Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ειμαστε τυποι
o ένας και μοναδικός τύπος ο αρκάνς λείπει! Εκτός αν λέει ψέματα και μένει κ αυτός στα πέριξ!
ειμαστε τυποι
...ή κάποτε κατοικούσαμε κοντά ;)
αυτος ειναι παμμεγιστος τυποςo ένας και μοναδικός τύπος ο αρκάνς λείπει! Εκτός αν λέει ψέματα και μένει κ αυτός στα πέριξ!
ειναι το νο5 νομιζωΠοια version του κυκλοφορεί τώρα? Είναι που τον μπανάρουμε όλοι οι μοντ στη σειρά!
Το όζον είδες τι κάνει ε?
ειναι το νο5 νομιζω
οτι νουμερο και να βαλει παραμενει ο τυπος που ολοι θαυμασαμε και αγαπησαμε
αν φτασει ως εκει πρεπει να του δωθει ελευθερας να λεει οτι θελειΛες να πηγαίνει όπως το Ι στο στρατό?
Να του δώσουμε το νούμερο 100 τιμής ένεκεν!
αν φτασει ως εκει πρεπει να του δωθει ελευθερας να λεει οτι θελει
θαχει αποδειξει την αξια του
Γιατί δε τους δίνουν οι ίδιοι τα δικά τους? Ή να τους δόσουνε χρήματα για το ενοίκιο! Δηλαδή να βάλουν άλλους να πληρώσουν για αυτά που θέλουν αυτοί! Ωραίοι είναι!
Να σε ρωτήσω κι εσένα, αλλά κι όλους όσους είναι ενάντια στους μετανάστες..
Είσαι Χριστιανός..;
Να σε ρωτήσω κι εσένα, αλλά κι όλους όσους είναι ενάντια στους μετανάστες..
Είσαι Χριστιανός..;
Εγώ που δεν είμαι μπορώ να συνεχίσω να είμαι ενάντια (στους ΛΑΘΡΟμετανάστες) ;
Αν και όλοι οι εν ελλάδι υποστηρικτές τους μάλλον άθεοι είναι και αυτοί...
Ωστόσο, για να καταλάβουμε την τρικυμία εν κρανίω των υποστηρικτών των λαθρομεταναστών, δεν αντιλαμβάνοναι ότι οι πρώτοι που γαμιούνται από την ανεξέλγκτη εισροή είναι οι ίδιοι οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι!
Οι υποδομές φιλοξενίας τους δεν τους χωρούν , κατοικίες δεν μπορούν να βρεθούν, δουλειές το αυτό και έτσι εξαθλιώνονται ακόμη περισσότερο όλοι...
Πότε κάποιοι θα ξεκολλήσουν το μυαλό τους και θα δουν το αυτονόητο: Μεταναστευτική πολιτική τώρα, για να ζήσουν καλά έλληνες και ξένοι...
φιλε σεβαλιε δεν ειπα οτι μενω αθηνα.θεσσαλονικη ειμαι.o ένας και μοναδικός τύπος ο αρκάνς λείπει! Εκτός αν λέει ψέματα και μένει κ αυτός στα πέριξ!
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα?Να σε ρωτήσω κι εσένα, αλλά κι όλους όσους είναι ενάντια στους μετανάστες..
Είσαι Χριστιανός..;
;)Η αλοίωση της Ελλάδας ειναι ανευ προηγουμένου. Οτι πετύχαμε τους τελευταίους 2 αιώνες, να δημιουργήσουμε μια Ελληνικη πατριδα για εμας ανατρέπεται σημερα απο τους εθνοπροδότες πολιτικους της δημοκρατείας. Βγδελυρο πολίτευμα. Κύριοι χανουμε την πατρίδα μας και θα εγερθούν αξιώσεις και απαιτήσεις τα επόμενα χρόνια.
Η αλοίωση της Ελλάδας ειναι ανευ προηγουμένου. Οτι πετύχαμε τους τελευταίους 2 αιώνες, να δημιουργήσουμε μια Ελληνικη πατριδα για εμας ανατρέπεται σημερα απο τους εθνοπροδότες πολιτικους της δημοκρατείας. Βγδελυρο πολίτευμα.
Πως τυχαίνει το μεγαλύτερο ποσοστό των φασιστοειδών, να είναι ανορθόγραφοι; Λες ο κάλος στον εγκέφαλο να προέρχεται από την μηδαμινή λήψη παιδείας;Όταν χρησιμοποιείς άγνωστες σε σένα λέξεις, τουλάχιστον τσέκαρε πρώτα. Σεβάσου το γεγονός ότι δεν είμαστε όλοι αμόρφωτοι σαν εσένα