Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Θὰ ἤθελον νὰ ἐφιστήσω τὴν προσοχὴν τῶν κ.κ. διαχειριστῶν καὶ διαμεσολαβητῶν τοῦ ἱστοτόπου εἰς τὸ φαινόμενον τῆς ἐπανεισδοχῆς μελῶν εἰς ἇ ἀπηγορεύθη ὁριστικῶς ἡ πρόσβασις λόγῳ βαρυτάτων πειθαρχικῶν παραπτωμάτων καὶ συμπεριφορῶν ἁπτομένων τῆς δικαιοδοσίας εἰσαγγελεώς. Μὲ τὴν σημερινὴν ἐξέλιξιν τῆς τεχνολογίας ὑποθέτομεν ὅτι θὰ εἶναι δυνατὴ ἡ ἀναγνώρισὶς των ὑπὸ τὸ νέον ψευδώνυμον διὰ προγράμματος ὑπολογιστοῦ ἐπεξεργάζοντος τὰς ἀναρτήσεις των διὰ πολυπλόκου ἀλγορίθμου καὶ ἀποφαινομένου (ἔστω καὶ μὲ ποσοστὸν πιθανότητος) περὶ τῆς ταυτοπροσωπίας.

Ὁπωσδήποτε ἡ κτήσις καὶ ἡ λειτουργία τοιούτου προγράμματος εἶναι δαπανηρά, πλὴν ἡ συνέχισις τῆς σημερινῆς καταστάσεως ἐνσπείρει ἀμφιβολίας εἰς τὰ μέλη περὶ τῆς ἀποτελεσματικότητος τῆς πειθαρχικῆς διαδικασίας καὶ τοῦ κύρους τῶν σχετικῶς ἐντεταλμένων ὀργάνων.

αναφορά στο συντονιστή.
κάτω δεξιά είναι. μετά βγάζεις και την κουκούλα ν'αναπνεύσει η επιδερμίδα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κανω το ραντεβου μου με καποιο ατομο το οποιο εχει παρει λαθος δρομο και θα προσπαθησω να το επαναφερω στο δρομο του θεου, θα πεταχτω να γαμισω στη σολωμου
το γαμησι στην Σολωνος
και χριστιανικη κατηχηση
σουρεαλισμος αλα μπουρδελακομ

Επισκέπτης
Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Εσύ, ρε γρόθε ,κάνεις και διάγνωσση πολιτικών πεποιθήσεων μέσω net ;
Δεν πας να γαμηθείς ρε πουστράκι που θα μιλήσεις κιόλας,κνώδαλο.

Μην το παρεξηγείς. Του έχουν μείνει τραύματα από τις γεωτρήσεις που έκανε ο φασίστας μπαμπάκας του στον κώλο του.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ο εφιάλτης σας ξαναγύρισε φασιστόπουστες.

Ποιός εφιάλτης;  Ένας μαλάκας που περνάει τα 4/5 της ζωής του σε ένα πληκτρολόγιο; Δε σε ξέρω αλλά πραγματικά αδυνατώ να φανταστώ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ από σένα..Pathetic που λενε και οι φίλοι σου τα αμερικάνια..Ρε είσαι για γέλια ρεεεεεεε. Πραγματικά σε λυπάμαι. Φαντάζεσαι ρε μαλάκα πόσοι γαμάνε, διασκεδάζουν, κάνουν κάτι αξιόλογο όταν εσύ γράφεις 40 χιλ. μηνύματα εδώ μέσα;;; Αυτοκτόνα ρεεεεεε

Επισκέπτης
Ποιός εφιάλτης;  Ένας μαλάκας που περνάει τα 4/5 της ζωής του σε ένα πληκτρολόγιο; Δε σε ξέρω αλλά πραγματικά αδυνατώ να φανταστώ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ από σένα..Pathetic που λενε και οι φίλοι σου τα αμερικάνια..Ρε είσαι για γέλια ρεεεεεεε. Πραγματικά σε λυπάμαι. Φαντάζεσαι ρε μαλάκα πόσοι γαμάνε, διασκεδάζουν, κάνουν κάτι αξιόλογο όταν εσύ γράφεις 40 χιλ. μηνύματα εδώ μέσα;;; Αυτοκτόνα ρεεεεεε

Ψευδαισθήσεις λέμε το άτομο!
Πρέπει να έχει φαεί πολύ πίκρα στην ζωή του για να χει δώσει τόσο σημασία στο virtual profile εδώ. :2funny:
Είμαι σίγουρος ότι οι γονείς του θα κράτησαν βλαστοκύταρα να μην χαθεί τέτοιο μπουμπούκι. :cheesy:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
να πας στον Αη Παντελή και ν' αφήσεις τα κλειδιά στο Μιχαλολιάκο!

είναι αυτός με το καπέλο παρκαδόρου εκεί!

t_QatwLrVp6pW5eNd.jpg
...ελα ρε τυπε..πηρε τη πλατεία ο Μιχαλολιάκος..και τι θα κάνετε εσεις τα προοδευτικά πουσταριά..
για δε  παιρνετε φορά να  :badair: τα @@  :2funny: :2funny:

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ἐσεῖς φέρετε εἰκονικὴν (virtual) καλύπτρα ὁπότε θέμα διαπνοῆς δὲν τίθεται.
η τεχνολογία όμως έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που μπορείτε ν'αφαιρέσετε την καλύπτρα.
χαιρετισμούς στα παιδιά στη ΓΑΔΑ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

γιατι να αυτοκτονισει ρε φιλε? με ποιον θα γελαμε μετα?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε
και δεν εχω λεφτα

ε κανε τουμπεκι λοιπον, μην πας να τη βγεις στον αλεκο :headbang: τη πουτανα μου γαμω

θα πει κανενας ποσο παιρνουν τα παρκινγ στην αθηνα για ολο το βραδι?

Επισκέπτης
γιατι να αυτοκτονισει ρε φιλε? με ποιον θα γελαμε μετα?

Μην φοβάστε ρεε!Μόνο αν κλείσει το παρών site θα αυτοκτονήσει.
Μέχρι και νάζια κάνει. Τόσο καιρό είχε παεί στο δίπλα μαγαζάκι αλλά οι εμμονές και τα κολήματα δεν κρύβονται.
Γύρισε στα γνώριμα του λιμέρια το τουρκοσποράκι μας :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom