Επισκέπτης
Ἐλᾶτε, ἐλᾶτε, ἔχετε ἀρχίσει νὰ τὰ "φορτώνετε στὸν κόκκορα".πάλι δεν πήρες το χάπι σου;
Ἐλᾶτε, ἐλᾶτε, ἔχετε ἀρχίσει νὰ τὰ "φορτώνετε στὸν κόκκορα".πάλι δεν πήρες το χάπι σου;
μιλας και στην καθαρευουσα;Τόσον μονήρης εἶσθε;
πάλι δεν πήρες το χάπι σου;
χρυσοπουστες ετοιμαστείτε να φάτε τα κωλόπανά σας που προσκυνάτε.
η πείνα έρχεται ντυμένη στα γαλανόλευκα.
εγώ?που ήσουνα εσυ μωρή σημερα να ενισχυσεις τα κορίτσια που θέλαν να τραγουδησουν στη πλατεία?σώπα ρε αδερφάρα χρυσαύγουλε!
Και για την ιστορία βλαμμένε σε χώρες που ήρθε πείνα γνώρισαν την μεγαλύτερη τους άνθιση ακροδεξία καθεστώτα.
εγώ?που ήσουνα εσυ μωρή σημερα να ενισχυσεις τα κορίτσια που θέλαν να τραγουδησουν στη πλατεία?
πάλι καλά που ήντουσαν και οι μπάτσοι και γλυτώσατε το ξυλικι ως πότε όμως?
ο πρόεδρος μιχαλολιάκος θα ανέβει στα Εξάρχεια σε λίγο φαντάσου και να μας αφήσουν οι κωλογερμαναράδες να χρεωκοπήσουμε τι έχει να γίνει
θα ψωμολυσσάξει ο Έλληνας και θα αρχίζει να τρώει προοδευτικές λούγκρες για αχνί
σαφώς. οι αμοιβάδες πολλαπλασσιάζονται ραγδαία χωρίς επαρκή τροφή. όποως οι κλώνοι σας σκατόπουστες φασίστες. όσους και να φτιάξετε το μυαλό σας μονοκύτταρο θα μείνει.
ποιός θα σας γλιτώσει να δω απ τις πούτσες των πάκηδων και των αφγανών.Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα κουμπούρια σε κάτι Ηγουμενίτσες. Οι αδελφάρες με τα ροζ που ορέγοντε τα πάκια νομίζουν ότι αν (προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά μακάρι να γίνει) ποτέ γίνει το ξεκαθάρισμα, θα τους σώσουν τα πάκια, οι μπάτσοι και οι εβραιοκαπιταλιστές από τα κουμπούρια των ¨φασιστών¨.
ε κανε τουμπεκι λοιπον, μην πας να τη βγεις στον αλεκο τη πουτανα μου γαμω
θα πει κανενας ποσο παιρνουν τα παρκινγ στην αθηνα για ολο το βραδι?
ποιός θα σας γλιτώσει να δω απ τις πούτσες των πάκηδων και των αφγανών.
θα κρύβεστε πίσω απ το δσάχτυλό σας πουστάκια......
είναι εκατοντάδες χιλιάδες πλέον και σεις μια χούφτα μαλάκες. όταν τελειώσουν τα αδέσποτα εσάς θ αρχίσουν να τρώνε.
πορδοπαπε, στον bakalhs δε σε παιρνει να τη λες. ο ανθρωπος εχει γνωσεις και κατεχει την ελληνικη γλωσα καλυτερα απο σενα που ολο γκουγκλαρεις για να βρεις τι απαντησεις θα δωσεις. τουμπεκα λοιπον
ποιός θα σας γλιτώσει να δω απ τις πούτσες των πάκηδων και των αφγανών.
θα κρύβεστε πίσω απ το δσάχτυλό σας πουστάκια......
είναι εκατοντάδες χιλιάδες πλέον και σεις μια χούφτα μαλάκες. όταν τελειώσουν τα αδέσποτα εσάς θ αρχίσουν να τρώνε.
Μπα θα αρχίσουν από τους αριστερούς με τις 100 βιλές και τα μερσεντές.
Και χιλιάδες είναι μίζερε αλλά μην στενοχωριέσαι.Θα καθαρίσει ο στρατός το τέλος αφού θες να δεις και σπλάτερ
καλώς τον περσονόκλωνο!!!
εσύ παίζει να είσαι ο ασπρουλιάρης!
εγώ?που ήσουνα εσυ μωρή σημερα να ενισχυσεις τα κορίτσια που θέλαν να τραγουδησουν στη πλατεία?
πάλι καλά που ήντουσαν και οι μπάτσοι και γλυτώσατε το ξυλικι ως πότε όμως?
ο πρόεδρος μιχαλολιάκος θα ανέβει στα Εξάρχεια σε λίγο φαντάσου και να μας αφήσουν οι κωλογερμαναράδες να χρεωκοπήσουμε τι έχει να γίνει
θα ψωμολυσσάξει ο Έλληνας και θα αρχίζει να τρώει προοδευτικές λούγκρες για αχνί
Πορδόπαπε πρόσεχε πως μιλάς στην πελατεία σου!Αυτή την στιγμή εγώ ο Ahmet δέχομαι προσωπική επίθεση!
Θα σας φάμε λέμε!
Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα κουμπούρια σε κάτι Ηγουμενίτσες. Οι αδελφάρες με τα ροζ που ορέγοντε τα πάκια νομίζουν ότι αν (προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά μακάρι να γίνει) ποτέ γίνει το ξεκαθάρισμα, θα τους σώσουν τα πάκια, οι μπάτσοι και οι εβραιοκαπιταλιστές από τα κουμπούρια των ¨φασιστών¨.
Οπως είπε και ο πουστροκουραδο συντροφος Ψαριανός οι Ελληνες ακούν αριστερό και ειναι έτοιμοι να τον πλακώσουν στο ξύλο και στη συνέχεια είπε οτι οι απλοι κανονικοι άνθρωποι ειναι έτοιμοι να γίνουν φασίστες.Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα κουμπούρια σε κάτι Ηγουμενίτσες. Οι αδελφάρες με τα ροζ που ορέγοντε τα πάκια νομίζουν ότι αν (προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά μακάρι να γίνει) ποτέ γίνει το ξεκαθάρισμα, θα τους σώσουν τα πάκια, οι μπάτσοι και οι εβραιοκαπιταλιστές από τα κουμπούρια των ¨φασιστών¨.
..εγω σε αντίθεση με σένα ρε επαναστάτη του πληκτρολογίου είχα πάει όλο χαρά να τραγουδησω με τα αλλα κορίτσια στη πλατεία για τα δικαιώματα του μετανάστη σκυλάραπα αλλά είδα τους χρυσαυγίτεςεσύ δλδ ήσουν στα σκαλιά του άη παντελή φορώντας γαλανόλευκη σήμερα;
και θα παρελάσεις και στα εξάρχεια έτσι;