sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.372
- Πόντοι
- 22.266
Δεν έχω ελληνικό διαβατήριοΕ και?
Δεν εισαι Ελλην πολίτης?
Δεν έχω ελληνικό διαβατήριοΕ και?
Δεν εισαι Ελλην πολίτης?
Χιλιαδες τουρκοι διωκονται απ το καθεστως ερντο, που θα πανε;Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το 20-25% των Τούρκων που παίρνουν τουριστική βίζα για τα νησιά, στην πραγματικότητα είναι Παλαιστίνιοι, που μετά την είσοδο για "τουρισμό" εξαφανίζονται.
Μα φυσικά, Στο Μητσοτακιστάν, Τσιπριστάν, κ.λ.π. Στους ΜΑΛΑΚΕΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ του ΓΑΛΑΞΙΑ. Γιατί βέβαι οι λαθρομουσλίμοι έρχονται σε χριστιανικές χώρες, δεν απασχολεί κανένα.Χιλιαδες τουρκοι διωκονται απ το καθεστως ερντο, που θα πανε;
Στο γνωστο μπουρδελο του πλανητη φυσικα
έκανες ή σου έκαναν ?Απόπειρα φόνου
Νομίζω στο έχω πει
Μόνο που εδώ δε μιλάμε για Τούρκους. Και από ότι φαίνεται σε γνώση της κυβέρνησης είναι και μάλλον με την ανοχή της γίνεται.Χιλιαδες τουρκοι διωκονται απ το καθεστως ερντο, που θα πανε;
Στο γνωστο μπουρδελο του πλανητη φυσικα
Mεταξυ Πακιστανώνέκανες ή σου έκαναν ?
Το διορθωσαΜα φυσικά, Στο Μητσοτακιστάν, Τσιπριστάν, κ.λ.π. Στους ΜΑΛΑΚΕΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ του ΓΑΛΑΞΙΑ. Γιατί βέβαι οι λαθρομουσλίμοι ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ σε χριστιανικές χώρες, δεν απασχολεί κανένα.
Δε μας τα λες καλα βολκανοΔεν έχω ελληνικό διαβατήριο
μην ασχολείσαι , στα @@ σου , κανείς δεν απελαύνεται ..Mεταξυ Πακιστανών
Μου αρέσει που το παλεύουν οι Εβραίοι..μην ασχολείσαι , στα @@ σου , κανείς δεν απελαύνεται ..
αλλά ακόμη κι αν υπήρχαν απελάσεις μια τρύπα στο νερό είναι εφόσον έρχονται συνεχώς πολλαπλάσιοι ,
250 εκατομμύρια είναι οι πάκηδες
Το θέμα δεν είναι οι μαλαΚούληδες που εκβιάζονται λόγω χρεωκοπίας αλλά οι εντολείς τους στις Βρυξέλλες
Αν δεν αλλάξει ρότα το κεντρικό διευθυντήριο , η ευρώπη θα πνιγεί όπως πνίγηκε ο κάμπος στις πλημμύρες,
είναι εκατομμύρια οι αφροασιάτες που φυσιολογικά επιθυμούν δωρεάν ζωάρα στη Δύση ,
αν προσθέσεις κ τον παράγοντα ισλάμ έχεις όλη την μελλοντική εικόνα ,δυστοπία...
μπα , θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους μετά από αυτό που έπαθαν πέρυσι..Μου αρέσει που το παλεύουν οι Εβραίοι..
Σε είκοσι χρόνια μόνο από τις γέννες θα τους κατακτήσουν οι χαμπιμπιδες ..
Οι πολιτικοί εξυπερητουν τους ολιγαρχεςμπα , θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους μετά από αυτό που έπαθαν πέρυσι..
εκτός αν πιαστούν "έλληνες" δηλαδή κορόιδα από τους πολιτικούς τους που είναι μύθος πως είναι γαμάουα...
οι λαλακίες τους είναι επιπέδου ΓΑΠ... απλά συντηρούν τον μύθο του αλάνθαστου για να τους φοβούνται οι εχθροί...
Υπήρχαν φωνές πριν 10 χρόνια για την ανίερη συμμαχία με τα τζιχάντια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Άσαντ
ή για την χρηματοδότηση των μκο να εποικίζουν την ευρώπη με μουσουλμάνους ...
΄Όλα αυτά τα λάθη της πολιτικής κ της αφανούς ηγεσίας τα πληρώνει σήμερα ο ισραηλινός λαός ....και η Ευρώπη μαζί ...
Οι χώρες πέφτουν εκ των έσω ...κερκόπορτες...
FSB το έχω πειΔε μας τα λες καλα βολκανο
Βεβαια αν ερθουν ολοι αυτοι οι βαρβαροι στην Ευρωπη, δεν θα εχουν καταφερει τιποτα. Γιατι θα μετατρεψουν επισης σε σκατοτρυπα τυπου μουσουλμανικων χωρων και την Ευρωπη.μην ασχολείσαι , στα @@ σου , κανείς δεν απελαύνεται ..
αλλά ακόμη κι αν υπήρχαν απελάσεις μια τρύπα στο νερό είναι εφόσον έρχονται συνεχώς πολλαπλάσιοι ,
250 εκατομμύρια είναι οι πάκηδες
Το θέμα δεν είναι οι μαλαΚούληδες που εκβιάζονται λόγω χρεωκοπίας αλλά οι εντολείς τους στις Βρυξέλλες
Αν δεν αλλάξει ρότα το κεντρικό διευθυντήριο , η ευρώπη θα πνιγεί όπως πνίγηκε ο κάμπος στις πλημμύρες,
είναι εκατομμύρια οι αφροασιάτες που φυσιολογικά επιθυμούν δωρεάν ζωάρα στη Δύση ,
αν προσθέσεις κ τον παράγοντα ισλάμ έχεις όλη την μελλοντική εικόνα ,δυστοπία...
ναι οκέι αυτό είναι γενικό κ αόριστοΟι πολιτικοί εξυπερητουν τους ολιγαρχες
Είναι οι ακροαριστεροί ........ναι οκέι αυτό είναι γενικό κ αόριστο
Ολιγάρχης είναι κ ο Ινδός, ο Ρώσος, ο Έλληνας , ο Αμερικάνος, ο Κογκολέζος ολιγάρχης...
παντού υπάρχουν ολιγάρχες, όμως την πολιτική στην Ευρώπη την ορίζουν κάποιοι συγκεκριμένοι
Παράδειγμα, αν οι ολιγάρχες δεν ήθελαν λαθρομετανάστευση δεν θα κουνιόταν ούτε βαρκούλα σε πισίνα...
θα έκοβε πρόστιμο η Ούρσουλα σε όσους ΔΕΝ φυλάνε τα σύνορα τους..
Επομένως επιλέγεις πολιτικούς ανυπάκουους στους ολιγάρχες και αυτοί οι ανυπάκουοι είτε αρέσει είτε δεν αρέσει ΔΕΝ είναι αριστεροί ούτε κενροδεξιοτοιούτοι.
είναι ακροδεξιοί , τι να κάνουμε ? μακάρι να ήταν κκε μλ ...αλλά δεν είναι ...
ο Ζαχαριάδης έμεινε 5 χρόνια Νταχάου .... μεταφραστής λεει ...... ολοφάνερα έπιασε ρόιδο τους γερμανούς , όχι πως ήταν φυσατόνε ρουφατόνεΕίναι οι ακροαριστεροί ........
Από παλια φωνάζαμε...έξω οι βάσεις του θανάτου !
ΕΟΚ κ ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο !
Έξω οι ιμπεριαλιστές ! Κ οι ακροισλαμιστες
Μόνο ΚΚΕ τελικα
Βεβαια αν ερθουν ολοι αυτοι οι βαρβαροι στην Ευρωπη, δεν θα εχουν καταφερει τιποτα. Γιατι θα μετατρεψουν επισης σε σκατοτρυπα τυπου μουσουλμανικων χωρων και την Ευρωπη.
Να μου το θυμηθεις, καποια στιγμη οι ιδιοι οι μεταναστες που ειναι ηδη στην Ευρωπη θα φωναζουν "οχι άλλοι" για να μην χαλασει η Γη της επαγγελιας
Εγώ να δεις πόσο γουστάρω που φωνάζει η φάλαινα ξηράς:Γουσταρω σκηνικο δικε μου