pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Βαρεθηκα να ακουω φασιστες και αριστεριστες. Ωραια τα λετε αλλα εχουμε και δουλειες. Καληνυχτα
Τουλάχιστον θα υπήρχε μια ταξις και οχι το σημερινό απαράδεκτο χάλι.
Χαχαχα! Μεγάλε, έχεις δει κάτι kinky τσόντες, που είναι στην τάξη μέσα μια δασκάλα κι ένας μαθητής και βγάζει η δασκάλα μαστίγιο και του της βρέχει στον κώλο και στο τέλος φοράει και ζώνη με ένα ματζαφλάρι 20cm και του κάνει τον κώλο κόσκινο? Τέτοια τάξις θα υπήρχε!
Αδυνατον να ειναι συμπτωση...Λ-Α-Κ-Η-ΣΤα κουμμούνια ξέχασαν κιολας το Αλβανικό κωλοπαίδι που είχε βαφτίσει ο Τριανταφυλλόπουλος και το βάλανε στο τέλος και σημαιοφόρο και το ευχαριστώ του μικρόυ Αλβανόυ μπάσταρδού ποιο ήταν?Πήγε Αλβανία και τώρα έκανε και κίνημα κατα της Ελλάδας.
το πρωτο που θα μαθει ειναι να βαραει στο ξυλο κατι αλβανους σαν και εσενα και την οικογενεια σου.αντε γεια που λεει και ο φιλος μου ο τσουκαλας.
Εσυ δηλαδη εχεις πειστει οτι ειμαι αλβανος; χαχαχα ρε τι χαιβανια ειστε ρεΑν δε γουσταρεις μαγκιτη λεωφορειο και πισω..σπιτι στη γιαγια και τον παππου...αντε πολυ αερα πηρατε ζωντοβολα...Θυμαμαι το 1991 που ηρθατε ΗΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι και σας δεχτηκαμε και μετα αρχισατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ...πηγαινε Μιλανο να δεις τι μοκο κανετε...πηγαινε Ολλανδια-Λουξεμβουργο-Αυστρια να δεις ποσο της φαπας ειστε...μια ζωη κομπλεξικοι..εξαιρουνται αρκετοι βεβαια...
Και είσαι καταδικασμένος κακομοίρη μου να βλέπεις κάθε μέρα ΚΑΙ Αλβανούς ΚΑΙ Κομμουνιστές!Χαχα καλύτερα απο μια ξανθία Γερμανίδα δασκάλα αυτό παρά απο τους Αλβανούς και τους Κουμμουνιστές.
έχεις κανει καποια ερευνα για αυτο? περιμενω τη βιβλιογραφια σου για τη διαπιστωση σου.
Εσυ δηλαδη εχεις πειστει οτι ειμαι αλβανος; χαχαχα ρε τι χαιβανια ειστε ρε
λααααααααααααααααααααααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!Είσαι τότε κουμμουνιστής που είναι χειρότερο.Τους κουμμουνιστές τους χαρακτηρίζε πάντα η ηλιθιότητα και η ρουφιανιά στην Ιστορία.
Είμαι ο Γιώργος και είμαι ΑλβανόςΕσυ δηλαδη εχεις πειστει οτι ειμαι αλβανος; χαχαχα ρε τι χαιβανια ειστε ρε
Ειμαι ο Παναγιωτης και ειμαι Αλβανος.Είμαι ο Γιώργος και είμαι Αλβανός
Είμαι ο Αναξίμανδρος και είμαι Αλβανός.Ειμαι ο Παναγιωτης και ειμαι Αλβανος.
Είμαι ο Αναξίμανδρος και είμαι Αλβανός.