Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πόσο βαριέμαι τις εξυπνάδες δε μπορείς να φανταστείς......;;;; Μπερδευτηκα
Δλδ η κοπέλα είναι χριστιανή;
Πόσο βαριέμαι τις εξυπνάδες δε μπορείς να φανταστείς......;;;; Μπερδευτηκα
Δλδ η κοπέλα είναι χριστιανή;
Στο Ιραν (εχω παει) ετσι τις φορανεΠόσο βαριέμαι τις εξυπνάδες δε μπορείς να φανταστείς......
Σε αυτόν πεστα όχι σε εμένα για εξυπνάδεςΠόσο βαριέμαι τις εξυπνάδες δε μπορείς να φανταστείς......
Μαρόκο, Τυνησία, Αίγυπτο, Τουρκία και στα μέρη του Volcano είδα.Στο Ιραν (εχω παει) ετσι τις φορανε
τις στηριζουν καπως πανω στο κεφαλι τους και φαινονται τα μαλια τους
Abu Dhabi (επισης εχω παει) καλυπτουν και τα μαλια τους
ειδες κατι διαφορετικο στα ταξιδια σου;
Δηλαδή άμα γκουγκλαρω φερετζέ θα μου βγάλει αυτό που φοράει η κοπέλα;τρελλα
Λέτε να μην ξέρω τι είναι φερετζές;;;
Οι Τούρκοι λεν φερετζέ τη μαντήλαΔηλαδή άμα γκουγκλαρω φερετζέ θα μου βγάλει αυτό που φοράει η κοπέλα;
Σήμερα όπως είπα ήταν χωρίς πυροβολικό κ είναι σα να κλέβουμε το παγκαρι από το τζαμί που κανονικά τσαμί çamiενισχυση 1ης βαρδιας κατευθειαν απο κλαδικη με Στοκαδουρα στην πρωινη
Γιατί αυτό που φορά στο κεφάλι δεν το έχει ξαναδεί να το φορα μουσουλμάνα.Οι Τούρκοι λεν φερετζέ τη μαντήλα
Κ αυτό που φοράει η κοπελα λέγεται φερετζές
Για εδώ που ο άλλος αμφισβητεί ότι είναι μουσουλμάνα ;έτσι για πνεύμα αντιλογίας;;;;
Σήμερα ακούσαμε ότι δεν βλέπουν καλά τα μάτια μας κ ότι δεν έχουμε γεμίσει ισλαμοπiθήκεςενισχυση 1ης βαρδιας κατευθειαν απο κλαδικη με Στοκαδουρα στην πρωινη
Α δηλαδη το προβλημα δεν ειναι στο οτι υπαρχουν τετοιες γειτονιες στην ελληνικη επικρατεια, αλλα το οτι καποιοι γκρινιαζουν για αυτες!Εξακολουθει βλεπω η διαστρεβλωση
Ποτέ δεν ειπα να "αποφευγετε τις σκατογειτονιες".
Επι λεξη ειπα "αφου σας φαινονται τοσο σκατογειτονιες καποιες, τοτε μην πηγαινετε απο εκει".
Σκατογειτονιες τις χαρακτηρισατε ΕΣΕΙΣ.
Κι εγω σας ειπα αφου ειναι ετσι κατα τη γνωμη σας, να τις αποφευγετε.
Και ολο αυτο μεταφραστηκε σε "ειπες να αποφευγουμε τις σκατογειτονιες και οτι εσυ δεν πας".
Καλα, δεν ντρεπεστε λιγο να συμπεριφερεστε ως γκαιμπελίσκοι?
Μουσουλμάνα είναι βρεΓιατί αυτό που φορά στο κεφάλι δεν το έχει ξαναδεί να το φορα μουσουλμάνα.
Έχω δει χιτζαμπ και τσαντόρ στις χώρες που πήγα, στη Σ. Αραβια πήγα για ένα έργο δύο εβδομάδες, επιτρεπόταν να κυκλοφορούμε μόνον στο χώρο του έργου, πηγαινοερχόμαστε με συνοδεία ξενοδοχείο αλλά στο δρόμο είδα κάμποσες μπουρκες. Νικαμπ δεν έχω δει, που είναι σπάνιο και μαντήλα, χιτζαμπ δηλαδή, σαν αυτή της κοπέλας. Ούτε Θράκη ούτε Τουρκία. Κι εμένα παράξενη μου φαίνεται. Σαν μη μουσουλμάνα με μαντήλα μαλλιών μοιάζει.
LikeΠοιες πηγες και ιαματικα λουτρα ρε και τριχες
Α δηλαδη το προβλημα δεν ειναι στο οτι υπαρχουν τετοιες γειτονιες στην ελληνικη επικρατεια, αλλα το οτι καποιοι γκρινιαζουν για αυτες!
δεν υπαρχουν ρε τυπε,στο λεει καθαρα,σε ΕΜΑΣ φαινονταιΠοιες πηγες και ιαματικα λουτρα ρε και τριχες
Α δηλαδη το προβλημα δεν ειναι στο οτι υπαρχουν τετοιες γειτονιες στην ελληνικη επικρατεια, αλλα το οτι καποιοι γκρινιαζουν για αυτες!
Eρχονται και χειροτεραΟι Τουρκάλες κάνουν τη δική τους επανάσταση βγάζοντας τις μαντίλες
Με την ευκαιρία μιας διαδικτυακής μόδας, όπου οι χρήστες αναρτούν φωτογραφίες τους πώς ήταν πριν από δέκα χρόνια και πώς σήμερα εκατοντάδες κοπέλες από την Τουρκία, που σε αυτό το διάστημα έχουν βγάλει τις μαντίλες που συνήθιζαν να φορούν, ξεσπαθώνουν απέναντι στα στερεότυπα και στην καταπίεση...www.efsyn.gr
την ωρα που στην Ισλαμικη Τουρκια γυναικες πετουν τις μαντηλες αλλα και βγαζουν στο δρομο τις μαντηλες απο οιπσθοδρομικες χηρες του ΙΣΙΣ ,στην Ελλαδα ο Κουλης επιβαλλει παντου την Σαρια ,σε λιγο οποια δεν φορα μπουργκα δεν θα βγαινει απο το σπιτι ουτε για πλακα
Όλο διεστραυλωνεις την αλήθεια τυπεδεν υπαρχουν ρε τυπε,στο λεει καθαρα,σε ΕΜΑΣ φαινονται
ενισχυση 1ης βαρδιας κατευθειαν απο κλαδικη με Στοκαδουρα στην πρωινη
Εξακολουθει βλεπω η διαστρεβλωση
Ποτέ δεν ειπα να "αποφευγετε τις σκατογειτονιες".
Επι λεξη ειπα "αφου σας φαινονται τοσο σκατογειτονιες καποιες, τοτε μην πηγαινετε απο εκει".
Σκατογειτονιες τις χαρακτηρισατε ΕΣΕΙΣ.
Κι εγω σας ειπα αφου ειναι ετσι κατα τη γνωμη σας, να τις αποφευγετε.
Και ολο αυτο μεταφραστηκε σε "ειπες να αποφευγουμε τις σκατογειτονιες και οτι εσυ δεν πας".
Καλα, δεν ντρεπεστε λιγο να συμπεριφερεστε ως γκαιμπελίσκοι?