χολερα καταντησες με την αποστασια σουΜη μιλάς ρε σαπρόφυτο, άντε ψόφα μπας και ξεχάσουμε ότι υπήρξες.
ρε μαλακα με τον μητσοτακη? εκει καταντησες?
χολερα καταντησες με την αποστασια σουΜη μιλάς ρε σαπρόφυτο, άντε ψόφα μπας και ξεχάσουμε ότι υπήρξες.
Ως ευπαθεις.Οι Τουρκαλβανοι της θρακης μπαινουν απο το παραθυρο στον ΑΣΕΠ ως ειδικη κατηγορια
αφου ειναι Ελληνες πολιτες γιατι εχουν διαφορετικη μεταχειριση
Μπραβο, χάρισε στους Τουρκους μερικες χιλιαδες κοσμοΟι Τουρκαλβανοι της θρακης
Κι αν παρει 200 με εξετασεις και 10 με ειδικες, θα πεις να παρει 210 με εξετασεις.και γιατι να ειναι ετσι? και να μην υπαρχει επιπλεον αριθμος με τη βαση χαμηλοτερα?
Εστω οτι η νομικη θα παρει 200 ατομα, 190 με εξετασεις , 10 με "ειδικες".
Ας παρει και τους 200 με εξετασεις.
τι ευπαθεις ρε τυπε,τι Ελληνες,εχεις παει καθολου θρακη;Ως ευπαθεις.
Επι δεκαετιες παντως ειχαν οντως διαφορετικη μεταχειριση, προς το αρνητικο βεβαια.
Σε καποια μειονοτικα χωρια υπηρχε μπλοκο που εμποδιζε την ελευθερη μετακινηση. Μεχρι πριν 20-25 χρονια κιολας. Δεν πηγαινες όπου ηθελες χωρις αδεια.
Τωρα μην μας ξινιζει οτι εχουν ενα ψιλο-προνομιο να εχουν πεντε μορια παραπανω σε κατι ειδικοτητες που δεν παει κανενας αλλος
Λογικοί να ειμαστε
επίσημα έχουν διορίσει αλλοδαπούς μεταφραστές που πληρώνονται κανονικά απο το δημόσιο.στις ΜΚΟ τυπου Γιατροι Χωρις Συνορα,δουλευουν ηδη ΛΑΘΡΟ που ψαρευουν αλλους λαθρο στο κεντρο και τους καθοδηγουν πως θα λυμαινονται αποτελεσματικοτερα το Δημοσιο συστημα υγειας που πληρωνουμε εμεις.
δεν πάει κέντρο αθήνα,τι ευπαθεις ρε τυπε,τι Ελληνες,εχεις παει καθολου θρακη;
ποιος μιλαει Ελληνικα σε εκεινα τα χωρια;λες και μπαινεις Τουρκια ειναι ,ολο μιναρεδες.
σε ποιες ειδικοτητες δεν παει κανεις;
κανονικα συμμετεχουν σε ολες τις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ ως ευπαθεις.γιατι;
Ενταξει ρε τύπε, θα σου παρει ο μουσουλμανος την θεση στο δημοσιο που ηθελες εσυ, εγω παντως δεν εχω δει μουσουλμανο σε δημοσια υπηρεσια, παμε παρακατω τωρατι ευπαθεις ρε τυπε,τι Ελληνες,εχεις παει καθολου θρακη;
ποιος μιλαει Ελληνικα σε εκεινα τα χωρια;λες και μπαινεις Τουρκια ειναι ,ολο μιναρεδες.
σε ποιες ειδικοτητες δεν παει κανεις;
κανονικα συμμετεχουν σε ολες τις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ ως ευπαθεις.γιατι;
Πηγούλα?επίσημα έχουν διορίσει αλλοδαπούς μεταφραστές που πληρώνονται κανονικά απο το δημόσιο.
Επίσης πολλοί άεργοι δικηγορίσκοι του κόμματος πληρώνονται απο το δημόσιο
για να παρέχουν νομική προστασία στους λαθροεγκληματίες.
Κακώς.Ειμαι κατα οποιασδηποτε ειδικης μεταχειρισης , ειτε λογω εισοδηματικων κριτηριων, ειτε λογω αναπηριας, ειτε καταγωγης.
εχει,ειδικα στον ΟΑΣΑ εχει οδηγους που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους στα ΕλληνικαΕνταξει ρε τύπε, θα σου παρει ο μουσουλμανος την θεση στο δημοσιο που ηθελες εσυ, εγω παντως δεν εχω δει μουσουλμανο σε δημοσια υπηρεσια, παμε παρακατω τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πηγούλα?
Γιατι εννοειται οτι ολα αυτα ειναι παραμυθια
έλα βρε μυγχάουζεν με τις λαθροανοησίες σουΕνταξει ρε τύπε, θα σου παρει ο μουσουλμανος την θεση στο δημοσιο που ηθελες εσυ, εγω παντως δεν εχω δει μουσουλμανο σε δημοσια υπηρεσια, παμε παρακατω τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πηγούλα?
Γιατι εννοειται οτι ολα αυτα ειναι παραμυθια
ουτε τον μουσουλμάνο διακρίνει,εχει,ειδικα στον ΟΑΣΑ εχει οδηγους που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους στα Ελληνικα
Ναι αλλά οταν κάνει προσπαθεια να τους αφομοιωσει, σας ξινιζει οτι εχουν προνομιακή μεταχειριση. ΑποφασιστεΑυτο με το μπλοκο ισχυει. Δυστυχως ομως το Ελληνικο κρατος απετυχε να τους αφομοιωσει η ξεφορτωθει και θα ειναι παραγοντας ασταθειας τις επομενες δεκαετιες.
Μηπως ηταν κανενας απο την Καρδιτσα και δεν καταλαβαινες τι ελεγε?εχει,ειδικα στον ΟΑΣΑ εχει οδηγους που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους στα Ελληνικα
βρε ουστ απο δω μπετόβλακαΆλλο χρυσαύγουλο που μας το'παιζε Συριζαίος. Σιγά-σιγά βγαίνουν στη φόρα.
Ειπες οτι πληρωνει το Δημοσιο μεταφραστες και δικηγορους.έλα βρε μυγχάουζεν με τις λαθροανοησίες σου
άι ψόφα μωρή χουντοκούλικη γαλαζοπούστραΟυστ να πεις στο σφίχτη σου μωρή χρυσαυγίτικη κουράδα.
η ίδια η ελ.ασ τους προτείνει ...Ειπες οτι πληρωνει το Δημοσιο μεταφραστες και δικηγορους.
Ψευδες. Οι ΜΚΟ και ο ΟΗΕ τους πληρωνει.
Εσυ εισαι ο Μυγχαουζεν
Ποιος θα τους προτεινει, ο ΦανΣιπ?η ίδια η ελ.ασ τους προτείνει ...
ρώτα αν πηγαίνει δικαστήρια κανέναν αξ/κό του αλλοδαπών