Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είναι όλοι με πολιτικό άσυλο δίχως ΑΜΚΑ ή δίχως χαρτιά αυτοί που είναι στις πλατείες
Οσοι ειναι με προσωρινη διαμονη μια χαρα δηλωνονται και εργαζονται, δεν τα ξερεις καλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Οσοι ειναι με προσωρινη διαμονη μια χαρα δηλωνονται και εργαζονται, δεν τα ξερεις καλα
Έχουν μεν ροζ κάρτα πολιτικού ασύλου
δεν έχουν μόνιμη διαμονη

Έγκλημα του κράτους που εκδιδει ροζ κάρτα χωρίς να τους υποχρεώνει για μόνιμη κατοικια

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Έχουν μεν ροζ κάρτα πολιτικού ασύλου
δεν έχουν μόνιμη διαμονη

Έγκλημα του κράτους που εκδιδει ροζ κάρτα χωρίς να τους υποχρεώνει για μόνιμη κατοικια
Στους ελληνες βεβαια ζητανε λογαριασμο δεκο για να δουν που μενεις,

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Στους ελληνες βεβαια ζητανε λογαριασμο δεκο για να δουν που μενεις,
Μπορεί να έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο να περιμένει κ 7-8 χρόνια μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση του κ σε αυτό το διάστημα μόνο αν δηλώσει μόνιμη κατοικία μπορεί να εργαστεί
Φυσικά όλοι οι λαθρο αιτουνται άσυλο κ ξέρουν ότι θα περάσουν 5-10 χρόνια μέχρι να εξεταστούν οπότε μέχρι τότε ,,,,ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι..

αντι να υποχρεώνει το κράτος με την αίτηση τους,να έχουν μόνιμη κατοικία ώστε να μπορούν να τους βρουν ,,κάθεται κ τους δίνει ένα ροζ κωλοχαρτο κ θάβει το πρόβλημα στο χαλακι

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Καμια ευθυνη του κρατους και μαλιστα "προφανης" δεν υπαρχει.
Αυτες οι σαχλαμαρες που λες, σαφως και δεν μου λενε τιποτα, ούτε αυτα τα περι κομματικου μισθού ή γαιδουριών.
Δεν ειμαι πλεον 15 ετων, για να με νοιαζει αν καποιος θα μου πει "εντονα" την ανοησια του.
Εγω ειμαι απο την πλευρα του σωστου και του ορθου.
Οπότε όσες μπουρδες κι αν μου πει καποιος με "εντονο" υφος και "προφανη" συμπερασματα που δεν προκυπτουν απο πουθενα, μού ειναι αδιαφορο.
Εγω εχω δικιο, κι εσυ αδικο. Τοσο απλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι προφανως, γιατι δεν εβρισκαν.
έβγαλες απόφαση κατά των νομικών και ανώριμα τους προσβάλεις λέγοντας "κρίμα παρασύρουν την οικογένεια της μυρτούς" ,
χωρίς επιχειρήματα παλιμπαιδίζεις και προφητεύεις σαν τη φλυτζανού ,έλεος αλέκο μου!!!
Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που υποχρεώθηκε το δημόσιο να αποζημιώσει τα θύματα ,
θυμίζω την κακοποίηση του Κύπριου που κάποια λέσια δικηγορίσκοι του δημοσίου χτυπιόντουσαν
ότι δεν δικαιούται αποζημίωση, όμως αποζημιώθηκε έχοντας υπεράσπιση σωστούς νομικούς .
Το δίκαιο,τίμιο κ σωστό είναι να αποζημιωθεί η Μυρτώ διότι ο θύτης κυκλοφορούσε παράνομα με ευθύνη του κράτους,
αχαρτογράφητος επι 2 χρόνια αλώνιζε τη χώρα ανενόχλητος μέχρι που έλιωσε το κεφάλι του κοριτσιού.
Σίγουρα τύπε κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι νομικοί της Μυρτούς απο σένα ,
αυτό όμως δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να πετάς τις σάχλες σου ,να ασκείς την ..διατριβή σου στο bou.com.
Τα ελληνικά δικαστήρια ,αν χρειασθεί τα ευρωπαικά θα αποδώσουν Δικαιοσύνη ,
αυτό προσπαθούν και θα πετύχουν οι έγκριτοι Νομικοί της Μυρτούς.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Μπορεί να έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο να περιμένει κ 7-8 χρόνια μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση του κ σε αυτό το διάστημα μόνο αν δηλώσει μόνιμη κατοικία μπορεί να εργαστεί
Φυσικά όλοι οι λαθρο αιτουνται άσυλο κ ξέρουν ότι θα περάσουν 5-10 χρόνια μέχρι να εξεταστούν οπότε μέχρι τότε ,,,,ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι..

αντι να υποχρεώνει το κράτος με την αίτηση τους,να έχουν μόνιμη κατοικία ώστε να μπορούν να τους βρουν ,,κάθεται κ τους δίνει ένα ροζ κωλοχαρτο κ θάβει το πρόβλημα στο χαλακι
συναγωνιστή ,
δεν αιτούνται όλοι οι λάθρο άσυλο,
κάποιοι προτιμούν να μην δηλώνονται στις αρχές όπως ο πακη στην υπόθεση μυρτώ...

οι λογοι είναι βασικά 2,
ο πρώτος λόγος ότι ευελπιστούν να την κοπανήσουν με κάποιο τρόπο βορεια ευρώπη
και να αιτηθούν εκεί άσυλο
και ο δεύτερος λόγος να παραβατούν ελεύθερα, δίχως δακτυλοσκόπηση -φωτογράφιση
παραμένουν άγνωστοι,φαντομάδες σε ξένη χώρα και νιώθουν πιο ασφαλείς όταν εγκληματούν.

Στα υπόλοιπα με τα ροζ χαρτάκια έχεις απόλυτο δίκιο,
το κράτος αγνοεί που βρίσκονται ,αλλάζουν περιφέρεια κατά βούληση κ παρατύπως.
εννοείται ότι η προσωρινή διαμονή ισούται με ισόβια διαμονή .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Η Ελλαδα φταιει ή οτι οι "ανεργοι" νεοι της χωρας αποφευγουν την δουλεια οπως ο διαολος το λιβανι?
Κόψε λίγο τις ανοησίες ,
οι νέοι είναι σπουδασμένοι,μορφωμένοι ,φεύγουν στη ευρώπη να βρουν δουλειά.
Άλλα παιδιά με πτυχία που δεν έφυγαν κάνουν τους ντελιβεράδες κ τα γκαρσόνια
Καταλαβαίνεις ότι μιλάς σαν τις γριές με τα ματζούνια τα λιβάνια κ τα αναθέματα ??
Παιδιά έχεις τυπε ? πόσα παιδιά έχεις ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
συναγωνιστή ,
δεν αιτούνται όλοι οι λάθρο άσυλο,
κάποιοι προτιμούν να μην δηλώνονται στις αρχές όπως ο πακη στην υπόθεση μυρτώ...

οι λογοι είναι βασικά 2,
ο πρώτος λόγος ότι ευελπιστούν να την κοπανήσουν με κάποιο τρόπο βορεια ευρώπη
και να αιτηθούν εκεί άσυλο
και ο δεύτερος λόγος να παραβατούν ελεύθερα, δίχως δακτυλοσκόπηση -φωτογράφιση
παραμένουν άγνωστοι,φαντομάδες σε ξένη χώρα και νιώθουν πιο ασφαλείς όταν εγκληματούν.

Στα υπόλοιπα με τα ροζ χαρτάκια έχεις απόλυτο δίκιο,
το κράτος αγνοεί που βρίσκονται ,αλλάζουν περιφέρεια κατά βούληση κ παρατύπως.
εννοείται ότι η προσωρινή διαμονή ισούται με ισόβια διαμονή .
Ναι έτσι είναι απλώς ο Άλεξ μου είπε γιατί δεν πήγα στην πλατεία να βρω εποχιακούς

Ο ίδιος ο δικηγόρος δλδ σου λέει να πας να πάρεις παράνομους εργάτες διότι στις πλατείες σχεδόν όλοι είναι παράνομοι αντί να ακολουθήσεις τη νόμιμη οδό

Ασφαλώς απέφυγε να κρίνει την αδυναμία του κράτους μας

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Ναι έτσι είναι απλώς ο Άλεξ μου είπε γιατί δεν πήγα στην πλατεία να βρω εποχιακούς

Ο ίδιος ο δικηγόρος δλδ σου λέει να πας να πάρεις παράνομους εργάτες διότι στις πλατείες σχεδόν όλοι είναι παράνομοι αντί να ακολουθήσεις τη νόμιμη οδό

θα έλεγα να μη παίρνεις στα σοβαρά ,γενικά φανατισμένους διότι μιλάνε δίχως λογική.
Κάνε χάζι ,διασκέδασε με τα κουλά που φαντασιώνονται.
Ε ναι σου προτείνει κάτι που είναι παράνομο ,
ενώ του εξήγησες ότι υπάρχει 10χίλιαρο πρόστιμο,
απο κει να καταλάβεις τη γελοιότητα?
γέλα μάς προσφέρουν τσαμπέ τσίρκο σεφερλής:cheesy:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
θα έλεγα να μη παίρνεις στα σοβαρά ,γενικά φανατισμένους διότι μιλάνε δίχως λογική.
Κάνε χάζι ,διασκέδασε με τα κουλά που φαντασιώνονται.
Ε ναι σου προτείνει κάτι που είναι παράνομο ,
ενώ του εξήγησες ότι υπάρχει 10χίλιαρο πρόστιμο,
απο κει να καταλάβεις τη γελοιότητα?
γέλα μάς προσφέρουν τσαμπέ τσίρκο σεφερλής:cheesy:
Εγώ άμα προσλάβω παράνομο μετανάστη κ κάνει παρανομία αμέσως απολλογουμε στον εισαγγελέα αντίθετα το κράτος στην περίπτωση της κοπέλας από την πάρω δεν φέρει καμία ευθύνη
Είναι η αδικίες που λεμε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ο Αλεξ δε σου ειπε κατι παραλογο. Στο Λουτρακι που εχω σπιτι, σε κεντρικο σημειο της πολης πανω στη κεντρικη λεωφορο, διπλα σε τραπεζα, σε σουπερ μαρκετ, πρωι πρωι στη μια γωνια καθονται Πακιστανοι εργατες, στην απεναντι Αλβανοι. Και αν περασει κανεις μετα απο λιγη ωρα, δεν ειναι κανεις. Εχουν περασει τα αγροτικα και τους εχουν φορτωσει για δουλεια. Με το περιπολικο της αστυνομιας να περναει απο διπλα.

Εσυ προτιμησες να κανεις τη δουλεια σου νομιμα, προτιμησες τον σωστο δρομο. Ομως η δουλεια σου δεν εγινε. Αν προτιμουσες να κανεις δουλεια με τον τροπο που ειπε ο Αλεξ, θα ειχες ξεμπερδεψει.

Το οτι το ελληνικο κρατος ειναι χαλια, ετσι ειναι. Δυστυχως το εχουμε διαπιστωσει ολοι.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Εγώ άμα προσλάβω παράνομο μετανάστη κ κάνει παρανομία αμέσως απολλογουμε στον εισαγγελέα αντίθετα το κράτος στην περίπτωση της κοπέλας από την πάρω δεν φέρει καμία ευθύνη
Είναι η αδικίες που λεμε
Θα γίνει οτιδήποτε πρέπει για τη κοπέλα να είσαι σίγουρος θα αποζημιωθεί
για να πληρώνει την πανάκριβη εφόρου ζωής περίθαλψη της.
Το δίδαγμα απο την ιστορία της σακατεμένης παιδούλας,
είναι το πόσο διεφθαρμένο,ανάλγητο κράτος έχουμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Ο Αλεξ δε σου ειπε κατι παραλογο. Στο Λουτρακι που εχω σπιτι, σε κεντρικο σημειο της πολης πανω στη κεντρικη λεωφορο, διπλα σε τραπεζα, σε σουπερ μαρκετ, πρωι πρωι στη μια γωνια καθονται Πακιστανοι εργατες, στην απεναντι Αλβανοι. Και αν περασει κανεις μετα απο λιγη ωρα, δεν ειναι κανεις. Εχουν περασει τα αγροτικα και τους εχουν φορτωσει για δουλεια. Με το περιπολικο της αστυνομιας να περναει απο διπλα.

Εσυ προτιμησες να κανεις τη δουλεια σου νομιμα, προτιμησες τον σωστο δρομο. Ομως η δουλεια σου δεν εγινε. Αν προτιμουσες να κανεις δουλεια με τον τροπο που ειπε ο Αλεξ, θα ειχες ξεμπερδεψει.

Το οτι το ελληνικο κρατος ειναι χαλια, ετσι ειναι. Δυστυχως το εχουμε διαπιστωσει ολοι.
Λες να μην ξέρω πως θα γίνει η δουλειά μου;;;;;;;;;;

Ασφαλώς κ ξέρω
Απλώς ένας τροπος να ξεγυμνώνει η ανικανότητα τους

Κ ο άλλος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προτείνει να πας στην πλατεία να πάρεις τους παρανομους

• Like

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θα γίνει οτιδήποτε πρέπει για τη κοπέλα να είσαι σίγουρος θα αποζημιωθεί
για να πληρώνει την πανάκριβη εφόρου ζωής περίθαλψη της.
Το δίδαγμα απο την ιστορία της σακατεμένης παιδούλας,
είναι το πόσο διεφθαρμένο,ανάλγητο κράτος έχουμε
Εδω σε ενα παιδακι που ειχε σοβαρη ασθενεια,στην Ελλαδα για το συγκεκριμενο προβλημα δεν υπηρχε καμια θεραπεια, και επρεπε να φυγει στο εξωτερικο, φερνανε στην οικογενεια ενα σωρο εμποδια. Μολις πηρε δημοσιοτητα το θεμα, αμεσως εδωσαν εντολη. Υποκριτες, αναλγητοι, πολιτικαντηδες.

• Like

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Λες να μην ξέρω πως θα γίνει η δουλειά μου;;;;;;;;;;

Ασφαλώς κ ξέρω
Απλώς ένας τροπος να ξεγυμνώνει η ανικανότητα τους

Κ ο άλλος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προτείνει να πας στην πλατεία να πάρεις τους παρανομους
Οπως ειπα, ολοι εχουμε ασχημες εμπειριες απο το ελληνικο κρατος. Αν σημερα ξαναχρειαζοταν να κανεις την ιδια διαδικασια, θα επελεγες τον δρομο που προτεινε ο Αλεξ, η θα ξαναπηγαινες δια της νομιμου οδου; Γιατι; Για να σου ξανααπαντησουν οι ρεμπεσκεδες μετα απο 2 χρονια; Αυτοι σκοτιστηκαν. Δε θα παθουν τιποτα. Μηπως υπαρχει αξιολογηση; Εσυ δε θα εκανες τη δουλεια σου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Εδω σε ενα παιδακι που ειχε σοβαρη ασθενεια,στην Ελλαδα για το συγκεκριμενο προβλημα δεν υπηρχε καμια θεραπεια, και επρεπε να φυγει στο εξωτερικο, φερνανε στην οικογενεια ενα σωρο εμποδια. Μολις πηρε δημοσιοτητα το θεμα, αμεσως εδωσαν εντολη. Υποκριτες, αναλγητοι, πολιτικαντηδες.
ναι ξέρω ... ο μπασκετμπολίστας με το περουκίνι...που στο υπουργείο του έχει μαζέψει όλες τις μοντέλες
φίλες της γυναίκας του που πληρώνονται αδρά σαν μετακλητές.
Για τη ψυχούλα το παιδάκι ούτε σεντς... παλιάνθρωποι με γραβάτες άνευ ήθους κ αρετής...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Οπως ειπα, ολοι εχουμε ασχημες εμπειριες απο το ελληνικο κρατος. Αν σημερα ξαναχρειαζοταν να κανεις την ιδια διαδικασια, θα επελεγες τον δρομο που προτεινε ο Αλεξ, η θα ξαναπηγαινες δια της νομιμου οδου; Γιατι; Για να σου ξανααπαντησουν οι ρεμπεσκεδες μετα απο 2 χρονια; Αυτοι σκοτιστηκαν. Δε θα παθουν τιποτα. Μηπως υπαρχει αξιολογηση; Εσυ δε θα εκανες τη δουλεια σου.
Κ αν έρθει ο επόπτης εργασίας κ Σου δώσει 10500 κ του πεις εγώ έκανα αίτηση ΟΑΕΔ αλλά δεν ήρθε ποτέ απάντηση
Τότε ο επόπτης θα πει στα αρχιδια μου

• Like

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Κόψε λίγο τις ανοησίες ,
οι νέοι είναι σπουδασμένοι,μορφωμένοι ,φεύγουν στη ευρώπη να βρουν δουλειά.
Άλλα παιδιά με πτυχία που δεν έφυγαν κάνουν τους ντελιβεράδες κ τα γκαρσόνια
Καταλαβαίνεις ότι μιλάς σαν τις γριές με τα ματζούνια τα λιβάνια κ τα αναθέματα ??
Παιδιά έχεις τυπε ? πόσα παιδιά έχεις ?
Χαζος ειναι να κανει παιδια στην ελλαδα? γιατι? για να παρει το δυχιλιαρο του κουλη?
Βγαζει περισσοτερα απ την προσκολληση του στο κομμα,
Γι αυτο τα βλεπει ολα ροδινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom