Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
καλυτερα να καψουμε εσενα ρεντ σταλιον τετοια σκατομυαλα που εχεις

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ελληνικη Αστυνομια = γουρουνια + πουτανακια....

ΚΑΦΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Αυτή είναι η 'Ποιότητα' των Αριστεριστών 'κουκουλοφόρων δημοκρατών',
η ιδεολογία τους συνοψίζεται μέσα σε μια πρόταση: ΚΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ

Είναι εχθροί της Κοινωνίας, εχθροί της κοινωνικής συνοχής, εχθροί των Ελλήνων.

Υ.Γ. Εάν η κάτασταση δεν ήταν τόσο σοβαρή θα έλεγα αστειευόμενος οτι σε ευχαριστώ
    'ρέντ στάλιον' που επιβεβαιώνεις τον τίτλο του θέματος που έβαλα:
    Εγκληματίες Λαθρομετανάστες και Αριστεριστές Δολοφονούν την Κοινωνία μας

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα του εκανε ο μπατσος το πρεζονι.να μην εμπλεκαν με πρεζα τα μαλακισμενα.δηλαδη αν περνουσε καμια γρια απο εκει και την εσφαζε για 10 ευρω καλυτερα θα ηταν?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δεν είναι άστεγος,είναι ένα πρεζόνι που κάθεται στην είσοδο μιας πολυκατοικίας,και παρενοχλεί τους ενοίκους/ιδιοκτήτες.Οι ίδιοι οι ένοικοι/ιδιοκτήτες κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.Δεν έφευγε με τίποτα.Μαλακία του έκαναν,αλλά αν ήταν στην πόρτα σου,θα το έκανες εσύ.Το ίδιο.Αλλά είπαμε,όταν το πρόβλημα είναι στην πόρτα του άλλου,είμαστε προοδευτικοί.Όταν έρχεται στη δική μας "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;"

Το θέμα με τα Πρεζόνια έχει φύγει εκτός ελέγχου, εγώ στο Κέντρο έχω δεί σε πολλές Πολυκατοικίες
που έχουν βάλει στο πεζούλι της εισόδου καγκελόπορτα με κλειδαριά ακριβώς για να μην κάθονται
εκεί Πρεζόνια. Όλα αυτά τα προβλήματα είναι διαφορετικές όψεις του ιδίου 'νομίσματος', θέλουν
'να μας διαλύσουν' γι΄αυτό και τα Ναρκωτικά στα σχολεία, γι΄αυτό και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Θα μου πείτε τί κάνουν οι 'πολιτικοί' ? Το κακό είναι οτι πολλοί από αυτούς είναι 'υπηρέτες ξένων αφεντάδων'
και όχι του Ελληνικού Λαού, γι΄αυτό και όλα πάνε κατά διαόλου στη Χώρα μας.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα τους κανουν ρε οι μπατσοι.οχι θα τους χαιδευουν τους μαλακες να γινοντε χειροτεροι.στις χωρες τους αν κανουν τις μαλακιες που κανουν εδω θα τους κρεμασουν.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο σβήστηκαν αυτά που είχα γράψει?μαζί με τα δικά μου ήταν και 1 η 2 του speed.να ξέρω αν είναι,να μην κάθομαι και ασχολούμαι με το να γράφω,αν είναι να σβήνονται!και ΦΥΣΙΚΑ ούτε έβρισα(ποτέ δεν το κάνω)ούτε προσέβαλα κανέναν.ήταν μάλιστα τα πρώτα ποστς/απαντήσεις στο συγκεκριμένο θρεντ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελα imaginas.gr παντογνωστη πες μας κανα παραμυθι και για τους απλους αγανακτισμενους πολιτες (σαν ολους εμας!) που βγηκαν να βοηθησουν τους καλους αστυνομικους να προστατεψουν τη χωρα απο τον εσωτερικο εχθρο...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο σβήστηκαν αυτά που είχα γράψει?μαζί με τα δικά μου ήταν και 1 η 2 του speed.να ξέρω αν είναι,να μην κάθομαι και ασχολούμαι με το να γράφω,αν είναι να σβήνονται!και ΦΥΣΙΚΑ ούτε έβρισα(ποτέ δεν το κάνω)ούτε προσέβαλα κανέναν.ήταν μάλιστα τα πρώτα ποστς/απαντήσεις στο συγκεκριμένο θρεντ.
ότι να'ναι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
έχουν μεταφερθεί σε....άλλο θρεντ τα πρώτα σχόλια για ΑΥΤΟ το θέμα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ πιστέυω οτι η ανυπαρξία της αστυνομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας είναι κάποιού είδους οργανωμένο σχέδιο. Αδυνατώ να πιστέψω οτι ξαφνικά η μπάτσοι έγιναν γουρούνια-δολοφόνοι και άρχηστοι ενώ ταυτόχρονα οι λαθρομετανάστες έγιναν υπερ-αδίστακτοι εγκληματίες. Αντίθετα νομίζω οτι είναι απλά ένας τρόπος για να δεχτούν οι πολίτες πιο έυκολα τα αστυνομικοκρατούμενα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν: δηλαδή μπάτσοι παντού, απαγόρευση διαδηλώσεων, κατάργηση του ασύλου (που συμφωνώ σε αυτό) κ.α. Και φυσικά όχι μόνο εδώ, αλλα σε όλη την Ευρώπη.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ελα imaginas.gr παντογνωστη πες μας κανα παραμυθι και για τους απλους αγανακτισμενους πολιτες (σαν ολους εμας!) που βγηκαν να βοηθησουν τους καλους αστυνομικους να προστατεψουν τη χωρα απο τον εσωτερικο εχθρο...

Εγώ δεν ξέρω παραμύθια.Αυτό που ξέρω είναι ότι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου,μαζί με τους "αντιεξουσιαστές" (με ηγέτες στις ομάδες τους!) ήταν και κάποιοι αλλοδαποί που έμπαιναν και έκλεβαν τα εμπορεύματα από τα μαγαζιά που έσπαγαν οι "δημοκράτες".Και να ξέρεις,"αγανακτισμένος" είναι ο κάθε πολίτης που του σπάνε το αμάξι,το μαγαζί,την περιουσία του.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους δύο αστυνομικούς η 'αγανακτισμένη πολίτης' ήταν μια
θείτσα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς οτι και καλά 'ξέρει το παιδί και είναι καλό και
γιατί το συλλαμβάνουν' τότε βρήκε την ευκαιρία ο συνεργός του που είχε κρυφτεί και τους
πυροβόλησε και τους δύο πισώπλατα. Να τους χαίρεσαι τους 'αγανακτισμένους αριστεριστές' τσάμπο
μια και όταν δεν καίνε περιουσίες και καταστήματα βιοπαλαιστών γίνονται συνεργοί σε ανθρωποκτονίες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εγώ πιστέυω οτι η ανυπαρξία της αστυνομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας είναι κάποιού είδους οργανωμένο σχέδιο. Αδυνατώ να πιστέψω οτι ξαφνικά η μπάτσοι έγιναν γουρούνια-δολοφόνοι και άρχηστοι ενώ ταυτόχρονα οι λαθρομετανάστες έγιναν υπερ-αδίστακτοι εγκληματίες. Αντίθετα νομίζω οτι είναι απλά ένας τρόπος για να δεχτούν οι πολίτες πιο έυκολα τα αστυνομικοκρατούμενα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν: δηλαδή μπάτσοι παντού, απαγόρευση διαδηλώσεων, κατάργηση του ασύλου (που συμφωνώ σε αυτό) κ.α. Και φυσικά όχι μόνο εδώ, αλλα σε όλη την Ευρώπη.
Ναι αλλα και τι θα πετυχουν με αστυνομοκρατια και "απαγορευση" ή απαγορευση διαδηλωσεων? Αρκετα σκατα δεν ειμαστε? Γινεται χειροτερα?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Τα προβλήματα με την εγκληματικότητα είναι από το 1990 περίπου.Απλώς τώρα ξέφυγε η κατάσταση από κάθε έλεγχο.Εμένα ποτέ δε με πείραξε η κάμερα ή η ύπαρξη αστυνομίας.Και το μετρό χρησιμοποιώ,και σε τράπεζες μπαίνω και σε μαγαζιά με κάμερες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ δεν ξέρω παραμύθια.Αυτό που ξέρω είναι ότι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου,μαζί με τους "αντιεξουσιαστές" (με ηγέτες στις ομάδες τους!) ήταν και κάποιοι αλλοδαποί που έμπαιναν και έκλεβαν τα εμπορεύματα από τα μαγαζιά που έσπαγαν οι "δημοκράτες".Και να ξέρεις,"αγανακτισμένος" είναι ο κάθε πολίτης που του σπάνε το αμάξι,το μαγαζί,την περιουσία του.
Αγανακτισμενος ναι. Αλλα και ηλιθιος? Μια ζωη? Ποιος φταιει που του το σπασανε το αμαξι? Οι διαδηλωσεις και το ασυλο? Ή οι αστυνομικοι που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και πολυ φοβαμαι οτι και επιτηδες δεν την κανουν (στα πλαισια αυτων που ειπε ο Dawn παραπανω)?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους δύο αστυνομικούς η 'αγανακτισμένη πολίτης' ήταν μια
θείτσα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς οτι και καλά 'ξέρει το παιδί και είναι καλό και
γιατί το συλλαμβάνουν' τότε βρήκε την ευκαιρία ο συνεργός του που είχε κρυφτεί και τους
πυροβόλησε και τους δύο πισώπλατα. Να τους χαίρεσαι τους 'αγανακτισμένους αριστεριστές' τσάμπο
μια και όταν δεν καίνε περιουσίες και καταστήματα βιοπαλαιστών γίνονται συνεργοί σε ανθρωποκτονίες.

Μην παραξενευτείς αν προκύψει ότι είναι μέλος ΣΥΡΙΖΑ,ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ κλπ ακροαριστερών σχηματισμών.Όπως με το γιο Βούτση...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αγανακτισμενος ναι. Αλλα και ηλιθιος? Μια ζωη? Ποιος φταιει που του το σπασανε το αμαξι? Οι διαδηλωσεις και το ασυλο? Ή οι αστυνομικοι που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και πολυ φοβαμαι οτι και επιτηδες δεν την κανουν (στα πλαισια αυτων που ειπε ο Dawn παραπανω)

Μα καλά μας δουλεύεις;Αν αποφασίσουν οι αστυνομικοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους,θα έχεις εκτός από εκατοντάδες συλλήψεις και αρκετούς νεκρούς.Εδώ,5 δακρυγόνα ρίχνουν και βγαίνει ο Στρατούλης και ουρλιάζει.Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα επεισόδια γίνονται δίπλα σε ΑΕΙ.Δεν είδα να κάνουν επεισόδια στο Χαϊδάρι ή στην Ηλιούπολη.Στο ΕΜΠ,στη Νομική κυρίως μαζεύονται.Ας καταργηθεί το άσυλο,να μπαίνει μέσα η ΕΛΑΣ και να τους πιάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom