Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
E5x7QXLVEA0SIX9.jpg
Ας ερχοντουσαν λαθραια απ τον εβρο να παρουν και επιδοματακι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
αμφιβολίες πολλές .... εκτός αν πάμε σε συλλογικές ευθύνες ,
προσωπικά δεν θα πάρω.

Εννοείται όμως ότι ο τύπος μου είναι αντιπαθέστατος,
βασικά θα έκανε χαρακίρι εαν η γερμανία πχ μας έπαιρνε όλους τους μετανάστες.
Κάνει πολιτική καριέρα με αλλοδαπούς αλλά για μαρφίν δεν ...
Mια δουλεια ειναι κι αυτη. Ο Κωνσταντινου παιρνει χρηματα γι αυτο που κανει, του αρεσει κιολας, ειναι μεγαλος λαθρολαγνος αλλα συναμα και μεγαλος ανθελληνας, μισει καθε τι ελληνικο, οποτε τι καλυτερο; Συνδιαζει δουλεια με διασκεδαση. Οι αρχες τι κανουν γι αυτο, πρεπει να μας ενδιαφερει. Αληθεια, με τη Μαρφιν, τι γινεται;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Οι κυβερνητικοι δεν ειναι υπερ της αυστηρης τηρησης της νομιμοτητας; Τοτε γιατι επ[ιτρεπουν κατι τετοιο, εαν ειναι παρανομο;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Γιατι το λαθροGPS. που εχουν τα κινητα τους δεν βγαζει κατα εκει.Εξαρχεια με την αναρχοπλεμπα και τους φραγκατους λαθρολαγνους θελουν και πολυ τους ειναι.
Αρκετες φορες με εχουν σταματησει στο δρομο ταλαιπωρημενοι λαθρομεταναστες και με νοηματα και λιγες λεξεις με ρωτουσαν να τους πω προς τα που πεφτει Αττικη, Ομονοια, προφανως γιατι εκει τους περιμενε καποιος δικος τους να τους παραλαβει. Ιδιως το καιρο που δεν ειχαν ολοι απο ενα κινητο σμαρτφοουν στο χερι. Παντα τους βοηθουσα και τους ελεγα. Δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους, τους λαθρομεταναστες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Εχω ομως με τη κυβερνηση που ασκει πολιτικη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Στα αγγλικα. Βιεννη, Αυστρια. 13χρονη βιαζεται και δολοφονειται απο 4 Αφγανους, σε ενα εγκλημα που οι επισημοι της χωρας περιγραφουν ως βαρβαρο. Η κοπελα ειχε παει οικειοθελως σε διαμερισμα με εναν απο τους δραστες. Της εδωσαν ουσιες, την εδειραν, τη βιασαν και στο τελος την δολοφονησαν. Τωρα λεει οτι ανοιγει ξανα η συζητηση για απελασεις, καθως η αυστριακη κοινη γνωμη εχει συγκλονιστει. 3 Αφγανοι συνεληφθησαν. 1 εικαζεται οτι εχει κατορθωσει να διαφυγει.

Δε θα πρεπει να τα τσουβαλιαζουμε ολα ομως. Ετυχε και εγινε αυτο. Οι πιο πολλοι λαθρομεταναστες ειναι ησυχοι. Απλως θελουν τα επιδοματα τους, τη μουσικη τους, το τζαμι τους, να μη τους ενοχλει κανεις, να μη πειραζουν κι αυτοι κανεναν. Δεν ειναι ολοι εγκληματιες, εννοειται. Ας υπαρξει και μια αυξηση εν εναγκη στο μηνιαιο επιδομα, να κατευναστουν τα πνευματα.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Merhaba Yunanια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Εγώ αγκαπάει Κούλι, Αλ6 και καλούς ανθρώπους! Είμαι εδώ γιατί όλοι με αγαπάνε ! Μου δίνουν σπίτι, φαί, δωρεάν ίντερνετ, χαρτιά, ελευθερία! Κλέβω όποτε θέλω, πουλάω ότι θέλω, δεν εμβολιάζομαι για να μην καρκινιαστώ και γαμάω Ελληνίδες πανέυκολα! Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανένας τα τελευταία 7-8 χρόνια! Ζω αναμεσά σας, σαν να μην υπάρχετε και υπακούω μόνο στον Αλλάχ και κανέναν άλλο νόμο σε αυτή τη γή! Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό ! Αρχικά με Σαμαρά μετά με Αλ6 και τέλος και καλύτερο με Κούλι !!!:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.506
Πόντοι
6.056
Mια δουλεια ειναι κι αυτη. Ο Κωνσταντινου παιρνει χρηματα γι αυτο που κανει, του αρεσει κιολας, ειναι μεγαλος λαθρολαγνος αλλα συναμα και μεγαλος ανθελληνας, μισει καθε τι ελληνικο, οποτε τι καλυτερο; Συνδιαζει δουλεια με διασκεδαση. Οι αρχες τι κανουν γι αυτο, πρεπει να μας ενδιαφερει. Αληθεια, με τη Μαρφιν, τι γινεται;
συναγωνιστή Νέαρχε συμφωνώ ,όλα έχουν την εξήγηση τους.
Ο τύπος είναι απαραίτητος στην εξουσία, συνεργάζεται άψογα με τις αρχές , είναι καλό γρανάζι.

Παράδειγμα,
ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος απο κυβέρνηση-δήμαρχο στο μεταναστευτικό μπάχαλο.
Πριν τις εκλογές κωνσταντίνου χουντοκούλης στήνουν σκηνικό με ένα καμμένο κοράνι ή ξυλοδαρμό ενός μετανάστη.
Οι(Οι) κωνσταντίνου κατεβάζουν στο πεζοδρόμιο αλλοδαπούς με ...παρακρατικούς φωνάζοντας κρεμάλες
ενώ ο χρυσοχοίδης με τον μπακογιάννη επιιβάλλουν το δόγμα τάξη κ ασφάλεια....
Ο ταλαιπωρημένος ζαλισμένος πολίτης ξαναψηφίζει νδ που τον έσωσε απο τους αναρχοκομμουνιστές
ενώ απο τη μεριά του ο κωνσταντίνου πανηγυρίζει δημαρχείο με κοσιώνη...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
συναγωνιστή Νέαρχε συμφωνώ ,όλα έχουν την εξήγηση τους.
Ο τύπος είναι απαραίτητος στην εξουσία, συνεργάζεται άψογα με τις αρχές , είναι καλό γρανάζι.

Παράδειγμα,
ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος απο κυβέρνηση-δήμαρχο στο μεταναστευτικό μπάχαλο.
Πριν τις εκλογές κωνσταντίνου χουντοκούλης στήνουν σκηνικό με ένα καμμένο κοράνι ή ξυλοδαρμό ενός μετανάστη.
Οι(Οι) κωνσταντίνου κατεβάζουν στο πεζοδρόμιο αλλοδαπούς με ...παρακρατικούς φωνάζοντας κρεμάλες
ενώ ο χρυσοχοίδης με τον μπακογιάννη επιιβάλλουν το δόγμα τάξη κ ασφάλεια....
Ο ταλαιπωρημένος ζαλισμένος πολίτης ξαναψηφίζει νδ που τον έσωσε απο τους αναρχοκομμουνιστές
ενώ απο τη μεριά του ο κωνσταντίνου πανηγυρίζει δημαρχείο με κοσιώνη...
Οπως εχω πει, μου αρεσει πολυ η θητεια δημαρχου Μπακογιαννη εως τωρα. Θα τον ξαναψηφιζα.
Για αναρχικους, Κωνσταντινου, καταληψεις, Μαρφιν, πιστευω συμφωνουμε ολοι. Το κρατος δειχνει ανεξηγητη ανοχη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.506
Πόντοι
6.056
Οπως εχω πει, μου αρεσει πολυ η θητεια δημαρχου Μπακογιαννη εως τωρα. Θα τον ξαναψηφιζα.
Για αναρχικους, Κωνσταντινου, καταληψεις, Μαρφιν, πιστευω συμφωνουμε ολοι. Το κρατος δειχνει ανεξηγητη ανοχη.
Οτιδήποτε αποφασίσεις κ σου αρέσει απο μένα προσωπικά είναι απολύτως σεβαστό.

Στη δεύτερη πρόταση έχω τις ενστάσεις μου.
Δεν είναι ΕΝΑ πακέτο όσα ανέφερες δεν αποτελούν ένα μπλοκ.
Το κράτος δείχνει ανοχή (συνεργάζεται) με κάποιους απο αυτούς
και με κάποιους άλλους είναι σε διαρκή πόλεμο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Αρκετες φορες με εχουν σταματησει στο δρομο ταλαιπωρημενοι λαθρομεταναστες και με νοηματα και λιγες λεξεις με ρωτουσαν να τους πω προς τα που πεφτει Αττικη, Ομονοια, προφανως γιατι εκει τους περιμενε καποιος δικος τους να τους παραλαβει. Ιδιως το καιρο που δεν ειχαν ολοι απο ενα κινητο σμαρτφοουν στο χερι. Παντα τους βοηθουσα και τους ελεγα. Δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους, τους λαθρομεταναστες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Εχω ομως με τη κυβερνηση που ασκει πολιτικη.
Αδερφέ μου! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Με αραβική μαντίλα και κελεμπία κυκλοφορείς στο δρόμο?
Έλα να γνωριστούμε και να προσκυνήσουμε μαζί το Κούλι:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Πέσε κάτω στα γόνατα σήμερα Παρασκευή στις 13:30 και ξεκίνα

Κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel: κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:... κουλι κουλι κούλι Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
Αδερφέ μου! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Έλα να γνωριστούμε και να προσκυνήσουμε μαζί το Κούλι:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel: κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ:kneel::kneel::kneel:... κουλι κουλι κούλι Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel:
Σαν τον κούλη δεν εχει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.078
Πόντοι
9.297
Σωστοςτ!
Κι εγω βοηθαω οποιον μπορω ασχετως αν ειναι λαθρο η μη.Ομως η κυβερνηση ασκει πολιτικη και ειναι υπευθυνη για τα αισχη που γινονται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
To κούκι το κόβω κρυφοαραβότουρκο! Ψηφίζει Κούλ

Ειμαι ψηλος, αρκετα λευκος, και μαλλον με περνανε για ντοπιο Ελληνα που ξερει τα κατατοπια. Μηπως εισαι πολυ μαυριδερος, πισσα, και μοιαζεις για δικος τους, γι αυτο δε σε ρωτανε εσενα; Υπαρχουν και τετοιοι Ελληνες, δε πειραζει. Δεν ειμαι ρατσιστης εγω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
Διεθνές ρεζιλίκι για τη χώρα μας καθως το τεράστιο λάθος των αρχών, αναπαράγεται και από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

:2funny: :2funny: :wanker::2funny::2funny::wanker:

καινουριος πικασο μας βρηκε ρεεε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.733
Πόντοι
6.515
για κερφα συμφωνω απολυτα

ο κωνσταντινου πρεπει να εχει ακρες σε ολα τα κομματα εξουσιας για να μην προφυλακιζεται
Ο τυπος έχει καταγραφεί με μολότωφ έξω απ τη μαρφιν

Έχει πλατες προφανως πανω απο Κουλη και Αλέξη (σωρος?)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος λαθρο λαγνος έχει βαρδια, απόψε?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

παραπηγματα τυπου Παραγκουπολης Μπαγκλαντες μεσα σε εκτασεις με υπεραιωνοβια δεντρα ,ολα στο βωμο των λαθρο.
ΣΗΜΕΡΑ αυτο.
εννοειται οτι ΟΛΟΙ θα ερθουν με καθεστως προσφυγα Αθηνα με αρματαγωγα του ΠΝ.

Το αφεντικο τρελαθηκε:wanker:
:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.254
Πόντοι
12.756

παραπηγματα τυπου Παραγκουπολης Μπαγκλαντες μεσα σε εκτασεις με υπεραιωνοβια δεντρα ,ολα στο βωμο των λαθρο.
ΣΗΜΕΡΑ αυτο.
εννοειται οτι ΟΛΟΙ θα ερθουν με καθεστως προσφυγα Αθηνα με αρματαγωγα του ΠΝ.

Το αφεντικο τρελαθηκε:wanker:
:confused::confused::confused:
μην πας μακρια θα σου πω για ΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτες τις μερες...περιξ πλατειας και μεχρι Κοραη συμμοριες Αλγερινων και Μαροκινων ωραια ντυμενοι και πανε 2-2 η 1-1 με τσαντες σουπερ μαρκετ...μεσα εχουν σπρευ που ταβλιαζεσαι και εχουν ξεσκισει στις κλοπες τους τουριστες..
Αστυνομια πουθενα μαν και οταν υπαρχει αραζουν στον ισκιο και δεν κουνιουνται ουτε αν φανε πουτσα στον κωλο...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.076
Πόντοι
6.256
Ποιος λαθρο λαγνος έχει βαρδια, απόψε?
ο αγαπημενος μας φιλος αρχηγος των λαθρολαγνων, πριν λιγες σελιδες ειχε γραψει οτι δεν καταλαβαινει γιατι τον λεμε λαθρολαγνο,

ρε Νασο μπας και κανουμε λαθος? μηπως δεν ειναι λαθρολαγνος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom