Υ.Γ ___ Η ΦΟΛΙ-ΦΟΛΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΚΟΥΛΗ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΤΣ ,ΜΙΑ ΜΚΟ, ΟΛΙΓΝΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ …..
Quiz : Ποια είναι η σχέση της ξαδέλφης του Μητσοτάκη, Νίκης Λυμπεράκη, με τον Λιγνάδη, το δίκτυο παιδεραστίας, μία ΜΚΟ, την Folli Folli και ένα Συνταγματολόγο;;; ΥΠΟΝΟΜΟΣ.!!
Δεν μου απαντά στο τηλέφωνο και η Ελένη Κούρκουλα που θέλω κάτι να την ρωτήσω. Καταιγιστικές εξελίξεις…Η ΜΚΟ που παρείχε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη είναι η Solidarity Now με επικεφαλής την Μαργαρίτα Λυμπεράκη, ξαδέρφη του Μητσοτάκη.
Οι Μητσοτάκηδες συμμετείχαν μαζί με την Folie Folie και τον όμιλο Κοτς στον διαγωνισμό πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Τελικά αυτός κατάληξε σε ένα σχήμα συνεργασίας των Kuwait Investment Fund, του Abu Investment fund και της τουρκικής Dogus, εταιρίας συνδεδεμένης με την οικογένεια Κοτς, που έχει αγοράσει από το 13 τις κυριότερες ελληνικές μαρίνες εκτός της Μυτιλήνης, που ανήκει σε εταιρικό σχήμα της Folie Folie με τον όμιλο Κοτς.
Μια οικογένεια alles tsouzamen.
Ο Ali Koc, o νεώτερος, εκτός από super γκόμενος και συμφοιτητής της Μαρεβα στο Harvard, συμμετέχει μαζί της στο διεθνές επενδυτικό όχημα Endeavor, αυτό που χρηματοδότησε τον Κουτσολιούτσο τον νεώτερο ανιψιό για να κάνει τον farmer.
Βασικός μέτοχος η Fosun (18,7%) στην Thomas Cook, αυτή που χρεοκόπησε!!!
Άρθρο του ΚΑΡΑΪΒΑΖ τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2020 ... «Η ζωή είναι ένας απροσδιόριστης μορφής και τροχιάς κύκλος. Μέσω δύο ατόμων (σ.σ. από τον ποινικό χώρο) γνώρισα πολύ καλά την παιδιάστικα αφελή μέχρι τότε προσέγγιση μου, στο πως λειτουργεί το σύστημα. Μεγαλοεπιχειρηματίες...
www.meteoronnea.gr
Γι αυτο τον εφαγαν τυχαιο δεν νομιζω