Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
  ΤΟ ΛΑΟΣ λεει την αληθεια.αληθεια πως νιωθετε οταν χτυπαν τα παοδια σας στο σχολειο τα αλβανακια και εσεις κανετε της κοτες διοτι φοβαστε.ευτυχως δεν εχω παιδι ακομα αλλα το πρωτο πραγμα που θα μαθει ειναι πολεμικες τεχνες και αμυνα και επιθεση  για τους αλβανους.οι ποιο ησυχοι απο ολους ειναι οι μαυροι και οι μαυρουλες.

Εσύ αυτό που θα του μάθεις σίγουρα καλά είναι το πως να μαλακίζεται...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ενω εσυ απλά και μονο επειδη σε λιαζει ο ηλιος που λιαζε τον περικλη εχεις υιοθετησει όλα τα επιτευγματα των αρχαιων, αφου ως νεοελληνες εισαι παγκοσμιως της καρπαζιας. Αληθεια ξερεις ποσοι "έλληνες" καταλαβαινουν αλβανικα; αρβανιτες μια δυο τρεις δεκαπεντε γενιες και στο τελος ειναι και ρατσιστες με τους αλβανους!Παρανοιες και παραλογισμοι επιπλαστων ιδεολογηματων οπως τα εθνη.

Εγώ φίλε μου είμαι Έλληνας και οι περισσότεροι άλλοι που κατοικούν σε αυτοί τη χώρα.
Οι χοροί μας είναι από την εποχή του Διονύσου και τα τραγούδια από την εποχή του Αγαμέμνονα.
Το ότι λέγονται τέτοιες, λυπάμαι, ηλιθιότητες, δείχνει τι σόι κράτος μας έχουν καταντήσει οι Ζαχόπουλοι - τουρκόφατσα, καλά να είναι

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ φίλε μου είμαι Έλληνας και οι περισσότεροι άλλοι που κατοικούν σε αυτοί τη χώρα.
Οι χοροί μας είναι από την εποχή του Διονύσου και τα τραγούδια από την εποχή του Αγαμέμνονα.
Το ότι λέγονται τέτοιες, λυπάμαι, ηλιθιότητες, δείχνει τι σόι κράτος μας έχουν καταντήσει οι Ζαχόπουλοι - τουρκόφατσα, καλά να είναι
βαριεμαι να σου απαντησω

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ΤΡΑΒΑ ΑΛΒΑΝΕ να κανεις κυρηγμα στους ομοεθνοι σου που κλεβουν,βιαζουν,δολοφονουν καθε μερα.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το κουμούνι , κάνει το καλύτερο σαπούνι!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΤΡΑΒΑ ΑΛΒΑΝΕ να κανεις κυρηγμα στους ομοεθνοι σου που κλεβουν,βιαζουν,δολοφονουν καθε μερα.
στους ομοεθνοι? μπορω να σου κανω μερικα ιδιαιτερα στα ελληνικα αν θες. πριβε το κινητο μου.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
το πρωτο που θα μαθει ειναι να βαραει στο ξυλο κατι αλβανους σαν και εσενα και την οικογενεια σου.αντε γεια που λεει και ο φιλος μου ο τσουκαλας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε ναι, τα τραγουδια του Βας Βας ανάγονται στο Διόνυσο και τον Αγαμέμνονα:    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ενω εσυ απλά και μονο επειδη σε λιαζει ο ηλιος που λιαζε τον περικλη εχεις υιοθετησει όλα τα επιτευγματα των αρχαιων, αφου ως νεοελληνες εισαι παγκοσμιως της καρπαζιας. Αληθεια ξερεις ποσοι "έλληνες" καταλαβαινουν αλβανικα; αρβανιτες μια δυο τρεις δεκαπεντε γενιες και στο τελος ειναι και ρατσιστες με τους αλβανους!Παρανοιες και παραλογισμοι επιπλαστων ιδεολογηματων οπως τα εθνη.
Αν δε γουσταρεις μαγκιτη λεωφορειο και πισω..σπιτι στη γιαγια και τον παππου...αντε πολυ αερα πηρατε ζωντοβολα...Θυμαμαι το 1991 που ηρθατε ΗΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι και σας δεχτηκαμε και μετα αρχισατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ...πηγαινε Μιλανο να δεις τι μοκο κανετε...πηγαινε Ολλανδια-Λουξεμβουργο-Αυστρια να δεις ποσο της φαπας ειστε...μια ζωη κομπλεξικοι..εξαιρουνται αρκετοι βεβαια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν δε γουσταρεις μαγκιτη λεωφορειο και πισω..σπιτι στη γιαγια και τον παππου...αντε πολυ αερα πηρατε ζωντοβολα...Θυμαμαι το 1991 που ηρθατε ΗΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι και σας δεχτηκαμε και μετα αρχισατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ...πηγαινε Μιλανο να δεις τι μοκο κανετε...πηγαινε Ολλανδια-Λουξεμβουργο-Αυστρια να δεις ποσο της φαπας ειστε...μια ζωη κομπλεξικοι..εξαιρουνται αρκετοι βεβαια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κοίταξε να δεις, η μιλάς λίγο σοβαρά ή λέμε μαλακίες. Τα παραδοσιακά λέω. Ακόμα τα χορεύουν και τα τραγουδάν. Οι Αλβανοί τότε δεν...υπήρχαν. simply

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
το πρωτο που θα μαθει ειναι να βαραει στο ξυλο κατι αλβανους σαν και εσενα και την οικογενεια σου.αντε γεια που λεει και ο φιλος μου ο τσουκαλας.
ελα ρε!τι κανει αυτος ο αρειος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κοίταξε να δεις, η μιλάς λίγο σοβαρά ή λέμε μαλακίες. Τα παραδοσιακά λέω. Ακόμα τα χορεύουν και τα τραγουδάν. Οι Αλβανοί τότε δεν...υπήρχαν. simply
έχεις κανει καποια ερευνα για αυτο? περιμενω τη βιβλιογραφια σου για τη διαπιστωση σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom