Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Δηλαδή ως χώρα θα δεχθούμε τον κατακτητή ο οποίος έρχεται και λέει η σκύβεις ή σε σκύβουμε? Ο οποιοσδήποτε και αν είναι αυτός. πως αναγνωρίζεις το δικαίωμα των παλαιστινίων αλλά όχι των Ελλήνων στην υπεράσπιση των συνόρων μας????

Πόσο μάλλον που μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες πολέμου των καιρών μας???

1.ο ιταλός είπε άσε με να περάσω , έχεις ήδη τους άγγλους μέσα , του είπαμε δεν γουστάρω κ επιτέθηκε για πάρει τη φούτσα του τσολιά :boff:
2.η παλαιστίνη είναι διαφορετική πιο βάρβαρη περίπτωση , γουστάρουμε να πάρετε πούλο κι ας κατοικούσατε εδώ 2000 χρόνια , γρήγορα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης γκόιμ

πάμε στο 1, δίνουμε καλώς κακώς τα εδάφη μας για να απογειώνονται τα βομβαρδιστικά να καίνε σερβία ή παλαιστίνη,
αύριο ιράν...

και σου έρχεται ο πύραυλος του μουλά στη κρήτη και καίγονται τα λιβάνια .. :dancing:

με πρώτη ματιά φαίνεται πως φάγαμε πέσιμο αλλά είναι έτσι ?

Σαν χώρα επομένως πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας όπως την είχαμε με τον Μεταξά
που επέλεξε το νικηφόρο στρατόπεδο
Βέβαια οι τούρκοι πιό καπάτσοι πήγαν με τους νικητές χωρίς να θυσιάσουνε κάτι ,
αυτό όμως δεν εκτιμήθηκε από τους συμμάχους μας :tickedoff:

Δίδαγμα, χαμηλοί τόνοι είτε στο ουκρανικό είτε στο ισραηλινό ειδικά που έχουμε κανά τριάρι μύρια Κουλο-μπολιαστών
ας κάνουμε ότι κοιμόμαστε και λίγο :2funny:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Τι σημαίνει δεν θα μας έκανε επίθεση? Δεν θα πάταγαν ποτέ τα στρατεύματα του στην Ελλάδα? θα είμασταν αυτόνομοι? Τώρα λέμε ότι θέλουμε....εκτός αν εννοείς ότι θα είχαμε έναν κυβερνήτη που θα παρέριδε τα κλειδιά χωρίς πολλά πολλά...ε αυτό πως λέγεται?

Επίσης...ντροπή να σηκώνεται η Ελληνική σημαία δίπλα στων ναζί....σα να λες ευχαριστώ είναι.....
Την ξεπλυναν ομως 2 αγνα Ελληνοπουλα την ντροπη μην μασας...
Εκαναν το ακατορθωτο...
Κατεβασαν απο τον ιστο κατεβασμενη σημαια και σαν βαρωνοι Μυνχαουζεν
που ηταν και οι 2 δεν κρατησαν απο τοσο ηρωικη πραξη ουτε ενα κομματι απο την σημαια..
Για να αποδειχθει ο ηρωισμος τους ρε παιδι...
Βεβαια εσπευσε μετα απο πολλα χρονια ο ενας να τον αποδειξει πηγαινοντας στην κηδεια
του γνωστου φιλελληνα Χοτζα για να αποτισει τιμες σε εναν ερυθρο αδερφο...
glezos2.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
1.ο ιταλός είπε άσε με να περάσω , έχεις ήδη τους άγγλους μέσα , του είπαμε δεν γουστάρω κ επιτέθηκε για πάρει τη φούτσα του τσολιά :boff:
2.η παλαιστίνη είναι διαφορετική πιο βάρβαρη περίπτωση , γουστάρουμε να πάρετε πούλο κι ας κατοικούσατε εδώ 2000 χρόνια , γρήγορα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης γκόιμ

πάμε στο 1, δίνουμε καλώς κακώς τα εδάφη μας για να απογειώνονται τα βομβαρδιστικά να καίνε σερβία ή παλαιστίνη,
αύριο ιράν...

και σου έρχεται ο πύραυλος του μουλά στη κρήτη και καίγονται τα λιβάνια .. :dancing:

με πρώτη ματιά φαίνεται πως φάγαμε πέσιμο αλλά είναι έτσι ?

Σαν χώρα επομένως πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας όπως την είχαμε με τον Μεταξά
που επέλεξε το νικηφόρο στρατόπεδο
Βέβαια οι τούρκοι πιό καπάτσοι πήγαν με τους νικητές χωρίς να θυσιάσουνε κάτι ,
αυτό όμως δεν εκτιμήθηκε από τους συμμάχους μας :tickedoff:

Δίδαγμα, χαμηλοί τόνοι είτε στο ουκρανικό είτε στο ισραηλινό ειδικά που έχουμε κανά τριάρι μύρια Κουλο-μπολιαστών
ας κάνουμε ότι κοιμόμαστε και λίγο :2funny:
Δεν ξέρω σε τι κάνεις πλάκα και σε τι μιλάς σοβαρά

δεν υπάρχει καλός και κακός κατακτητής...αν ήταν καλός δεν θα ερχόταν να σου ρίξει την πόρτα...θα χτυπούσε και θα ρώταγε αν μπορεί να περάσει μέσα.

μη ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε..

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Τι σημαίνει δεν θα μας έκανε επίθεση? Δεν θα πάταγαν ποτέ τα στρατεύματα του στην Ελλάδα? θα είμασταν αυτόνομοι? Τώρα λέμε ότι θέλουμε....εκτός αν εννοείς ότι θα είχαμε έναν κυβερνήτη που θα παρέριδε τα κλειδιά χωρίς πολλά πολλά...ε αυτό πως λέγεται?

Επίσης...ντροπή να σηκώνεται η Ελληνική σημαία δίπλα στων ναζί....σα να λες ευχαριστώ είναι.....
Σου φαινεται απιστευτο ε?
Το οτι δεν θα τρωγαμε ντου απο παντου ε?
Και ομως αγαπητε η ιστορια του κοσμου θα ηταν γραμμενη λιγο
διαφορετικα...
Τωρα βεβαια που την εγραψαν αυτοι οι νικητες του πολεμου εννοειται
πως αυτα που λεω εγω σου ακουγονται Σουαχιλι..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
Εκαναν το ακατορθωτο...
που ηταν και οι 2 δεν κρατησαν απο τοσο ηρωικη πραξη ουτε ενα κομματι απο την σημαια..
Βεβαια εσπευσε μετα απο πολλα χρονια ο ενας να τον αποδειξει πηγαινοντας στην κηδεια
glezos2.jpg
Άλλα αντί άλλων...άλλο είπα εγώ σε άλλο απάντησες εσύ.

Να μην πάρω τους ανθρωπιστικούς και ιδεολογικούς λόγους γιατί είναι ντροπή να σηκώνεται η Ελληνική σημαία δίπλα στων ναζί...

να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα ήταν συνυφασμένη με τον Αγώνα για την Ελευθερία?

μας έκαναν και τη χάρη που φας άφησαν οι κατακτητές να βάλουμε και τη δική μας σημαία? αυτό λέμε?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Εκαναν το ακατορθωτο...
glezos2.jpg
εδώ ταιριάζει να μνημονεύσεις τους χίτες κ τους ταγματασφαλίτες που έσωσαν την χώρα
Δεν ξέρω σε τι κάνεις πλάκα και σε τι μιλάς σοβαρά

δεν υπάρχει καλός και κακός κατακτητής...αν ήταν καλός δεν θα ερχόταν να σου ρίξει την πόρτα...θα χτυπούσε και θα ρώταγε αν μπορεί να περάσει μέσα.

μη ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε..
σοβαρά μιλάω σε αυτό το νήμα
Ξέρεις , πολλές φορές είναι διαφορετικό αυτό που θέλουμε , από την πραγματικότητα και μιλάω γενικά όχι προσωπικά σε σένα
Το παράδειγμα με τα αεροπλάνα ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΌΝΤΟΥΣΑΝ από Ελλάδα και βομβάρδιζαν το Σεράγιεβο
είναι πραγματικότητα του ότι ναί μπορεί να σου σπάσουν την πόρτα και θα ξέρεις το γιατί :eyebrows:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
Σου φαινεται απιστευτο ε?
Το οτι δεν θα τρωγαμε ντου απο παντου ε?
Και ομως αγαπητε η ιστορια του κοσμου θα ηταν γραμμενη λιγο
διαφορετικα...
Τωρα βεβαια που την εγραψαν αυτοι οι νικητες του πολεμου εννοειται
πως αυτα που λεω εγω σου ακουγονται Σουαχιλι..
Δεν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω....

1. Σε κανένα σύμπαν δεν θα άφηνε ο χίτλερ την Ελλάδα έξω από τον επεκτακτισμό του

2. Και να την άγγιζε ''λίγο'' δεν υπάρχει αυτό....δεν υπάρχει λίγο ελέυθερος ή είσαι ή δεν είσαι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
εδώ ταιριάζει να μνημονεύσεις τους χίτες κ τους ταγματασφαλίτες που έσωσαν την χώρα

σοβαρά μιλάω σε αυτό το νήμα
Ξέρεις , πολλές φορές είναι διαφορετικό αυτό που θέλουμε , από την πραγματικότητα και μιλάω γενικά όχι προσωπικά σε σένα
Το παράδειγμα με τα αεροπλάνα ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΌΝΤΟΥΣΑΝ από Ελλάδα και βομβάρδιζαν το Σεράγιεβο
είναι πραγματικότητα του ότι ναί μπορεί να σου σπάσουν την πόρτα και θα ξέρεις το γιατί :eyebrows:
Περίεργα τα λες τύπε...αν σε καταλαβαίνω καλά....

υπάρχει καλός δικτάτορας? και πρέπει να του ανοίξουμε την πόρτα για να μη του χαλάσουμε τα σχέδια?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Άλλα αντί άλλων...άλλο είπα εγώ σε άλλο απάντησες εσύ.

Να μην πάρω τους ανθρωπιστικούς και ιδεολογικούς λόγους γιατί είναι ντροπή να σηκώνεται η Ελληνική σημαία δίπλα στων ναζί...

να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα ήταν συνυφασμένη με τον Αγώνα για την Ελευθερία?

μας έκαναν και τη χάρη που φας άφησαν οι κατακτητές να βάλουμε και τη δική μας σημαία? αυτό λέμε?
Δεν μιλησα για χαρη ρε ανθρωπε...
Ιστορικο ντοκουμεντο εβαλα που πολυ πιθανον καποιοι δεν γνωριζουν..
Εδω ακομα και τωρα κυματιζουν σε ολη την Ελληνικη επικρατεια σφυροδρεπανα
στα γραφεια των ΚΚΕδων εσυ στην σβαστικα κολλησες?
Ακομα και ΤΩΡΑ λεμε..
Μετα απο οτι εχει υποφερει ο κοσμακης απο τους μπολσεβικους..
Αν εισαι αντικειμενικος για πες?
Πως το βλεπεις αυτο?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Περίεργα τα λες τύπε...αν σε καταλαβαίνω καλά....

υπάρχει καλός δικτάτορας? και πρέπει να του ανοίξουμε την πόρτα για να μη του χαλάσουμε τα σχέδια?
περίεργο είναι να νομίζεις πως υπάρχει δημοκράτης :undecided-old:

πάμε πάλι άλλη μία διότι ίσως δεν ήμουνα σαφής
Έχουμε στην διάθεση των συμμάχων μας βάσεις στρατιωτικές
Αύριο επεκτείνεται το μαδομούνι και χτυπιέται το ρδέλο των μουλάδων από αεροπλάνα που απογειώνονται από Σούδα
Εαν βυθιστεί η Κρήτη από τα πυραυλάκια των μουσάτων , θα το θεωρήσεις παράλογο κατακτητικό ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
Δεν μιλησα για χαρη ρε ανθρωπε...
Ιστορικο ντοκουμεντο εβαλα που πολυ πιθανον καποιοι δεν γνωριζουν..
Εδω ακομα και τωρα κυματιζουν σε ολη την Ελληνικη επικρατεια σφυροδρεπανα
στα γραφεια των ΚΚΕδων εσυ στην σβαστικα κολλησες?
Ακομα και ΤΩΡΑ λεμε..
Μετα απο οτι εχει υποφερει ο κοσμακης απο τους μπολσεβικους..
Αν εισαι αντικειμενικος για πες?
Πως το βλεπεις αυτο?
Δεν μου αρέσει.

Όπως δεν μου άρεσε που μπήκε η χρυσή αυγή στην βουλή.

Αλλά μέχρι να εγκληματήσουν (και οι 2) υπερασπίζομαι το δικαίωμα τους να μιλάνε. Αρκεί αυτά που λένε να μην είναι εγκληματικά και να μην δίνουν έναυσμα σε άλλους να εγκληματούν.

Αν το 40 ο κατακτητής ήταν εκ της ανατολής ντροπή θα ήταν και η δική του σημαία δίπλα στην δική μας.

Και για να τα λέμε και με ωραία σειρά....ο οποιοσδήποτε θέλει να επιβάλει κάτι που δεν είναι Δημοκρατία είναι εχθρός μας. Εγώ αυτό πιστεύω....είτε είναι ναζιστοφασίστας είτε κουμουνοφασίστας. Ας κρατήσει τις ιδέες του για τον εαυτό του ο κόσμος τι φταίει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
περίεργο είναι να νομίζεις πως υπάρχει δημοκράτης :undecided-old:

πάμε πάλι άλλη μία διότι ίσως δεν ήμουνα σαφής
Έχουμε στην διάθεση των συμμάχων μας βάσεις στρατιωτικές
Αύριο επεκτείνεται το μαδομούνι και χτυπιέται το ρδέλο των μουλάδων από αεροπλάνα που απογειώνονται από Σούδα
Εαν βυθιστεί η Κρήτη από τα πυραυλάκια των μουσάτων , θα το θεωρήσεις παράλογο κατακτητικό ?
Αν δεν υπήρχαν δημοκράτες το πιο πιθανό θα ήταν ότι δεν θα μπορούσες να εκφραστείς ελεύθερα στο ίντερνετ. Είτε ναζι είτε κουμουνιστές δεν θα στο έδιναν αυτό το δικαίωμα.

Ναι ρε μπρό...θα πάω να υπερασπιστώ την κρήτη γιατί είναι τα σύνορα της χώρας μου.

και τι συγκρίνεις τώρα.....τον χίτλερ που ήθελε να φτάσει την αυτοκρατορία του μέχρι την ανταρκτική με τους τζιχαντιστές που προσπαθούν να διώξουν τους αμερικάνους από τα εδάφη τους........

νάχαμε να λέγαμε....

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Δεν μου αρέσει.

Όπως δεν μου άρεσε που μπήκε η χρυσή αυγή στην βουλή.

Αλλά μέχρι να εγκληματήσουν (και οι 2) υπερασπίζομαι το δικαίωμα τους να μιλάνε. Αρκεί αυτά που λένε να μην είναι εγκληματικά και να μην δίνουν έναυσμα σε άλλους να εγκληματούν.

Αν το 40 ο κατακτητής ήταν εκ της ανατολής ντροπή θα ήταν και η δική του σημαία δίπλα στην δική μας.

Και για να τα λέμε και με ωραία σειρά....ο οποιοσδήποτε θέλει να επιβάλει κάτι που δεν είναι Δημοκρατία είναι εχθρός μας. Εγώ αυτό πιστεύω....είτε είναι ναζιστοφασίστας είτε κουμουνοφασίστας. Ας κρατήσει τις ιδέες του για τον εαυτό του ο κόσμος τι φταίει?
Α ενω τωρα δεν ειναι ντροπη ε?
Επειδη στο μυαλο σου οι αριστεροι δεν εχουν βλαψει
αυτη την χωρα σε βαθμο πχ που πιστευεις οτι την εβλαψαν οι Ναζι?
Οκ..
Το νημα ειναι για λαθρο και εμεις κανουμε πολιτικες συζητησεις εν τω μεταξυ..
Εγω κοβω θα τα πουμε αλλη στιγμη αυτα.
Χαρηκα παντως και ας διαφωνουμε δεν πειραζει..
Τα εχουμε ξαναπει αλλωστε..
Να εισαι καλα..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
Α ενω τωρα δεν ειναι ντροπη ε?
Επειδη στο μυαλο σου οι αριστεροι δεν εχουν βλαψει
αυτη την χωρα σε βαθμο πχ που πιστευεις οτι την εβλαψαν οι Ναζι?
Οκ..
Το νημα ειναι για λαθρο και εμεις κανουμε πολιτικες συζητησεις εν τω μεταξυ..
Εγω κοβω θα τα πουμε αλλη στιγμη αυτα.
Χαρηκα παντως και ας διαφωνουμε δεν πειραζει..
Τα εχουμε ξαναπει αλλωστε..
Να εισαι καλα..
Δεν θεωρώ τους κουμουνιστές (του τότε) αριστερούς ούτε τους κουμουνιστές του σήμερα....πραγματικούς κουμουνοφασίστες.

επειδή είναι και αργά και επειδή...ο καθένας με λίγη λογική ξέρει....και τι είναι ελευθερία...και τι είναι φασισμός...και τι ήταν ο χίτλερ.

Δεν χρειάζεται μάθημα....ο καθένας μπορεί να τα βλέπει τα πράγματα όπως θέλει ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες του...αλλά μέσα του ξέρει τι είναι τι.

'Οπως σου είπα δεν θέλω κανέναν που δεν είναι με την ελευθερία. Ντροπή για την Ελλάδα που γεννήθηκε ο όρος Δημοκρατία οτιδήποτε δικτατορικό.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056
Αν δεν υπήρχαν δημοκράτες το πιο πιθανό θα ήταν ότι δεν θα μπορούσες να εκφραστείς ελεύθερα στο ίντερνετ. Είτε ναζι είτε κουμουνιστές δεν θα στο έδιναν αυτό το δικαίωμα.

Ναι ρε μπρό...θα πάω να υπερασπιστώ την κρήτη γιατί είναι τα σύνορα της χώρας μου.

και τι συγκρίνεις τώρα.....τον χίτλερ που ήθελε να φτάσει την αυτοκρατορία του μέχρι την ανταρκτική με τους τζιχαντιστές που προσπαθούν να διώξουν τους αμερικάνους από τα εδάφη τους........

νάχαμε να λέγαμε....
ποιούς τζιχαντιστές ? ποιούς ταλιμπάν ?
τα ρόκυ δεν τα είχες δεί ? οι απελευθερωτές ταλιμπάνοι στα άλογα ?:2funny:
με συρία δεν θυμάσαι το σαπορτάρισμα της δύσης στα τζιχάντια ?

έχεις κολλήσει με τον χίτλερ , πάει ρε ψόφησε αυτός
Δεν είναι ο χίτλερ η δικαιολογία - θεραπεία για κάθε μλκία
Όπου βρίσκουμε τοίχος ,πετάμε ένα "χίτλερ φασίστες" κ νομίζουμε πως καθαρίσαμε ενώ στη γη υπάρχουν ακόμη αποικίες ,πείνα δυστυχία,πολέμοι,ξεριζωμοί και λίγο παρακάτω άουσβιτς νο2

ορίστε διάβασε για τους δημοκράτες που δεν σου κόβουνε το νετ ...
νομίζω σου είναι οικείο πρόσωπο ο Τσόμσκι
Γιατί οι ΗΠΑ έχουν 800 στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον πλανήτη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.254
Πόντοι
3.656
ποιούς τζιχαντιστές ? ποιούς ταλιμπάν ?
τα ρόκυ δεν τα είχες δεί ? οι απελευθερωτές ταλιμπάνοι στα άλογα ?:2funny:
με συρία δεν θυμάσαι το σαπορτάρισμα της δύσης στα τζιχάντια ?

έχεις κολλήσει με τον χίτλερ , πάει ρε ψόφησε αυτός
Δεν είναι ο χίτλερ η δικαιολογία - θεραπεία για κάθε μλκία
Όπου βρίσκουμε τοίχος ,πετάμε ένα "χίτλερ φασίστες" κ νομίζουμε πως καθαρίσαμε ενώ στη γη υπάρχουν ακόμη αποικίες ,πείνα δυστυχία,πολέμοι,ξεριζωμοί και λίγο παρακάτω άουσβιτς νο2

ορίστε διάβασε για τους δημοκράτες που δεν σου κόβουνε το νετ ...
νομίζω σου είναι οικείο πρόσωπο ο Τσόμσκι
Γιατί οι ΗΠΑ έχουν 800 στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον πλανήτη
Δεν νομίζω φιλε μου...εγώ έχω καταδικάσει την πολιτική των αμερικανών στην μέση ανατολή και έχω αναγνωρίσει ότι την τρομοκρατία αυτοί την σαπορτάρουν σε ένα μεγάλο βαθμό.

νομίζω ότι εσύ προσπαθείς να εξαγνίσεις τους απο εκεί φασίστες καταδεικνύοντας τους απο εδώ.

Εγώ έχω την ιδεολογική ελευθερία να τους καταδικάσω όλους. Εσύ το κάνεις?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Δεν νομίζω φιλε μου...εγώ έχω καταδικάσει την πολιτική των αμερικανών στην μέση ανατολή και έχω αναγνωρίσει ότι την τρομοκρατία αυτοί την σαπορτάρουν σε ένα μεγάλο βαθμό.

νομίζω ότι εσύ προσπαθείς να εξαγνίσεις τους απο εκεί φασίστες καταδεικνύοντας τους απο εδώ.

Ρε τσακαλια ειμαστε εκτος θεματος thread...
Θα φαμε κανα παλτο και θα ψαχνομαστε..:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.460
Πόντοι
6.056

όχι ρε μεγάλε ..
σε πρόλαβα άλλωστε , σου είπα ότι η αναφορά στον πεθαμένο χίτλερ δεν είναι δικαιολογία για κάθε μαλακία
Μάλιστα σου εξήγησα ότι αν κάτι στραβώσει , κάτι που σήμερα μοιάζει απίθανο, ΔΕΝ θα είμαστε άμοιροι ευθυνών αν φάμε αύριο πέσιμο
Οι αμερικάνοι τα μάζεψαν απο αφγανιστάν και άφησαν τους "συνεργαζόμενους" αφγανούς πολίτες-στρατιώτες στο έλεος των ταλιμπάνων:priest:

το δικό μου πόιντ είναι να μην κάνουμε τα κουτσαβάκια, τα πρωτοπαλλίκαρα...
οι άλλοι δεν είναι όλοι ξυπόλητοι και οι "δικοί" μας σύμμαχοι δεν είναι τόσο αξιόπιστοι ιστορικά ούτε τόσο δυνατοί όσο πριν 30 χρόνια
εκεί με τον :dunno:εκδημοκρατισμό του Ιράκ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.243
Πόντοι
6.536
Τι δεν ηταν ο Μεταξας?
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Εγω πιστευω σοβαρα ομως οτι οι Ιταλοι μαζι με τους πειναλεους Αλβανιαρηδες
με την βοηθεια του Αδολφου ηθελαν να ρημαξουν την Ελλαδα μας...
Πιστευω οτι ειχαν βαλει καιρο στο ματι γιατι ειναι αλλωστε και στρατηγικης σημασιας
τις ταβερνες στην Ψαρου οπως επισης και καποιες στην Χασια..
Ελα ομως που ο μπαρμπα-γιαννης ηταν γατα ορθια και με το ΟΧΙ τους πακετωσε...
Ολα τα αλλα γραφτηκαν με χρυσα γραμματα στην ιστορια...
Και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
Εξω οι ξενοι...
Για να επανελθουμε στο θεμα μας λοιπον..
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom