georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
γνωριζομαστε από καπου;
Δεν νομίζω. Σε γνωρίζω μόνο από τα γραφόμενά σου στο site.
γνωριζομαστε από καπου;
Οκ, δεν είσαι ξενοφοβικός, είσαι μόνο αλβανοφοβικός. Ικανοποιημένος απο τη διόρθωση;
Ε ναι, η Έφη Σαρρή και ο Θέμος Αναστασιάδης είναι ατράνταχτα επιχειρήματα υπέρ του νεότερου πολιτισμού μας!Πολλοί Αλβανοί έχουν διαπρέψει και πολλοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες. Οι μετέχοντες τις ημετέρας παιδείας θεωρώ ότι γίνονται "Έλληνες", αλλά φυλετικά πως να το κάνουμε, είμαστε ανώτεροι. Αλβανοί και Πολιτισμός ίσον ανέκδοτο. Μη κάνουμε συγκρίσεις, ντροπή.
Πολλοί Αλβανοί έχουν διαπρέψει και πολλοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες. Οι μετέχοντες τις ημετέρας παιδείας θεωρώ ότι γίνονται "Έλληνες", αλλά φυλετικά πως να το κάνουμε, είμαστε ανώτεροι. Αλβανοί και Πολιτισμός ίσον ανέκδοτο. Μη κάνουμε συγκρίσεις, ντροπή.
Δηλαδή, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης να είχαν ως εγκλείστους μόνο τους μη Άρειους της Γερμανίας και όχι όποιον απλώς έβρισκαν μπροστά τους οι Ναζί. Αυτό μου λες;
περιμενω το μπαν σου καλή μου.εσκασε και αλβανος στο σαιτ εσκιγια αληθεια πωσ και δεν εισαι σε καμια ληστεια παρεα με τα αδερφια σου.προφανως πουλησες την μανα σου για λιγα ευρω οπως ολοι οι αλβανοι.
Παραμένω της άποψης "δουλειά για όλους, με ίσα μεροκάματα και ασφαλιστική κάλυψη"Τα επιχειρηματα σου ειναι ακυρα. Οταν υπαρχει μεγαλο ποσοστο ενος λαου σε ενα αλλο κρατος αυτο λεγεται μειονοτητα. Οταν οι Αλβανοι γινουν μειονοτητα στην Ελλαδα θα εχουν αλλου ειδους αξιωσεις. Δε ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα η πλειοψηφια τους μισει την Ελλαδα.
Αυτο που λεω εγω (και μη βαζεις λογια στο στομα μου) ειναι οτι δε μπορει σε μια συγχρονη ευρωπαικη χωρα (μη χεσω) να μην υπαρχει μεταναστευτικη πολιτικη. Να εχουμε ανοιχτα συνορα. Να μπαινει οποιος γουσταρει. Αρρωστος, εγκληματιας η καποιος που δεν εχει τιποτα να προσφερει στη χωρα μας.
Πρεπει να υπαρχει σχεδιασμος για το ποσους μπορει να σηκωσει η οικονομια μας, τα σχολεια μας, τα νοσοκομεια. Ποσοι μπορουν να δουλεψουν. Να γινεται επιλογη των καλυτερων και τα χαρτια να δινονται νομιμα και να μη πουλουνται στα προξενεια. Να γινεται ελεγχος ως προς την υγεια, το ποινικο μητρωο. Να εχουν καποια επαγγελματικη εξειδικευση. Δηλαδη θες να μου πεις οτι αυτα που λεω δεν ειναι κοινη λογικη?
τους Μαύρους που ζουν στα projects ( τεράστια κτίρια σαν κλουβιά )
Μια επίσκεψη θα σε πείσει , γιατί
εσκασε και αλβανος στο σαιτ εσκιγια αληθεια πωσ και δεν εισαι σε καμια ληστεια παρεα με τα αδερφια σου.προφανως πουλησες την μανα σου για λιγα ευρω οπως ολοι οι αλβανοι.
Δεν το εύχεσαι, αλλά ...θα το επικροτούσες σαν να λέμε.Δεν εύχομαι να γινόταν αυτό βέβαια. Αλλά εάν είχε περιοριστεί σε αυτό, θα ήταν σίγουρο πιο ανώδυνο για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Παραμένω της άποψης "δουλειά για όλους, με ίσα μεροκάματα και ασφαλιστική κάλυψη"
Δεν είναι κοινή λογική;
φεθρη καλος φιλοαλβανος ακουγεσαι και εσυ.
Πισοχώστη μου, εσύ το ξεκίνησες το θρεντ, έστω και με αγνά κίνητρα, το δέχομαι.Ρε φιλε που ζεις? Δε βλεπεις τι γινεται στη Ελλαδα? Βλεπεις πουθενα αξιες και ιδανικα? Πουταν εχουμε γινει.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Το οτι ειμαστε Ελληνες δε μας κανει ανωτερους απο οποιαδηποτε αλλη φυλη. Καθε ανθρωπος παιρνει αξια με αυτα που κανει ο ιδιος. Αν καποιος ειναι αχρηστος, ειτε Ελληνας ειτε Αλβανος το πολυ πολυ να γινει σκουπιδιαρης.
Δεν είπα αυτό, και το ξέρεις.Και ισες υποχρεωσεις. Αλλα τα κριτιρια που βαζω εγω δε τα αποδεχεσαι? ΝΑ ερχεται ο οποιοσδηποτε εδω?
Πισοχώστη μου, εσύ το ξεκίνησες το θρεντ, έστω και με αγνά κίνητρα, το δέχομαι.
Τράβα όμως τώρα να μαζέψεις τα μπουλντόγκ που "προεκτείνουν" αυτό που λες!