Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.125
Πόντοι
3.556
να στο θεσω αλλιως

μπορει καποιος χριστιανος απο οποια δογμα προερχεται να περιτρυγυριζει μια χριστιανικη κουκλα σε μουσουλμανικη χωρα ?

κατα τα αλλα η πολυτισμικοτητα μας μαρανε
Ε ναι , έτσι όπως το λες!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.056
Πόντοι
6.056
να στο θεσω αλλιως

μπορει καποιος χριστιανος απο οποια δογμα προερχεται να περιτρυγυριζει μια χριστιανικη κουκλα σε μουσουλμανικη χωρα ?

κατα τα αλλα η πολυτισμικοτητα μας μαρανε
φαντάσου σε πλούσια πετρελαιοπαραγωγό ισλαμοχώρα να ζητάς
επιδόματα, δωρεάν σπίτι,δωρεάν μηνιάτικο, δωρεάν wifi ,δωρεάν δεκο,δωρεάν υγεία,

επειδή είσαι άθεος-χριστιανός να απαιτείς να μην ακούγεται μουεζίνης στο τσάμπα σπίτι που μένεις
για να μη προκαλείσαι,
και να ζητάς να σε τρέφουν δωρεάν με χοιρινά πιτόγυρα κοντοσούβλια κ γουρουνοπούλες στη λαδόκολλα :confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Η φετα Ηπειρος ειχε βαλει επανω στα προιοντα της halal. Και δε μιλαω στα προιοντα της προς εξαγωγη, Στα προιοντα της στα ραφια στην Ελλαδα. Επαιρνα τυποποιημενη φετα ΗΠΕΙΡΟΣ. Το ταπερ. Την προτιμω απο χυμα, βαρελισια η δοχειο. Την εκοψα. Τη σταματησα, παιρνω φετα ΔΩΔΩΝΗ ταπερ.

Θα πει κανεις, Και τι εγινε, τι σε πειραζει.
Δε θα με πειραζε, εαν πηγαινε καποιος Ελληνας σε σουπερ μαρκετ στη Σαουδικη Αραβια, στο Πακισταν, στο Καταρ,και εβρισκε στο ψυγειο φετα με τον Αγιο Παισιο πανω τυπωμενο, με την εικονα της Παναγιας.

Μα ειναι halal για τους μουσουλμανους, οι Χριστιανοι δεν εχουν κατι τετοιο.
Εχουν, κανουν νηστεια, οσοι κανουν, τον 15Αυγουστο και το Πασχα. Εγω το Πασχα γουσταρω αμα ημουνα Καταρ να αγοραζω φετα με την Παναγια τυπωμενη επανω. Ετσι, να μου θυμιζει Λαμπρη.

Τι, δε γινονται αυτα τα πραγματα;
Για τα halal μια χαρα γινονται ομως.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
1630776401499.png

fentagin-atromitos.jpg
Τύπε αυτοι ειναι γαύροι που την είδαν φενταγκιν στα πέτρινα χρόνια κ μετά κωλοσανε να πουν πως ξαναεγιναν πάλι γαύροι..
:confused: :confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η φετα Ηπειρος ειχε βαλει επανω στα προιοντα της halal. Και δε μιλαω στα προιοντα της προς εξαγωγη, Στα προιοντα της στα ραφια στην Ελλαδα. Επαιρνα τυποποιημενη φετα ΗΠΕΙΡΟΣ. Το ταπερ. Την προτιμω απο χυμα, βαρελισια η δοχειο. Την εκοψα. Τη σταματησα, παιρνω φετα ΔΩΔΩΝΗ ταπερ.
Να τους το λες όμως, να καταγράφεται.

Εμάς εδώ ήταν gay parade μήνας,ο μήνας πέρασε προ πολλού και ένα supermarket συνέχισε τις ουράνιο τόξο μαλακίες
σε όλα τα φυλλάδια,αφίσες,κ.λ.π.
Την τελευταία φορά που πέρασα να ψωνίσω και ήταν το μαγαζί σαν καρναβάλι,
πήγα στον προϊστάμενο και του είπα ότι για τους συγκεκριμένους λόγους,αντίο.
Και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα,είναι γραμμή από τα κεντρικά.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Ρε νιαμού..
Τρέξτε λαθρολαγνοι μας παίρνουν τα καλύτερα κομμάτια..
Το πασπάλι θα μας δώσουν στο τέλος..
:alivedick:
:confused::confused::confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Κωνσταντινουπολη στα Θεοφανεια ριχνουν το σταυρο. Εχουν τα δικαιωματα τους οι Ελληνες, μακραιωνη παραδοση σε εκεινα τα μερη. Οπως εχουν τα δικαιωματα τους και με το παραπανω οι μουσουλμανοι στη Θρακη.

Οι Πακιστανοι σηκωνουν σημαιες!!, οι μουσουλμανοι κανουν Ασουρα στον Πειραια, κι ας μην ειναι με καθεστως μειονοτητας στην Ελλαδα. Ας ειναι, ισως πουν καποιοι μεγαλοψυχοι ΝΔκρατες, μη θιξουμε την κυβερνηση και μας θυμωσουν. Ειναι αυστηροι σε κατι τετοια.
Στο Πακισταν εχουν ακτες και θαλασσες. Καποιοι λιγοι Ελληνες θα μενουν κι εκει. Μηπως μπορουν να μας ενημερωσουν απο την κυβερνηση, απο το Υπουργειο Εξωτερικων, τμημα Αποδημου Ελληνισμου, εαν υπαρχει ελληνικη εκκλησια, εαν ριχνουν τον σταυρο τα Θεοφανεια;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ρε νιαμού..
Τρέξτε λαθρολαγνοι μας παίρνουν τα καλύτερα κομμάτια..
Το πασπάλι θα μας δώσουν στο τέλος..
:alivedick:
:confused::confused::confused:
Καλημερουυυυυυυυυυυυυυυυυυδια Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγώ το λεω σε όλα τα αδέρφια πως δεν έχουν πραγματικά κανένα λόγο να φύγουν απο το Γιουνανιστάν!
Πολλά αδέρφια που πήγαν σε βόρειες χώρες και έστρωσαν τη ζωή τους και έρχονται διακοπές, λένε τι τυχεροί είμαστε οι Αραβότουρκοι της Ελλάδας που ζούμε στη πιο καλή και φιλική χώρα και κάνουμε ότι θέλουμε! Τέτοιες συνθήκες και ανοχή δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Κάποια εκφυλισμένα αδέρφια στη Σκανδιναβία ξεσηκώνουν τα μυαλά των παιδιών μας για χοντρά επιδόματα αλλά εγώ τους λέω "πηγαίνετε και μετά απο λίγους μήνες θα παρακαλάτε να βολτάρατε στην ομόνοια" :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Να τους το λες όμως, να καταγράφεται.

Εμάς εδώ ήταν gay parade μήνας,ο μήνας πέρασε προ πολλού και ένα supermarket συνέχισε τις ουράνιο τόξο μαλακίες
σε όλα τα φυλλάδια,αφίσες,κ.λ.π.
Την τελευταία φορά που πέρασα να ψωνίσω και ήταν το μαγαζί σαν καρναβάλι,
πήγα στον προϊστάμενο και του είπα ότι για τους συγκεκριμένους λόγους,αντίο.
Και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα,είναι γραμμή από τα κεντρικά.
Ειχα παρει τηλεφωνο τοτε που το ειχα δει στον Βελοπουλο, εξυπηρετηση πελατων, και το διαπιστωσα κι εγω ο ιδιος ανοιγοντας το ψυγειο και βλεποντας το ταπερ φετα ΗΠΕΙΡΟΣ, οτι οντως ετσι ηταν, αφου δε το ειχα προσεξει. Την ιδια ημερα με καλεσε πισω ο υπευθυνος. Μπραβο του, προς τιμην του. Στην αρχη, ηταν ειρωνικος. <Τι παθατε;> Του λεω, Εγω τιποτα δεν επαθα. Μαλλον εσεις κατι παθατε,για να κανετε τετοια. Και του μιλησα με επιχειρηματα, ο,τι εγραψα και εδω. Μολις καταλαβε οτι μιλαει με ανθρωπο που μπορει να μιλησει με επιχειρηματα, γιατι μαλλον κατι αλλο περιμενε, του εφυγε η ειρωνια. Και μιλησε κανονικα. Στο τελος του ειπα οτι σταματαω να αγοραζω τα προιοντα σας. Ευγενεστατα μου απαντησε οτι ειναι δικαιωμα μου, και με χαιρετισε.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ειχα παρει τηλεφωνο τοτε που το ειχα δει στον Βελοπουλο, εξυπηρετηση πελατων, και το διαπιστωσα κι εγω ο ιδιος ανοιγοντας το ψυγειο και βλεποντας το ταπερ φετα ΗΠΕΙΡΟΣ, οτι οντως ετσι ηταν, αφου δε το ειχα προσεξει. Την ιδια ημερα με καλεσε πισω ο υπευθυνος. Μπραβο του, προς τιμην του. Στην αρχη, ηταν ειρωνικος. <Τι παθατε;> Του λεω, Εγω τιποτα δεν επαθα. Μαλλον εσεις κατι παθατε,για να κανετε τετοια. Και του μιλησα με επιχειρηματα, ο,τι εγραψα και εδω. Μολις καταλαβε οτι μιλαει με ανθρωπο που μπορει να μιλησει με επιχειρηματα, γιατι μαλλον κατι αλλο περιμενε, του εφυγε η ειρωνια. Και μιλησε κανονικα. Στο τελος του ειπα οτι σταματαω να αγοραζω τα προιοντα σας. Ευγενεστατα μου απαντησε οτι ειναι δικαιωμα μου, και με χαιρετισε.
Οι Αραβότουρκοι ρυθμίζουμε την αγορά κααι εσείς τα ποταπά Γιουνάνια τρώτε ταπίδια :wanker: :wanker: :wanker:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Από τη στιγμή που οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά το μπόλιασμα είναι η μόνη λύση.

οι μετανάστες έρχονται,κάνουν οικογένειες,έχουν καλές δουλειές και έτσι γεμίζουν με τις εισφορές τους τα ασφαλιστικά ταμεία.(αν και νόμιζα με την αλλαγή του ασφαλιστικού η ανάγκη για εισφορές αλλάζει,η μήπως όχι ;)
Καλά ρε Γιουνάνια πως την είδατε έτσι? Βέλγιο νομίζετε πως είστε ή Ελβετία?
Δηλαδή πιστεύετε οτι όταν εμείς θα είμαστε οι περισσότεροι θα συνεχίσετε να έχετε κρατική οντότητα?
Το οτι με τη συνδρομή της Τουρκίας αν αλλάξουν λίγο οι συσχετισμοί και οι γεωπολιτικές ισορροπίες θα σας κάνουμε μια χαψιά :takethis: :takethis: :takethis: δεν σας περνάει καθόλου απο το μυαλό?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.678
Πόντοι
2.356
Ας κρατήσουν αυτούς για πελάτες! Αλλωστε υποτίθεται δηλώνουν ότι δεν θέλουν εμάς που έχουμε "πρόβλημα" με τους άλλους

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιαλελελι ελλείψει των λαθρολαγνων θα κάνεις εσύ όλες τις βάρδιες;
:confused: :confused::confused:
Εγώ τα αγαπάω τα Γιουνάνια :smitten: :smitten: :smitten:

Δεν βοηθάνε και αυτά λίγο τον εαυτό τους.. :confused::confused::confused:
Να θες να τους λυπηθείς και να μην σε αφήνουν ... Κι εμείς ερχόμαστε να πολεμίσουμε για ένα καλύτερο αυριο και εδώ όχι μονο δεν πολεμάμε αλλά τα έχουμε όλα στρωμένα στο πιάτο.. Δεν είναι κατάσταση αυτή γιατί θα μας κάνει μαλθακούς και θα τα βρούμε μπροστά μας:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456

οι μετανάστες έρχονται,κάνουν οικογένειες,έχουν καλές δουλειές και έτσι γεμίζουν με τις εισφορές τους τα ασφαλιστικά ταμεία.(αν και νόμιζα με την αλλαγή του ασφαλιστικού η ανάγκη για εισφορές αλλάζει,η μήπως όχι ;)

Γλυκούλη από σήμερα ξεκινάς στην β' βάρδια;
:confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.618
Πόντοι
2.456
Εγώ τα αγαπάω τα Γιουνάνια :smitten: :smitten: :smitten:

Δεν βοηθάνε και αυτά λίγο τον εαυτό τους.. :confused::confused::confused:
Να θες να τους λυπηθείς και να μην σε αφήνουν ... Κι εμείς ερχόμαστε να πολεμίσουμε για ένα καλύτερο αυριο και εδώ όχι μονο δεν πολεμάμε αλλά τα έχουμε όλα στρωμένα στο πιάτο.. Δεν είναι κατάσταση αυτή γιατί θα μας κάνει μαλθακούς και θα τα βρούμε μπροστά μας:confused:
Γιαλελελι οι παπαριές που γράφεις δεν έχουν ενδιαφέρον..
Οπότε βρες αλλο ποστ να εισπράξεις 0,60..

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom