Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τα ζόρια θα τα έχεις εσύ μάλλον τώρα που το ΣτΕ αποφάσισε να απορρίψει την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.. και δεν θα βρίσκεις πακιστανική ψωλή που σου αρέσει...
αράχνες θα βγάλει ο κωλαράκος σου και μετά θα χρειαστούμε black & decker κρουστικό για να τον συνεφέρουμε...
τι να κάνουμε;
δεν έχουμε όλες την τύχη σου να κρατάμε τον κώλο μας ανοιχτό διάπλατα :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η Ισιδωρα ειναι πιο αντρας απο τον fethry :2funny:

δεν έχω πηδήξει κανέναν από τους δύο (ακόμη) και δεν εκφράζω άποψη...

να είσαι σίγουρος ότι μόλις το κάνω θα γράψω κριτική... (στα ts-call girls)...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ότι πεις χοντρούλα μου :2funny:

Έτσι, έτσι!

Επίθεση στα σωματικά χαρακτηριστικά του άλλου και στις προτιμήσεις του. ΚΑΤΙΝΙΕΣ!

Μπορείς να μας πεις πού ξέρεις και τα δύο; Τόσο καλά τον ξέρεις τον tramountana;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έτσι, έτσι!

Επίθεση στα σωματικά χαρακτηριστικά του άλλου και στις προτιμήσεις του. ΚΑΤΙΝΙΕΣ!

Μπορείς να μας πεις πού ξέρεις και τα δύο; Τόσο καλά τον ξέρεις τον tramountana;

της τα είπαν στην κατάληψη που συχνάζει ρε... κάποιος από τους ομοίους της

Συνημμένα

• b_1629_07starenios.jpg
    b_1629_07starenios.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 11

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Έτσι, έτσι!

Ψαξε τις φωτο που ποσταρει ο tramountana...Οι περισσοτερες ταιριαζουν στο προφιλ της Δωρας :grin:

(sorry τραμμυ, αν θυμαμαι καλα στο χρωσταγα :grin: )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ψαξε τις φωτο που ποσταρει ο tramountana...Οι περισσοτερες ταιριαζουν στο προφιλ της Δωρας :grin:

(sorry τραμμυ, αν θυμαμαι καλα στο χρωσταγα :grin: )

έχω την φήμη μπαζογαμιά δεν το αρνούμαι...
εξάλλου αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις φίλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο αναμαρτητος να πεταξει την πρωτη πετρα :2funny:

αντε μπράβο... αντε γιατί εδώ μέσα όλοι μοντέλλες μου γαμάτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο κάτω κάτω της γραφής είμαι και ελεήμων... θα πάω και στον παράδεισο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) τόσα μπάζα έχουν δεί χαρά στα σκέλια τους από μένα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για πε για πε... δεν καταλαβαίνω τίποτις εγώ.. γαιδαρόπετσα έχεις ιδέα?
Οχι για σενα, για την δικια μου λεω...Οταν της ειπα ομως για το θρεντ με τις φωτο, μου ειπε οτι αν τολμησω θα μου κανει τα @@ σουβλακι :o

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οχι για σενα, για την δικια μου λεω...Οταν της ειπα ομως για το θρεντ με τις φωτο, μου ειπε οτι αν τολμησω θα μου κανει τα @@ σουβλακι :o

αρχιζε να τα αλατίζεις και να τα μαρινάρεις από τώρα... θα σου τα φαει που θα σου τα φάει ας είναι και νόστιμα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αρχιζε να τα αλατίζεις και να τα μαρινάρεις από τώρα... θα σου τα φαει που θα σου τα φάει ας είναι και νόστιμα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα περιμενω να ληξει η εγγυηση για να παρω αλλο μοντελο και θα ποσταρω τοτε...Ο καιρος γαρ εγγυς :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ανοίξαμε εδώ και χρόνια και σας περιμένουμε
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63044&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63044&catid=3[/url]

Συγκεκριμένα, το 2010 συνελήφθησαν συνολικά 132.524 λαθρομετανάστες έναντι 126.145 το 2009. Αντίστοιχα, το 2010 συνελήφθησαν 1.150 διακινητές λαθρομεταναστών έναντι 1.716 το 2009

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ανοίξαμε εδώ και χρόνια και σας περιμένουμε
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63044&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63044&catid=3[/url]

Συγκεκριμένα, το 2010 συνελήφθησαν συνολικά 132.524 λαθρομετανάστες έναντι 126.145 το 2009. Αντίστοιχα, το 2010 συνελήφθησαν 1.150 διακινητές λαθρομεταναστών έναντι 1.716 το 2009

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

τι να κάνουμε ρε φίλε... αμα πάει κανένας να τους κυνηγήσει βρίσκει και τον μπελά του από τους αναρχοάπλυτους... φασίστα τον ανεβάζουνε φασίστα τον κατεβάζουνε...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

τι να κάνουμε ρε φίλε... αμα πάει κανένας να τους κυνηγήσει βρίσκει και τον μπελά του από τους αναρχοάπλυτους... φασίστα τον ανεβάζουνε φασίστα τον κατεβάζουνε...
H λέξη κλειδί είναι συνελήφθησαν
-Πόσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι δεν λέει. :headbang:

Επισκέπτης

Φασιστα και χοντρομουνοπανο σαν και σενα,που τον παιρνει ασαλιωτα...

Επισκέπτης
«Όχι» του ΣτΕ στο δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες

www.pixhost.org/show/28/5674196_image-ashx.jpeg] [/url]

Βολές για αντισυνταγματικότητα δέχθηκε ο νόμος Ραγκούση, με τον οποίο δόθηκε το δικαίωμα στους αλλοδαπούς μετανάστες να ψηφίσουν, αλλά και να κατέβουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου του 2010, από το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, που παρέπεμψε το θέμα για οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Το Δ’ Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισήγηση του συμβούλου Επικρατείας Ε. Αντωνόπουλου, έκρινε πως ο νόμος 3838/2010, που δίνει το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» στις δημοτικές εκλογές στους αλλοδαπούς μετανάστες που ζουν στη χώρα μας, παραβιάζει σειρά διατάξεων του Συντάγματος. Σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας, θα έπρεπε να είχε προηγηθεί αναθεώρηση του Συντάγματος, καθώς το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», σύμφωνα με το ισχύον συνταγματικό πλαίσιο, έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες « και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή».

Οι σύμβουλοι Επικρατείας θέτουν ως ουσιαστική προϋπόθεση για την απόκτηση της ιθαγένειας τους δεσμούς αίματος, δηλαδή την ελληνική καταγωγή. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η απόκτηση της ιθαγένειας δεν σχετίζεται με τον «χρόνο νόμιμης διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειάς του, τη φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, την ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα ή άλλη τυπική προϋπόθεση» του αλλοδαπού, όπως προβλέπει ο νόμος Ραγκούση, Επισημαίνουν, δε, πως θα έπρεπε να υπάρξει ουσιαστικός δεσμός με τη χώρα, όπως «η εκ μέρους του εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως».

Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει προσφύγει κατά του νόμου Ραγκούση ο δικηγόρος Αθηνών Γιάννης Ανδριόπουλος, ενώ παρέμβαση υπέρ της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών άσκησαν η Ελληνική Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η Έντα Γκέμυ από την Αλβανία, η οποία είχε υποβάλει αίτηση, για να μετάσχει στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές στον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

ΠΙΠΕΣ.

Σικε παιχνιδι ΛΑΟτζηδων-ΠΑΣΟΚων περι ονου σκιας.

"Σαφή μηνύματα σκλήρυνσης της στάσης της στέλνει η Πολιτεία προς τους μετανάστες, απεργούς πείνας. Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απαγγελία κατηγορίας για την κατάληψη της Νομικής Σχολής, ενώ ο υπ. Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης κατήργησε υπουργική απόφαση του προκατόχου του κ. Πρ. Παυλόπουλου, με την οποία νομιμοποιήθηκαν οι 15 μετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στα Χανιά το 2008 με αντίστοιχο αίτημα....Σε ό,τι αφορά την επίμαχη υπουργική απόφαση, με την κατάργησή της εκλείπει η δυνατότητα του υπουργού Εσωτερικών να παράσχει κατ’ εξαίρεση άδεια διαμονής σε αλλοδαπούς που δεν είχαν στο παρελθόν."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom