Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656
Δικος σας.. Να τον χαιρεστε..
Αλλα, τετοιοι ειστε..:confused:
θα σε μοντάρουμε κ σένα διπλοκεφαλοκλείδωμα μην διαμαρτύρεσαι :wanker:

2.png

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Κρυφό σχολειό πήγες ρε μπούστη?
:2funny:

Αυτό πάντως που αναγνωρίζω σε σένα είναι ότι μιλάς ανοιχτά για αυτό που πιστεύεις και δεν κρύβεσαι σαν αρκετούς άλλους....
Ε μα τι να σου πω ρε μαλακά..
Σου είπα άστο να πάει να γαμηθει μην μιλάμε εμείς οι 2
για αυτά είμαστε καμία σχέση...
Όσο για το σχολείο μην μου πεις ότι ενημερώνοσουν από εκεί?
Έλεγες και ποιήματα για το ΟΧΙ?
Αν τραγουδαγες και το "Γελαστό Παιδί" δεν σου ξαναμιλαω...
Είσαι κρυφο-κομμουνιστης...:hi:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Μια φορά μια Βουλγάρα πήγε να μου φτιάξει ντεμεκ μουσακά δίχως μελιτζάνα κ της πέταξα στη μούρη τον ταβα
Για αυτό έχεις μπατζανάκη δικηγόρο;
Για να σε υπερασπιστεί από τυχόν μηνύσεις λόγω ρατσισμού; :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΛΥΣΗΝ....ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ​

Ενδιαφέρον ακούγεται φίλε μου ΟΝΝΕΔιτη...
Θα αφανισουμε τα ΠΑΣΟΚια με συνοπτικές διαδικασίες?
Θα με βοηθήσεις λίγο και με τους ΚΚΕδες?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
όχι ρε μεγάλε ..
σε πρόλαβα άλλωστε , σου είπα ότι η αναφορά στον πεθαμένο χίτλερ δεν είναι δικαιολογία για κάθε μαλακία
Μάλιστα σου εξήγησα ότι αν κάτι στραβώσει , κάτι που σήμερα μοιάζει απίθανο, ΔΕΝ θα είμαστε άμοιροι ευθυνών αν φάμε αύριο πέσιμο
Οι αμερικάνοι τα μάζεψαν απο αφγανιστάν και άφησαν τους "συνεργαζόμενους" αφγανούς πολίτες-στρατιώτες στο έλεος των ταλιμπάνων:priest:

το δικό μου πόιντ είναι να μην κάνουμε τα κουτσαβάκια, τα πρωτοπαλλίκαρα...
οι άλλοι δεν είναι όλοι ξυπόλητοι και οι "δικοί" μας σύμμαχοι δεν είναι τόσο αξιόπιστοι ιστορικά ούτε τόσο δυνατοί όσο πριν 30 χρόνια
εκεί με τον :dunno:εκδημοκρατισμό του Ιράκ
Μπερδεύεις πολλά και διάφορα θέματα τύπε μου

Άλλο σε ρώτησα εγώ άλλο απαντάς εσύ.....

Όπως έχω πει πολλές φορές στο δίπλα θρεντ....ο μόνη θέση που θέλω να κρατήσει η Ελλάδα είναι υπέρ των αμάχων και των παλαιστινίων και των ισραηλινών και των ομήρων που αυτή τη στιγμή είναι σε άσχημη θέση.

Αυτά μέχρι να έρθουν στην πόρτα μας...αν έρθουν δεν με απασχολεί γιατί ήρθαν θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας.

Άλλη συζήτηση αυτό και άλλη συζήτηση τα περί φρονημάτων και ιδεολογιών.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.352
Πόντοι
12.756
Ενδιαφέρον ακούγεται φίλε μου ΟΝΝΕΔιτη...
Θα αφανισουμε τα ΠΑΣΟΚια με συνοπτικές διαδικασίες?
Θα με βοηθήσεις λίγο και με τους ΚΚΕδες?
ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΙΑΡΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Ε μα τι να σου πω ρε μαλακά..
Σου είπα άστο να πάει να γαμηθει μην μιλάμε εμείς οι 2
για αυτά είμαστε καμία σχέση...
Όσο για το σχολείο μην μου πεις ότι ενημερώνοσουν από εκεί?
Έλεγες και ποιήματα για το ΟΧΙ?
Αν τραγουδαγες και το "Γελαστό Παιδί
" δεν σου ξαναμιλαω...
Είσαι κρυφο-κομμουνιστης...:hi:

:confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656
Μπερδεύεις πολλά και διάφορα θέματα τύπε μου

Άλλο σε ρώτησα εγώ άλλο απαντάς εσύ.....

Όπως έχω πει πολλές φορές στο δίπλα θρεντ....ο μόνη θέση που θέλω να κρατήσει η Ελλάδα είναι υπέρ των αμάχων και των παλαιστινίων και των ισραηλινών και των ομήρων που αυτή τη στιγμή είναι σε άσχημη θέση.

Αυτά μέχρι να έρθουν στην πόρτα μας...αν έρθουν δεν με απασχολεί γιατί ήρθαν θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας.

Άλλη συζήτηση αυτό και άλλη συζήτηση τα περί φρονημάτων και ιδεολογιών.
βρε Σαούλ βρε Σαούλ σου φαίνεται πως μπερδεύω θέματα διότι έχεις συνηθίσει να μιλάς με κομματόσκυλα,
είσαι και συ Σαούλ προγραμματισμένος πάνω σε κλισέ ,σε στερεότυπα, σε πεπερασμένη εγκεφαλική λειτουργία
Οποιαδήποτε παρέκκλιση της πεπατημένης σε βραχυκυκλώνει καλέ μου *δάσκαλε
Χτες μόλις σε έβαζα λίγο στα βαθιά νόμιζες πως έκανα πλάκα αν και είσαι χιουμορίστας , σήμερα νομίζεις πως "μπερδεύω"επειδή δεν κατανοείς.
Παρά ταύτα επειδή σε θεωρώ αγνών προθέσεων και συμφωνούμε στο ανθρωπιστικό κομμάτι ,
θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου κεντρίζοντας με αντισυμβατικό τρόπο ευρείς οριζοντες , κάνοντας τον συνήγορο του εωσφόρου :rockon::skull::2funny:

Πάμε λοιπόν με την δημοκρατία που σε γέμιζε περηφάνεια χτες
καθώς και την ευμάρεια του να έχει κάποιος νετ ..
Σαούλ είναι το ίδιο ακριβώς με το να σου λέει κάποιος ότι είμαι ευτυχισμένος επειδή έχω τα λιντλ ,τα pass και τα τσοντοσινεμά
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι το είδος της ελευθερίας-δημοκρατίας που εσένα σε κάνει περήφανο ,
για τους μουσουλμάνους είναι εντελώς αδιάφορο ?
έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως πχ η εμμονή σου να μην φοράνε οι γυναίκες μπούργκα , θεωρείται "φασιστική" - σεξιστική -ανώμαλη ?
ότι θεωρούνε πως τις θες γυμνές σαν ένα κομμάτι κρέας προς ηδονή και όχι σαν ανθρώπους ?
Μήπως αυτή η ελευθερία -δημοκρατία που πιστεύεις σαν άγιο δισκοπότηρο είναι σαβούρα και ξερατό ?
Μήπως κοινώς σε γράφουν στα παπάρια τους
διότι η αλληλεγγύη σου στην ουσία είναι εξαγορά με ύλη για να τους κάνεις σαν τα μούτρα σου ?
Υπάρχει περίπτωση Σαούλ να λειτουργείς ως "φασίστας" και να μη το ξέρεις ? να έχεις καβαλήσει το περιούσιο καλάμι ?:undecided:

Την δεύτερη παράγραφο την μελετάς σιγά σιγά κ έπειτα συνεχίζουμε ,
δες και το βίντεο με τον εαυτό σου *δάσκαλο
Είπαμε εεεέ ? δεν τρολάρω !!!! ανοίγω νοητικούς ορίζοντες :dancing:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
βρε Σαούλ βρε Σαούλ σου φαίνεται πως μπερδεύω θέματα διότι έχεις συνηθίσει να μιλάς με κομματόσκυλα,
είσαι και συ Σαούλ προγραμματισμένος πάνω σε κλισέ ,σε στερεότυπα, σε πεπερασμένη εγκεφαλική λειτουργία
Οποιαδήποτε παρέκκλιση της πεπατημένης σε βραχυκυκλώνει καλέ μου *δάσκαλε
Χτες μόλις σε έβαζα λίγο στα βαθιά νόμιζες πως έκανα πλάκα αν και είσαι χιουμορίστας , σήμερα νομίζεις πως "μπερδεύω"επειδή δεν κατανοείς.
Παρά ταύτα επειδή σε θεωρώ αγνών προθέσεων και συμφωνούμε στο ανθρωπιστικό κομμάτι ,
θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου κεντρίζοντας με αντισυμβατικό τρόπο ευρείς οριζοντες , κάνοντας τον συνήγορο του εωσφόρου :rockon::skull::2funny:

Πάμε λοιπόν με την δημοκρατία που σε γέμιζε περηφάνεια χτες
καθώς και την ευμάρεια του να έχει κάποιος νετ ..
Σαούλ είναι το ίδιο ακριβώς με το να σου λέει κάποιος ότι είμαι ευτυχισμένος επειδή έχω τα λιντλ ,τα pass και τα τσοντοσινεμά
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι το είδος της ελευθερίας-δημοκρατίας που εσένα σε κάνει περήφανο ,
για τους μουσουλμάνους είναι εντελώς αδιάφορο ?
έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως πχ η εμμονή σου να μην φοράνε οι γυναίκες μπούργκα , θεωρείται "φασιστική" - σεξιστική -ανώμαλη ?
ότι θεωρούνε πως τις θες γυμνές σαν ένα κομμάτι κρέας προς ηδονή και όχι σαν ανθρώπους ?
Μήπως αυτή η ελευθερία -δημοκρατία που πιστεύεις σαν άγιο δισκοπότηρο είναι σαβούρα και ξερατό ?
Μήπως κοινώς σε γράφουν στα παπάρια τους
διότι η αλληλεγγύη σου στην ουσία είναι εξαγορά με ύλη για να τους κάνεις σαν τα μούτρα σου ?
Υπάρχει περίπτωση Σαούλ να λειτουργείς ως "φασίστας" και να μη το ξέρεις ? να έχεις καβαλήσει το περιούσιο καλάμι ?:undecided:

Την δεύτερη παράγραφο την μελετάς σιγά σιγά κ έπειτα συνεχίζουμε ,
δες και το βίντεο με τον εαυτό σου *δάσκαλο
Είπαμε εεεέ ? δεν τρολάρω !!!! ανοίγω νοητικούς ορίζοντες :dancing:

Σεντόνι αλερτ.....

Καλά θα προσπεράσω την ειρωνεία περί ''πεπερασμένης εγκεφαλικής λειτουργίας''...νομίζεις ότι είπες κάτι δυσνόητο? ή ότι κατέχεις κάποια μυστική γνώση που δεν κατέχουν οι άλλοι?

Την ιστορία την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει....αν θέλει...τα γεγονότα δεν μπορείς να τα ερμηνεύσεις....ή έγινε κάτι ή δεν έγινε. Ούτε εσύ ξέρεις το γιατί...εικασίες κάνεις και βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που διαβάζεις.

Όσο για την Δημοκρατία...δεν επιδέχεται ερμηνείας....σήμερα βάλλεται από παντού αλλά στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και μπορείς να βγεις να πεις Μητσοτάκη γαμιέσαι χωρίς συνέπειες. Για να πήγαινες επί χούντας να πεις Παπαδόπουλε Γαμιέσαι ή στη Ναζιστική Γερμανία Αδόλφε τον παίρνεις....να δεις για πότε θα εξαφάνιζαν εσένα και όποιον μοιράζεται το επώνυμο σου την ίδια βδομάδα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μου και εγώ δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ότι κρύβομαι την άποψη μου την λέω σε όλους και για όλα. Η Δημοκρατία έχει τα ελαττώματα της αλλά είναι ότι πιο κοντά έχουμε σε ελευθερία. Τα άλλα καθεστώτα που συζητάμε στερούν κάθε είδος ελευθερίας και αν έχεις αντίθετη άποψη βρίσκεσαι βασανισμένος και σκοτωμένος σε ομαδικούς λάκκους. Αν έχεις αντεπιχείρημα και πιστεύεις ότι κάνω λάθος διέψευσε με.

ούτε έχω καμία εμμονή να μη φοράνε οι γυναίκες μπούργκα εσύ θες να με βάλεις σε στερεότυπα μάλιστα χθες έγραψα σε κάποιον εδώ ότι δεν έχω κανένα θέμα να φοράνε εκτός αν είναι επιλογή τους. Δεν έχω καμία όρεξη να επέμβω εγώ και η χώρα μου στον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Όταν όμως ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει βιασμούς γυναικών, πάντρεμα παιδιών και κλειτοριδοκτομές τι θες να μείνουμε αμέτοχοι και να κοιτάμε???

Μην πάμε πάλι στην πολιτική της αμερικής σου είπα χθες ότι δεν συμφωνώ.

Και για στο κάνω πιο πενηντάρικα.....οποιαδήποτε συμφέρον και να είχε η Ελλάδα από την σύνταξη της με τους γερμανούς δεν με απασχολεί.....ήρθαν ως κατακτητές να μας υποτάξουν και άσχετα με το αν τους συμπαθείς ή όχι τα γεγονότα είναι αυτά. Προσπάθησαν να κατακτήσουν τον κόσμο με την βία. Και όποιον λαό δεν συμπαθούσαν τον έστελναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δρομολογούσαν την εθνοκάθαρση του.

Έκαναν απάνθρωπα πειράματα ακόμα και σε παιδιά και έγγυες γυναίκες....πράγματα που είναι βγαλμένα από το μυαλό διεστραμένων στο δαφνί. Εκπροσωπούσαν την χειρότερη μορφή δικτακτορίας αφού δεν το έκαναν μόνο για οικονομικά κίνητρα αλλά και από τις αυταπάτες που είχαν για την άρια φυλή και τα κουραφέξαλα. Κοινός δεν είχαν κανένα όριο να σταματήσουν κάποια στιγμή.

Δεν με ενδιαφέρει αν και οι δυτικοί είναι μουνόπανα....εγώ θα υποστηρίξω αυτά που σου περιέγραψα επειδή και οι δυτικοί ήταν λουμπίνες? Οπότε η ερώτηση μου παραμένει....εσύ αυτούς τους καλοβλέπεις???? Θα τους δεχόσουν ως κατακτητές να σε κυβερνούν?

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656
Σεντόνι αλερτ.....

Καλά θα προσπεράσω την ειρωνεία περί ''πεπερασμένης εγκεφαλικής λειτουργίας''...νομίζεις ότι είπες κάτι δυσνόητο? ή ότι κατέχεις κάποια μυστική γνώση που δεν κατέχουν οι άλλοι?

Την ιστορία την ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει....αν θέλει...τα γεγονότα δεν μπορείς να τα ερμηνεύσεις....ή έγινε κάτι ή δεν έγινε. Ούτε εσύ ξέρεις το γιατί...εικασίες κάνεις και βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που διαβάζεις.

Όσο για την Δημοκρατία...δεν επιδέχεται ερμηνείας....σήμερα βάλλεται από παντού αλλά στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και μπορείς να βγεις να πεις Μητσοτάκη γαμιέσαι χωρίς συνέπειες. Για να πήγαινες επί χούντας να πεις Παπαδόπουλε Γαμιέσαι ή στη Ναζιστική Γερμανία Αδόλφε τον παίρνεις....να δεις για πότε θα εξαφάνιζαν εσένα και όποιον μοιράζεται το επώνυμο σου την ίδια βδομάδα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μου και εγώ δεν μπορείς να με κατηγορήσεις ότι κρύβομαι την άποψη μου την λέω σε όλους και για όλα. Η Δημοκρατία έχει τα ελαττώματα της αλλά είναι ότι πιο κοντά έχουμε σε ελευθερία. Τα άλλα καθεστώτα που συζητάμε στερούν κάθε είδος ελευθερίας και αν έχεις αντίθετη άποψη βρίσκεσαι βασανισμένος και σκοτωμένος σε ομαδικούς λάκκους. Αν έχεις αντεπιχείρημα και πιστεύεις ότι κάνω λάθος διέψευσε με.

ούτε έχω καμία εμμονή να μη φοράνε οι γυναίκες μπούργκα εσύ θες να με βάλεις σε στερεότυπα μάλιστα χθες έγραψα σε κάποιον εδώ ότι δεν έχω κανένα θέμα να φοράνε εκτός αν είναι επιλογή τους. Δεν έχω καμία όρεξη να επέμβω εγώ και η χώρα μου στον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Όταν όμως ο τρόπος ζωής τους περιλαμβάνει βιασμούς γυναικών, πάντρεμα παιδιών και κλειτοριδοκτομές τι θες να μείνουμε αμέτοχοι και να κοιτάμε???

Μην πάμε πάλι στην πολιτική της αμερικής σου είπα χθες ότι δεν συμφωνώ.

Και για στο κάνω πιο πενηντάρικα.....οποιαδήποτε συμφέρον και να είχε η Ελλάδα από την σύνταξη της με τους γερμανούς δεν με απασχολεί.....ήρθαν ως κατακτητές να μας υποτάξουν και άσχετα με το αν τους συμπαθείς ή όχι τα γεγονότα είναι αυτά. Προσπάθησαν να κατακτήσουν τον κόσμο με την βία. Και όποιον λαό δεν συμπαθούσαν τον έστελναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δρομολογούσαν την εθνοκάθαρση του.

Έκαναν απάνθρωπα πειράματα ακόμα και σε παιδιά και έγγυες γυναίκες....πράγματα που είναι βγαλμένα από το μυαλό διεστραμένων στο δαφνί. Εκπροσωπούσαν την χειρότερη μορφή δικτακτορίας αφού δεν το έκαναν μόνο για οικονομικά κίνητρα αλλά και από τις αυταπάτες που είχαν για την άρια φυλή και τα κουραφέξαλα. Κοινός δεν είχαν κανένα όριο να σταματήσουν κάποια στιγμή.

Δεν με ενδιαφέρει αν και οι δυτικοί είναι μουνόπανα....εγώ θα υποστηρίξω αυτά που σου περιέγραψα επειδή και οι δυτικοί ήταν λουμπίνες? Οπότε η ερώτηση μου παραμένει....εσύ αυτούς τους καλοβλέπεις???? Θα τους δεχόσουν ως κατακτητές να σε κυβερνούν?
Μέχρι να αντιληφθείς την δεύτερη παράγραφο που είπαμε , μέχρι να απαγκιστρωθείς από τις αυταπάτες σου,
μέχρι να δεις με τα μάτια τα δικά τους πως σε βλέπουνε, κάνουμε τάιμ άουτ
Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στα πάκια του τσοντοσινεμά έτσι ? ούτε στα βαποράκια ή τους κόπρους που παρασιτούν στα γκέτο
και τυγχάνουν πληρωμένης αλληλεγγύης από μκο κ τρυφερούληδες

στην ερώτηση σου απάντησα με τις εικόνες που ποστάρισα χτες , δεν το κατάλαβες :(
έχεις άλλη μία τελευταία
392925506-10229495639148841-5581700978559737460-n.jpg

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Νομίζω ότι τα μουσλιμια ενσωματωνονται εύκολα πάντως κ χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.. Μάλλον πρέπει να φέρουμε κ άλλους τέτοιους κ θα πάει μπροστά η κοινωνία μας:lipsrsealed:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Σε 3 ημέρες εορτάζεται η επαίτειος του ΟΧΙ και η αντίσταση των προγόνων μας στο φασισμό των Μουσολίνι & Χίτλερ όμως όταν δεις έναν κουραδόχρωμο αριστερόχειρα αυνανιζόμενο, τι θα σκεφθείς/πώς θα αντιδράσεις; :rolleyes:
Τύποι, το λαθρομεταστευτικό δεν είναι απλή υπόθεση κι όσο θα συνεχίζεται - με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας (κάθε είδους) - τόσο θα πολώνονται τα δύο άκρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Μέχρι να αντιληφθείς την δεύτερη παράγραφο που είπαμε , μέχρι να απαγκιστρωθείς από τις αυταπάτες σου,
μέχρι να δεις με τα μάτια τα δικά τους πως σε βλέπουνε, κάνουμε τάιμ άουτ
Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στα πάκια του τσοντοσινεμά έτσι ? ούτε στα βαποράκια ή τους κόπρους που παρασιτούν στα γκέτο
και τυγχάνουν πληρωμένης αλληλεγγύης από μκο κ τρυφερούληδες

στην ερώτηση σου απάντησα με τις εικόνες που ποστάρισα χτες , δεν το κατάλαβες :(
έχεις άλλη μία τελευταία
392925506-10229495639148841-5581700978559737460-n.jpg
Φίλε μου δεν λες κάτι δυσνόητο που δεν το έχει ακούσει ποτέ κανένας. Περιγράφεις το σενάριο από λίγο πολύ όλες τις σειρές και τις ταινίες που έχουν να κάνουν με την την Μ. Ανατολή.

Δεν μας θέλουν (κάποιοι όχι όλοι) εμάς τους δυτικούς που τους μολύνουμε με τα λεφτά και τον επιφανειακό τρόπο ζωής χωρίς τον θεό και τα ρέστα. Μπορεί και να ισχύει σε μεγάλο βαθμό....Ε ΚΑΙ????? Δεν λες κάτι καινούριο και σου επαναλαμβάνω (για τρίτη φορά ρε τύπε...κάνεις ότι δεν το βλέπεις????) ότι διαφωνώ με την πολιτική της Αμερικής σε αυτό το θέμα.

Ε και????? επειδή αυτοί έχουν άλλο τρόπο ζωής σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας???? Η δημοκρατία δεν έχει να κάνει με αυτά. Και πήγαινε να ρωτήσεις τα κοριτσάκια που παντρεύουν με 50ριδες αν νιώθουν ελέυθερα....τις γυναίκες στην ινδία που τις βιάζουν για πλάκα....και πάει λέγοντας

Δεν μπορείς να πεις τι εννοείς χωρίς γρίφους? Υπάρχουν μερικές έννοιες σταθερές....θα ξαναγράψουμε το λεξικό τώρα? Ας φοράνε ολόσωμη μπούργκα και ας ζουν με ένα κομμάτι ψωμί και 2 γουλιές νερό την ημέρα. Αρκεί να είναι επιλογή τους....πόσο δυσνόητο είναι αυτό?

Βέβαια από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και αλλού την πήγες. Άρα αφού μου το εξήγησες με την παραπάνω φώτο....οι ναζί δεν ήταν σίγουρα κάτι που θα θέλαμε να καλοσορίσουμε στην χώρα μας...ούτε και να βλέπουμε στον κόσμο. Συνεπώς γιατί δεν πράξαμε καλώς που εναντιωθήκαμε? Τίμιο έως άξιο θα το έλεγα εγώ όχι λανθασμένο.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.063
Πόντοι
3.656
Φίλε μου δεν λες κάτι δυσνόητο που δεν το έχει ακούσει ποτέ κανένας. Περιγράφεις το σενάριο από λίγο πολύ όλες τις σειρές και τις ταινίες που έχουν να κάνουν με την την Μ. Ανατολή.

Δεν μας θέλουν (κάποιοι όχι όλοι) εμάς τους δυτικούς που τους μολύνουμε με τα λεφτά και τον επιφανειακό τρόπο ζωής χωρίς τον θεό και τα ρέστα. Μπορεί και να ισχύει σε μεγάλο βαθμό....Ε ΚΑΙ????? Δεν λες κάτι καινούριο και σου επαναλαμβάνω (για τρίτη φορά ρε τύπε...κάνεις ότι δεν το βλέπεις????) ότι διαφωνώ με την πολιτική της Αμερικής σε αυτό το θέμα.

Ε και????? επειδή αυτοί έχουν άλλο τρόπο ζωής σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας???? Η δημοκρατία δεν έχει να κάνει με αυτά. Και πήγαινε να ρωτήσεις τα κοριτσάκια που παντρεύουν με 50ριδες αν νιώθουν ελέυθερα....τις γυναίκες στην ινδία που τις βιάζουν για πλάκα....και πάει λέγοντας

Δεν μπορείς να πεις τι εννοείς χωρίς γρίφους? Υπάρχουν μερικές έννοιες σταθερές....θα ξαναγράψουμε το λεξικό τώρα? Ας φοράνε ολόσωμη μπούργκα και ας ζουν με ένα κομμάτι ψωμί και 2 γουλιές νερό την ημέρα. Αρκεί να είναι επιλογή τους....πόσο δυσνόητο είναι αυτό?

Βέβαια από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και αλλού την πήγες. Άρα αφού μου το εξήγησες με την παραπάνω φώτο....οι ναζί δεν ήταν σίγουρα κάτι που θα θέλαμε να καλοσορίσουμε στην χώρα μας...ούτε και να βλέπουμε στον κόσμο. Συνεπώς γιατί δεν πράξαμε καλώς που εναντιωθήκαμε? Τίμιο έως άξιο θα το έλεγα εγώ όχι λανθασμένο.
βλέπω αυξανόμενη ένταση και δεν μου αρέσει και κάνεις αντικρουόμενες ερμηνείες !!! λες ,μη δυσνόητο αλλά γρίφος :confused:
Άστο φίλε μου , δεν συνεχίζω μπαλίτσα σε επίπεδο λιντλ ντολμά κλειτοριδεκτομές κ φίφες,είναι πολύ χαμηλή η κατηγορία
Έλεος με την ινδία που δημοκρατία έχουνε
όπως τα πάκια και τα παπ@κι@ αλλά είναι ζώα
Όπως και μείς επί Ιωάννη Μεταξά φασισμό είχαμε παρόμοιο με τον γερμανικό αλλά ήμασταν άνθρωποι καλύτεροι από σήμερα
Το κατάλαβες ? Ο Έλληνας ΦΑΣΙΣΤΑΣ είπε το ΟΧΙ και ο Βασιλιάς !! αυτό έγραψε η ιστορία αντίφα φίλε μου

Μη δυσνόητα ή γρίφος ?

________
και ένα ευκολάκι επειδή σε συμπαθώ,

στην λαθροσαβούρα που μας κουβάλανε οι κοπρίτες του σόρος, άγριο πογκρόμ :2funny:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Σε 3 ημέρες εορτάζεται η επαίτειος του ΟΧΙ και η αντίσταση των προγόνων μας στο φασισμό των Μουσολίνι & Χίτλερ όμως όταν δεις έναν κουραδόχρωμο αριστερόχειρα αυνανιζόμενο, τι θα σκεφθείς/πώς θα αντιδράσεις; :rolleyes:
Τύποι, το λαθρομεταστευτικό δεν είναι απλή υπόθεση κι όσο θα συνεχίζεται - με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας (κάθε είδους) - τόσο θα πολώνονται τα δύο άκρα.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα...
Πιο απλα δεν γινονται...
Απο την μια Φασιστες και Ναζι ετσι?
Απο την αλλη συμμαχοι ενωμενοι Τσωρτσιλ-Ρουσβελτ-Σταλιν ετσι?
Ο κοσμος διαλεξε στρατοπεδο εναποθετοντας τις τυχες και τις ζωες τους
στα χερια αυτων που ευθυνονται για Δρεσδη-Χιροσιμα-Ναγκασακι και
ενα σωρο μεχρι και σημερα εγκληματων κατα της ανθρωποτητας...
Απο την αλλη βεβαια θα μου πει καποιος οι αλλοι δεν εκαναν?
Θα απαντησω σε εναν πολεμο προφανως και οι ωμοτητες δεν σταματουν..
Γεγονος...
Γιατι τωρα μετα απο τοσα χρονια λοιπον μιας τεραστιας αντιφασιστικης νικης
και ενω Ναζι δεν υπαρχουν εκτελεστηκαν στην Νυρεμβεργη ολοι οι δημοκρατουληδες
και μπολσεβικοι αντιφασιστες της πουτσας
αφου επικρατησαν μας ζαλιζουν τον παπαρο?
Αφου οι κακοι συμφωνα με αυτους ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ...
Δεν τους αρεσει η ζωη τους μεσα στα δημοκρατικα και πανανθρωπινα καθεστωτα που
οι ιδιοι διαλεξαν?
Να μαθουν λοιπον ΟΛΟΙ αυτοι να ζουν ΚΑΙ με τους ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ...
Οπως ΟΛΟΙ μας με την μονη διαφορα οτι καποιοι λιγοι δεν το επιλεξαμε δυστυχως...
Αλλα ειπαμε..
Πολιτικη ορθοτητα μη τυχον και χαρακτηριστουμε...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
To like βασίζεται στην πολτοποίηση της κοινωνίας που ορθώς αναφέρεις.
Γιατί όπου μαζεύονται πολλοί και διάφοροι κοκκόροι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι αντί να αργήσει το ξημέρωμα.
Και διαβάζουμε πόσο διαφορετική είναι η ζωή στις χώρες του Βίζεγκραντ (που απεχθάνονται τις σταλινικές μνήμες) αλλά και την τεχνολογική Τζαπάν.
Καλημέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Είτε πιστεύουμε στο χριστιανισμό είτε όχι ας δούμε τα πράγματα με άλλο πρίσμα γιατί παραμονεύει του ισλάμ η απόχη να μας μαγκώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom