Αλέκο τι διαφορετικό θα γράψει στην αίτηση ο αφγανομπαγκλεντισιανοπακι;Το δικαιωμα για "δευτερη αιτηση ασυλου" αφορα νεους λογους και ισχυει εδω και πολλα χρονια, ηδη απο το 2016 και το "Δουβλινο ΙΙΙ". Επισης ο ελληνικος προυπολογισμος δεν δινει τιποτα για τους μεταναστες, ολα τα πληρωνει ο ΟΗΕ. Καποια στιγμη τα ψεματα να σταματησουν παρακαλω, ειναι κουραστικο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.612
- Πόντοι
- 5.946
Πλωτα στον Εβρο
Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Μήπως εννοείς τα χρήματα από την ΕΕ τα οποία πάλι οι φορολογούμενοι κάτοικοί της πληρώνουν;Το δικαιωμα για "δευτερη αιτηση ασυλου" αφορα νεους λογους και ισχυει εδω και πολλα χρονια, ηδη απο το 2016 και το "Δουβλινο ΙΙΙ". Επισης ο ελληνικος προυπολογισμος δεν δινει τιποτα για τους μεταναστες, ολα τα πληρωνει ο ΟΗΕ. Καποια στιγμη τα ψεματα να σταματησουν παρακαλω, ειναι κουραστικο.
Τα σχολεία, τα νοσήλια στα νοσοκομεία, την επιπλέον αστυνόμευση λόγω αύξησης της εγκληματικότητας και αυτά ο ΟΗΕ - ΕΕ τα πληρώνει; Τα πολύ χαμηλά μεροκάματα που ρίχνουν οι Πακιστανοί ποιοι τα πληρώνουν;
αδελφέ μιλάς με ορφανό πρώην ψηφοφόρο του αλαβάνου με μεταπτυχιακό στα άπαντα του Χότζα και την ακατάσχετη μπουρδολογίαΕυχαριστώ, δεν κάνει τίποτα, να το ξαναπώ; ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και το χειρότερο; Υπάρχει ΜΟΝΟ πολιτική ευθύνη, όχι ποινική, αυτή είναι η ποιότητα των δυτικών δημοκρατιών.
Τουλάχιστον εγώ φίλε δεν βγάζω χρήμα και δεν χρωστάω σε κανέναν τους ΤΙΠΟΤΑ, όταν κάποιος με προδίδει, του ρίχνω ΜΑΥΡΟ, δεν τον ξανά ψηφίζω.
Εμένα με ξέρεις προσωπικά και μου λες ότι πήγαινα στις πλατείες; Με έχεις για κανένα πρόβατο;
ότι στη πούτσα του θα χτυπήσει τατού τη φάτσα του κούλι ή έστω του αλεξούκου σε ένδειξη ευγνωμοσύνηςΑλέκο τι διαφορετικό θα γράψει στην αίτηση ο αφγανομπαγκλεντισιανοπακι;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 6.256
Κακη συνηθεια να ρωτας τους ανθρωπους τι ψηφίζουν,Εσυ ας πουμε τι ψηφιζεις,
Δε θυμαμαι κανεναν να ρωταει εδω μεσα, μονο εσυ το κανεις γιατι για σενα ολοι πρεπει να ανηκουν καπου,
Παντως να σαι σιγουρος οτι τιποτα δε θα μεινει ορθιο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Oχι τύπε. Οταν μέμφεται οσους ψηφιζουν "ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ", δηλαδη το 80% των Ελληνων, να μας πει την σοφία του. Εσυ μπορεις να εισαι αφελης και να πιστευεις οτι δεν ανηκει πουθενα. Εγω δεν ειμαι. Να μας πει λοιπον τι πρεσβευει. Εχω βαρεθει να ακουω απο διαφορους "αντικειμενικους" να κατηγορουν ολο τον κοσμο για τις επιλογες του και οι ιδιοι να το παιζουν κήνσορες. Οχι λοιπον, να μας πει. Νισαφι με αυτη τη μπουρδα.Κακη συνηθεια να ρωτας τους ανθρωπους τι ψηφίζουν,
Δε θυμαμαι κανεναν να ρωταει εδω μεσα, μονο εσυ το κανεις γιατι για σενα ολοι πρεπει να ανηκουν καπου,
Παντως να σαι σιγουρος οτι τιποτα δε θα μεινει ορθιο
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.792
- Πόντοι
- 3.506
Το 80% των Ελλήνων που πάει να ψηφίσειOχι τύπε. Οταν μέμφεται οσους ψηφιζουν "ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ", δηλαδη το 80% των Ελληνων, να μας πει την σοφία του. Εσυ μπορεις να εισαι αφελης και να πιστευεις οτι δεν ανηκει πουθενα. Εγω δεν ειμαι. Να μας πει λοιπον τι πρεσβευει. Εχω βαρεθει να ακουω απο διαφορους "αντικειμενικους" να κατηγορουν ολο τον κοσμο για τις επιλογες του και οι ιδιοι να το παιζουν κήνσορες. Οχι λοιπον, να μας πει. Νισαφι με αυτη τη μπουρδα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Aπο πουθενά και απο καμία στατιστική λογική δεν προκυπτει οτι οσοι δεν ψηφιζουν, θα ψηφιζαν κατι αλλο. Επιπλεον οσοι δεν ψηφιζουν, αποδεχονται να εκπροσωπουνται απο αυτους που ψηφισαν. Αρα ουδέν επιχειρημα επι αυτου.Το 80% των Ελλήνων που πάει να ψηφίσει
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.792
- Πόντοι
- 3.506
Το ότι δεν ψηφίζουν πάλι ίσως δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που εμπιστεύονται.Aπο πουθενά και απο καμία στατιστική λογική δεν προκυπτει οτι οσοι δεν ψηφιζουν, θα ψηφιζαν κατι αλλο. Επιπλεον οσοι δεν ψηφιζουν, αποδεχονται να εκπροσωπουνται απο αυτους που ψηφισαν. Αρα ουδέν επιχειρημα επι αυτου.
Βέβαια όταν κάποιος είναι κομματόσκυλο δύσκολα να το σκεφτεί αυτό
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κατεβαινουν 25 κομματα. Αν δεν εμπιστευονται κανενα, το προβλημα το εχουν αυτοι και οχι τα κομματα. Αν και πιστευω οτι αυτοι ειναι ελαχιστοι. Τα περι κομματοσκυλου πού κολλανε εν προκειμενω?Το ότι δεν ψηφίζουν πάλι ίσως δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που εμπιστεύονται.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 506
Eκει που δουλευουν πακιστανοι δεν θελουν να δουλεψουν οι ελληνες. Εχω συγγενη που διαθετει μοναδα με αγελαδες, δεν βρισκει ελληνες, μονο πακιστανους η αλβανους. Ο πακιστανος λαμβανει 1000ε με ασφαλεια + θερμανση+γαλα και τα γαλακτοκομικα που κανει ο ιδιος, παραμενει στην μοναδα ολη σχεδον την ημερα οπου κ διανυκτερευει.Τα πολύ χαμηλά μεροκάματα που ρίχνουν οι Πακιστανοί ποιοι τα πληρώνουν;
Αυτα τα ηλιθια οι ξενοι μας κλεβουν τις δουλειες σταματιστετα, εαν ειχαμε σοβαρο κρατος θα εφερνε μονο οσους χρειαζομαστε κ οσους ειναι σοβαροι κ θελουν να εργαστουν
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.792
- Πόντοι
- 3.506
Στο ότι πολύ απλά σε κάθε πράγμα που λες και γράφεις εδώ μεσα το κανεις με ειδικά νεο δημοκρατικά γυαλια.Κατεβαινουν 25 κομματα. Αν δεν εμπιστευονται κανενα, το προβλημα το εχουν αυτοι και οχι τα κομματα. Αν και πιστευω οτι αυτοι ειναι ελαχιστοι. Τα περι κομματοσκυλου πού κολλανε εν προκειμενω?
Όπως τα «ας πάνε από άλλου και όχι από το κέντρο»
Τεσπα δε θέλω να επεκταθώ γιατί χάνω το χρόνο μου, αλλά αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία που έχει κάνει την Ελλάδα χειρότερη και από χώρες του πρώην μπλοκ. Η εξυπνακίστικη κομματολαγνικη ρητορική.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι είπαμε οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Ειδικά στη Μανωλάδα έχει κάτι δουλειές μούρλιαEκει που δουλευουν πακιστανοι δεν θελουν να δουλεψουν οι ελληνες. Εχω συγγενη που διαθετει μοναδα με αγελαδες, δεν βρισκει ελληνες, μονο πακιστανους η αλβανους. Ο πακιστανος λαμβανει 1000ε με ασφαλεια + θερμανση+γαλα και τα γαλακτοκομικα που κανει ο ιδιος, παραμενει στην μοναδα ολη σχεδον την ημερα οπου κ διανυκτερευει.
Αυτα τα ηλιθια οι ξενοι μας κλεβουν τις δουλειες σταματιστετα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αν ηταν ετσι θα ηταν πολυ ευκολο να με κοντραρεις.Στο ότι πολύ απλά σε κάθε πράγμα που λες και γράφεις εδώ μεσα το κανεις με ειδικά νεο δημοκρατικά γυαλια.
Όπως τα «ας πάνε από άλλου και όχι από το κέντρο»
Τεσπα δε θέλω να επεκταθώ γιατί χάνω το χρόνο μου, αλλά αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία που έχει κάνει την Ελλάδα χειρότερη και από χώρες του πρώην μπλοκ. Η εξυπνακίστικη κομματολαγνικη ρητορική.
Αλλά δεν βλεπω να το κανεις. Απλως πετας μερικους αφορισμους και νομιζεις οτι κατι εκανες.
Αρα μια χαρα τα λεω.
Υ.Γ. Α, και αυτη η μαλακια να τελειωνει. Ποτέ δεν ειπα "ας πανε απο αλλού και οχι απο το κεντρο". Τα εχουμε πει χίλιες φορες, εχετε γινει κουραστικοι
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 506
οσοι δεν πανε να ψηφισουν ειναι ηλιθιοι, εξαιρουνται βεβαια οσοι εχουν καποιο προβλημα υγειαςΤο ότι δεν ψηφίζουν πάλι ίσως δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που εμπιστεύονται.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σε αυτην την καθαρα πολιτικη και οχι κομματικη αποψη που εξεφρασα για την αποχη, πού ακριβως ειναι τα "νεοδημοκρατικα γυαλια"? Πουθενα προφανως. Επιπλεον να σε πληροφορησω οτι αυτην την αποψη την θυμαμαι απο τον Αλιβιζατο, απο το πανεπιστημιο. Ο οποιος μονο δεξιος δεν ειναι. Αλλά εσεις και καλημερα να γραψω, νεοδημοκρατικα γυαλια βλεπετε. Εμμονικοί.Στο ότι πολύ απλά σε κάθε πράγμα που λες και γράφεις εδώ μεσα το κανεις με ειδικά νεο δημοκρατικά γυαλια.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.792
- Πόντοι
- 3.506
Να κοντραρω για ποιο λόγο;Αν ηταν ετσι θα ηταν πολυ ευκολο να με κοντραρεις.
Αλλά δεν βλεπω να το κανεις. Απλως πετας μερικους αφορισμους και νομιζεις οτι κατι εκανες.
Αρα μια χαρα τα λεω.
Θα αλλάξεις άποψη; Οχι
Θα αλλάξω εγώ; Ούτε
Και τίποτα δε νομίζω ότι έκανα. Απλά έριχνα ένα χεσιμο και μιας και διάβασα για τον Μίτσελ αφιέρωσα ένα πεντάλεπτο στο τίποτα.
Δε θα κάτσω να γράψω 150 χιλιάδες ποστ επι κομματικών
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τα βλεπεις με νεοδημοκρατικα γυαλια τύπεοσοι δεν πανε να ψηφισουν ειναι ηλιθιοι, εξαιρουνται βεβαια οσοι εχουν καποιο προβλημα υγειας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρα πολυ σωστα.Eκει που δουλευουν πακιστανοι δεν θελουν να δουλεψουν οι ελληνες. Εχω συγγενη που διαθετει μοναδα με αγελαδες, δεν βρισκει ελληνες, μονο πακιστανους η αλβανους. Ο πακιστανος λαμβανει 1000ε με ασφαλεια + θερμανση+γαλα και τα γαλακτοκομικα που κανει ο ιδιος, παραμενει στην μοναδα ολη σχεδον την ημερα οπου κ διανυκτερευει.
Αυτα τα ηλιθια οι ξενοι μας κλεβουν τις δουλειες σταματιστετα, εαν ειχαμε σοβαρο κρατος θα εφερνε μονο οσους χρειαζομαστε κ οσους ειναι σοβαροι κ θελουν να εργαστουν
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 506
οχι τυπε, η νδ και μερικα κομματα της βουλη οφελουνται απο την αποχηΤα βλεπεις με νεοδημοκρατικα γυαλια τύπε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ειρωνικά το ειπα. Γιατι εχω την ιδια αποψη με σενα και μου λενε οτι το βλεπω με νεοδημοκρατικα γυαλια.οχι τυπε, η νδ και μερικα κομματα της βουλη οφελουνται απο την αποχη
Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Προφανώς και δεν θέλουν να δουλέψουν δεν αντιλέγω σε αυτό αλλά όταν ο επιχειρηματίας έχει τον Πακιστανό που και να τον βάλει να δουλέψει 1-2 ώρες παραπάνω δεν θα μιλήσει, αν καθυστερεί να τον πληρώνει πάλι δεν θα μιλήσει αλλά και να μιλησει κανείς δεν θα τον ακούσει. Με λίγα λόγια οι επιχειρηματίες προτιμάνε τους ξένους που είναι και πιο φθηνοί και δεν θα φωνάζουν για τις συνθήκες εργασίας. Προφανώς και ο νεοέλληνας παραχαιδεμενος από το σπίτι του με τα λεφτά του μπαμπά έχει μάθει να τεμπελιαζει να απορρίπτει όλες τις δουλειές που του πρότειναν επειδή δεν ήταν διευθυντική θέση που θέλει η αφεντεια του. Αυτό δεν το αρνούμαι ότι ισχύει αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Eκει που δουλευουν πακιστανοι δεν θελουν να δουλεψουν οι ελληνες. Εχω συγγενη που διαθετει μοναδα με αγελαδες, δεν βρισκει ελληνες, μονο πακιστανους η αλβανους. Ο πακιστανος λαμβανει 1000ε με ασφαλεια + θερμανση+γαλα και τα γαλακτοκομικα που κανει ο ιδιος, παραμενει στην μοναδα ολη σχεδον την ημερα οπου κ διανυκτερευει.