Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καλυτερα να καψουμε εσενα ρεντ σταλιον τετοια σκατομυαλα που εχεις
Ελληνικη Αστυνομια = γουρουνια + πουτανακια....
ΚΑΦΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Δεν είναι άστεγος,είναι ένα πρεζόνι που κάθεται στην είσοδο μιας πολυκατοικίας,και παρενοχλεί τους ενοίκους/ιδιοκτήτες.Οι ίδιοι οι ένοικοι/ιδιοκτήτες κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.Δεν έφευγε με τίποτα.Μαλακία του έκαναν,αλλά αν ήταν στην πόρτα σου,θα το έκανες εσύ.Το ίδιο.Αλλά είπαμε,όταν το πρόβλημα είναι στην πόρτα του άλλου,είμαστε προοδευτικοί.Όταν έρχεται στη δική μας "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;"
ότι να'ναιθα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο σβήστηκαν αυτά που είχα γράψει?μαζί με τα δικά μου ήταν και 1 η 2 του speed.να ξέρω αν είναι,να μην κάθομαι και ασχολούμαι με το να γράφω,αν είναι να σβήνονται!και ΦΥΣΙΚΑ ούτε έβρισα(ποτέ δεν το κάνω)ούτε προσέβαλα κανέναν.ήταν μάλιστα τα πρώτα ποστς/απαντήσεις στο συγκεκριμένο θρεντ.
Ελα imaginas.gr παντογνωστη πες μας κανα παραμυθι και για τους απλους αγανακτισμενους πολιτες (σαν ολους εμας!) που βγηκαν να βοηθησουν τους καλους αστυνομικους να προστατεψουν τη χωρα απο τον εσωτερικο εχθρο...
Ελα imaginas.gr παντογνωστη πες μας κανα παραμυθι και για τους απλους αγανακτισμενους πολιτες (σαν ολους εμας!) που βγηκαν να βοηθησουν τους καλους αστυνομικους να προστατεψουν τη χωρα απο τον εσωτερικο εχθρο...
Ναι αλλα και τι θα πετυχουν με αστυνομοκρατια και "απαγορευση" ή απαγορευση διαδηλωσεων? Αρκετα σκατα δεν ειμαστε? Γινεται χειροτερα?εγώ πιστέυω οτι η ανυπαρξία της αστυνομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας είναι κάποιού είδους οργανωμένο σχέδιο. Αδυνατώ να πιστέψω οτι ξαφνικά η μπάτσοι έγιναν γουρούνια-δολοφόνοι και άρχηστοι ενώ ταυτόχρονα οι λαθρομετανάστες έγιναν υπερ-αδίστακτοι εγκληματίες. Αντίθετα νομίζω οτι είναι απλά ένας τρόπος για να δεχτούν οι πολίτες πιο έυκολα τα αστυνομικοκρατούμενα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν: δηλαδή μπάτσοι παντού, απαγόρευση διαδηλώσεων, κατάργηση του ασύλου (που συμφωνώ σε αυτό) κ.α. Και φυσικά όχι μόνο εδώ, αλλα σε όλη την Ευρώπη.
εγώ πιστέυω οτι η ανυπαρξία της αστυνομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας είναι κάποιού είδους οργανωμένο σχέδιο. Αδυνατώ να πιστέψω οτι ξαφνικά η μπάτσοι έγιναν γουρούνια-δολοφόνοι και άρχηστοι ενώ ταυτόχρονα οι λαθρομετανάστες έγιναν υπερ-αδίστακτοι εγκληματίες. Αντίθετα νομίζω οτι είναι απλά ένας τρόπος για να δεχτούν οι πολίτες πιο έυκολα τα αστυνομικοκρατούμενα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν: δηλαδή μπάτσοι παντού, απαγόρευση διαδηλώσεων, κατάργηση του ασύλου (που συμφωνώ σε αυτό) κ.α. Και φυσικά όχι μόνο εδώ, αλλα σε όλη την Ευρώπη.
Αγανακτισμενος ναι. Αλλα και ηλιθιος? Μια ζωη? Ποιος φταιει που του το σπασανε το αμαξι? Οι διαδηλωσεις και το ασυλο? Ή οι αστυνομικοι που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και πολυ φοβαμαι οτι και επιτηδες δεν την κανουν (στα πλαισια αυτων που ειπε ο Dawn παραπανω)?Εγώ δεν ξέρω παραμύθια.Αυτό που ξέρω είναι ότι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου,μαζί με τους "αντιεξουσιαστές" (με ηγέτες στις ομάδες τους!) ήταν και κάποιοι αλλοδαποί που έμπαιναν και έκλεβαν τα εμπορεύματα από τα μαγαζιά που έσπαγαν οι "δημοκράτες".Και να ξέρεις,"αγανακτισμένος" είναι ο κάθε πολίτης που του σπάνε το αμάξι,το μαγαζί,την περιουσία του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους δύο αστυνομικούς η 'αγανακτισμένη πολίτης' ήταν μια
θείτσα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς οτι και καλά 'ξέρει το παιδί και είναι καλό και
γιατί το συλλαμβάνουν' τότε βρήκε την ευκαιρία ο συνεργός του που είχε κρυφτεί και τους
πυροβόλησε και τους δύο πισώπλατα. Να τους χαίρεσαι τους 'αγανακτισμένους αριστεριστές' τσάμπο
μια και όταν δεν καίνε περιουσίες και καταστήματα βιοπαλαιστών γίνονται συνεργοί σε ανθρωποκτονίες.
Αγανακτισμενος ναι. Αλλα και ηλιθιος? Μια ζωη? Ποιος φταιει που του το σπασανε το αμαξι? Οι διαδηλωσεις και το ασυλο? Ή οι αστυνομικοι που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και πολυ φοβαμαι οτι και επιτηδες δεν την κανουν (στα πλαισια αυτων που ειπε ο Dawn παραπανω)