DURBAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αντε ρε παπαρα DURBAN δεν ξερεις τα γκεσεμια των χρυσαυγουλων?
50 νοματαιοι ειστε ολοι-ολοι...
50 αλλά καλοί
Φυσικα απλα ειπα τη γνωμη μου στο συγκεκριμενο θεμα που αφορα τους μεταναστες.Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι. Όλα είναι σχετικά.
Πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι να σωθεί η πατρίδα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ), τότε κακώς καθόμαστε και μιλάμε για τρόπους επίλυσης του προβλήματος των μεταναστών..Καταλαβαίνεις βέβαια, ότι αυτό θα είναι ένα κακόγουστο ανέκδοτο
Σίγουρα πρέπει να δοθεί λύση.
ΑΠλά, γνώμη μου είναι ότι προέχει λύση σε ένα άλλο πιο ζωτικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή,
Το επιθετο του Βιων εστω?50 αλλά καλοί![]()
αριστερος εισαι εσυ και ολο σου το σοι.......τοσα χρονια εισαι στην ελλαδα και δεν εμαθες ακομα να διαβαζεις.....
τρομερο ψεμα.....ακου 50....στην τελευταια συναξη ηταν 142!!!!!! απο την προηγουμενη συγκεντρωση ελειπε ο ψηλεας με το τατου,ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ,ειχε ραντεβου με τον ορθοδοντικο του.....επεσε πανω σε κατι μπουνιες στη μεσογειων,χα χα χα χαΑντε ρε παπαρα DURBAN δεν ξερεις τα γκεσεμια των χρυσαυγουλων?
Αποφασισε πρωτα τι εισαι διοτι σε αλλο θρεαντ εβριζες την δεξια.Αν θες τη γνωμη μου απλος ξενοφοβικος μαλακας εισαι.αριστερος εισαι εσυ και ολο σου το σοι.......τοσα χρονια εισαι στην ελλαδα και δεν εμαθες ακομα να διαβαζεις.....
Κυρια Οχια πρεπει να καταλαβεις κατι...Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι. Όλα είναι σχετικά.
Πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι να σωθεί η πατρίδα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ), τότε κακώς καθόμαστε και μιλάμε για τρόπους επίλυσης του προβλήματος των μεταναστών..Καταλαβαίνεις βέβαια, ότι αυτό θα είναι ένα κακόγουστο ανέκδοτο
Σίγουρα πρέπει να δοθεί λύση.
ΑΠλά, γνώμη μου είναι ότι προέχει λύση σε ένα άλλο πιο ζωτικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή,
στο εκοψαν το κωλομερι? ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠόσο μαλάκας είσαι![]()
![]()
εγώ δεν εχω αριστερό ΚΩΛΟ
Αυτός μέχρι πρότινος ήτανε ΛΑΟΣ.
Αλλά του βγήκε προδότης ο Καρατζαφέρης.
αφου σε πειραζει το ρημαδι.....κοφτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΑποφασισε πρωτα τι εισαι διοτι σε αλλο θρεαντ εβριζες την δεξια.Αν θες τη γνωμη μου απλος ξενοφοβικος μαλακας εισαι.
Τα λεμε.
στο εκοψαν το κωλομερι? ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Για τον πατερα λες.Αυτός μέχρι πρότινος ήτανε ΛΑΟΣ.
Αλλά του βγήκε προδότης ο Καρατζαφέρης.
Θέλω να βγουν να υποστηρίξουν την άποψή τους πολιτισμένα, χωρίς βρισιές. Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια κοινή οδός επικοινωνίας και λογικής.Κυρια Οχια πρεπει να καταλαβεις κατι...
Τυποι σαν τον μακη και τον ψευτοχρυσαυγουλο πιστευουν οτι η λυση για το ζωτικο προβλημα περναει απο την"τελικη λυση"στο μεταναστευτικο προβλημα...
τρομερο ψεμα.....ακου 50....στην τελευταια συναξη ηταν 142!!!!!! απο την προηγουμενη συγκεντρωση ελειπε ο ψηλεας με το τατου,ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ,ειχε ραντεβου με τον ορθοδοντικο του.....επεσε πανω σε κατι μπουνιες στη μεσογειων,χα χα χα χα
Το επιθετο του Βιων εστω?
Αλλιως παραδεξου οτι δεν εισαι χρυσαυγουλο...
οπαδος του Ραμα?Εχω κανει ελαχιστα ποστ και αμεσως να βγαλουν συμπερασματα οτι ανηκω σε μια πολιτικη παραταξη.
Δηλαδη το ενδεχομενο να αγαπω τη χωρα και να θελω ενα καλυτερο μελλον για τους απογονους μου δεν περναει απο το μυαλο σας?Ποτε δεν εχω ψηφισει απο κεντροδεξια μεχρι ακρο αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειμαι πατριωτης.Εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας μου φαινεται...
ΔΕΝ μπορει να υπαρχει"πολιτισμενος διαλογος"και"κοινη οδος επικοινωνιας"και"λογικης"(!)με ατομα που μιλανε για"shoot'em up"και"κρεας για κιμα".Θέλω να βγουν να υποστηρίξουν την άποψή τους πολιτισμένα, χωρίς βρισιές. Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια κοινή οδός επικοινωνίας και λογικής.
Οχι εγω.Αυτοι.Πιστεύετε όντως ότι λύνοντας το μεταναστευτικό αυτό θα αποτελέσει πανάκεια για τα προβλήματα της Ελλάδας;
κοψε να γαμιεσαι απο τον κωλο ΑΚΑΠΟΤΑ.....ΡΕ ΜΑΛΑΚA ΚΟΨΕ ΤΟ INDYMEDIA![]()
![]()
![]()