Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
μην πας μακρια θα σου πω για ΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτες τις μερες...περιξ πλατειας και μεχρι Κοραη συμμοριες Αλγερινων και Μαροκινων ωραια ντυμενοι και πανε 2-2 η 1-1 με τσαντες σουπερ μαρκετ...μεσα εχουν σπρευ που ταβλιαζεσαι και εχουν ξεσκισει στις κλοπες τους τουριστες..
Αστυνομια πουθενα μαν και οταν υπαρχει αραζουν στον ισκιο και δεν κουνιουνται ουτε αν φανε πουτσα στον κωλο...
οι αλγερινοι εφτασαν ως το συνταγμα πλεον,
ο προπο μας κοιμαται πανω στις δαφνες της επιτυχιας του

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.260
Πόντοι
12.756
οι αλγερινοι εφτασαν ως το συνταγμα πλεον,
ο προπο μας κοιμαται πανω στις δαφνες της επιτυχιας του
κανονικοτατα...εδω στα Προπυλαια απο τα πλαγια που εχει κατι παγκακια παω να περασω και βλεπω γυρω στα 20-25 ατομα και βαραγανε πρεζα ο ενας στον αλλο και ετοιμοι για φερμα...οι μπατσοι στην Πανεπιστημιου στα αρχιδια τους..μιλαμε για 7 το απογευμα..ενταξει ΔΕΞΙΟΣ ειμαι καργα αλλα τις μαλακιες δεν μπορω ρε πουστη μου και τα δηθεν του μαλακα του Χρυσοχο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
μην πας μακρια θα σου πω για ΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτες τις μερες...περιξ πλατειας και μεχρι Κοραη συμμοριες Αλγερινων και Μαροκινων ωραια ντυμενοι και πανε 2-2 η 1-1 με τσαντες σουπερ μαρκετ...μεσα εχουν σπρευ που ταβλιαζεσαι και εχουν ξεσκισει στις κλοπες τους τουριστες..
Αστυνομια πουθενα μαν και οταν υπαρχει αραζουν στον ισκιο και δεν κουνιουνται ουτε αν φανε πουτσα στον κωλο...
Η Πολις Εαλω
:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.260
Πόντοι
12.756
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...και επειδη ξερω αστυνομια δεν υπαρχει οσον αφορα την προληψη και ουτε θα υπαρξει γιατι δεν το θελει κανεις...ουτε οι μπατσοι που εχουν νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου ουτε οι επικεφαλεις...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
ο αγαπημενος μας φιλος αρχηγος των λαθρολαγνων, πριν λιγες σελιδες ειχε γραψει οτι δεν καταλαβαινει γιατι τον λεμε λαθρολαγνο,

ρε Νασο μπας και κανουμε λαθος? μηπως δεν ειναι λαθρολαγνος?
δεν καταλαβαινω την Ισλαμοφοβια σου τυπε,ο ιδιος ο Αλεξ εχει πει οτι κανουμε σαν υστερικες γκομενες επειδη βλεπουμε αραια και που καμια μαντηλα.
Και να φαμε παντεσπανι,μην πηγαινουμε απο κεντρο,υπαρχει και η Αττικη οδος:confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
κανονικοτατα...εδω στα Προπυλαια απο τα πλαγια που εχει κατι παγκακια παω να περασω και βλεπω γυρω στα 20-25 ατομα και βαραγανε πρεζα ο ενας στον αλλο και ετοιμοι για φερμα...οι μπατσοι στην Πανεπιστημιου στα αρχιδια τους..μιλαμε για 7 το απογευμα..ενταξει ΔΕΞΙΟΣ ειμαι καργα αλλα τις μαλακιες δεν μπορω ρε πουστη μου και τα δηθεν του μαλακα του Χρυσοχο
αμα εισαι δεξιος εισαι υποχρεωμενος να κανεις πως δεν βλεπεις, και να πηγαινεις απο αλλο δρομο, μη λεμε τα ιδια και τα ιδια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.260
Πόντοι
12.756
αμα εισαι δεξιος εισαι υποχρεωμενος να κανεις πως δεν βλεπεις, και να πηγαινεις απο αλλο δρομο, μη λεμε τα ιδια και τα ιδια
οχι εγω....και θα τα λεω και θα τους κραζω στις μαλακιες τους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
δεν καταλαβαινω την Ισλαμοφοβια σου τυπε,ο ιδιος ο Αλεξ εχει πει οτι κανουμε σαν υστερικες γκομενες επειδη βλεπουμε αραια και που καμια μαντηλα.
Και να φαμε παντεσπανι,μην πηγαινουμε απο κεντρο,υπαρχει και η Αττικη οδος:confused::confused::confused:
εγω ξεπερναω σιγα σιγα την ισλαμοφοβια μου, ακολουθω τις συμβουλες του αρχηγου και ηδη νιωθω καλυτερα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.099
Πόντοι
456
χαχαχ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.712
Πόντοι
26.141
Γιατί ρε νουμι ; Σε έμας που μας φορτωσατε μαντήλα από το 1919 καλα είναι;;;;;
Πάρτε τώρα μαντήλα κ στην Αθήνα να χαίρεστε
Πλέον πιο πολλά πιθηκια από εμάς εδώ πάνω

Κάποτε μας κοροϊδεύατε κ τώρα θα πληρώσετε

Θα σας πω κ ένα μυστικό που φυσικά τα βοθροκαναλα το κρύβουν

Η μουφτεια πληρώνει όλες τις νέες μουσουλμάνες για να φοράν μαντήλα φυσικά τα χρήματα έρχονται από το προξενείο Τουρκίας μέσω Μέκκας
Κ το επίδομα πολυτέκνων αντί να δίνετε με πλάγιο τρόπο από την εκκλησία ώστε να πηγαίνει εκεί που πρέπει ,,,το πουλημένο κράτος το μοιράζει μέσω κοινωνικής προνοιας

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
Γιατί ρε νουμι ; Σε ένας που μας διρτωσαρε μαντήλα από το 1919 καλα είναι;;;;;
Πάρτε τώρα μαντήλα κ στην Αθήνα να χαίρεστε
Πλέον πιο πολλά πιθηκια από εμάς εδώ πάνω

Κάποτε μας κοροϊδεύετε κ τώρα θα πληρώσετε

Θα σας πω κ ένα .θετικό που φυσικά τα βοθροκαναλα το κρύβουν

Η μουφτεια πληρώνει όλες τις νέες μουσουλμάνες για να φοράν μαντήλα φυσικά τα χρήματα έρχονται από το προξενείο Τουρκίας μέσω Μέκκας
Κ το επίδομα πολυτέκνων αντί να δίνετε με πλάγιο τρόπο από την εκκλησία ώστε να πηγαίνει εκεί που πρέπει ,,,το πουλημένο κράτος το μοιράζει μέσω κοινωνικής προνοιας
Κανε πως δε βλεπεις και συ,
Οπου να ναι θα μας την παρουν τη θρακη και θα ηρεμησουμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.712
Πόντοι
26.141

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγώ γιουνάνια μου σας αγαπάω και σας τα λέω :smitten: :smitten: :smitten:

Η Οθωμανική αυτοκρατορία έχει αναβιώσει και εξαπλώνεται ραγδαία και ο στρατός μας είναι τα αδέρφια που έρχονται με καθε τρόπο απο θαλασσα, έδαφος, φράχτες κτλ και τα πολυάριθμα παιδιά που γεννάμε!
Εσείς πόσοι έχετε απομείνει? Μια φούχτα είστε ωρέ... Όλοι αγύμναστοι, μαλθακοί, φοβητσιάριδες, πρεζόνια, σακατηδες, παραπλήγες, ψυχασθενείς, πιρφόροι, β' αρσενικά, κομματόσκυλα, αριστεροί και δεν τελειώνουν τα κουσούρια σας :alivedick::alivedick::alivedick:
Πως βρεθήκατε να έχετε χώρα ρεεε? Άντε να κλείνει το μαγαζάκι σας γιατί δεν τσουλάει... Μάθετε αραβικά ασπαστείτε το κοράνι για μια καλύτερη ζωή. Οι φούστηδες πάρτε δρόμο σε καμιά Ούγγαρία ή Ρωσία να τρώτε μόνο καμιά φάπα στο δρόμο γιατί εδώ θα γίνετε αλεξίπτωστιστές χωρίς αλεξίπτωτο!

Ο καιρός γαρ εγγύς! Κάντε και κανένα ανέμελο μπανάκι και βγάλτε και καμιά φωτογραφία με την Ελληνική σημαία γιατί θα γίνει συλλεκτική και θα αντικατασταθεί απο το μαυρο με λευκά αραβικά γράμματα! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΔΕΞΙΟΣ ειμαι καργα αλλα τις μαλακιες δεν μπορω ρε πουστη μου και τα δηθεν του μαλακα του Χρυσοχο
οποιοσδηποτε ειται δεξιος ειται αριστερος δεν προκειται να δει καλυτερα τα πραγματα στο κεντρο της αθηνας και στα περιξ για τους ευνοητους λογους

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.652
Πόντοι
14.936

Η Οθωμανική αυτοκρατορία έχει αναβιώσει και εξαπλώνεται ραγδαία και ο στρατός μας είναι τα αδέρφια που έρχονται με καθε τρόπο απο θαλασσα, έδαφος, φράχτες κτλ και τα πολυάριθμα παιδιά που γεννάμε!
Εσείς πόσοι έχετε απομείνει? Μια φούχτα είστε ωρέ... Όλοι αγύμναστοι, μαλθακοί, φοβητσιάριδες, πρεζόνια, σακατηδες, παραπλήγες, ψυχασθενείς, πιρφόροι, β' αρσενικά, κομματόσκυλα, αριστεροί και δεν τελειώνουν τα κουσούρια σας :alivedick::alivedick::alivedick:
Πως βρεθήκατε να έχετε χώρα ρεεε? Άντε να κλείνει το μαγαζάκι σας γιατί δεν τσουλάει... Μάθετε αραβικά ασπαστείτε το κοράνι για μια καλύτερη ζωή. Οι φούστηδες πάρτε δρόμο σε καμιά Ούγγαρία ή Ρωσία να τρώτε μόνο καμιά φάπα στο δρόμο γιατί εδώ θα γίνετε αλεξίπτωστιστές χωρίς αλεξίπτωτο!

Ο καιρός γαρ εγγύς! Κάντε και κανένα ανέμελο μπανάκι και βγάλτε και καμιά φωτογραφία με την Ελληνική σημαία γιατί θα γίνει συλλεκτική και θα αντικατασταθεί απο το μαυρο με λευκά αραβικά γράμματα! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

1625860259504.png
ποια απο τις 2?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.652
Πόντοι
14.936

παντως η αληθεια ειναι οτι η μονη μεχρι στιγμης στο κεντρο μεσα στον πυρηνα ασπρομαυρη που κυματιζει ειναι αυτη.
1625860492449.png

τωρα για τις αλλες θα δουμε..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456
παντως η αληθεια ειναι οτι η μονη μεχρι στιγμης στο κεντρο μεσα στον πυρηνα ασπρομαυρη που κυματιζει ειναι αυτη.
1625860492449.png

τωρα για τις αλλες θα δουμε..
Τύπε ισως κυματίζει καρφωμένη σε τοίχο..
:confused: :confused: :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.652
Πόντοι
14.936

Ο καιρός γαρ εγγύς! Κάντε και κανένα ανέμελο μπανάκι και βγάλτε και καμιά φωτογραφία με την Ελληνική σημαία γιατί θα γίνει συλλεκτική και θα αντικατασταθεί απο το μαυρο με λευκά αραβικά γράμματα! :headbaning1:

παναθεμα σε ειμαστε μαλακες εμεις αλλα εσεις το πηγατε ενα βημα παρακατω.
ντυνοσασταν καρλοτες για να γλιτωσετε τις σφαιρες και την λαμα? :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom