Επισκέπτης
Η μελαχρινη η Βουλγαρα σε στραπονιαζε τρανουλη?φάτε τώρα της πίπα του ΣτΕ και σιωπή.. θα χάσετε τους γαμιάδες σας...
Κατσε καλα λεμε σκατογερε...
Η μελαχρινη η Βουλγαρα σε στραπονιαζε τρανουλη?φάτε τώρα της πίπα του ΣτΕ και σιωπή.. θα χάσετε τους γαμιάδες σας...
Η μελαχρινη η Βουλγαρα σε στραπονιαζε τρανουλη?
Κατσε καλα λεμε σκατογερε...
Ποιο εμβλημα της γαλλικης επαναστασης ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ?γιατί λουλούκα θα με δείρεις.. ????
αει γαμίσου μαλάκα...
και βγάλε το έμβλημα της γαλλικής επανάστασης.. μην την βρωμίζεις ζώο..
Ποιο εμβλημα της γαλλικης επαναστασης ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ?
Τον πινακα του Ντελακρουα,φιλοτεχνημενο το 1830?
Ποιο εμβλημα της γαλλικης επαναστασης ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ?
Τον πινακα του Ντελακρουα,φιλοτεχνημενο το 1830?
Μουνοπανο τρανυ,φτηνα τη γλιτωσες,δεν λεω τιποτε αλλο.
μπαμπάκι ο δρόμος σου.. αν οδηγείς μηχανή στρωμένος με λάδια..
εκτός από χοντρός άσχημος και πούστης είσαι και σκατόψυχος.
εκτός από χοντρός άσχημος και πούστης είσαι και σκατόψυχος.
δεν ντρεπεσε γυναικα και να χρησιμοποιεις τετοια γλωσσα? πιπερι που σιου χρειαζεται >
ρε ξεφτίλα μαζέψου πριν είναι αργά.ενώ ό δικός και του υπερπόντικα ο κωλος πλημυρίζουν από καλωσύνη.. ειδικά του δεύτερου...
αφού μιλάει με τον κώλο τι περίμενες να πεί ρε?
αμα ασχοληθεις παραπερα τι θα του κανεις?ρε ξεφτίλα μαζέψου πριν είναι αργά.
όσο σπάω πλάκα μαζί σου και δεν ασχολούμαι παραπέρα.
στα αρχιδια σου αλεκο, να τη πας μια βολτα....μη φοβασε,μπεμπα εχει και ο τελευταιος καγκουρας,σιγα μην ασχοληθει μ'αυτο...o θεος να μας φυλαει απο τετοιες γυναικες συναγωνιστη. και μου ελεγε να την παω βολτα με την bmw. πως δεν την πατησα, θα μου το εσπαγε το αμαξι η αναρχικια
σου περασε ποτε απο το μυαλο πως ουσα αριστερη, ενδεχεται να κυκλοφορει με πολυ ακριβοτερη bmw απο τη δικια σου?o θεος να μας φυλαει απο τετοιες γυναικες συναγωνιστη. και μου ελεγε να την παω βολτα με την bmw. πως δεν την πατησα, θα μου το εσπαγε το αμαξι η αναρχικια
στα αρχιδια σου αλεκο, να τη πας μια βολτα....μη φοβασε,μπεμπα εχει και ο τελευταιος καγκουρας,σιγα μην ασχοληθει μ'αυτο...
σου περασε ποτε απο το μυαλο πως ουσα αριστερη, ενδεχεται να κυκλοφορει με πολυ ακριβοτερη bmw απο τη δικια σου?