Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τα τη
Να βγάλω στοιχεία από το μυαλό μου λυπάμαι αλλά δεν το κάνω.
Αυτά από μένα.
Έχει και για άλλες χρονιές η Eurostat λίστες. Σου έβαλα την τελευταία που βγήκε. Έχει και πρώιμα στοιχεία για το 2020. Για το 2015 και το 2016 που είχα διαβάσει πιο παλιά δεν υπήρχαν διαφορές. Πακιστανοί και Αφγανοί είχαν καταθέσει τον ίδιο αριθμό μετά τους Σύριους που ήταν πρώτοι.Δλδ με απλά λόγια μου λες ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο σύνολο της έχει παραπάνω
1 ροζ καρτες αφγανούς;;
2 χωρίς ροζ κάρτα πάλι αφγανούς;;;;
Επιλεκτική στατιστική είναι διότι μέτρα μόνο το 2019 κ δεν λέει πόσοι συνολικά είναι οι λαθρο στη χώρα μας κ πόσοι από αυτούς έχουν αιτηθεί άσυλο ΑΦΟΎ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΊ ΔΕΝ ΑΙΤΟΎΝΤΑΙ ΆΣΥΛΟ ΔΙΌΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉ ΛΊΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕΣ Κ ΠΟΥ ΕΙΝΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2019
Αλλά και πάλι μικρή σημασία έχει από πού κατάγεται ο καθένας το θέμα είναι ότι πρέπει να εξετάζονται άμεσα τα πολιτικά άσυλα να δίνουν και σε αυτούς που τα χρειάζονται πραγματικά και στο υπόλοιπο 95% να γίνεται άμεση απέλαση
αλλά εσκεμμένα η κάθε κυβέρνηση της χώρας μας καθυστερεί την εξέταση του ασύλου ώστε να μένουν εδώ σαν αποθήκες ψυχών
Να βγάλω στοιχεία από το μυαλό μου λυπάμαι αλλά δεν το κάνω.
Αυτά από μένα.