μυαλο σας και τρελένεστε, το δείχνετε καθε μερα και γελαω.
Μιλαμε για θεματα λαθρομεταναστών, εγκληματικότητας εθνικα θεματα κτλ, και φτιάχτηκαν απο ενα ορθογραφικό ρε  και βρηκαν να πουν για τους εθνικιστες. Πως λεμε ενας μπατσος σκοτωσε τον δεκαπεντάχρονο, ολοι οι μπατσοι, ολη η αστυνομια δολοφονεί. μουσμουλα και τρόλεϋ ενα πραμα,χαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τσιμπατε σα κουτσομούρες. Εχετε χοντρο προβλημα παιδακια.

1zpiihg.jpg
 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Μηνύματα
616
Like
4
Πόντοι
6
Ειναι τραγικό το επίπεδο αριστερού κοκομπλόκου που εχουν πάθει μερικοί.
Καταπιαστήκατε τοσο πολυ απο μια λέξη που έγραψα και βγάλατε τοσα συμπεράσματα ρε μάγκες?Σοβαρά μιλάτε?? Δε τη παλεύετε Χριστό ετσι?? Το χαρήκατε, το ευχαριστηθήκατε? τραβηχτε και μια παχια να χετε να γουσταρετε,  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Οχι οτι σας εχω για τιποτα διαφορετικό, ξέρω καλα τι γίνεται στο μυαλό σας και ποσο στραβομουτσουνιαζετε, μπλοκαρει το μυαλο σας και τρελένεστε, το δείχνετε καθε μερα και γελαω.
Μιλαμε για θεματα λαθρομεταναστών, εγκληματικότητας εθνικα θεματα κτλ, και φτιάχτηκαν απο ενα ορθογραφικό ρε  και βρηκαν να πουν για τους εθνικιστες. Πως λεμε ενας μπατσος σκοτωσε τον δεκαπεντάχρονο, ολοι οι μπατσοι, ολη η αστυνομια δολοφονεί. μουσμουλα και τρόλεϋ ενα πραμα,χαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τσιμπατε σα κουτσομούρες. Εχετε χοντρο προβλημα παιδακια.

1zpiihg.jpg

Τώρα αυτός με το καλάμι έχει πιάσει κουτσομούρα ;
 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Μηνύματα
616
Like
4
Πόντοι
6
εμ τι περιμενες απο αριστερους που ειναι ταυροχροναι ΚΑΙ ανθρωποι του υποκοσμου, μπουρδελων, κλπ....?

Σωστά! Ενώ αν ήταν "Πατρίς, Θρησκεία, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" και ταυτόχρονα μπίχλες και άνθρωποι των μπουρδέλων θα ήταν όλα σωστά σύμφωνα με τα πιστεύω τους
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον θα έπρεπε να γράψω στο θρεντ λαθρομετανάστες, εγκληματικότητακαι ..."ανθρωπιά"

γιατί

δεν είναι όλες ίδιες οι προθέσεις




όλοι οι άνθρωποι της γης είναι

εν δυνάμει θετικά στοιχεία

στην εξέλιξη της ζωής !!!

Όμως, τελικά

κάποιοι λειτουργούν ως πειρατές και αυτό είναι βασικό θεμέλιο στοιχείο ...

Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορώ να υπερασπισθώ a priori τους απανταχού κατατρεγμένους της γης και συγκεκριμμένα τους κατατρεγμένους της Βαλκανικής ...
   :dunno:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
πριν αρκετό καιρό πρώτο θέμα στο κωλοχανείο ήταν μονίμως οι εκλογές.
λίγο αργότερα πρώτο θέμα ήταν η εγκληματικότητα.
πριν τις Ευρωεκλογές πρώτο θέμα ήταν οι λαθρομετανάστες.

ερωτώ
πότε ρε μαλάκες σ αυτή τη χώρα θα κάνετε πρώτο θέμα την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.405
Κριτικές
61
Like
42.517
Πόντοι
22.785
πριν αρκετό καιρό πρώτο θέμα στο κωλοχανείο ήταν μονίμως οι εκλογές.
λίγο αργότερα πρώτο θέμα ήταν η εγκληματικότητα.
πριν τις Ευρωεκλογές πρώτο θέμα ήταν οι λαθρομετανάστες.

ερωτώ
πότε ρε μαλάκες σ αυτή τη χώρα θα κάνετε πρώτο θέμα την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Καποιοι ανθρωποι μπαινουν σε ανησυχιες οταν ακουνε για ευημερια και μεταρρυθμισεις. Φοβουνται την απωλεια κεκτημενων ασχετα αν τα απεκτησαν δικαια ή οχι........... :lheel:
Το πρωτο που θα πρεπει να σκεφτουν ειναι τα παιδια τους. :think: :think:
Αξιζει τα παιδια τους να ζουν σε αυτην την χωρα μεσα σε τετοια αναξιοκρατια ελλειψη ελευθεριας ελλειψη ευνομιας και ευημεριας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εν τελει νομιζο οτι αν η χωρα στραφει στην κοινη λογικη τα οφελη θα ειναι τοσο μεγαλα που θα καλυψουν για τον καθε πολιτη τις τυχον απωλειες του ακομα και για αυτους που οφελουνται αδικα και ιδιαιτερα πολυ απο το σημερινο συστημα. :think: :think: :think:
Χονδρικα μιλωντας ειναι καλυτερο να εχεις μια μεγαλη πιττα απο την οποια μπορεις να νεμεσαι μονο ενα μικρο κομματι απτο να εχεις μια πολυ μικρη πιττα απο την οποια μπορεις να νεμεσαι (αδικα) ενα μεγαλο κομματι....................
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom