1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
:o
μερακλής ο αλέκος2 μας;
ισιδώρα εδώ η συζήτησις είναι αντρική.
:o
μερακλής ο αλέκος2 μας;
έλα εσύ και τα βρίσκουμε τα υπόλοιπα.
Δε στα στέλνω φόρα παρτίδα γιατί στο forum παρόλο που το παρακολουθώ για να περνάει η ώρα μου δε συμμετέχω γιατί δε γουστάρω. Έθιξες τον τόπο μου γιατί έτσι σου τη βάρεσε και σου απάντησα όπως σου πρέπει. Αν οι ανάρχιδοι καθαρίζουν με όπλα οι αρχιδάτοι καθαρίζουν πίσω απο την IP τους σα και του λόγου σου έτσι? Τέλος πάντων σας αφήνω να σφαχτείται μεταξύ σας δε χρειάζεται να μεγαλώσει το παρεάκι.
εγω αυριο θα περασω και απο τα εξαρχεια <<κουκλα>> αμα εισαι εκει δωσω info πως θα σε βρω
να ρθω και γω να πω ατα παιδιά στα εξάρχεια ποιός είσαι ;εγω αυριο θα περασω και απο τα εξαρχεια <<κουκλα>> αμα εισαι εκει δωσε info πως θα σε βρω
ενας έρωτα γεννιεται......εκεί θα είμαι.
δώσε info.
έχει τάξει πράματα και θάματα.ενας έρωτα γεννιεται......
και γω σ αγαπώ γουόκερ.
και επειδή λαμβάνω πι εμ από άτομα γιατί οι γκεμπελίσκοι πάλι άρχισαν τις μπασταρδιές τους...
δεν έχω τίποτα με τους κρητίκαρους.
οι κρητικοί είναι ένας λαός με μακρά παράδοση στην ανυποταξία τον αντιφασισμό και την αντιβασιλική παιδεία τους.
Γέννημα θρέμμα της Κρήτης ο Μέγας Βενιζέλος γαμούσε επί δεκαετίες βασιλόφρονες, εθνικόπουστες, φασιστόπουστες και γενικά όλους τους προγόνους όλων των χρυσοπουστων σήμερα.
οι κρητικοί με αριστοροσοσιαλιστική ιδεολογία και συνείδηση που ακουμπάει το 70% ήταν πάντα πρωτοπόροι στην αντίσταση ενάντια οιουδήποτε ήτο φασίστας.
η διαπίστωσίς μου απλά στο μπουρδέλα είναι ότι όλα τα φασιστοσκούληκα εκ κρήτης επειδή στη νήσο ΔΕ μπορούν να κάνουν μαγκιές το παίζουν εδώ που βρήκαν τα λοιπά μπάσταρδα μάγκες τουφεκιστές και όλα αυτά τα ωραία.
βέβαια στην Κρήτη φασιστομαγκιές κόβονται από παράδοση από τη ρίζα.
Γι αυτό και όλα τα κατακάθια από τη νησο λόγω καταπίεσης βγάζουν όλα τα απωθημένα τους δω μέσα.
Θὰ ἤθελον νὰ ἐφιστήσω τὴν προσοχὴν τῶν κ.κ. διαχειριστῶν καὶ διαμεσολαβητῶν τοῦ ἱστοτόπου εἰς τὸ φαινόμενον τῆς ἐπανεισδοχῆς μελῶν εἰς ἇ ἀπηγορεύθη ὁριστικῶς ἡ πρόσβασις λόγῳ βαρυτάτων πειθαρχικῶν παραπτωμάτων καὶ συμπεριφορῶν ἁπτομένων τῆς δικαιοδοσίας εἰσαγγελεώς. Μὲ τὴν σημερινὴν ἐξέλιξιν τῆς τεχνολογίας ὑποθέτομεν ὅτι θὰ εἶναι δυνατὴ ἡ ἀναγνώρισὶς των ὑπὸ τὸ νέον ψευδώνυμον διὰ προγράμματος ὑπολογιστοῦ ἐπεξεργάζοντος τὰς ἀναρτήσεις των διὰ πολυπλόκου ἀλγορίθμου καὶ ἀποφαινομένου (ἔστω καὶ μὲ ποσοστὸν πιθανότητος) περὶ τῆς ταυτοπροσωπίας.:o
μερακλής ο αλέκος2 μας;
έχει τάξει πράματα και θάματα.
εκεί θα είμαι.
δώσε info.
αυτη ειναι πικρακουκλί με πούλησες για το Αλέκάκι; :S
Θὰ ἤθελον νὰ ἐφιστήσω τὴν προσοχὴν τῶν κ.κ. διαχειριστῶν καὶ διαμεσολαβητῶν τοῦ ἱστοτόπου εἰς τὸ φαινόμενον τῆς ἐπανεισδοχῆς μελῶν εἰς ἇ ἀπηγορεύθη ὁριστικῶς ἡ πρόσβασις λόγῳ βαρυτάτων πειθαρχικῶν παραπτωμάτων καὶ συμπεριφορῶν ἁπτομένων τῆς δικαιοδοσίας εἰσαγγελεώς. Μὲ τὴν σημερινὴν ἐξέλιξιν τῆς τεχνολογίας ὑποθέτομεν ὅτι θὰ εἶναι δυνατὴ ἡ ἀναγνώρισὶς των ὑπὸ τὸ νέον ψευδώνυμον διὰ προγράμματος ὑπολογιστοῦ ἐπεξεργάζοντος τὰς ἀναρτήσεις των διὰ πολυπλόκου ἀλγορίθμου καὶ ἀποφαινομένου (ἔστω καὶ μὲ ποσοστὸν πιθανότητος) περὶ τῆς ταυτοπροσωπίας.
Ὁπωσδήποτε ἡ κτήσις καὶ ἡ λειτουργία τοιούτου προγράμματος εἶναι δαπανηρά, πλὴν ἡ συνέχισις τῆς σημερινῆς καταστάσεως ἐνσπείρει ἀμφιβολίας εἰς τὰ μέλη περὶ τῆς ἀποτελεσματικότητος τῆς πειθαρχικῆς διαδικασίας καὶ τοῦ κύρους τῶν σχετικῶς ἐντεταλμένων ὀργάνων.
αυτη ειναι πικρα
να σου φαει γκομενα ο αλεκος
δεν ξεκινάς από σολωμού καλλίτερα;σιγα μη δωσω λεπτομεριες να με κυνηγανε τιποτα απλυτοι αυριο. θα πιω το τσαι μου σε καφενειο σφιγγοφωλια των αναρχοαπλυτων θα κανω το ραντεβου μου με καποιο ατομο το οποιο εχει παρει λαθος δρομο και θα προσπαθησω να το επαναφερω στο δρομο του θεου, θα πεταχτω να γαμισω στη σολωμου και θα επιστρεψω στα πατρια εδαφη
Ἡμπορῶ νὰ ὁμιλῶ εἰς τὸ ὄνομα τῶν μελῶν ὅσον ἀκριβῶς ἡμπορεῖτε καὶ ἐσεῖς.η όποια "σπορά" εσένα αφορά!
γιατί μιλάς στο όνομα των μελών;
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Εσύ, ρε γρόθε ,κάνεις και διάγνωση πολιτικών πεποιθήσεων μέσω net ;πες μας εσύ που ξέρεις πιο πολλά....
ρε μαλάκα νάτσε σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα φασιστοπούστια.
αυτη ειναι πικρα
να σου φαει γκομενα ο αλεκος