Ακολουθει μικρο,μικροτατο δειγματακι...Η ανορθογραφια κοκινισμενη οπως εκανε η Δασκαλα στο Δημοτικο-εαν εχει παει ο δικος σου στο Δημοτικο,πραγμα αμφιβολο...Αφου τα εχουμε πει παλια...Ανορθογραφια,αμαθεια και παραφρων ξερολια=Εθνικοφρων μελος στο μπου...Ενταξει εσυ εξαιρεισαι,απο το πρωτο τουλαχιστον.Το"βγδελυρο"σε ποιο ακριβως λεξικο της ελληνικης το απανταει κανεις?
Καταρχήν ο Ιπτάμενος είναι "δικός" μου όσο είσαι και εσύ...
ΔΕν ξέρω αν βλέπεις παντού φατρίες, φράξιες, γκρουπούσκουλα, συνιστώσες και τάσεις αλλά εδώ εγώ γράφω για την πάρτη μου και μόνο...
Όπου συμφωνώ με κάποιον το λέω, όπου διαφωνώ πάλι το λέω, όποτε βαριέμαι να γράψω δεν γράφω...
Το ότι ο Ιπτάμενος "έχασε" μια λέξη ή του ξέφυγε η ορθογραφία δεν σημαίνει για εμένα απολύτως τίποτα...
Εδώ δεν είναι διαγωνισμός γραμματικών γνώσεων...
Αν πάλι θέλει κανείς να συγκρίνουμε ακαδημαϊκές περγαμηνές, πολύ ευχαρίστως...
Αλλά σε τούτο εδώ το site οι ακαδημαϊκές περγαμηνές είναι οι επισκέψεις σε μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα, στριπτιτζάδικα, ct, cg...
Για αυτό και λέγεται bourdela.tv και όχι harvard.edu oxford.com...
Για αυτό ας ξεκολλήσουμε από το αν ο Ιπταμενος έγραψε λάθος μια λέξη ή έκανε έναν αναγραμματισμό στο βδεγλυρός...
Και ας σταματήσουν ορισμένοι να λένε "κοίτα τί μορφωμένοι είμαστε εμείς και πόσο πιθήκια είναι οι άλλοι"...
Είναι και ρατσιστικό και γελοίο...
Υ/γραφο: Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να προσέχουμε την ορθογραφία μας, κάθε άλλο καθότι δείχνει σεβασμό στο συνομιλητή και στο χώρο...