οι αράβισες όπως οι αφρικανές δεν έχουν ψυχολογικά , προφανώς σε γουστάρανε και σου κάθοντανΤύπε έχω την αντίθετη εμπειρία.
Έχω πάει με πολλές Ιταλίδες και σχεδόν όλες κερατώνανε τον γκόμενο τους μαζί μου. Γενικά ,πολλά ψυχολογικά. Σιχαμένες, αλλα αυτές που είναι χειρότερες είναι οι αραβικές μουσουλμάνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Δηλαδή τύπε μου, προτιμάς την λαθρολάγνα υπουργό που κάποτε ορκίστηκε με κολλάν;την κουκουβάγια την ξεχάσαμε.... πρότυπο...εικόνα της χώρας
έχουμε δεί του κόσμου τα παρατράγουδα από την "αριστερή" στάνη ...Δηλαδή τύπε μου, προτιμάς την λαθρολάγνα υπουργό που κάποτε ορκίστηκε με κολλάν;
Η πλάκα είναι πως ακόμη κι αυτές που φοράνε κάποια ας απούμε αποδεκτά ρετάλια είναι θεόμπαζα στον εγκέφαλο...
όπως η θείτσα Θεανώ που ορκίστηκε υπουργίνα και
μέσα στη καλή χαρά έκανε σαν πρώτη δήλωση μπανάστασης "να τρώμε γεμιστά, πολύ φτηνά τρώει μια οικογένεια με το γεμιστό.."
απίθανα πράματα ...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πλέον προβλέπεται.Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί που λήστεψαν ζευγάρι και βίασαν τη γυναίκα στην Αχαΐα
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το βράδυ τα 3 άτομα που απήγαγαν ζευγάρι, τους λήστεψαν και στη συνέχεια βίασαν τη γυναίκα στη Δυτική Αχαΐα.
Οι δράστες, πακιστανικής καταγωγής, άρπαξαν το ζευγάρι με καταγωγή από το Βιετνάμ και αφού τους οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία, πρώτα τους άρπαξαν 450 ευρώ και στη συνέχεια βίασαν την άτυχη γυναίκα, ηλικίας 30-35 ετών.
Το ζευγάρι πήγε να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και οι αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Σύμφωνα με το tempo24, τα θύματα αναγνώρισαν τους δράστες, αλλά και το ΙΧ που χρησιμοποίησαν.
Η γυναίκα εξετάστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.
Άλεξ71, σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο, οι δράστες θα παραμείνουν στην χώρα, ή προβλέπεται η απέλασή τους;
Θα απελαθούν δικαστικά μετά την έκτιση της ποινης τους.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Διοικητικώς.πάντα απελαύνονταν.
Τωρα λεμε δικαστικώς.
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 456
Άσε ρε Άλεξ τα νομικίστικα.Διοικητικώς.
Τωρα λεμε δικαστικώς.
Θα απαλλαχθεί η χώρα από την φυσική τους παρουσία στο έδαφός της;
Nαι ή όχι;
Αφού ξέρεις ότι οι ίδιοι θύτες μετά από μήνες θα απασχολήσουν ξανά με νέο έγκλημα απλά αυτή τη φορά σαν "παράνομα διαμένοντες στη χώρα".
Και ο άλλος ο κατσικογάμης που έσφαξε τον αστυνομικό στη Γερμανία, δικαστικώς είχε απελαθεί...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ειπαμε, ναι. Υπαρχει καποιος λογος να μην εκτελεσθει η δικαστικη απελαση που θα επιβληθει?Άσε ρε Άλεξ τα νομικίστικα.
Θα απαλλαχθεί η χώρα από την φυσική τους παρουσία στο έδαφός της;
Nαι ή όχι;
Αφού ξέρεις ότι οι ίδιοι θύτες μετά από μήνες θα απασχολήσουν ξανά με νέο έγκλημα απλά αυτή τη φορά σαν "παράνομα διαμένοντες στη χώρα".
Και ο άλλος ο κατσικογάμης που έσφαξε τον αστυνομικό στη Γερμανία, δικαστικώς είχε απελαθεί...
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 456
Ειπαμε, ναι. Υπαρχει καποιος λογος να μην εκτελεσθει η δικαστικη απελαση που θα επιβληθει?
Ας μείνουμε στο γεγονός ότι δεν εκτελούνται στην πράξη οι δικαστικές απελάσεις και τους λόγους βρες τους μόνους σου.
Γράφεις λες και θα τους βάλουν σε αεροπλάνο για το πακιστάν ή θα τους στείλουμε στην τουρκία.
Η ουσία είναι ότι οι δικαστικές απελάσεις πολύ σπάνια εκτελούνται.
Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.398
- Πόντοι
- 22.266
Άμα δεν βγει κονδύλιο για αεροπλάνο ,μπορεί να καθίσουν κ τρία χρόνιαΑς μείνουμε στο γεγονός ότι δεν εκτελούνται στην πράξη οι δικαστικές απελάσεις και τους λόγους βρες τους μόνους σου.
Γράφεις λες και θα τους βάλουν σε αεροπλάνο για το πακιστάν ή θα τους στείλουμε στην τουρκία.
Η ουσία είναι ότι οι δικαστικές απελάσεις πολύ σπάνια εκτελούνται.
Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
Το έχω ζήσει τομ2013
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 456
Μα θέλει και διακρατική συμφωνία και να κερδίσεις τις ενστάσεις των ακτιβιστών και των δικηγορικών γραφείων που θα τους υπερασπιστούν.Άμα δεν βγει κονδύλιο για αεροπλάνο ,μπορεί να καθίσουν κ τρία χρόνια
Το έχω ζήσει τομ2013
Εδώ οι άλλοι οι βλαμμένοι πηγαίνουν και εμποδίζουν ακόμη και τις ελάχιστες περιπτώσεις απέλασης και γίνονται και ήρωες από τα βοθροκάναλα...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.398
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ πιστεύω τον ισκεντερ 71Μα θέλει και διακρατική συμφωνία και να κερδίσεις τις ενστάσεις των ακτιβιστών και των δικηγορικών γραφείων που θα τους υπερασπιστούν.
Εδώ οι άλλοι οι βλαμμένοι πηγαίνουν και εμποδίζουν ακόμη και τις ελάχιστες περιπτώσεις απέλασης και γίνονται και ήρωες από τα βοθροκάναλα...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Σωστό ότι λες. Εγώ αναφερόμουν στην "αριστερή στάνη" που μας κυβερνά, όχι την ψυχιατρική πτέρυγα. Βουλτεψίνα ορκίστηκε με κολλάν, στο παρελθόν.έχουμε δεί του κόσμου τα παρατράγουδα από την "αριστερή" στάνη ...
Η πλάκα είναι πως ακόμη κι αυτές που φοράνε κάποια ας απούμε αποδεκτά ρετάλια είναι θεόμπαζα στον εγκέφαλο...
όπως η θείτσα Θεανώ που ορκίστηκε υπουργίνα και
μέσα στη καλή χαρά έκανε σαν πρώτη δήλωση μπανάστασης "να τρώμε γεμιστά, πολύ φτηνά τρώει μια οικογένεια με το γεμιστό.."
απίθανα πράματα ...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Η Αγγλία έκανε συμφωνία για χώρους απέλασης/κράτησης ΕΚΤΟΣ του εδάφους της, η Κούλα είναι ΚατσιΚούλα.Μα θέλει και διακρατική συμφωνία και να κερδίσεις τις ενστάσεις των ακτιβιστών και των δικηγορικών γραφείων που θα τους υπερασπιστούν.
έχεις δίκιο !!!Σωστό ότι λες. Εγώ αναφερόμουν στην "αριστερή στάνη" που μας κυβερνά, όχι την ψυχιατρική πτέρυγα. Βουλτεψίνα ορκίστηκε με κολλάν, στο παρελθόν.
μπλέξαμε με ψυχάκηδες που έχει περιμαζέψει ο Κούλης ..κι αυτός προφανώς δεν πολυστέκει στα καλά του...
όταν με αντίπαλο έναν γιδοβοσκό με "εκβιαζόμενα" γούστα
και έναν μπούστη για λούμπεν αμερικάνικα ριάλιτι ,
καταφέρνει να μείνει με 1 μύριο ψήφους ,φαίνεται ότι πολλά πράματα τα κάνει λάθος...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν σε απελαύναν για οικονομικους λογους?Άμα δεν βγει κονδύλιο για αεροπλάνο ,μπορεί να καθίσουν κ τρία χρόνια
Το έχω ζήσει τομ2013
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Το χειροτερο ειναι οτι αυτο το βλαμμενο δεν συνειδητοποιει οτι αποτελει την έσχατη υποστάθμη του ανθρωπινου ειδους.Μα θέλει και διακρατική συμφωνία και να κερδίσεις τις ενστάσεις των ακτιβιστών και των δικηγορικών γραφείων που θα τους υπερασπιστούν.
Δικαιωματίστρια, λαθρολάγνα, η απολυτη φύρα της κοινωνίας
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.398
- Πόντοι
- 22.266
Απόπειρα φόνουΔεν σε απελαύναν για οικονομικους λογους?
Νομίζω στο έχω πει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε και?Απόπειρα φόνου