Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Πες στους ανάρχιδους μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ ομως οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΚΙΑ
το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω.

και φυσικά όχι να πεινάμε εμείς και ΤΟ ΠΑΣΟΚ  να κάνει αρωγή στους λαθραίους

ΤΙ να πω και σε ποιον. Εμένα δε με ακούει κανένας. Συζήτηση κάνουμε εδώ πέρα.
Η ράτσα του Έλληνα έχει γραμμένο στο DNA της πάντα να βρίσκει μια αιτία να τσακώνεται με τον άλλο έλληνα, δεν πα να λένε και το ίδιο πράγμα. Τέλος πάντων, διαφοροποιήσεις υπάρχουν σαφώς.
Πάντως, είδαμε πως η τακτική του ¨"διαίρει και βασίλευε" μόνο κακά έχει προκαλέσει στην ΕΛλάδα και αντί να σταματήσουμε να παίζουμε αυτό το παιχνίδι, όλη την ώρα ο ένας βρίζει τον άλλο λες και δεν έχουμε όλοι το ίδιο συμφέρον, να πάει καλά η χώρα και να φτιάξουμε τις ζωές μας.
Μη μου μιλάς για κάνενα κόμμα, όλοι είναι αλήτες και κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Το ότι ο κόσμος υποφέρει για χίλιους δυο λόγους τους αφήνει παγερά αδιάφορους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δε νομιζω ρε αδερφε... πραγματικα...νομιζω οτι οι ελληνες εχουμε βγαλει πλεον απο το dna μας τη χειρονακτικη εργασια...
Καλά εσύ είσαι και γνωστός τεμπέλης.... βαριέμαι να ψάξω το ποστ σου με το ελαιοραβδιστικό.

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς δεν είναι χαζός, να βρει δουλειά με αξιοπρεπή μισθό και να μην την κάνει.
Το πρόβλημα είναι πως οι μεγάλες εταιρείες (οι οποίες, σημειωτέον, δεν απασχολούν ως επί το πλείστον αλλοδαπούς) έχουν ξεκινήσει ή ετοιμάζονται να ξεκινήσουν απολύσεις. Με τις ευλογίες όλων των πολιτικών.
Αυτό, δεν είναι πρόβλημα μετανάστευσης!

Και αυτό είναι μια χροιά μόνο του προβλήματος!

Ναι ρε αλλά πόσες πολυεθνικές εχουμε στο φινάλε ?

για ποσους εργάτες μιλαμε ?

ρε οι καθημερινες εργασιες ομως γινονται απο αλλοδαπους
που τους προσλαμβανουν οι "εξυπνοι" "ΕΛΛΗΝΕΣ" και τα τσεπωνουν αυτοι.

και είναι χιλιάδες πολλές χιλιάδες.

και πάμε κατά διαόλου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η ράτσα του Έλληνα έχει γραμμένο στο DNA της πάντα να βρίσκει μια αιτία να τσακώνεται με τον άλλο έλληνα, δεν πα να λένε και το ίδιο πράγμα. Τέλος πάντων, διαφοροποιήσεις υπάρχουν σαφώς.
Πάντως, είδαμε πως η τακτική του ¨"διαίρει και βασίλευε" μόνο κακά έχει προκαλέσει στην ΕΛλάδα και αντί να σταματήσουμε να παίζουμε αυτό το παιχνίδι, όλη την ώρα ο ένας βρίζει τον άλλο λες και δεν έχουμε όλοι το ίδιο συμφέρον, να πάει καλά η χώρα και να φτιάξουμε τις ζωές μας.
Μη μου μιλάς για κάνενα κόμμα, όλοι είναι αλήτες και κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Το ότι ο κόσμος υποφέρει για χίλιους δυο λόγους τους αφήνει παγερά αδιάφορους.
απλά σώπαινε(σώπασε κυρα δέσποινα που ελεγε και ο καλλιτέχνης)
θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο...
μάυρο φίδι που τον έφαγε όποιον έκλεψε.
κακιά η ώρα που πήγε και ψήφισε.
θα βαφτούν όλα κόκκινα από το αίμα, εδω θα είμαστε και θα το δούμε.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γιατί ρε αν σου δώσουν ένα 50ρηκο + ΙΚΑ τη μέρα στην οικοδομή δεν θα πας ?

1500 το μήνα !

θα προτιμήσεις το ΓΡΑΦΕΙΟ με 700 ?
αν το σκεφτεις συνολικα αυτο που λες, θα δεις οτι δε στεκει...

αν σε μια οικονομια ο οικοδομος παιρνει οσα λες , και ο υπαλληλος γραφειου (συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας) παιρνει 700,
τοτε δε θα υπαρχει κανεις να αγορασει το υψηλου κοστους σπιτι που εχτισε ο οικοδομος...

οικονομικα της αγορας. δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζω, αλλα σαν κονσεπτ ειναι σωστο...

αυτο που θελω να πω, ειναι πως οι παραγωγικες ταξεις της οικονομιας συνηθως εχουν ισορροπια μισθολογικα , για να υπαρχει προσφορα και ζητηση.
και εν τελει, σε παρομοιους μισθους, ο ελληναρας πλεον προτιμαει το γραφειο...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ρε αλλά πόσες πολυεθνικές εχουμε στο φινάλε ?

για ποσους εργάτες μιλαμε ?

ρε οι καθημερινες εργασιες ομως γινονται απο αλλοδαπους
που τους προσλαμβανουν οι "εξυπνοι" "ΕΛΛΗΝΕΣ" και τα τσεπωνουν αυτοι.

και είναι χιλιάδες πολλές χιλιάδες.

και πάμε κατά διαόλου
Δε διαφωνώ, στο είπα. Εϊναι και αυτό μια πτυχή του προβλήματος.
Επιμένω πάντως, ότι καλύτερη λύση θα ήταν να πετάξουμε πρώτα έξω ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς και μετά τους μετανάστες.
ΓΙατί ακόμα και αν πετάξουμε τους μετανάστες και κρατήσουμε τους ίδιους πολιτικούς, τότε θα δημιουργήσουν με τις ενέργειές τους ένα νέο πρόβλημα. Είναι σίγουρο αυτό, γιατί είναι πουλημένοι και δε νοιάζονται για την ¨πατρίδα¨".. Είναι πολύ κρίμα που έχουμε τέτοιους να μας κυβερνούν, αλλά είναι γεγονός.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απλά σώπαινε(σώπασε κυρα δέσποινα που ελεγε και ο καλλιτέχνης)
θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο...
μάυρο φίδι που τον έφαγε όποιον έκλεψε.
κακιά η ώρα που πήγε και ψήφισε.
θα βαφτούν όλα κόκκινα από το αίμα, εδω θα είμαστε και θα το δούμε.

Απλά φοβάμαι, ότι αυτοί το αίμα των οποίων θα πρέπει να χυθεί, δε θα είναι εδώ όταν (και αν) γίνει αυτό που λες.......
Όσο ο λαός αναλώνεται σε φαγωμάρες, αυτοί βρισκουν χρόνο και χώρο να κάνουν Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Αυτό είναι τραγικό.

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ρε συ τις πουτάνας γίνεται και δεν μπορώ να σου απαντήσω  :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου εγω προσωπικά είμαι

1> κατά του ΕΥΡΩ
2> κατά στην Ε.Ε

και δεν θεωρώ ότι μας κυβερνάνε προδότες.
Επίσης θεωρώ ότι η κατάσταση με τους λαθραίους οδηγήθηκε σκόπιμα ετσι για να γαμήσουν την αγορά εργασίας.
και κατά συνέπεια την ΖΩΗ μας.

και έχουμε συνέχεια.

Συμφωνώ και με τα λεγόμενα του Τσολιά.

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε διαφωνώ, στο είπα. Εϊναι και αυτό μια πτυχή του προβλήματος.
Επιμένω πάντως, ότι καλύτερη λύση θα ήταν να πετάξουμε πρώτα έξω ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς και μετά τους μετανάστες.
ΓΙατί ακόμα και αν πετάξουμε τους μετανάστες και κρατήσουμε τους ίδιους πολιτικούς, τότε θα δημιουργήσουν με τις ενέργειές τους ένα νέο πρόβλημα. Είναι σίγουρο αυτό, γιατί είναι πουλημένοι και δε νοιάζονται για την ¨πατρίδα¨".. Είναι πολύ κρίμα που έχουμε τέτοιους να μας κυβερνούν, αλλά είναι γεγονός.

και σε αυτό συμφωνώ.
και πιστεύω ότι θα γίνει.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε συ τις πουτάνας γίνεται και δεν μπορώ να σου απαντήσω  :2funny: :2funny: :2funny:
Άκου εγω προσωπικά είμαι

1> κατά του ΕΥΡΩ
2> κατά στην Ε.Ε

και δεν θεωρώ ότι μας κυβερνάνε προδότες.
Επίσης θεωρώ ότι η κατάσταση με τους λαθραίους οδηγήθηκε σκόπιμα ετσι για να γαμήσουν την αγορά εργασίας.
και κατά συνέπεια την ΖΩΗ μας.

και έχουμε συνέχεια.

Συμφωνώ και με τα λεγόμενα του Τσολιά.

Άρα λοιπόν, συμφωνούμε ότι το πρόβλημα ξεκινά από αλλού, από εκείνους που το οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Ξαναλέω, πως η σημερινή κατάσταση με τους μετανάστες, σίγουρα αποτελεί πρόβλημα. Αλλά πρέπει να διορθώνεις κάτι από την πηγή που το προκάλεσε!

ΕΠίσης, έχω μια απορία, γιατί δεν τους θεωρείς προδότες; Είναι τίμιοι και συνεπείς σε ό,τι έχουν υποσχεθεί να κάνουν;

Επισκέπτης
Ρε πούστη μου, 33 χρονών "φασιστοεθνίκι" και δεν ξέρω προσωπικά ΕΝΑΝ χρυσαυγίτη και ο υ/π ξέρει και τα γενεολογικά τους δέντρα!
Τι στο διάολο- ή τα άκρα μοιάζουν απελπιστικά ή οι αριστεροί έχουν περάσει σεμινάρια από πράκτορες της στάζι για τη συλλογή πληροφοριών...
Μπορεί και τα δύο!
Δεν ειναι κανα φοβερο μυστικο.

Αλλα ο DURBAN αποδεικνυεται οτι ειναι ενα ΑΣΧΕΤΟ παιδακι που κοπαναει τα πληκτρα,ουτε καν στατζιερης ΛΑΟτζης τυπου Τερυ...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Άρα λοιπόν, συμφωνούμε ότι το πρόβλημα ξεκινά από αλλού, από εκείνους που το οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Ξαναλέω, πως η σημερινή κατάσταση με τους μετανάστες, σίγουρα αποτελεί πρόβλημα. Αλλά πρέπει να διορθώνεις κάτι από την πηγή που το προκάλεσε!

ΕΠίσης, έχω μια απορία, γιατί δεν τους θεωρείς προδότες; Είναι τίμιοι και συνεπείς σε ό,τι έχουν υποσχεθεί να κάνουν;
οχι δεν ειναι...

εμεις ο "απλος λαος ", ειμαστε τιμιοι και συνεπεις στις υποχρεωσεις μας ?

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν το σκεφτεις συνολικα αυτο που λες, θα δεις οτι δε στεκει...

αν σε μια οικονομια ο οικοδομος παιρνει οσα λες , και ο υπαλληλος γραφειου (συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας) παιρνει 700,
τοτε δε θα υπαρχει κανεις να αγορασει το υψηλου κοστους σπιτι που εχτισε ο οικοδομος...

οικονομικα της αγορας. δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζω, αλλα σαν κονσεπτ ειναι σωστο...

αυτο που θελω να πω, ειναι πως οι παραγωγικες ταξεις της οικονομιας συνηθως εχουν ισορροπια μισθολογικα , για να υπαρχει προσφορα και ζητηση.
και εν τελει, σε παρομοιους μισθους, ο ελληναρας πλεον προτιμαει το γραφειο...

Ρε συ Ξεκόλλα

Προσωπικα σου μιλαω αν εβρισκα μια δουλεια που να ου δινει 2000 το μηνα θα την εκανα ανεξαρτητα το αντικειμενο των σπουδων
μου.

Μην ξεχνάς ότι θα αρχίσουμε και εμείς να μεταναστεύουμε σιγά σιγά και οι δυνατότητες επιλογής "μπορεί" να είναι περιορισμένες.

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι κανα φοβερο μυστικο.

Αλλα ο DURBAN αποδεικνυεται οτι ειναι ενα ΑΣΧΕΤΟ παιδακι που κοπαναει τα πληκτρα,ουτε καν στατζιερης ΛΑΟτζης τυπου Τερυ...

Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαλακισμένο κόφτο τώρα γιατί μιλαμε σοβαρά.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οχι δεν ειναι...

εμεις ο "απλος λαος ", ειμαστε τιμιοι και συνεπεις στις υποχρεωσεις μας ?
ΌΧι γιατί είμαστε βλαμμένοι και αποχαυνωμένοι.
Η υποχρέωσή μας, θα ήταν να τους σαπίσουμε στο ξύλο επειδή μας έχουν σακατέψει τις ζωές για να πλουτίσουν και τα δισέγγονά τους και αντί γι'αυτό τους φιλάμε τις κατουρημένες ποδιές για ρουσφέτια. :headbang:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Ξεκόλλα

Προσωπικα σου μιλαω αν εβρισκα μια δουλεια που να ου δινει 2000 το μηνα θα την εκανα ανεξαρτητα το αντικειμενο των σπουδων
μου.

Μην ξεχνάς ότι θα αρχίσουμε και εμείς να μεταναστεύουμε σιγά σιγά και οι δυνατότητες επιλογής "μπορεί" να είναι περιορισμένες.
κι εγω θα την εκανα... απλα σου εξηγω οτι αυτα τα λεφτα σε οικοδομους δεν παιζουν χωρις την ιδια στιγμη να παιζουν σε μη οικοδομους... ειναι θεμα αγορας.

βεβαια θ αρχισουμε, το ανεφερα 2-3 ποστ πιο πισω...

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Λάθος μου συγνώμη μου ξέφυγε  :headbang:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΌΧι γιατί είμαστε βλαμμένοι και αποχαυνωμένοι.
Η υποχρέωσή μας, θα ήταν να τους σαπίσουμε στο ξύλο επειδή μας έχουν σακατέψει τις ζωές για να πλουτίσουν και τα δισέγγονά τους και αντί γι'αυτό τους φιλάμε τις κατουρημένες ποδιές για ρουσφέτια. :headbang:
δεν ειναι μονο τα ρουσφετια...

ειναι η φοροδιαφυγη, η εισφοροδιαφυγη, η προσληψη παρανομων εργαζομενων, το μαυρο εμπορικο, το να πουλαμε και να ψωνιζουμε χωρις αποδειξη...
μικρες παρανομιες του καθενος μας, που ολες μαζι ειναι εγκληματα κατα του συνολου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
μου.

Γιατί δεν μπας να βοσκήσεις τα ρίφια;;;;;

Και να τα αρμέξεις εεεεεε;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom