Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα τύπε....

:confused::confused::confused:
Αυτός την έχει μπερδέψει η εσύ έχεις μπερδέψει
το κολευ με το τρόλευ και το γάμο με το γαμησι?
Ποια καριολα με Κιπά κρύβετε πίσω από την περσόνα αυτή τελικά?
Αποκαλύψου Ιούδα Ισκαριώτη...

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν θα ήταν άσχημο σενάριο :think:
Θα ήμουν στου Μπου με νικ Rocco Sifredi και θα μιλούσα μόνο για άγρια ξεσκίσματα:rockon:

Φέρτε τη χρονομηχανη!!!!
Μεταξά μπινέ πες ένα ΝΑΙ :smiling-face-with-heart-eyes:
Δε θα υπήρχε το μπου ρε τύπε ούτε καν το ίντερνετ θα το είχε απαγορεύσει ο αδόλφος :confused:

θα υπήρχε μόνο μια τηλεόραση που θα έπαιζε ναζιστικά εμβατήρια και ''ειδήσεις'' από τον κόσμο

ούτε και τσόντες γιατί θα έμπαιναν εμπόδιο στο να γίνεις η καλύτερη ναζιστική εκδοχή σου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.752
Πόντοι
6.536
Αντρικά η γυναικεία?
Γιατί ο τελευταίος που με γάμησε έμεινε έγκυος..:sunglasses:
Ο αντι-φασισμος είναι ψυχική ασθένεια...
Τέλεια και παύλα...
Εσυ ρε δημοκρατικέ πολίτη οπότε και να ήταν ομοφυλόφιλος
που ζοριζεσαι?
Αφού δεν έχεις θέμα με την διαφορετικότητα..
Η έχεις?
Για πες κανένα άλλο πιπεράτο κους-κους από το Ράιχ..
Ο Αδόλφος έπινε τίποτα η ήταν ξενερωτακι?
Ο Ες ποια γάμουσε στο Σπανταου όταν έβγαζε κάγκελο?
Γελοιοποιηστε μαλακές...
Ξυπνάτε κάποια στιγμή...
Ώρα για ύπνο...
Ότι και να λέτε η ιστορία γράφει την κατάντια σας...
Λυπάμαι πραγματικά που τα πιστεύετε αυτά που γράφετε...
Αυτό είναι το τρομακτικό...
Αντρικά,ρομαντικά με πάθος.....

Η ιστορία γράφει ότι οι ναζί γαμήθηκαν δια παντός.

:rockon::rockon::rockon::rockon:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Δε θα υπήρχε το μπου ρε τύπε ούτε καν το ίντερνετ θα το είχε απαγορεύσει ο αδόλφος :confused:

θα υπήρχε μόνο μια τηλεόραση που θα έπαιζε ναζιστικά εμβατήρια και ''ειδήσεις'' από τον κόσμο

ούτε και τσόντες γιατί θα έμπαιναν εμπόδιο στο να γίνεις η καλύτερη ναζιστική εκδοχή σου.
Ενώ τώρα ε?
Ευαγγελάτος με την πουτανα του και Κούλης άλλο πράμα...
Χάρμα οφθαλμών..
Ομορφιά..
Η TV που όλοι θέλουμε...
Το ότι δεν θα είχε Survivor και Fame Story που το πας?

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.056
Πόντοι
3.656
Δεν κάνω αντικρουόμενες ερμηνείες. Θέτεις διαφορετικά θέματα για να στηρίξεις την άποψη σου για ένα θέμα...την οποία δεν την είπες τελικά....μέσω Λαμίας από την παλιά εθνική. Οπότε αυτό που θες να στηρίξεις δεν είναι δυσνόητο...αλλά εσύ μιλάς με γρίφους για να το στοιχειοθετήσεις.

Από το αν η Γερμανία είχε δίκιο να μας επιτεθεί ή όχι εσύ το πήγες στο αν η δημοκρατία μας είναι καλή ή όχι σε σχέση την κατάσταση του ισλάμ.

Και τι Δημοκρατία έχουν σε χώρες όπως η Ινδία και το πακιστάν? Που ακροτηριάζουν τα κοριτσάκια ή που τα παντρεύουν με κωλόγερους ανώμαλους από τα 12? Αυτό δηλαδή πρέπει να το δεχτώ ως δημοκρατία επειδή είναι στην κουλτούρα τους για να πεις ότι έχεις ανοιχτούς ορίζοντες?

Και μπορεί το όχι να το είπαν οι φασίστες.....αλλά στα βουνά να πεθάνουν και να πάθουν γάγκραινα ανέβηκαν οι πολίτες.....αυτοί οι ίδιοι που όταν έπεσε η χούντα χαίρονταν.

Δεν μας έκανε καλύτερους ανθρώπους η χούντα....οι καταστάσεις μας έκαναν όπως και σήμερα αν χρειαστεί θα αναγκαστούμε να πάμε να πεθάνουμε. Αν οι χούντες μας έκαναν καλύτερους δεν θα υπήρχαν δοσσύλλογοι.

Τώρα για το τελευταίο νομίζεις ότι με προκαλεί αλλά δεν μου καίγεται καρφί... έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για το μεταναστευτικό. Και γιατί το λες με τόση έμφαση και δε το κάνεις? :coffee:
σιγά ρε να μην σου πούμε τι κάνουμε , να βάλεις τα κλάματα :2funny: μήπως να σου φέρουμε και ζέβα χαρτομάντηλα ?

δεν βαρέθηκες να λες χαζομενιές βρε ντολμά αντίφα από τα λιντλ ?:2funny:
ινδία έχουν άλλο θρήσκευμα από το πακιστάν αλλά και οι 2 έχουνε δημοκρατία κοινοβουλευτική ,
θα τους υποδείξεις εσύ ποιό είναι το σωστό ? ποιός είσαι εσύ ? :confused:

κλειτοριδοχατζαριές ... αυτά είναι τα έθιμα των ζουλού που θες να έρχονται στην ελλάδα
Αυτά τα έθιμα είχανε πολύ πριν από εξισλαμισμούς κτλπ αυτή είναι η κουλτούρα τους
σκίστηκες με τα 12χρονα της σαουδικής αραβίας αλλά τα ανεπτυγμένα "ανήλικα προσφυγόπουλα"
μια χαρά τα καραγουστάρεις , πες μας και για μανίλα και για το τεκνό του Κλάρα

Οι μόνοι δοσίλογοι είναι κάτι σαν του λόγου σου που νιώθουνε πολίτες του κόσμου, οπεν σοσάιτι σόρος ,
και σπάνε μπάλες με κλισέ κ ιδεοληψίες γενιάς πολυτεχνείου
Μια χαρά καλυτερότεροι είναι οι φασίστες και οι ΝΑΖΙ :respect:οι ΝΑΖΙ :dancing:
από τους δημοκράτες που έχουνε πνίξει στο αίμα τον πλανήτη μεταπολεμικά

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.752
Πόντοι
6.536
Αυτός την έχει μπερδέψει η εσύ έχεις μπερδέψει
το κολευ με το τρόλευ και το γάμο με το γαμησι?
Ποια καριολα με Κιπά κρύβετε πίσω από την περσόνα αυτή τελικά?
Αποκαλύψου Ιούδα Ισκαριώτη...
Αυτός ρε μπούστη...

Θα σου αποκαλυφθώ σύντομα μουνόπανο.....
Θα σε σώσουν οι άλλοι 2.

:sunglasses:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Αντρικά,ρομαντικά με πάθος.....

Η ιστορία γράφει ότι οι ναζί γαμήθηκαν δια παντός.

:rockon::rockon::rockon::rockon:
Με τον κώλο ισχύει...
Είναι γεγονός...
Μα για αυτό ακόμα συζητάμε για αυτούς...
Επειδή πέρασαν και δεν άγγιξαν...
Παίζει να ξυπνάς και το βράδυ με εφιάλτες όμως...
True story...

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Ενώ τώρα ε?
Ευαγγελάτος με την πουτανα του και Κούλης άλλο πράμα...
Χάρμα οφθαλμών..
Ομορφιά..
Η TV που όλοι θέλουμε...
Το ότι δεν θα είχε Survivor και Fame Story που το πας?
Όχι bro σόρρυ αυτό δεν είναι επιχείρημα

υπάρχει κάποιος νόμος της φυσικής στο σύμπαν που λέει ότι πρέπει να διαλέξω η τα σκατά ή τα κουράδια?

Δεν θέλω κανέναν....αλλά τουλάχιστον σήμερα έχω την επιλογή να μην έχω τηλεόραση και να παίρνω πληροφορίες από άλλα μέσα.

Αν είσαι ειλικρινής πες μου...θα την είχα τότε?

Τι λες ρε τύπε ας έκαναν ότι αγγίζουν το σερβάιβορ και θα έβλεπες για πότε γίνεται ο Έλληνας λιοντάρι ανήμερο Τέτοιοι λάθος δεν θα το έκανε κανένας :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Αυτός ρε μπούστη...

Θα σου αποκαλυφθώ σύντομα μουνόπανο.....
Θα σε σώσουν οι άλλοι 2.

:sunglasses:
Δύο?
Τον ένα τον Γαλάζιο Μεροκαματιάρη τον ξέρω...
Ο άλλος?
Ποια χαμουρα θα φέρεις παρέα ρε?
Θα πακετωθειτε ρε νιαμου όπως και να έχει...:knuppel:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.752
Πόντοι
6.536
Με τον κώλο ισχύει...
Είναι γεγονός...
Μα για αυτό ακόμα συζητάμε για αυτούς...
Επειδή πέρασαν και δεν άγγιξαν...
Παίζει να ξυπνάς και το βράδυ με εφιάλτες όμως...
True story...
Καλααααα...
θα μου τα πείς από κοντά αυτά....
Σύντομα.
:coffee:

Συζητάμε επειδή υπάρχουν ακόμα χαζούληδες που πιστεύουν σε αυτούς.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.752
Πόντοι
6.536
Δύο?
Τον ένα τον Γαλάζιο Μεροκαματιάρη τον ξέρω...
Ο άλλος?
Ποια χαμουρα θα φέρεις παρέα ρε?
Θα πακετωθειτε ρε νιαμου όπως και να έχει...:knuppel:
Ο άλλος, ο Γκόρντον Ράμσευ του bou.
Λίγος σεβασμός μαν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
σιγά ρε να μην σου πούμε τι κάνουμε , να βάλεις τα κλάματα :2funny: μήπως να σου φέρουμε και ζέβα χαρτομάντηλα ?

δεν βαρέθηκες να λες χαζομενιές βρε ντολμά αντίφα από τα λιντλ ?:2funny:
ινδία έχουν άλλο θρήσκευμα από το πακιστάν αλλά και οι 2 έχουνε δημοκρατία κοινοβουλευτική ,
θα τους υποδείξεις εσύ ποιό είναι το σωστό ? ποιός είσαι εσύ ? :confused:

κλειτοριδοχατζαριές ... αυτά είναι τα έθιμα των ζουλού που θες να έρχονται στην ελλάδα
Αυτά τα έθιμα είχανε πολύ πριν από εξισλαμισμούς κτλπ αυτή είναι η κουλτούρα τους
σκίστηκες με τα 12χρονα της σαουδικής αραβίας αλλά τα ανεπτυγμένα "ανήλικα προσφυγόπουλα"
μια χαρά τα καραγουστάρεις , πες μας και για μανίλα και για το τεκνό του Κλάρα

Οι μόνοι δοσίλογοι είναι κάτι σαν του λόγου σου που νιώθουνε πολίτες του κόσμου, οπεν σοσάιτι σόρος ,
και σπάνε μπάλες με κλισέ κ ιδεοληψίες γενιάς πολυτεχνείου
Μια χαρά καλυτερότεροι είναι οι φασίστες και οι ΝΑΖΙ :respect:οι ΝΑΖΙ :dancing:
από τους δημοκράτες που έχουνε πνίξει στο αίμα τον πλανήτη μεταπολεμικά
Άκου φίλε.....

Επειδή μέχρι εδώ συζητάγαμε ωραία αλλά στερούμενος επιχειρήματα πετάς εξυπνάδες....

Για αρχή τα υπονοούμενα με το τι κάνετε εγώ τα ακούω βερεσέ.....με κάθε τρόπο.

Εμένα δεν με ξέρεις από 10 μηνύματα που έχεις διαβάσει για να με χαρακτηρίσεις ούτε αντιφά που στα αρχίδια μου κιόλας....αλλά αυτές τις μαλακίες για βελουχιότηκες, ανεπτυγμένα (το έβαλες και σε μπολντ) ανήλικα προσφυγόπουλα και τέτοια....για κάντα μου μια πενηντάρικα για να καταλάβω τι εννοείς? Είναι και αυτό γρίφος? Για πες χωρίς γρίφους τι εννοείς?

Γιατί εγώ είμαι ξεκάθαρος ότι συντάσσομαι και με τα παιδάκια που σκοτώνουν οι ισραηλινοί και με τα παιδάκια που σκότωσαν οι τρομοκράτες και με τα παιδάκια που υποφέρουν από τους άρρωστους που εσύ ονομάζεις έθιμα.

Επειδή όμως είσαι ορίτζιναλ φασίστας προσπαθείς με γενικεύσεις και χαρακτηρισμούς να με θίξεις. Σε χάλασε ο δοσίλογος γιατί ξέρεις τι σημαίνει. Ο μόνος που μίλησε με κλισέ και ιδεοληψίες είσαι εσύ.

Μεγακύτερη κλισεδιά από τον φασίστα και τον ναζί δεν υπάρχει. Η πραγματική λέξη και περιγραφή που ψάχνεις είναι παρανοικός εγκληματίας και κομπλεξικός. Αν ταφτίζεσαι συγχαρητήρια.

Εγώ σας γράφω στα αρχίδια μου και τους φασίστες και τους πολιτισμένους τους δυτικούς και υποστηρίζω μόνο τους ανθρώπους και την ελευθερία τους.

Εσύ επειδή είσαι αυτό που δηλώνεις έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά. Πες τώρα κάνα ''κρακ'' ή καμιά άλλη μαλακία για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.056
Πόντοι
3.656
Άκου φίλε.....

Επειδή μέχρι εδώ συζητάγαμε ωραία αλλά στερούμενος επιχειρήματα πετάς εξυπνάδες....

Για αρχή τα υπονοούμενα με το τι κάνετε εγώ τα ακούω βερεσέ.....με κάθε τρόπο.

Εμένα δεν με ξέρεις από 10 μηνύματα που έχεις διαβάσει για να με χαρακτηρίσεις ούτε αντιφά που στα αρχίδια μου κιόλας....αλλά αυτές τις μαλακίες για βελουχιότηκες, ανεπτυγμένα (το έβαλες και σε μπολντ) ανήλικα προσφυγόπουλα και τέτοια....για κάντα μου μια πενηντάρικα για να καταλάβω τι εννοείς? Είναι και αυτό γρίφος? Για πες χωρίς γρίφους τι εννοείς?

Γιατί εγώ είμαι ξεκάθαρος ότι συντάσσομαι και με τα παιδάκια που σκοτώνουν οι ισραηλινοί και με τα παιδάκια που σκότωσαν οι τρομοκράτες και με τα παιδάκια που υποφέρουν από τους άρρωστους που εσύ ονομάζεις έθιμα.

Επειδή όμως είσαι ορίτζιναλ φασίστας προσπαθείς με γενικεύσεις και χαρακτηρισμούς να με θίξεις. Σε χάλασε ο δοσίλογος γιατί ξέρεις τι σημαίνει. Ο μόνος που μίλησε με κλισέ και ιδεοληψίες είσαι εσύ.

Μεγακύτερη κλισεδιά από τον φασίστα και τον ναζί δεν υπάρχει. Η πραγματική λέξη και περιγραφή που ψάχνεις είναι παρανοικός εγκληματίας και κομπλεξικός. Αν ταφτίζεσαι συγχαρητήρια.

Εγώ σας γράφω στα αρχίδια μου και τους φασίστες και τους πολιτισμένους τους δυτικούς και υποστηρίζω μόνο τους ανθρώπους και την ελευθερία τους.

Εσύ επειδή είσαι αυτό που δηλώνεις έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά. Πες τώρα κάνα ''κρακ'' ή καμιά άλλη μαλακία για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.
με πρόσβαλες δικαιωματιστή αντίφα από τα λιντλ :2funny:
δεν είμαι ναζί ,είμαι ακροναζί !!!!!!!!!!!ακροΝΑΖΙ :sopase:

συζήτηση κάναμε προχτές και το γύρισες στην ειρωνεία και στις σάχλες , σε αυτά που διδάσκουνε οι μκο του σόρος
Σου πόσταρα το βιντεάκι με τον δάσκαλο κ την κοπέλα και το γύρισες στο καλαματιανό :tooth:
Δεν φτάνει που οι άνθρωποι τρώνε τις δημοκρατικές βόμβες στο κεφάλι ,θα πας εσύ να τους κάνεις μάθημα ,
να τους πείς τι ρε γκασμά ?
νομίζεις ότι είναι πιο ηλίθιοι από σένα ? δεν ξέρουνε τι συμβαίνει ?
και δεν μιλάω ,στο ξαναλέω, για πάκια και κάθε λογής λαθρο-απόβρασμα
Μιλάω για ιρακ,συρία ,λίβανο, αύριο ιράν και ποιός ξέρει που θα πάει η βαλίτσα ..
τι θα τους πουλήσεις για να τους ψήσεις δυτικά ? οκταπύρινα τάμπλετ κ κινητά ? τα βρίσκουνε από Κίνα αυτά
Μήπως τους φέρεις βόλτα με δικαιωματισμό μωρή παιχτούρα , μωρή ανωμαλία ? :respect:

ΑΝΩΜΑΛΟΙ.png

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
με πρόσβαλες δικαιωματιστή αντίφα από τα λιντλ :2funny:
δεν είμαι ναζί ,είμαι ακροναζί !!!!!!!!!!!ακροΝΑΖΙ :sopase:

συζήτηση κάναμε προχτές και το γύρισες στην ειρωνεία και στις σάχλες , σε αυτά που διδάσκουνε οι μκο του σόρος
Σου πόσταρα το βιντεάκι με τον δάσκαλο κ την κοπέλα και το γύρισες στο καλαματιανό :tooth:
Δεν φτάνει που οι άνθρωποι τρώνε τις δημοκρατικές βόμβες στο κεφάλι ,θα πας εσύ να τους κάνεις μάθημα ,
να τους πείς τι ρε γκασμά ?
νομίζεις ότι είναι πιο ηλίθιοι από σένα ? δεν ξέρουνε τι συμβαίνει ?
και δεν μιλάω ,στο ξαναλέω, για πάκια και κάθε λογής λαθρο-απόβρασμα
Μιλάω για ιρακ,συρία ,λίβανο, αύριο ιράν και ποιός ξέρει που θα πάει η βαλίτσα ..
τι θα τους πουλήσεις για να τους ψήσεις δυτικά ? οκταπύρινα τάμπλετ κ κινητά ? τα βρίσκουνε από Κίνα αυτά
Μήπως τους φέρεις βόλτα με δικαιωματισμό μωρή παιχτούρα , μωρή ανωμαλία ? :respect:

ΑΝΩΜΑΛΟΙ.png
Ναι ξεκάθαρα....για να μη γουστάρω φασιστοναζισμούς και σκοταδισμό είμαι όλα αυτά που προσπαθείς να προπαγανδίσεις. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο....έχεις μισό επιχείρημα και το ντύνεις γύρω γύρω με μαλακιούλες και σχολιασμούς. Ξέρεις εσύ τις απόψεις μου για όλα τα θέματα προφανώς και για τα παιδιά και ποιοί πρέπει να τα υοθετουν

Εγώ είμαι αντιφά από τα λιντλ ή μήπως εσύ είσαι ο γκέμπελς από τα Λίντλ???

Σου απάντησα για το βίντεο....αλλά κάνεις το μαλάκα...διαφωνώ με την Αμερική που πήγε να τους πουλήσει δήθεν δημοκρατία και τα εκμεταλλευτεί την γεωπολιτική τους θέση και τα πετρέλαια. Έχεις κάνει καμιά 20άρια λάικς σε τέτοια σχόλια μου αλλά τώρα τα ξέχασες φαίνεται.

Εγώ είμαι ανώμαλος ή εσύ που είσαι διχασμένη προσωπικότητα? Από τη μία δεν έχεις θέμα με αυτά που κάνουν στην χώρα τους....είναι όλα κομπλέ εκεί ξέρουν καλά αυτοί δε θα τους πεις εσύ...

αλλά όταν τα φέρνουν τα ίδια στη χώρα σου ξαφνικά κάνεις πογκρόμ στα μουσλίμια. Εγώ ξέρω ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί βέβαια δεν θα έβρισκαν πάτημα οι φασιστικές σου εκφράσεις οπότε εντάξει δουλίτσα να υπάρχει.

Αλλά εντάξει....λίγο χουντικός, λίγο ακροναζιστής...λίγο ανεκτικός με τον σκοταδισμό των ακραίων μουσουλμάνων...λίγο αντι-εβραίος....λίγο αντι-αριστερός........λίγο αχταρμάς....αρκεί να υπάρχει το στοιχείο του φασισμού εσύ δεν έχεις θέμα.....με λίγα λόγια βία νάνε και ότι νάνε.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.056
Πόντοι
3.656
Ναι ξεκάθαρα....για να μη γουστάρω φασιστοναζισμούς και σκοταδισμό είμαι όλα αυτά που προσπαθείς να προπαγανδίσεις. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο....έχεις μισό επιχείρημα και το ντύνεις γύρω γύρω με μαλακιούλες και σχολιασμούς. Ξέρεις εσύ τις απόψεις μου για όλα τα θέματα προφανώς και για τα παιδιά και ποιοί πρέπει να τα υοθετουν

Εγώ είμαι αντιφά από τα λιντλ ή μήπως εσύ είσαι ο γκέμπελς από τα Λίντλ???

Σου απάντησα για το βίντεο....αλλά κάνεις το μαλάκα...διαφωνώ με την Αμερική που πήγε να τους πουλήσει δήθεν δημοκρατία και τα εκμεταλλευτεί την γεωπολιτική τους θέση και τα πετρέλαια. Έχεις κάνει καμιά 20άρια λάικς σε τέτοια σχόλια μου αλλά τώρα τα ξέχασες φαίνεται.

Εγώ είμαι ανώμαλος ή εσύ που είσαι διχασμένη προσωπικότητα? Από τη μία δεν έχεις θέμα με αυτά που κάνουν στην χώρα τους....είναι όλα κομπλέ εκεί ξέρουν καλά αυτοί δε θα τους πεις εσύ...

αλλά όταν τα φέρνουν τα ίδια στη χώρα σου ξαφνικά κάνεις πογκρόμ στα μουσλίμια. Εγώ ξέρω ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί βέβαια δεν θα έβρισκαν πάτημα οι φασιστικές σου εκφράσεις οπότε εντάξει δουλίτσα να υπάρχει.

Αλλά εντάξει....λίγο χουντικός, λίγο ακροναζιστής...λίγο ανεκτικός με τον σκοταδισμό των ακραίων μουσουλμάνων...λίγο αντι-εβραίος....λίγο αντι-αριστερός........λίγο αχταρμάς....αρκεί να υπάρχει το στοιχείο του φασισμού εσύ δεν έχεις θέμα.....με λίγα λόγια βία νάνε και ότι νάνε.
έλα βρε ντολμά από τα λιντλ ,κούρασες ...σπας μπάλες ..

σου εξήγησα για ράμπο ,καλούς ταλιμπάνους ...
για καλούς isis απελευθερωτές της συρίας τότε ..
για χίλαρι που πανηγύριζε όταν ο στρατός της τα τζιχάντια σκότωναν τον Καντάφι ,
για σερβία ...
και έχεις κολλήσει με τον χίτλερ και τους ναζί
ο κόσμος καίγεται κ το μουνί χτενίζεται ...
Ασία αφρική λατ. αμερική πήχτρα στις αποικίες ,στα εμπάρκο ,στους φυτευτούς και συ εκεί ...να πουλήσεις δημοκρατία κ δικαιωματισμό
Λάικ και τώρα μπορεί να σου κάνω αν βέβαια δεν το παίζεις αυτιστικός ντολμάς και καραμπινάτος μούτσος του Σόρος
που μπερδεύει τους λάθρους με τους πρόσφυγες , τα ανήλικα με τους νταγλαράδες:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
έλα βρε ντολμά από τα λιντλ ,κούρασες ...σπας μπάλες ..

σου εξήγησα για ράμπο ,καλούς ταλιμπάνους ...
για καλούς isis απελευθερωτές της συρίας τότε ..
για χίλαρι που πανηγύριζε όταν ο στρατός της τα τζιχάντια σκότωναν τον Καντάφι ,
για σερβία ...
και έχεις κολλήσει με τον χίτλερ και τους ναζί
ο κόσμος καίγεται κ το μουνί χτενίζεται ...
Ασία αφρική λατ. αμερική πήχτρα στις αποικίες ,στα εμπάρκο ,στους φυτευτούς και συ εκεί ...να πουλήσεις δημοκρατία κ δικαιωματισμό
Λάικ και τώρα μπορεί να σου κάνω αν βέβαια δεν το παίζεις αυτιστικός ντολμάς και καραμπινάτος μούτσος του Σόρος
που μπερδεύει τους λάθρους με τους πρόσφυγες , τα ανήλικα με τους νταγλαράδες:2funny:
Όλα αυτά που νομίζεις ότι εξήγησες τα γνωρίζουν όλοι όχι μόνο εσύ. Επειδή τα αναφέρεις τι? έγινε κάτι?

Τα έχω καυτηριάσει πολλές φορές και παλιά και τώρα στο θέμα με την γάζα. Σε αυτά έκανες λάικ.

Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα και δεν έχω πλευρά...εσύ έχεις και αραδιάζεις τα επιχειρήματα της....σα μαγνητόφωνο κιόλας πετάς αυτά που σαρέσουν για λάθρους και νταγλαράδες και σόρος χωρίς νόημα στη συζήτηση.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα λαικ εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σε κανέναν. :confused:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.056
Πόντοι
3.656
Όλα αυτά που νομίζεις ότι εξήγησες τα γνωρίζουν όλοι όχι μόνο εσύ. Επειδή τα αναφέρεις τι? έγινε κάτι?

Τα έχω καυτηριάσει πολλές φορές και παλιά και τώρα στο θέμα με την γάζα. Σε αυτά έκανες λάικ.

Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα και δεν έχω πλευρά...εσύ έχεις και αραδιάζεις τα επιχειρήματα της....σα μαγνητόφωνο κιόλας πετάς αυτά που σαρέσουν για λάθρους και νταγλαράδες και σόρος χωρίς νόημα στη συζήτηση.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα λαικ εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σε κανέναν. :confused:
αφού τα γνωρίζεις γιατί λες ότι μιλάω με γρίφους ? τρελίτσα ?:bottom:
Στα γρήγορα , είπα ότι όταν μια χώρα δίνει έδαφος (βάσεις) στο ένα στρατόπεδο να περιμένει πέσιμο από το άλλο σε γενίκευση πολέμου,
είτε το 1940 είτε το 2023 είτε το :2funny:1967 2067.Που ήταν ο γρίφος ? :sad2:

Και να μη θέλεις λάικ ,το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι ...
όταν θα πεις κάτι για το αφεντικό του λαθροεποικισμού , τον μπαρμπαΣόρος , θα σε κάνω παράθεση με καρδούλα :smiling-face-with-heart-eyes:

λάικ αν θυμάμαι καλά σου έκανα με τα pass που εξαγόραζαν ντολμάδες από τα λιντλ
E ,αυτό σου λέω και τώρα , τα pass , τα κινητά και οι δικαιωματισμοί δεν πουλάνε στην Φαλούτσα ...δεν εξαγοράζουν..δεν έχει τσοντοσινεμά εκεί στον σκοταδισμό :sad2:

τέσπα πρέπει να ετοιμαστώ για τον Ναό , λόγω ημερών θα φορέσω το μπουφάν με το ΒΑΣΙΛΙΚΟ Στέμμα :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
αφού τα γνωρίζεις γιατί λες ότι μιλάω με γρίφους ? τρελίτσα ?:bottom:
Στα γρήγορα , είπα ότι όταν μια χώρα δίνει έδαφος (βάσεις) στο ένα στρατόπεδο να περιμένει πέσιμο από το άλλο σε γενίκευση πολέμου,
είτε το 1940 είτε το 2023 είτε το :2funny:1967 2067.Που ήταν ο γρίφος ? :sad2:

Και να μη θέλεις λάικ ,το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι ...
όταν θα πεις κάτι για το αφεντικό του λαθροεποικισμού , τον μπαρμπαΣόρος , θα σε κάνω παράθεση με καρδούλα :smiling-face-with-heart-eyes:

λάικ αν θυμάμαι καλά σου έκανα με τα pass που εξαγόραζαν ντολμάδες από τα λιντλ
E ,αυτό σου λέω και τώρα , τα pass , τα κινητά και οι δικαιωματισμοί δεν πουλάνε στην Φαλούτσα ...δεν εξαγοράζουν..δεν έχει τσοντοσινεμά εκεί στον σκοταδισμό :sad2:

τέσπα πρέπει να ετοιμαστώ για τον Ναό , λόγω ημερών θα φορέσω το μπουφάν με το ΒΑΣΙΛΙΚΟ Στέμμα :rockon:
Γιατί εγώ λέω την άποψη μου ξεκάθαρα ενώ εσύ την πας γύρω γύρω.

Η συζήτηση ξεκίνησε με άλλον...που έθεσε ως σκέψη ότι ο χίτλερ δεν θα είχε επιτεθεί στην Ελλάδα αν δεν είχαμε συνταχθεί με τους απο εκεί και για το κατά πόσο και αν η Ελλάδα είχε συμφέρον να εναντιωθεί στον Γερμανό ή τον Ιταλό. Αν θυμάμαι καλά που καλά θυμάμαι.

Σε αυτή τη συζήτηση μπήκες και εσύ η οποία αφορούσε το κατά πόσο οι γερμανοί ήταν οι ''καλοί" κατακτητές και αν θα έπρεπε να υπερασπιστούμε την χώρα ή όχι.

Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε ένα ποστ για τον σόρος. Αν βρεις εσύ θα σου ζητήσω και συγνώμη. Η άποψη μου είναι πάντα σταθερή για τους λαθρομετανάστες και δεν έχει καμία σχέση με τις λαθρομαλακίες που γράφεις. θα σε βόλευε βέβαια.

Δεν με ενδιαφέρει να τους πουλήσουμε τίποτα. Να τους αφήσουμε ήσυχους χωρίς να τους σκοτώνουμε για το πετρέλαιο και να παρεμβαίνουμε μόνο σε θέματα όπως αυτά που σου είπα πριν. Δεν δικαιούσαι επειδή το λέει η παράδοση σου να αφήνεις σκατόγερους να παντρεύονται παιδάκια.

25 βαθμούς έχει πιο μπουφάν ρε τύπε....φόρα και με σήμα το βυζάν του κατακουζινού :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Σφραγισμενες οι σουφρες μας, λέει ο γλυκοφωνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom