Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να βγουν να υποστηρίξουν την άποψή τους πολιτισμένα, χωρίς βρισιές. Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια κοινή οδός επικοινωνίας και λογικής.
Πιστεύετε όντως ότι λύνοντας το μεταναστευτικό αυτό θα αποτελέσει πανάκεια για τα προβλήματα της Ελλάδας;

Θα είναι περισσότερο ανθρώπινα για τους Έλληνες εργάτες

τι λες ?

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εγω σας λεω αμα θελουν καθαριζουν και το κεντρο σε μια μερα,δεν το κανουν ομως λογο συμφεροντων που τα ξερετε μερικοι απο σας αν οχι ολοι και βαριεμαι τωρα να κατσω να τα αναλυω.
Αυτο που καταλαβα μεχρι και απο ενα φορουμ ειναι οτι κοιταει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου.Αυτη ειναι η λαθος νοοτροπια του ελληνα-αυτη ειναι που τον κραταγε τον κραταει και θα τον κραταει μια ζωη στον πατο.
Καλη σας νυχτα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

τι λες ?
μπορει και να εχεις δικιο... αλλα υπαρχουν πια ελληνες εργατες ή μηπως οι ελληνες πλεον ειναι ανεργοι πτυχιουχοι?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μωρη πούστρα ανάρχιδο αναρχιδάκι σου θίξαμε
το ΜΕΣΟ σου.

ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ και πιες και ένα ΜΠΑΦΟ για να μην πονέσει  :cheesy:
στρακι.................ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΔΕΝ μπορει να υπαρχει"πολιτισμενος διαλογος"και"κοινη οδος επικοινωνιας"και"λογικης"(!)με ατομα που μιλανε για"shoot'em up"και"κρεας για κιμα"Οχι εγω.Αυτοι.
Τα ξέρω αυτά, αλλά πάντα κρατώ ένα ενδεχόμενο κάπου, κάπως να σφάλλω κι εγώ.
Αυτά είναι ακραίες απαντήσεις, που σίγουρα προκύπτουν μέσα από ακραίους διαλόγους και αντιπαραθέσεις.
Η αντίδραση φέρνει ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση.
Δεν λέω ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν αποτελεί πρόβλημα.
Καμμιά φορά έχω υπομονή, να μάθω πώς σκέφτονται και εκείνοι με τους οποίους διαφωνώ. Γι'αυτό και ρωτάω..

Και προφανώς η δεύτερη ερώτηση δεν απευθύνεται σε σένα. ;)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

τι λες ?

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες όμως τι λέω.
Ναι, θα είναι πιο ανθρώπινα, αλλά τι να το κάνεις που η χώρα θα βάλει λουκέτο οσονούπω με όλους αυτούς τους προδότες που έχουμε μπλέξει! ΑΥτό λέω!
Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτή την κατάσταση και μετά την άλλη.
Προτεραιότητες, αυτό λέω.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εγω σας λεω αμα θελουν καθαριζουν και το κεντρο σε μια μερα,δεν το κανουν ομως λογο συμφεροντων που τα ξερετε μερικοι απο σας αν οχι ολοι και βαριεμαι τωρα να κατσω να τα αναλυω.
Αυτο που καταλαβα μεχρι και απο ενα φορουμ ειναι οτι κοιταει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου.Αυτη ειναι η λαθος νοοτροπια του ελληνα-αυτη ειναι που τον κραταγε τον κραταει και θα τον κραταει μια ζωη στον πατο.
Καλη σας νυχτα.
ετσι...........να μιλας για τους ελληνες σε τριτο προσωπο.....αιντε αιντε επειδη εισαι 15 χρονια εδω,μη μας το παιζεις και ελληναρας επειδη τωρα σε χρησιμοποιουν για τσιλιαδορο τα αυγα.....

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλη σας νυχτα.

+1

Φυσικά και θα γίνει σύντομα πιστεύω.

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπορει και να εχεις δικιο... αλλα υπαρχουν πια ελληνες εργατες ή μηπως οι ελληνες πλεον ειναι ανεργοι πτυχιουχοι?

Αν βρουν αξιοπρεπή χρήματα σε εργασία θα την κάνουν πιστεύω

τι λες ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αμα εισαι χρυσαυγουλο πες πως λεγεται ο πατερας του Βιων...

Ρε πούστη μου, 33 χρονών "φασιστοεθνίκι" και δεν ξέρω προσωπικά ΕΝΑΝ χρυσαυγίτη και ο υ/π ξέρει και τα γενεολογικά τους δέντρα!
Τι στο διάολο- ή τα άκρα μοιάζουν απελπιστικά ή οι αριστεροί έχουν περάσει σεμινάρια από πράκτορες της στάζι για τη συλλογή πληροφοριών...
Μπορεί και τα δύο!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

τι λες ?
δε νομιζω ρε αδερφε... πραγματικα...νομιζω οτι οι ελληνες εχουμε βγαλει πλεον απο το dna μας τη χειρονακτικη εργασια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

τι λες ?

Κανείς δεν είναι χαζός, να βρει δουλειά με αξιοπρεπή μισθό και να μην την κάνει.
Το πρόβλημα είναι πως οι μεγάλες εταιρείες (οι οποίες, σημειωτέον, δεν απασχολούν ως επί το πλείστον αλλοδαπούς) έχουν ξεκινήσει ή ετοιμάζονται να ξεκινήσουν απολύσεις. Με τις ευλογίες όλων των πολιτικών.
Αυτό, δεν είναι πρόβλημα μετανάστευσης!

Και αυτό είναι μια χροιά μόνο του προβλήματος!

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες όμως τι λέω.
Ναι, θα είναι πιο ανθρώπινα, αλλά τι να το κάνεις που η χώρα θα βάλει λουκέτο οσονούπω με όλους αυτούς τους προδότες που έχουμε μπλέξει! ΑΥτό λέω!
Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτή την κατάσταση και μετά την άλλη.
Προτεραιότητες, αυτό λέω.

Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Πες στους ανάρχιδους μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ ομως οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΚΙΑ
το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω.

και φυσικά όχι να πεινάμε εμείς και ΤΟ ΠΑΣΟΚ  να κάνει αρωγή στους λαθραίους

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Κανείς δεν είναι χαζός, να βρει δουλειά με αξιοπρεπή μισθό και να μην την κάνει.
Το πρόβλημα είναι πως οι μεγάλες εταιρείες (οι οποίες, σημειωτέον, δεν απασχολούν ως επί το πλείστον αλλοδαπούς) έχουν ξεκινήσει ή ετοιμάζονται να ξεκινήσουν απολύσεις. Με τις ευλογίες όλων των πολιτικών.
Αυτό, δεν είναι πρόβλημα μετανάστευσης!

δε μιλαω για ολες τις δουλειες, αλλα για τις χειρωνακτικες...

οσον αφορα τις πολυεθνικες -μιας και πλεον εργαζομαι σε μια- πραγματι απολυουν ή κανουν μειωσεις μισθων... ειναι σημειο των καιρων μαλλον και σαφως φταιει και η κεντρικη πολιτικη.
δεν ειναι προβλημα μεταναστευσης αυτο, αλλα οπως το κοβω, θα γινει αιτια μεταναστευσης... δικιας μας...

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε νομιζω ρε αδερφε... πραγματικα...νομιζω οτι οι ελληνες εχουμε βγαλει πλεον απο το dna μας τη χειρονακτικη εργασια...

γιατί ρε αν σου δώσουν ένα 50ρηκο + ΙΚΑ τη μέρα στην οικοδομή δεν θα πας ?

1500 το μήνα !

θα προτιμήσεις το ΓΡΑΦΕΙΟ με 700 ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom