sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.412
- Πόντοι
- 22.266
Κινητό sex volcanoΠηγούλα;
Έτσι για τους τυφλούς του forum..
Κινητό sex volcanoΠηγούλα;
Έτσι για τους τυφλούς του forum..
θυμισε μου αληθεια ποσες δολοφονιες, ποσες επιθεσεις, ποσα ταγματα εφοδου, ποσα ναζιστικα κειμηλια ή τατουαζ εχουν τα μελη τους και ποσες ναζιστικες δηλωσεις εχουν ειπωθει ή πραχθει απο το afd και το Swedish democrats για να μπουνε φυλακη...;το 7% που συνεχως ανεβαινε δεν ηταν ναζι
ουτε η ηγεσια παραδεχτηκε ποτε κατι τετοιο
ειναι της μοδας ομως να κατηγορουνται ως ναζι οσοι υψωνουν φωνη διαμαρτυριας καμια φορα και χερι
ως ναζι περιγραφονται απο αρκετους και τα μελη του AfD η των Swedish Democrarts
αν ηταν διεφθαρμενα και τα αντιστοιχα κρατη τωρα το AfD θα βρισκοταν φυλακη με τις ιδιες κατηγοριες
και φυσικα ολα τα ΜΜΕ θα τους περιεγραφαν ως ναζι
Eδώ δεχόμαστε μόνο βίντεο σε ανάλυση 4k,για να πιστέψουμε τους ισχυρισμούς σουΚινητό sex volcano
Ενα μαντηλι βλεπω. Πού τον βλεπεις τον φερετζε? Ξερεις τι ειναι φερετζες?Τον φερετζέ δεν τον βλέπεις;;;;;;;;;;
Θα σου πω ένα μυστικό
Αν εξαιρέσεις τις Ρωσίδες που στις εκκλησίες φοράν μαντήλα ,όλες οι υπόλοιπες νεαρές κοπέλες όταν βγαίνουν για καφέ κ φοράν φερετζέ είναι μουσουλμανες
αλεξ εσυ δεν ντρεπεσαι καθολου
κριμα
Γιατι με αποκαλεις χοντρο? Με ξερεις? 1,88 και 95 κιλα ειμαι.Που να ξέρει ρε συ...
Σου λέει get a life ένας χοντρός που το πικ της ζωής του,είναι να τσακίζει οικογενειακά παγωτά με χοντρές
και να σφιχταγκαλιάζονται στο ασανσέρ,διερωτώμενοι αν κοπεί το συρματόσχοινο από το ασανσέρ..
Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι ειλικρινής και μολογάει χωρίς ξύλο ο χοντρογάμης
Κέντρο δεν πας...Ενα μαντηλι βλεπω. Πού τον βλεπεις τον φερετζε? Ξερεις τι ειναι φερετζες?
Πρέπει να φύγω Άλεξ,καλή βάρδιαΓιατι με αποκαλεις χοντρο? Με ξερεις? 1,88 και 95 κιλα ειμαι.
Δευτερον, προς τι η προσωπικη επιθεση? Γνωριζεις και λεπτομερειες για τη ζωη μου?
Τριτον, δεν θα αντιληφθω ποτέ γιατι εχετε λυσσαξει να με βγαλετε μουσουλμανολαγνο, ειναι εντελως γελοιο
Τι είναι φερετζές;;; Μήπως κάνω λάθοςΕνα μαντηλι βλεπω. Πού τον βλεπεις τον φερετζε? Ξερεις τι ειναι φερετζες?
Βεβαιως, εχω σχολιο.
Και ειναι το εξης.
Get a life.
κανα συγνωμη που πιαστηκες να λες ψεματα θα πεις η θα αρχισεις παλι τα κλισε
αδολφοι σταλιν κλπ δεν υπαρχουν πιαΦυσικά όσοι ψήφισαν Χ.Α. δεν ήταν ναζί,αυτές είναι μαλακίες των μμε και των κρατούντων.
Και είναι μόδα πανευρωπαϊκά αυτό.
Κάποιοι από την ηγεσία όμως,έχουν φωτό και έχουν γράψει και κάτι κείμενα,που υγραίνονταν με το μουστάκι του αδόλφου..
Και λόγω τέτοιων μαλακιών,έδωσαν λαβή στους κρατούνες και έτσι περιθωριοποιήθηκε ένα μεγάλο σώμα ψηφοφόρων που έμεινε άστεγο και μουγγό.
Που θα πάει σήμερα κάποιος που αγαπά την πατρίδα του;
Στον κούλη ή στον βλακόπουλο να του δώσει δώρο αλοιφή για την καράφλα;
Likeαδολφοι σταλιν κλπ δεν υπαρχουν πια
ο ναζισμος τελειωσε το 45 και ο κομμουνισμος το 91
οσοι τα αναφερουν το 2021 ειτε διεξαγουν προπαγανδα ειτε ειναι θυματα προπαγανδας
αλλα πεντε τετοια και πληρωνεις την μπυραLike
+ 0,60 για μενα
Σήμερα δεν πήγαν καλά οι βάρδιες κ είναι σαν να κλέβω τζαμιαλλα πεντε τετοια και πληρωνεις την μπυρα
Μαντήλα είναι. Ο φερεντζες καλύπτει όλο το κεφάλι. Και δεδομένου ότι φαίνονται τα μαλλιά της δεν είναι μουσουλμανική μαντήλα, που κουμπώνει κάτω από το σαγόνι, για να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα.Τι είναι φερετζές;;; Μήπως κάνω λάθος
Για εξήγησε μου
Άρα η μαντίλα αυτή είναι χριστιανική;;;;Μαντήλα είναι. Ο φερεντζες καλύπτει όλο το κεφάλι. Και δεδομένου ότι φαίνονται τα μαλλιά της δεν είναι μουσουλμανική μαντήλα, που κουμπώνει κάτω από το σαγόνι, για να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα.
Απλά αξεσουάρ στο ντύσιμο. Στο Ισλάμ είναι αμαρτία να φαίνονται τα μαλλιά της γυναίκας. Η κοπέλα τη φοράει χαλαρά.Άρα η μαντίλα αυτή είναι χριστιανική;;;;
;;;; ΜπερδευτηκαΑπλά αξεσουάρ στο ντύσιμο. Στο Ισλάμ είναι αμαρτία να φαίνονται τα μαλλιά της γυναίκας. Η κοπέλα τη φοράει χαλαρά.