Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν προωθούν όλες οι ευρωπαικες χώρες τη λαθρομετανάστευση.
Υπάρχουν χώρες που δεν βλέπεις μουσλίμι ούτε ζωγραφιστό,γιατί αυτό επέλεξαν οι λαοί αυτοί
και ανέδειξαν τους αντιστοιχους πολιτικούς.
Δεν είναι όλοι οι Ευρωπαίοι μπάφος,manu chao,μούσια και πουστρίλα
μην στέκεσαι στις εξαιρέσεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
στο μεταξύ οι μόνοι ασφαλείς στο Αιγαίο είναι οι ισλαμοκάφροι που μας στέλνουν τα τούρκικα δουλεμπορικά κυκλώματα
και τρέχει το Λιμενικό μας να τους μπάσει εντός της χώρας

Για τους έλληνες ψαράδες πέρα βρέχει....

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Να λοιπόν ένας - από τους πολλούς λόγους - ότι ο διάλογος με αλληλεγγύης αλληλέγγυους τον παίρνει ο διάολος:

Διαβάστε πώς δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα κάνοντας την πάπια για τα σκουπίδια και τη λίγδα: είναι κακό να χορεύουν;

Κι εδώ οι άλλοι εισαγωγής ξεκαύλωναν, ε ας ρίξουμε και κανένα βαρελότο για το κέφι

όμως που δικαιοσύνη;
Βάλε τα φράγματα κωλόπαιδα να πληρώσουν τα έξοδα της πυρόσβεσης μπας και τους τσούξει λίγο...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Να λοιπόν ένας - από τους πολλούς λόγους - ότι ο διάλογος με αλληλεγγύης αλληλέγγυους τον παίρνει ο διάολος:

Διαβάστε πώς δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα κάνοντας την πάπια για τα σκουπίδια και τη λίγδα: είναι κακό να χορεύουν;

Κι εδώ οι άλλοι εισαγωγής ξεκαύλωναν, ε ας ρίξουμε και κανένα βαρελότο για το κέφι

όμως που δικαιοσύνη;
Βάλε τα φράγματα κωλόπαιδα να πληρώσουν τα έξοδα της πυρόσβεσης μπας και τους τσούξει λίγο...
μάθαν πως μαμιόμαστε πλακώσαν και οι Καζακστανοί :confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
μάθαν πως μαμιόμαστε πλακώσαν και οι Καζακστανοί :confused:
Έτσι ακριβώς, τα φραγκάτα (κι όχι φράγματα γαμώ το κωλοκινητό) συμπεριφέρθηκαν πάντως πολιτισμένα και δεν έχεσαν στις παραλίες. Να κι άλλο ένα παράδειγμα αριστερής κωλοτρυπίδας:

Έχουμε κάποια υποχρέωση να εκπολιτίσουμε το κάθε ζώο του πλανήτη; Εντάξει δεν είμαστε στο Μεσαίωνα, από μόνοι τους δεν μπορούν να βελτιωθούν παίρνοντας θετικά στοιχεία; Τη μπαγαμποντιά όμως την ξέρουν πολύ καλά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Έτσι ακριβώς, τα φραγκάτα (κι όχι φράγματα γαμώ το κωλοκινητό) συμπεριφέρθηκαν πάντως πολιτισμένα και δεν έχεσαν στις παραλίες. Να κι άλλο ένα παράδειγμα αριστερής κωλοτρυπίδας:

Έχουμε κάποια υποχρέωση να εκπολιτίσουμε το κάθε ζώο του πλανήτη; Εντάξει δεν είμαστε στο Μεσαίωνα, από μόνοι τους δεν μπορούν να βελτιωθούν παίρνοντας θετικά στοιχεία; Τη μπαγαμποντιά όμως την ξέρουν πολύ καλά.
Καλαμάτα μου είπαμε ..οι αριστεροί είναι οι λοστρόμοι λεκανατζούδες...οι χρήσιμοι ηλίθιοι
Οι καπετάνιοι που λαθροεποικίζουν την Ευρώπη δεν είναι αριστεροί ούτε δημοκράτες ....κατ΄επίφαση βέβαια είναι απ΄όλα και ανθρωπιστές είναι :confused::2funny:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Καλαμάτα μου είπαμε
ότι έτσι έχουν μάθει στις ζούγκλες του μπαλαδόρου Εμπαπέ.

ΨΨ @satov1 πρόσεχε εσύ με τη μεικτή ΑφροΓαλλίας :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί που λήστεψαν ζευγάρι και βίασαν τη γυναίκα στην Αχαΐα​

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το βράδυ τα 3 άτομα που απήγαγαν ζευγάρι, τους λήστεψαν και στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα στη Δυτική Αχαΐα.

Οι δράστες, πακιστανικής καταγωγής, άρπαξαν το ζευγάρι με καταγωγή από το Βιετνάμ και αφού τους οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία, πρώτα τους άρπαξαν 450 ευρώ και στη συνέχεια βίασαν την άτυχη γυναίκα, ηλικίας 30-35 ετών.

Το ζευγάρι πήγε να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και οι αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Σύμφωνα με το tempo24, τα θύματα αναγνώρισαν τους δράστες, αλλά και το ΙΧ που χρησιμοποίησαν.

Η γυναίκα εξετάστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Άλεξ71, σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο, οι δράστες θα παραμείνουν στην χώρα, ή προβλέπεται η απέλασή τους;

Εγγρ.
19 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες, μέρα μεσημέρι, έκλεψαν από έναν φίλο μου το σταυρό από το μετρό Μοναστηράκι. Ήταν από πίσω του ένας μαύρος και τον τράβηξε.
Έτρεξε αλλά δεν τον πρόλαβε. Ήταν πιο γρήγορος μου είπε. Για κάποια βοήθεια ούτε λόγος. Ούτε μια σπρωξια ούτε μια τρικλοποδιά.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

φαντάζεσαι να βουτήξεις τον Κούλη κ τον Κασελάκη και να τους παρατήσεις μέρα χωρίς αστυνομική προστασία σε αυτές τις περιοχές-γκέτο ?
και μετά το σοκ να τους υποχρεώσεις να μείνουν βράδυ πέριξ της Ομόνοιας ?
όχι τίποτε άλλο αλλά για να νιώσουν λίγο τις λαλακίες τους και να καταλάβουν γιατί ο κόσμος στρέφεται στην "ακροδεξιά"

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946

Απονομή υπηκοότητας άμεσα, ειτε από Κούλη είτε από Μέγαροκουκουβαγια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506

Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί που λήστεψαν ζευγάρι και βίασαν τη γυναίκα στην Αχαΐα​

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το βράδυ τα 3 άτομα που απήγαγαν ζευγάρι, τους λήστεψαν και στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα στη Δυτική Αχαΐα.

Οι δράστες, πακιστανικής καταγωγής, άρπαξαν το ζευγάρι με καταγωγή από το Βιετνάμ και αφού τους οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία, πρώτα τους άρπαξαν 450 ευρώ και στη συνέχεια βίασαν την άτυχη γυναίκα, ηλικίας 30-35 ετών.

Το ζευγάρι πήγε να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και οι αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Σύμφωνα με το tempo24, τα θύματα αναγνώρισαν τους δράστες, αλλά και το ΙΧ που χρησιμοποίησαν.

Η γυναίκα εξετάστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Άλεξ71, σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο, οι δράστες θα παραμείνουν στην χώρα, ή προβλέπεται η απέλασή τους;
Να μείνουν γιατί είναι θύματα της λευκής πατριαρχίας αρχηγέ μου

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166

Γουσταρω σκηνικο δικε μου .Απο ποια χωρα ειναι απο τι βλεπω μαλλον για Γιοχάνεσμπουργκ ναι 100% απο εκει ειναι .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Μια και μιλάμε για τις Ιταλίδες και τι πορνες είναι, πετυχαίνω χτες Ιταλίδα από Σικελιά, ωραία γυναίκα , 37 πλέον με κάποιες ρυτίδες, που μπιφτεκωσα 3 φορές το 2021.

Μαζί της ίσως η πιο άσχημη Γερμανίδα που έχω δει , με χαλκά στη μούρη. Γνωστός και των δυο μας μου λέει μετά ότι η Γερμανίδα είναι η γκομενα της εδώ και έξι μήνες και τους έλεγε η Ιταλίδα ότι ήταν μια εμπειρία που ήθελε να δοκιμάσει.

Δε ξέρω τι να πω με αυτές

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Γουσταρω σκηνικο δικε μου .Απο ποια χωρα ειναι απο τι βλεπω μαλλον για Γιοχάνεσμπουργκ ναι 100% απο εκει ειναι .
Σε ενα σοβαρο κρατος ο αστυνομικος θα εβγαζε το τιζερ αι θα εκανε τον αραπα καρβουνο....
Αλλα....

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.960
Πόντοι
6.166
Σε ενα σοβαρο κρατος ο αστυνομικος θα εβγαζε το τιζερ αι θα εκανε τον αραπα καρβουνο....
Αλλα....
Σε ενα σοβαρο κρατος δεν θα υπηρχαν λαθρομεταναστες και δεν θα γινοταν το κεντρο των Αθηνων αφρικανικη πρωτευουσα, αλλα με τους βουρβουλακες πολτικους που εχουμε μπλεξει απο τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέττη στον ολετήρα Κουλη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Μια και μιλάμε για τις Ιταλίδες και τι πορνες είναι, πετυχαίνω χτες Ιταλίδα από Σικελιά, ωραία γυναίκα , 37 πλέον με κάποιες ρυτίδες, που μπιφτεκωσα 3 φορές το 2021.

Μαζί της ίσως η πιο άσχημη Γερμανίδα που έχω δει , με χαλκά στη μούρη. Γνωστός και των δυο μας μου λέει μετά ότι η Γερμανίδα είναι η γκομενα της εδώ και έξι μήνες και τους έλεγε η Ιταλίδα ότι ήταν μια εμπειρία που ήθελε να δοκιμάσει.

Δε ξέρω τι να πω με αυτές
έτυχες στην περίπτωση ,βαρέθηκε τα :zfuck: και το ΄ριξε στα ψαλιδάκια

Πάντως από δυτική ευρώπη οι ιταλίδες είναι από τις πλέον συντηρητικές στο μ.ο. βέβαια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Απονομή υπηκοότητας άμεσα, ειτε από Κούλη είτε από Μέγαροκουκουβαγια.
την κουκουβάγια την ξεχάσαμε.... πρότυπο...εικόνα της χώρας :confused:

katerina-sakellaropoulou.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
έτυχες στην περίπτωση ,βαρέθηκε τα :zfuck: και το ΄ριξε στα ψαλιδάκια

Πάντως από δυτική ευρώπη οι ιταλίδες είναι από τις πλέον συντηρητικές στο μ.ο. βέβαια
Τύπε έχω την αντίθετη εμπειρία.

Έχω πάει με πολλές Ιταλίδες και σχεδόν όλες κερατώνανε τον γκόμενο τους μαζί μου. Γενικά ,πολλά ψυχολογικά. Σιχαμένες, αλλα αυτές που είναι χειρότερες είναι οι αραβικές μουσουλμάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom