Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Κι από που θα με διώξεις ρε νούμερο? Από το αμπέλι σου?
Άντε πλήρωσε να γαμήσεις μπας και ξελαμπικάρει το (κενό) περιεχόμενο του κεφλιού σου!
ΞΟΥΤ να σου πει η τσατσά μόλις δει τη φάτσα σου!

Είσαι τυχερός που άνοιξα το θέμα και θα είμαι Κόσμιος ...χεχεχε

Αλλά βρε πουλάκι μου, αφού δεν είσαι μπουρδελιάρης όπως λές και φαντάζομαι θα νταλαβερίζεσαι
με τίποτα 'άπλυτες' Ελλεηνίδες σαν κι εσένα που θα βρωμούν οι μασχάλες τους περισσότερο από τις δικές σου
...μπούχαχαχαχα !!! Τί να περιμένω από του λόγου σου ? ...χαχαχα

Επισκέπτης
Δεν έχεις άδικο σε αυτό.Βλέπεις,οι γκόμενες που προτιμώ,με κάποιο τρόπο θέλουν λεφτά.Ή άμεσο ή έμμεσο.Άμεσος είναι η πληρωμή σε πουτάνες,έμμεσος είναι τα κεράσματα σε δήθεν μη πουτάνες.Και ξέρεις,χωρίς αμάξι/μηχανή (μηχανή έχω) γκόμενα δε βγάζεις.Αν μου την κάψουν τα κολλητάρια σου (υπάλληλος είμαι όχι βιομήχανος) δε θα έχω να πάω για καφέ ούτε την γκόμενα,αλλά ούτε και λεφτά να πάω σε μπουρδέλο,διότι θα πρέπει να τη φτιάξω.Η λύση να γαμήσω καμιά από τις "τάξεις" σας τσάμπα είναι ανεφάρμοστη,διότι δεν μου αρέσουν οι "γυναίκες" με τρίχες στη μασχάλη και μουνί θάμνο...

Και που ξέρεις εσύ ρε μάγκα ποια είναι τα κολητάρια μου?
(Έτσι για απλή πληροφόρηση κανένα κολητάρι μου όχι μόνο δεν έχει κάψει αλλά ούτε έχει "ακουμπήσει" περιουσία κανενός)
Και που ξέρεις εσύ ποια είναι η "τάξη" μου και τι γυναίκες διθέτει?

Επισκέπτης
Και μόνο που περιμένεις να γαμήσεις μόνο πληρώνοντας καταλαβαίνω αρκετά για το "μυαλό" το δικό σου.
Οι περισσοτεροι σε αυτο το σαιτ αυτο κανουμε διοτι αυτος ειναι o σκοπος του σαιτ. Ειμαστε εδω για να ενημερωνομαστε και να ανταλασουμε ιδεες και γνωσεις σε οτι αφορα το αγοραιο ερωτα .

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η λύση να γαμήσω καμιά από τις "τάξεις" σας τσάμπα είναι ανεφάρμοστη,διότι δεν μου αρέσουν οι "γυναίκες" με τρίχες στη μασχάλη και μουνί θάμνο...

LOL πολύ καλό.

Πάντως πρέπει να δικαιολογήσεις τα παιδιά.
Η βία πρέπει να είναι αντίδραση του καταδικασμένου σε μπαζογαμία...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τη δουλεια εχουν οι αναρχικοι,με τις  γκομενες,και τα μπουρδελα? ρε πατε καλα τωρα? και εγω ειμαι εναντια στους αναρχικους,και με αξιωσε ο θεος πριν 1 χρονο να πιασω ενα στα χερια μου,και τωρα μαλλον θα ειναι καλογερος στο αγιο ορος στην καλυτερη περιπτωση.ρε μην τρωτε χορτο.οσο για τις πουτανες εχεις λεφτα γαμας,δεν εχεις καθεσε σπιτι.τωρα οσο για τα μπασταρδα με τις κουκουλες πισω εχει η αχλαδα την ουρα,θα ερθει καποτε η σειρα τους.

Επισκέπτης
Είσαι τυχερός που άνοιξα το θέμα και θα είμαι Κόσμιος ...χεχεχε

Αλλά βρε πουλάκι μου, αφού δεν είσαι μπουρδελιάρης όπως λές και φαντάζομαι θα νταλαβερίζεσαι
με τίποτα 'άπλυτες' Ελλεηνίδες σαν κι εσένα που θα βρωμούν οι μασχάλες τους περισσότερο από τις δικές σου
...μπούχαχαχαχα !!! Τί να περιμένω από του λόγου σου ? ...χαχαχα

Καλά γαμώ τους εθνικιστές είσαι για ν'αποκαλείς τις συμπατριώτισές σου Ελλεηνίδες.
Τώρα για το ποιανού μασχάλες βρωμάνε άσ'το. Ως εδώ ζέχνεις!

Επισκέπτης
Άντε πλήρωσε να γαμήσεις μπας και ξελαμπικάρει το (κενό) περιεχόμενο του κεφλιού σου!
Εσενα ποιος ο ρολος σου στο σαιτ?
Πολιτικος αγωνας ? ή σκεφτεσαι πως να φας την δουλια του antisthenh?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαλαρωστε ρε .σε λιγο θα κανετε και πορεια μεσω του σαιτ.

Επισκέπτης
Πολιτικος αγωνας ? ή σκευτεσαι πως να φας την δουλια του antisthenh?

Ξεκίνησα από αθλητικά threads και συνέχισα με πολιτικά.
Δεν κατάλαβα δλδ. απαγορεύεται? Πρέπει δηλαδή να γράφω και στα υπόλοιπα αν δεν έχω άποψη?

Επισκέπτης
Ξεκίνησα από αθλητικά threads και συνέχισα με πολιτικά.
Δεν κατάλαβα δλδ. απαγορεύεται? Πρέπει δηλαδή να γράφω και στα υπόλοιπα αν δεν έχω άποψη?
Φιλε μου στην Ελλαδα ειμαστε.....κανεις οτι γουσταρεις 
και εισαι οτι δηλωσεις

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Πολιτικος αγωνας ? ή σκεφτεσαι πως να φας την δουλια του antisthenh?

...χαχαχα, Κάνουν 'πολιτικό αγώνα' οι καταδικασμένοι αναρχο μπαζογαμιάδες... ΠΟΥ ???
          ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ πού αλλού Στο Μπουρδέλα τελεία ΤΒ ...μουάχαχαχαχαχαχα !!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για τους μετανάστες νιώθω μεγάλη συμπάθεια και δεν τους βάζω στο ίδιο καζάνι

Αλλά για την Αριστερά και το ΚΚΕ είναι όντως αποβράσματα,ανέκαθεν αποτελούσαν παράγοντα ανωμαλίας και όλες οι κινήσεις εναντίον τους ήταν απολύτως επιβεβλημένες(Δεκεμβριανά,Χούντα,εκτός νόμου,εξορίες) για την κοινωνική γαλήνη.
Σήμερα δυστυχώς δρουν ανενόχλητοι και ενώ είναι θλιβερή μειοψηφία,ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ την Ελλάδα(κουκουλοφόροι,απεργίες,άσυλο,πανεπιστήμια κλπ)

υγ συν ότι θα έπρεπε να τεθούνε εκτός νόμου και για λόγους αισθητικής κυρίως.Ποιος μπορεί να ανέχεται έναν Κολοζόφ ή μια Παπαρήγα ή έναν Στρατούλη?
:2funny: Εντάξει ούτε εμένα μου σηκώνεται όταν τους βλέπω, αλλά τι είπες τώρα ρε παλικάρι?  :cheesy:

Να κρίνω από το nick σου ότι γουστάρεις Κοκό?

Να σου πω - κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Κοκός τον Αύγουστο, OK?  ;)

:2funny:

Επισκέπτης
...χαχαχα, Κάνουν 'πολιτικό αγώνα' οι καταδικασμένοι αναρχο μπαζογαμιάδες... ΠΟΥ ???
           ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ πού αλλού Στο Μπουρδέλα τελεία ΤΒ ...μουάχαχαχαχαχαχα !!!

Τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συνάδελφε  HotScorpios καλησπέρα καθώς και σε όλη την παρέα

Αρχικά επικροτώ την δημιουργία του thread ... :thumbsup:

Σκέφτομαι μήπως θα ηταν πρακτικότερο να εννοποιηθεί με το παρακάτω thread δεδομένου ότι έχει την ίδια θεματολογία... :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Συνάδελφε  HotScorpios καλησπέρα καθώς και σε όλη την παρέα

Αρχικά επικροτώ την δημιουργία του thread ... :thumbsup:

Σκέφτομαι μήπως θα ηταν πρακτικότερο να εννοποιηθεί με το παρακάτω thread δεδομένου ότι έχει την ίδια θεματολογία... :think:

Καλησπέρα Αγαπητέ farkeli, παρόμοια είναι, κανένα πρόβλημα από εμένα αρκεί να μας το πεί κάποιος
διαχειριστής και να μην το κάνουν στα μουλωχτά και ψάχνουμε το χαμένο θέμα ...χεχεχε

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμφωνώ!!!

Εξάλλου αν γίνεται εννοποποίηση των θεμάτων αφορά την απλοποίηση του φόρουμ, δεδομένου ότι έχει αναπτυχθεί υπέρμετρα και είναι εξαιρετικά δύσχρηστο.

Κατα την γνώμη μου ο οποιοσδήποτε διαχειριστής επιθυμεί και επιδιώκει την καλή/επιτυχημένη λειτουργία του σάϊτ που διαχειρίζεται...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Συμφωνώ!!!

Εξάλλου αν γίνεται εννοποποίηση των θεμάτων αφορά την απλοποίηση του φόρουμ, δεδομένου ότι έχει αναπτυχθεί υπέρμετρα και είναι εξαιρετικά δύσχρηστο.

Κατα την γνώμη μου ο οποιοσδήποτε διαχειριστής επιθυμεί και επιδιώκει την καλή/επιτυχημένη λειτουργία του σάϊτ που διαχειρίζεται...

Κακά τα ψέμματα Συνμπουρδελιάρη, Εμείς είμαστε η δύναμη του Μπουρδέλα, εάν μας σβήνουν στα μουλωχτά τα
θέματα που ανοίγουμε κάποιοι, τότε μόνο στο Μπουρδέλα θα κάνουν κακό, εγώ π.χ. δεν έχω ανάγκη το
Μπουρδέλα για να 'ενημερωθώ' για τα 'Κορίτσια' μας, τα ξέρω απέξω και ανακατωτά, αλλά εάν μια άδικη
συμπεριφορά μας κάνει και στραβώσουμε έ τότε το πολύ πολύ να πάρουμε τον πούλο και να μην ενημερώνουμε.
...χεχεχε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά.Μερικά είναι τα παρακάτω:
1)Κατάργηση κομματικοποίησης στα ΑΕΙ/ΤΕΙ
2)Άσυλο ιδεών ΜΟΝΟ σε φοιτητές.
3)Υποχρεωτική παρακολούθηση σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και όριο σπουδών
4)Καλύτερη αστυνόμευση των προβληματικών περιοχών
5)Μεταναστευτική πολιτική.Κλείσιμο του ξέφραγου αμπελιού...
6)Πραγματική δικαιοσύνη,ανεξάρτητα ποιος είναι ο κατήγορος και ποιος ο κατηγορούμενος
7)Απαγόρευση κομμάτων που δε συμφωνούν με τις αρχές του Συντάγματος.Ακροδεξιές-Χρυσή Αυγή-και ακροαριστερές οργανώσεις,να καταστούν παράνομες και να μην συμμετέχουν σε εκλογές.
8)Πολιτικοί που "μιζάρονται",κατευθείαν στην Φυλακή...

Και άλλα ακόμα που βαριέμαι να γράψω.Τώρα μάλλον σε όλα εκτός από το κομμάτι στο "7" που αφορά τη Χ.Α θα διαφωνείς.Λογικό!!!

Γενικα συμφωνω,οπως και στο οτι υπαρχουν πολλα ακομη να γραφτουν..
  Το καλυτερο ομως το εγραψες στο τελος,αν και λιγο αοριστο
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Να δεις πως στρωνουν οι κωλοι....γενικοτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom