Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Θα πεσουν οι διδυμοι πυργοι;Σου έχω έκπληξη στις 11/ 09
Ψιλοπράγματα οι πύργοι ...Θα πεσουν οι διδυμοι πυργοι;
Δημιουργεις μεγαλες προσδοκιες να το ξερεις.Ψιλοπράγματα οι πύργοι ...
Εδώ μιλάμε για μεγάλα events
Θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες, να το ξέρειςΔημιουργεις μεγαλες προσδοκιες να το ξερεις.
Θα περιμενω τις εξελιξεις τοτε.Θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες, να το ξέρεις
Το ετοιμάζω απο τώρα και δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται
Στο 1:01 δίπλα στην γωνιακή ταβέρνα δεν έπαιζε ένα μπουρδέλο με χτιστά κρεβάτια;
Δεν ξέρω τα μέρη εκεί καθόλου !Στο 1:01 δίπλα στην γωνιακή ταβέρνα δεν έπαιζε ένα μπουρδέλο με χτιστά κρεβάτια;
Που ζεις ρε τυπε;Δεν ξέρω τα μέρη εκεί καθόλου !
τυπε πελατεια θα εχει ηδη υπαρχουν χιλιαδες γυναικες...Άρχισαν τα όργανα..!!!
Βιτρίνα στο κέντρο της Αθήνας. Ας θαυμάσουμε λιγο Ταλιμπανική πολυπολιτισμικότητα. Εμπρός πίσω.. που έλεγε και ο Πώποτας. Να και ο Ισλαμικός μεσαίωνας σε Δημοκρατική χώρα. Στην καρδιά της δημοκρατίας. Η νδ βλέπει ακούει.. ;
Τα κονομανε στη νδ με αφορμη τους λαθρο,Καναλι της Βουλης
βουλευτης Κωνσταντινος Χητας, Ελληνικη Λυση
Η κυβερνηση μας λεει οτι θα φροντισει για την σιτιση 40.000 αλλοδαπων, προσφυγων, παρανομων, που μενουν σε δομες σε ολη την Ελλαδα, ξεχωρα δηλαδη απο οσους μενουν σε διαμερισματα, για τα επομενα 4 ετη, κοστος 900 εκατομμυρια ευρω, και προοπτικη ανανεωσης περαιτερω.
Εχει τοσα προβληματα το ελληνικο κρατος, πλημμυρες, πυρκαγιες,οικονομικη κριση, πανδημια, αυξησεις, αλλα ας μην ειμαστε μονιμως με κριτικη διαθεση,καποιες δουλειες πανε καλα, Αμαλ, Ασουρα, λαθρομεταναστες, δουλευουν ρολοι. Φτανει πια η κατηφεια. Αναπτυξη.
ναι ρετυπε σορρυ κιολας, αλλα η Γαλλια δεν ειναι καλο παραδειγμα
Γεματη γιαχαμπιμπια ειναι και αραπαδες. Μεχρι και για Λουπεν εναν μαυρο εβαλαν. Η νεα τους γενια δε αμερικανοποιειται.
Μετα τους Εγγλεζους, αυτοι ειναι που θα πεσουν πρωτοι, εκτος αν γινει κανα θαυμα και βγει η Λεπεν.
εδώ glaskos οι γαλαζαίοι κάνουν τα αντίθετα...
ετοιμαζεται σεναριο και για αυτουςεδώ glaskos οι γαλαζαίοι κάνουν τα αντίθετα...
καβλώνουν απο πίσω με τους σόλο μελαχροινούς νεαρούς
και σκίζονται να τους σπιτώσουν με λεφτά όμως του έλληνα φορολογούμενου.
Το μόνο που μπορεί να μας σώσει ,είναι που οι αφγανοί είναι ασπρουλιάρηδες
πληρωνουν φιλε μου την αποικιοκρατιας τους οι πουρκουαδεςΓαμαγανε τους Αφρικανους και τωρα θα τους παρουν και τα σωβρακα. Εχουν ξοφλησει οι Γαλλοι. Φτιαχνουν και σπιτια για τους "γαλλους" της Αφρικης τα HLM, οπου ζουνε τζαμπα, πουλανε και τις ντρογκες τους και κυκλοφορουν με τις μερσεντες, οταν ο μεσος μαλακας γαλλος πληρωνει φορους.
15% της Γαλλιας μενει σε αυτα. Να δω ποιος θα τα πληρωνει ετσι οπως γεννοβολανε,
Τουλαχιστον χωρες οπως Αυστρια και Γερμανια μαζεουν και κανα Σλαβο και καπως σωζονται.