Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.053
Πόντοι
3.656
Γιατί εγώ λέω την άποψη μου ξεκάθαρα ενώ εσύ την πας γύρω γύρω.

Η συζήτηση ξεκίνησε με άλλον...που έθεσε ως σκέψη ότι ο χίτλερ δεν θα είχε επιτεθεί στην Ελλάδα αν δεν είχαμε συνταχθεί με τους απο εκεί και για το κατά πόσο και αν η Ελλάδα είχε συμφέρον να εναντιωθεί στον Γερμανό ή τον Ιταλό. Αν θυμάμαι καλά που καλά θυμάμαι.

Σε αυτή τη συζήτηση μπήκες και εσύ η οποία αφορούσε το κατά πόσο οι γερμανοί ήταν οι ''καλοί" κατακτητές και αν θα έπρεπε να υπερασπιστούμε την χώρα ή όχι.

Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε ένα ποστ για τον σόρος. Αν βρεις εσύ θα σου ζητήσω και συγνώμη. Η άποψη μου είναι πάντα σταθερή για τους λαθρομετανάστες και δεν έχει καμία σχέση με τις λαθρομαλακίες που γράφεις. θα σε βόλευε βέβαια.

Δεν με ενδιαφέρει να τους πουλήσουμε τίποτα. Να τους αφήσουμε ήσυχους χωρίς να τους σκοτώνουμε για το πετρέλαιο και να παρεμβαίνουμε μόνο σε θέματα όπως αυτά που σου είπα πριν. Δεν δικαιούσαι επειδή το λέει η παράδοση σου να αφήνεις σκατόγερους να παντρεύονται παιδάκια.

25 βαθμούς έχει πιο μπουφάν ρε τύπε....φόρα και με σήμα το βυζάν του κατακουζινού :confused:
τα έχεις μπερδέψει άρχοντα, λίγα θα πω διότι ούτως ή άλλως θα πείς πως τα ξέρεις ή τα είδες σε ταινίες...
Αυτό με τα παιδάκια γίνεται στην προστατευόμενη σαουδική αραβία από την άρχουσα τάξη
και από τα ισις νταες ισιλ που κατασκεύασαν εκπαίδευσαν εξόπλισαν και σαπόρταραν οι δημοκρατικοί της αμερικής μαζί με τους σιωνιστές
Είχα ποστάρει πρόσφατα βίντεο με μπάιντεν που υμνούσε τα τζιχάντια , νοσοκομείο για ισισ στα σύνορα ισραήλ-συρίας, ίδιες αθλιότητες όπως όταν υμνούσαν κ εφοδίαζαν με στρατιωτικό εξοπλισμό τα ταλιμπάνια στο αφγανιστάν ράμπο κτλπ[...
Το χειρότερο είναι πως γίνεται κ γινότανε εμπόριο παιδικών οργάνων ...
Όπου πατήσανε το πόδι τους σπέιρανε όλεθρο οι φούστηδες και παραπληροφόρηση τρελή...
έμεινα 2 εβδομάδες καλοκαίρι στην βενεζουέλα , το 80% που μας έχουνε φλομώσει τα μμε ,είναι φίδια κροταλίες...
είδες ? λέω καλά και για τους αριστερούς ... βέβαια ελλην,αριστερά με αριστερά στη χώρα του Μπολιβάρ είναι παπάκι με χιλιάρα ...

μπουφάν κράνος στη μηχανή , κοντά 50 χλμετρα πηγαινε έλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
τα έχεις μπερδέψει άρχοντα, λίγα θα πω διότι ούτως ή άλλως θα πείς πως τα ξέρεις ή τα είδες σε ταινίες...
Αυτό με τα παιδάκια γίνεται στην προστατευόμενη σαουδική αραβία από την άρχουσα τάξη
και από τα ισις νταες ισιλ που κατασκεύασαν εκπαίδευσαν εξόπλισαν και σαπόρταραν οι δημοκρατικοί της αμερικής μαζί με τους σιωνιστές
Είχα ποστάρει πρόσφατα βίντεο με μπάιντεν που υμνούσε τα τζιχάντια , νοσοκομείο για ισισ στα σύνορα ισραήλ-συρίας, ίδιες αθλιότητες όπως όταν υμνούσαν κ εφοδίαζαν με στρατιωτικό εξοπλισμό τα ταλιμπάνια στο αφγανιστάν ράμπο κτλπ[...
Το χειρότερο είναι πως γίνεται κ γινότανε εμπόριο παιδικών οργάνων ...
Όπου πατήσανε το πόδι τους σπέιρανε όλεθρο οι φούστηδες και παραπληροφόρηση τρελή...
έμεινα 2 εβδομάδες καλοκαίρι στην βενεζουέλα , το 80% που μας έχουνε φλομώσει τα μμε ,είναι φίδια κροταλίες...
είδες ? λέω καλά και για τους αριστερούς ... βέβαια ελλην,αριστερά με αριστερά στη χώρα του Μπολιβάρ είναι παπάκι με χιλιάρα ...

μπουφάν κράνος στη μηχανή , κοντά 50 χλμετρα πηγαινε έλα
Ναι έγινες σαφής τύπε. Δεν χρειάζομαι να μου το υποδείξεις ποια είναι και ήταν πάντα η πολιτική της πολιτισμένης δύσης.

Η Αμερική πως γεννήθηκε? Εκεί το βρήκαν το american dream? το έφεραν από αλλού σφαγιάζοντας τους ντόπιους.

Και να στο πάω και πιο μακριά...όλα τα φασιστικά καθεστώτα που ''αντιστέκονται'' στους δυτικούς όταν είναι προς το συμφέρον τους βάζουν πώμα και λουφάζουν.

Λοιπόν? Και τα φασιστικά καθεστώτα δεν κάνουν τέτοια? Τι δεν υπάρχει προπαγάνδα? Δεν υπάρχει εκμετάλλευση? Δεν υπάρχει σαπίλα και βρομιά?

Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας όλα τα άκρα είναι το ίδιο...αριστερά και δεξιά....αν πιστεύεις ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι ένας φασίστας να σε κυβερνά με το βούρδουλα έχεις χάσει το παιχνίδι.

Αν πάλι το νομίζεις αυτό επειδή τυχαίνει να είσαι σύμφωνος με τον συγκεκριμένο βούρδουλα και σε συμφέρει..... εντάξει σε καταλαβαίνω....αλλά είμαι αντίθετος σε κάθε επίπεδο.

Τέλος μερικές αξίες δεν έχουν χρώμα, θρήσκευμα και καθεστώς. Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι έθιμο χιλιάδων ετών η τρόπος ζωής της κοινωνίας. Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε....αλλιώς αυτοί δικαιούνται να κάνουν εγκλήματα επειδή έτσι είναι η κοινωνία να σταματήσω να δουλεύω και εγώ 12 ώρες κάθε μέρα για να βγάλω τα γούστα μου και να αρχίσω να ξηλώνω χιλιάρικα από όπου βρω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.053
Πόντοι
3.656
Ναι έγινες σαφής τύπε. Δεν χρειάζομαι να μου το υποδείξεις ποια είναι και ήταν πάντα η πολιτική της πολιτισμένης δύσης.

Η Αμερική πως γεννήθηκε? Εκεί το βρήκαν το american dream? το έφεραν από αλλού σφαγιάζοντας τους ντόπιους.

Και να στο πάω και πιο μακριά...όλα τα φασιστικά καθεστώτα που ''αντιστέκονται'' στους δυτικούς όταν είναι προς το συμφέρον τους βάζουν πώμα και λουφάζουν.

Λοιπόν? Και τα φασιστικά καθεστώτα δεν κάνουν τέτοια? Τι δεν υπάρχει προπαγάνδα? Δεν υπάρχει εκμετάλλευση? Δεν υπάρχει σαπίλα και βρομιά?

Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας όλα τα άκρα είναι το ίδιο...αριστερά και δεξιά....αν πιστεύεις ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι ένας φασίστας να σε κυβερνά με το βούρδουλα έχεις χάσει το παιχνίδι.

Αν πάλι το νομίζεις αυτό επειδή τυχαίνει να είσαι σύμφωνος με τον συγκεκριμένο βούρδουλα και σε συμφέρει..... εντάξει σε καταλαβαίνω....αλλά είμαι αντίθετος σε κάθε επίπεδο.

Τέλος μερικές αξίες δεν έχουν χρώμα, θρήσκευμα και καθεστώς. Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι έθιμο χιλιάδων ετών η τρόπος ζωής της κοινωνίας. Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε....αλλιώς αυτοί δικαιούνται να κάνουν εγκλήματα επειδή έτσι είναι η κοινωνία να σταματήσω να δουλεύω και εγώ 12 ώρες κάθε μέρα για να βγάλω τα γούστα μου και να αρχίσω να ξηλώνω χιλιάρικα από όπου βρω.
φίλε είναι δυνατόν ποτέ να συμφωνεί άνθρωπος μη παραπληγικός με όσα συμβαίνουνε ?
είναι συγκεκριμένα και ολοφάνερα τα πράματα ,δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι υποκειμενικό ώστε να εξετάζουμε τα τεκταινόμενα ανάλογα
με τις πεποιθήσεις ή την ομάδα του καθενός
Οι τύποι ομολογάνε χωρίς ξύλο ,εισήγαγαν λέει τους wahhabism να κάνουν τη δουλίτσα και είχαν νικηφόρα συγκομιδή , κερδάμε :2funny:

Ουαχαμπισμός - Βικιπαίδεια

μολογίες loaded:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
φίλε είναι δυνατόν ποτέ να συμφωνεί άνθρωπος μη παραπληγικός με όσα συμβαίνουνε ?
είναι συγκεκριμένα και ολοφάνερα τα πράματα ,δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι υποκειμενικό ώστε να εξετάζουμε τα τεκταινόμενα ανάλογα
με τις πεποιθήσεις ή την ομάδα του καθενός
Οι τύποι ομολογάνε χωρίς ξύλο ,εισήγαγαν λέει τους wahhabism να κάνουν τη δουλίτσα και είχαν νικηφόρα συγκομιδή , κερδάμε :2funny:

Ουαχαμπισμός - Βικιπαίδεια

μολογίες loaded:2funny:

Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά. Σε άλλα θέματα διαφώνησα.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Βρίσκομαστε σε κάποια κατάσταση τώρα,αν είχε επικρατήσει ο άξονας
Φυσικά θα ήμασταν δούλοι των γερμανοιταλών - αλλά θα έβλεπες καυλογερμανίδες να φουμάρουν και να βγάζουν τις άρειες πλάτες τους, ενώ οι γερμαναραίοι θα έπιναν μπύρες...
Και τώρα τι είσαι;
Ελεύθερος δούλος...
Μιλάω γενικά για τη μάζα που υποφ€ρ€ι...
Πόσοι αντέχουν να βγαίνουν μια φορά την εβδομάδα έξω;
Όχι εποχές ΠΑΣΟΚ και τα συναφή, να πάρεις την οικογένεια ή την παρέα σου - ό,τι έχει ο καθένας - και να πας σε μια ταβέρνα...
Στο bou υπάρχουν θέματα για πέσιμο σε γύφτισσες/πιατσόβιες που θα με κάνει να ξεράσω μεσημεριάτικα...
Άρα; :think:
Δούλοι είμαστε προσπαθώντας να βγάλουμε κανένα φράγκο μπας και μαρκαλήσουμε μια στο τόσο - κι ευτυχώς ακόμη στα μέρη μου δεν κυκλοφορούν τσουβαλόμουνα όπως στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών....
Αυτό είναι το προτεκτοράτο της Ελλάδας 83 έτη μετά την έναρξη του πολέμου.
Καυλογερμανίδες vs τσουβαλόμουνα/γύφτισσες :confused:

Berlin in the Year of the Olympic Games in 1936 in color (A.I. enhanced and colorized)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 3.jpg
    3.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 26

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.053
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά. Σε άλλα θέματα διαφώνησα.
αυτό λέγεται υγεία , να διαφωνείς σε κάποια θέματα και σε άλλα να συμφωνείς
Αυτοί οι οποίοι συμφωνούν σε όλα ή διαφωνούν σε όλα είναι τα ονομαζόμενα κομματόσκυλα, βλέπε κουλικοί κτλπ
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω με οποιονδήποτε έχει μια λογική άποψη σε κάποιο θέμα,
ας είναι από την "άκρα αριστερά,κιναλ ως την νδ άκρα δεξιά" ή από οποιαδήποτε φυλή θρησκεία και ομάδα
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα διαφωνήσω εάν κρίνω (εγώ ,όχι κανά κόμμα) ότι σε άλλο θέμα έχει λάθος τοποθέτηση
Τι να κάνουμε ? αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του ...ή κατάταξε τον στους ηλίθιους ,μλάκες κτλπ
Όμως για μένα υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, μόνον μία !!!!!!!!!! ποτέ μα ποτέ δεν πειράζουμε γυναικόπαιδα !!!!!!!!
όποιος χωρίς να τρολάρει εύχεται ή δικαιολογεί εξόντωση μητέρων με μικρά παιδιά είναι κτήνος , ο ορισμός του σκατόψυχου ...
ε με τέτοια κουμάσια δεν θέλω παρτίδες , μόνο τσο+λο αν τύχει....
Αυτά τα λίγα, τα ξαναλέμε :hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
αυτό λέγεται υγεία , να διαφωνείς σε κάποια θέματα και σε άλλα να συμφωνείς
Αυτοί οι οποίοι συμφωνούν σε όλα ή διαφωνούν σε όλα είναι τα ονομαζόμενα κομματόσκυλα, βλέπε κουλικοί κτλπ
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω με οποιονδήποτε έχει μια λογική άποψη σε κάποιο θέμα,
ας είναι από την "άκρα αριστερά,κιναλ ως την νδ άκρα δεξιά" ή από οποιαδήποτε φυλή θρησκεία και ομάδα
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα διαφωνήσω εάν κρίνω (εγώ ,όχι κανά κόμμα) ότι σε άλλο θέμα έχει λάθος τοποθέτηση
Τι να κάνουμε ? αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του ...ή κατάταξε τον στους ηλίθιους ,μλάκες κτλπ
Όμως για μένα υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, μόνον μία !!!!!!!!!! ποτέ μα ποτέ δεν πειράζουμε γυναικόπαιδα !!!!!!!!
όποιος χωρίς να τρολάρει εύχεται ή δικαιολογεί εξόντωση μητέρων με μικρά παιδιά είναι κτήνος , ο ορισμός του σκατόψυχου ...
ε με τέτοια κουμάσια δεν θέλω παρτίδες , μόνο τσο+λο αν τύχει....
Αυτά τα λίγα, τα ξαναλέμε :hi:
Ε μην παίρνεις και όρκο ότι όσοι τα εύχονται αν τα έβλεπαν μπροστά τους θα τα υποστήριζαν ακόμα

αυτή είναι η διαφορά μας με όσους εμπλέκονται στη γάζα...εμείς εδώ κρίνουμε τις καταστάσεις από τον καναπέ ενώ για αυτούς είναι η ζωή τους όλη

Όποιος ζει στην ασφάλεια και την ευημερία της δύσης και έχει στο μυαλό του σφαγές και θανάτους για αθώους και αμάχους είναι διαταραγμένος άνθρωπος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μεγαλη Βρετανια,
Αλυσιδα σουπερ μαρκετ βγαζει διαφημιστικη καμπανια, Τα Χριστουγεννα ερχονται , με διαφορες φωτογραφιες ανθρωπων. Μονο που οπως επισημαινει δημοσιογραφος, ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες ειναι με ανθρωπους αφρικανικης και ασιατικης καταγωγης. Λευκοι εξαφανισμενοι, δεν υπαρχουν, απαγορευεται φαινεται.
Ο δημοσιογραφος επικοινωνει με την εταιρεια τα σουπερ μαρκετ και τους ρωταει αν εν οψει Χριστουγεννων θα εχουν καρτες με χριστουγεννιατικα θεματα. Η εταιρεια του απανταει Οχι, δεν θελουμε να προσβαλουμε τους καταναλωτες μας ! (τους μουσουλμανους)

Και Βρετανοι πολιτες να ειναι αυτοι στους οποιους αναφερεται η εταιρεια, απαραδεκτο να κραταει τετοια ρατσιστικη σταση εναντι των Βρετανων λευκων Χριστιανων.
Το μπουκοταζ που γραφουν απο κατω στα σχολια, ας ειναι η απαντηση στην εταιρεια.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.351
Πόντοι
786

Μεγαλη Βρετανια,
Αλυσιδα σουπερ μαρκετ βγαζει διαφημιστικη καμπανια, Τα Χριστουγεννα ερχονται , με διαφορες φωτογραφιες ανθρωπων. Μονο που οπως επισημαινει δημοσιογραφος, ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες ειναι με ανθρωπους αφρικανικης και ασιατικης καταγωγης. Λευκοι εξαφανισμενοι, δεν υπαρχουν, απαγορευεται φαινεται.
Ο δημοσιογραφος επικοινωνει με την εταιρεια τα σουπερ μαρκετ και τους ρωταει αν εν οψει Χριστουγεννων θα εχουν καρτες με χριστουγεννιατικα θεματα. Η εταιρεια του απανταει Οχι, δεν θελουμε να προσβαλουμε τους καταναλωτες μας ! (τους μουσουλμανους)

Και Βρετανοι πολιτες να ειναι αυτοι στους οποιους αναφερεται η εταιρεια, απαραδεκτο να κραταει τετοια ρατσιστικη σταση εναντι των Βρετανων λευκων Χριστιανων.
Το μπουκοταζ που γραφουν απο κατω στα σχολια, ας ειναι η απαντηση στην εταιρεια.
καλά που δεν διαφημίζουν "holidays coming"

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ και νυν περιφερειάρχης Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης έχει δίνει διαφορετικό αριθμό για τα ασυνόδευτα ανήλικα κι άφησε μια σπόντα ότι τον αποφεύγουν οι επισκέπτες. Δείτε το βίντεο:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ και νυν περιφερειάρχης Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης έχει δίνει διαφορετικό αριθμό για τα ασυνόδευτα ανήλικα κι άφησε μια σπόντα ότι τον αποφεύγουν οι επισκέπτες. Δείτε το βίντεο:

Όταν η ανώμαλη, παιδοφιλη και λαθρολαγνα ΝΔ μοιράζει συνέχεια ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα βόθρο καναλα, περιμένετε εσείς τύποι να λένε την αλήθεια, ότι γεμίσανε την χώρα με λαθροισλαμιες.

Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
667
Πόντοι
81
Ασταμάτητες οι ροές. Τεράστιο πρόβλημα στην Ρόδο. Και στην θέση του υπουργού ο πιο ακατάλληλος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχε στο ΣΚΑΙ στην εκπομπη Κουτρα-Τζουνου την υπουργο τη Βουλτεψη. Και λεει η Βουλτεψη Μεγαλο προβλημα στη Ροδο. Εχουν μαζευτει παλι εκατονταδες μεταναστες. Τους στελνουν εκει στη Ροδο στοχευμενα οι λαθροδιακινητες, Τους λενε οτι εκει δεν υπαρχει κεντρο υποδοχης, αρα πηγαινετε εκει να ειστε αμολητοι και ελευθεροι να τριγυρνατε. Απο εκει να μπορεσετε να πατε οπου θελετε στην Ευρωπη. Καταλαβατε τι κανουν απ εξω;

Τα παιρνει ο Κουτρας και της λεει Αυτοι καταλαβαμε τι κανουν. Εσεις σαν κυβερνηση τι κανετε γι αυτο;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.045
Πόντοι
34.538
Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Ασταμάτητες οι ροές. Τεράστιο πρόβλημα στην Ρόδο. Και στην θέση του υπουργού ο πιο ακατάλληλος.

Ειχε στο ΣΚΑΙ στην εκπομπη Κουτρα-Τζουνου την υπουργο τη Βουλτεψη. Και λεει η Βουλτεψη Μεγαλο προβλημα στη Ροδο. Εχουν μαζευτει παλι εκατονταδες μεταναστες. Τους στελνουν εκει στη Ροδο στοχευμενα οι λαθροδιακινητες, Τους λενε οτι εκει δεν υπαρχει κεντρο υποδοχης, αρα πηγαινετε εκει να ειστε αμολητοι και ελευθεροι να τριγυρνατε. Απο εκει να μπορεσετε να πατε οπου θελετε στην Ευρωπη. Καταλαβατε τι κανουν απ εξω;

Τα παιρνει ο Κουτρας και της λεει Αυτοι καταλαβαμε τι κανουν. Εσεις σαν κυβερνηση τι κανετε γι αυτο;
Τύποι, μην λέμε τα ίδια: πολύ απλά, ΜΗΝ ψηφίσετε λαθρολάγνο κόμμα στις εκλογές (σίγουρα ΟΧΙ τα πρώτα 3 κόμματα) . Η επιλογή δική σας, υπάρχουν κάμποσα να διαλέξετε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.506
Πόντοι
9.931

Τα Πακια διώχνουν τα Αυγανια και η Ε.Ε. τους δέχεται με ανοικτές αγκάλες!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Όχι όλη η ΕΕ, όχι όλα τα κράτη!

Ο Κούλης (και λοιπές μοναρχικες δυνάμεις) στο Ελλαδισταν, τους περιμένει πώς και πώς, να μας αντικαταστήσει, πολυπολιτισμικοτητα θέλει, δεν έχουν πολιτισμό οι Έλληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom