kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.076
- Πόντοι
- 6.256
Ας ερχοντουσαν λαθραια απ τον εβρο να παρουν και επιδοματακι
Ας ερχοντουσαν λαθραια απ τον εβρο να παρουν και επιδοματακι
Mια δουλεια ειναι κι αυτη. Ο Κωνσταντινου παιρνει χρηματα γι αυτο που κανει, του αρεσει κιολας, ειναι μεγαλος λαθρολαγνος αλλα συναμα και μεγαλος ανθελληνας, μισει καθε τι ελληνικο, οποτε τι καλυτερο; Συνδιαζει δουλεια με διασκεδαση. Οι αρχες τι κανουν γι αυτο, πρεπει να μας ενδιαφερει. Αληθεια, με τη Μαρφιν, τι γινεται;αμφιβολίες πολλές .... εκτός αν πάμε σε συλλογικές ευθύνες ,
προσωπικά δεν θα πάρω.
Εννοείται όμως ότι ο τύπος μου είναι αντιπαθέστατος,
βασικά θα έκανε χαρακίρι εαν η γερμανία πχ μας έπαιρνε όλους τους μετανάστες.
Κάνει πολιτική καριέρα με αλλοδαπούς αλλά για μαρφίν δεν ...
Οι κυβερνητικοι δεν ειναι υπερ της αυστηρης τηρησης της νομιμοτητας; Τοτε γιατι επ[ιτρεπουν κατι τετοιο, εαν ειναι παρανομο;
Βίντεο σοκ στην Θήβα: Μουσουλμάνοι οργανώνονται σε παράνομα, αυτοσχέδια τζαμιά! Πού είναι η Ελληνική Πολιτεία; - Europost.gr
Εικόνες σοκ από την Θήβα! Οι μουσουλμάνοι οργανώνονται σε παράνομα, αυτοσχέδια τζαμιά με την Ελληνική Πολιτεία να είναι -αν όχι απλός παρατηρητής- πλήρως απούσα! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWSeuropost.gr
Αρκετες φορες με εχουν σταματησει στο δρομο ταλαιπωρημενοι λαθρομεταναστες και με νοηματα και λιγες λεξεις με ρωτουσαν να τους πω προς τα που πεφτει Αττικη, Ομονοια, προφανως γιατι εκει τους περιμενε καποιος δικος τους να τους παραλαβει. Ιδιως το καιρο που δεν ειχαν ολοι απο ενα κινητο σμαρτφοουν στο χερι. Παντα τους βοηθουσα και τους ελεγα. Δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους, τους λαθρομεταναστες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Εχω ομως με τη κυβερνηση που ασκει πολιτικη.Γιατι το λαθροGPS. που εχουν τα κινητα τους δεν βγαζει κατα εκει.Εξαρχεια με την αναρχοπλεμπα και τους φραγκατους λαθρολαγνους θελουν και πολυ τους ειναι.
συναγωνιστή Νέαρχε συμφωνώ ,όλα έχουν την εξήγηση τους.Mια δουλεια ειναι κι αυτη. Ο Κωνσταντινου παιρνει χρηματα γι αυτο που κανει, του αρεσει κιολας, ειναι μεγαλος λαθρολαγνος αλλα συναμα και μεγαλος ανθελληνας, μισει καθε τι ελληνικο, οποτε τι καλυτερο; Συνδιαζει δουλεια με διασκεδαση. Οι αρχες τι κανουν γι αυτο, πρεπει να μας ενδιαφερει. Αληθεια, με τη Μαρφιν, τι γινεται;
Οπως εχω πει, μου αρεσει πολυ η θητεια δημαρχου Μπακογιαννη εως τωρα. Θα τον ξαναψηφιζα.συναγωνιστή Νέαρχε συμφωνώ ,όλα έχουν την εξήγηση τους.
Ο τύπος είναι απαραίτητος στην εξουσία, συνεργάζεται άψογα με τις αρχές , είναι καλό γρανάζι.
Παράδειγμα,
ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος απο κυβέρνηση-δήμαρχο στο μεταναστευτικό μπάχαλο.
Πριν τις εκλογές κωνσταντίνου χουντοκούλης στήνουν σκηνικό με ένα καμμένο κοράνι ή ξυλοδαρμό ενός μετανάστη.
Οι(Οι) κωνσταντίνου κατεβάζουν στο πεζοδρόμιο αλλοδαπούς με ...παρακρατικούς φωνάζοντας κρεμάλες
ενώ ο χρυσοχοίδης με τον μπακογιάννη επιιβάλλουν το δόγμα τάξη κ ασφάλεια....
Ο ταλαιπωρημένος ζαλισμένος πολίτης ξαναψηφίζει νδ που τον έσωσε απο τους αναρχοκομμουνιστές
ενώ απο τη μεριά του ο κωνσταντίνου πανηγυρίζει δημαρχείο με κοσιώνη...
Οτιδήποτε αποφασίσεις κ σου αρέσει απο μένα προσωπικά είναι απολύτως σεβαστό.Οπως εχω πει, μου αρεσει πολυ η θητεια δημαρχου Μπακογιαννη εως τωρα. Θα τον ξαναψηφιζα.
Για αναρχικους, Κωνσταντινου, καταληψεις, Μαρφιν, πιστευω συμφωνουμε ολοι. Το κρατος δειχνει ανεξηγητη ανοχη.
Η βαρια μας βιομηχανια φιλε,ουτε στην ζιμπαμπουε δεν γινονται αυτα
Αδερφέ μου!Αρκετες φορες με εχουν σταματησει στο δρομο ταλαιπωρημενοι λαθρομεταναστες και με νοηματα και λιγες λεξεις με ρωτουσαν να τους πω προς τα που πεφτει Αττικη, Ομονοια, προφανως γιατι εκει τους περιμενε καποιος δικος τους να τους παραλαβει. Ιδιως το καιρο που δεν ειχαν ολοι απο ενα κινητο σμαρτφοουν στο χερι. Παντα τους βοηθουσα και τους ελεγα. Δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους, τους λαθρομεταναστες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Εχω ομως με τη κυβερνηση που ασκει πολιτικη.
Σαν τον κούλη δεν εχειΑδερφέ μου!
Με αραβική μαντίλα και κελεμπία κυκλοφορείς στο δρόμο?
Έλα να γνωριστούμε και να προσκυνήσουμε μαζί το Κούλι
Πέσε κάτω στα γόνατα σήμερα Παρασκευή στις 13:30 και ξεκίνα
Κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ... κουλι κουλι κούλι Ακμπαρ
To κούκι το κόβω κρυφοαραβότουρκο! Ψηφίζει Κούλι και μας αγαπάει..Σαν τον κούλη δεν εχει
Σωστοςτ!Αρκετες φορες με εχουν σταματησει στο δρομο ταλαιπωρημενοι λαθρομεταναστες και με νοηματα και λιγες λεξεις με ρωτουσαν να τους πω προς τα που πεφτει Αττικη, Ομονοια, προφανως γιατι εκει τους περιμενε καποιος δικος τους να τους παραλαβει. Ιδιως το καιρο που δεν ειχαν ολοι απο ενα κινητο σμαρτφοουν στο χερι. Παντα τους βοηθουσα και τους ελεγα. Δεν εχω κατι με αυτους τους ανθρωπους, τους λαθρομεταναστες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Εχω ομως με τη κυβερνηση που ασκει πολιτικη.
To κούκι το κόβω κρυφοαραβότουρκο! Ψηφίζει Κούλ
Ειμαι ψηλος, αρκετα λευκος, και μαλλον με περνανε για ντοπιο Ελληνα που ξερει τα κατατοπια. Μηπως εισαι πολυ μαυριδερος, πισσα, και μοιαζεις για δικος τους, γι αυτο δε σε ρωτανε εσενα; Υπαρχουν και τετοιοι Ελληνες, δε πειραζει. Δεν ειμαι ρατσιστης εγω.Αδερφέ μου!
Με αραβική μαντίλα και κελεμπία κυκλοφορείς στο δρόμο?
Έλα να γνωριστούμε και να προσκυνήσουμε μαζί το Κούλι
Πέσε κάτω στα γόνατα σήμερα Παρασκευή στις 13:30 και ξεκίνα
Κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ κούλι κουλι κούλι Ακμπαρ... κουλι κουλι κούλι Ακμπαρ
Ο τυπος έχει καταγραφεί με μολότωφ έξω απ τη μαρφινγια κερφα συμφωνω απολυτα
ο κωνσταντινου πρεπει να εχει ακρες σε ολα τα κομματα εξουσιας για να μην προφυλακιζεται
μην πας μακρια θα σου πω για ΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτες τις μερες...περιξ πλατειας και μεχρι Κοραη συμμοριες Αλγερινων και Μαροκινων ωραια ντυμενοι και πανε 2-2 η 1-1 με τσαντες σουπερ μαρκετ...μεσα εχουν σπρευ που ταβλιαζεσαι και εχουν ξεσκισει στις κλοπες τους τουριστες..Φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου: Δύο προσαγωγές
Κάηκε συνολικά έκταση 30 τετραγωνικών μέτρων #CNNgrNewswww.cnn.gr
παραπηγματα τυπου Παραγκουπολης Μπαγκλαντες μεσα σε εκτασεις με υπεραιωνοβια δεντρα ,ολα στο βωμο των λαθρο.
ΣΗΜΕΡΑ αυτο.
εννοειται οτι ΟΛΟΙ θα ερθουν με καθεστως προσφυγα Αθηνα με αρματαγωγα του ΠΝ.
Το αφεντικο τρελαθηκε
ο αγαπημενος μας φιλος αρχηγος των λαθρολαγνων, πριν λιγες σελιδες ειχε γραψει οτι δεν καταλαβαινει γιατι τον λεμε λαθρολαγνο,Ποιος λαθρο λαγνος έχει βαρδια, απόψε?