τωρα παίζειΤώρα ποιόν έχετε???
χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει
τωρα παίζειΤώρα ποιόν έχετε???
Τυπε θα σου ζητήσω συγγνώμη, αν ανεβασεις φωτό από την ταράτσα του π@νελληνίου..ξηγηθηκες σκαρτα.αλλα δεν πειραζει και παλι εγω θα σου μιλαω.
Salaaaaaaaaaaaaaaam Alekum Γιουνάνια μουθα σου έλεγα επειδή είσαι οξυδερκής μουσλιμ να ετοιμάζεσαι για βουλγαρία σκόπια ,εκεί γιατί δεν πάτε ? δυο βήματα είναι !!
ρε μουτσουνι πρωτον με αραβοτουρκο κανω τρελο χαβαλε.Τυπε θα σου ζητήσω συγγνώμη, αν ανεβασεις φωτό από την ταράτσα του π@νελληνίου..
καλημερα αραβοτουρκε αρχοντα.καλα οι ελληνιδες ειναι εθισμενες στην ψωλη γενικα.Salaaaaaaaaaaaaaaam Alekum Γιουνάνια μου
Γιουνανάκι μου οι χώρες που αναφέρεις, είναι Χώρες πραγματικές και όχι γεωγραφικοί χώροι. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα, δωρεάν παροχές, ευκαιρίες για παρανομη δράση και δεν μας κάθετε καμιά. Μόνο οι Ελληνίδες είναι οι πιο επιρρεπείς στη Μουσουλμανική ψωλή!!!!
Εμείς θέλουμε σημεία μπάχαλα που δραστηριοποιούνται καλοί άνθρωποι, ΜΚΟ, αντιρατσιστές, αντίφα, κούλιδες, κεφραα, open boarders κτλ κτλ. Εναλλακτική θα ήταν κάτι λατινοαμερικάνικες χώρες αλλά είναι κάπως μακρυά!
καλημερα αραβοτουρκε αρχοντα.καλα οι ελληνιδες ειναι εθισμενες στην ψωλη γενικα.
μην φωτογραφιζεις μονο τα μεμετια.γενικα ειναι φιλοτιμες σαν χαρακτηρες.
της λες να παει να γαμηθει και τρεχει να το υλοποιησει αμεσα οχι απαραιτητα με εσας.
εχετε και εσεις ομως κατι νοικοκυρες και χρυσοχερες αλλο πραγμα.
ακμπαρκουλι γεια σου ,Salaaaaaaaaaaaaaaam Alekum Γιουνάνια μου
Γιουνανάκι μου οι χώρες που αναφέρεις, είναι Χώρες πραγματικές και όχι γεωγραφικοί χώροι. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα, δωρεάν παροχές, ευκαιρίες για παρανομη δράση
Γιαλελέλι μου, αυτά είναι δικά σας θέματα. Εμάς δεν μας νοιάζουν καθόλου και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας και μας αρέσει που νιώθουμε όλο και πιο πολύ σαν το σπίτι μας.ακμπαρκουλι γεια σου ,
η βουλγαρία είναι στην ΕΕ όπως η ελλάδα, προσεχώς κ οι γείτονες σκοπιανοί βμακεδόνες.
Είναι ψεύτες οι γαλάζιοι ακροδεξιοί,τσεκουράτοι, ημιπαράφρονες γεροννεδίτες
που λένε στο λαό δε γίνεται αλλιώς διότι είμαστε μέλος της ευρώπης ?
Η Βουλγαρία που ανήκει στην ΕΕ πως μπορεί να φυλάει σύνορα και να μη δίνει επιδόματα ?
τα σκόπια που φυλάνε τα σύνορα και σας νταουλιάζουν στο ξύλο πως μπορούν ?
πες μας αραβότουρκε γιατί μάλλον εσυ είσαι πιο ειλικρινής
απο τα ψευτρόνια του τακα τακα μουρλοτερη χρυσου ?
θα συνεχίσουν να σας προστατεύουν ?Γιαλελέλι μου, αυτά είναι δικά σας θέματα. Εμάς δεν μας νοιάζουν καθόλου και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας και μας αρέσει που νιώθουμε όλο και πιο πολύ σαν το σπίτι μας.
Το απολύτως βασικό για να απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της παραμονής μας εδώ είναι να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται όσοι μιλάνε και παρακινούν κόσμο εναντίων μας!
Ευτυχώς το Σαμαρά και μετά το Κούλι το ελυσαν αυτό το πρόβλημά μας και θα συνεχίσουν να μας προστατεύουν!
πηγαινετε Ισπανία , ευρώπη είναι η ισπανία.Γιαλελέλι μου, αυτά είναι δικά σας θέματα. Εμάς δεν μας νοιάζουν καθόλου και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας και μας αρέσει που νιώθουμε όλο και πιο πολύ σαν το σπίτι μας.
Το απολύτως βασικό για να απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της παραμονής μας εδώ είναι να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται όσοι μιλάνε και παρακινούν κόσμο εναντίων μας!
Ευτυχώς το Σαμαρά και μετά το Κούλι το ελυσαν αυτό το πρόβλημά μας και θα συνεχίσουν να μας προστατεύουν!
βρε μη βάζεις ιδέες.....Αισχος για το κουλθσταν να έχει μόνο ένα yeni çami στο Αθήνα
Την άλλη Τριτη έχει κουρμπανλικια κ χρειάζονται οι επενδυτές πιο πολλά çami
K προτείνω να φτιάχνει στην Αθήνα ο υψηλότερος μιναρές !!!!!!!
Πω Πω τη μίζα δεν τη σκέφτηκαβρε μη βάζεις ιδέες.....
δεν τοχουν σε τίποτα να το κάνουν,
κάθε κατασκευή σημαίνει υπερτιμολόγηση-μιζούλα για τους κόπρους
Η ΝΔ φερει ευθυνη καθως ο Πακη αντι να απελαθει εκοβε βολτες μεχρι να βιασει και να σακατεψει ενα ανηλικο κοριτσιΤο "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
H Κουνεβα βαση τινος πραγματος πηρε?Το "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
σε μια μπανανία που κυβερνούνε αγύρτες θεατρίνοι απατεώνες αντι ναναι στη φυλακή ,Πω Πω τη μίζα δεν τη σκέφτηκα
Όντως
Προτείνω στη θέση Φιλοπάππου ένα τζάμι με μιναρέ 210 μέτρα να ξεπερνάει σε ύψος την Ακρόπολη ώστε να φαίνεται πιο καλά από τον πράσινο ουρανοξύστη του ελληνικού κ από τα κρουαζιερόπλοια στο Πειραιά
Προτείνω στην απλωσια Μοναστηράκι πλατεία Μοναστηράκι δημόσια ελεύθερα σφαγεία ώστε πριν το qurban bayram τα βοοειδή να μαζεύονται κ αφού διαβάζονται από το Χότζα να σφάζονται κ το αίμα να κάθεται εκεί να συσσωρεύεται
Επίσης στην Ερμού να κλεισουν τα μοντέρνα μαγαζιά κ να γίνει open bazaar haivan baazar ώστε να πουλάν κότες αρνιά πάπιες δέρματα οι μεγάλοεπενδυτες που εχουμε
Επισης Η βουλη να γίνει υπουργείο ισλαμοποιησεις ελληνων Κ μέσα να γίνεται το σουνετ του κάθε Έλληνα άπιστου .
Τέλος το grande britania hotel να γίνει δομή φιλοξενίας για του νεοεισερχόμενους ισλαμοεπενδυτες
Έχω όραμα σχέδιο εγώ κ ξέρω ότι σε λίγο θα μπει κ στη βουλη το ισλαμικό κομμα
Δεν ανανεώνουνΗ ΝΔ φερει ευθυνη καθως ο Πακη αντι να απελαθει εκοβε βολτες μεχρι να βιασει και να σακατεψει ενα ανηλικο κοριτσι
Δυστηχως ο κομματικος στρατος θα υπερασπισει το αφεντικο του ασχετως τα δεινα που φερνει.. Στον κομματικο στρατο συμπεριλαμβανονται και οι "παναθηναικακηδες" δεν θα δαγκωσουν ποτε το χερι του αφεντικου
Θυμαμαι ποσο χαιροσουν για την αποζημιωση που θα ζητουσε απο το δημοσιο ενας λαθρομεταναστης που ειχε ταλαιπωρηθει "αδικως" απο τις ελληνικες αρχες
Βλακωδως ο ελληνικος λαος σας δινει την εξουσια να κανετε οτι γουσταρετε υπερανω των νομων
Διοτι οι νομοι ειναι ξεκαθαροι με την διαδικασια που ακολουθειται για παρανομη εισοδο στην χωρα
Αλλα εσεις ανανεωνετε χαρτια ΑΣΥΛΟΥ για πακιστανους και μαροκινους, μαζι με τα επιδοματα τους βεβαιως
τσάμπα χάνεις το χρόνο σου με τoν απίθανο αυτόν τύπο.Η ΝΔ φερει ευθυνη καθως ο Πακη αντι να απελαθει εκοβε βολτες μεχρι να βιασει και να σακατεψει ενα ανηλικο κοριτσι
Δυστηχως ο κομματικος στρατος θα υπερασπισει το αφεντικο του ασχετως τα δεινα που φερνει.. Στον κομματικο στρατο συμπεριλαμβανονται και οι "παναθηναικακηδες" δεν θα δαγκωσουν ποτε το χερι του αφεντικου
Θυμαμαι ποσο χαιροσουν για την αποζημιωση που θα ζητουσε απο το δημοσιο ενας λαθρομεταναστης που ειχε ταλαιπωρηθει "αδικως" απο τις ελληνικες αρχες
Βλακωδως ο ελληνικος λαος σας δινει την εξουσια να κανετε οτι γουσταρετε υπερανω των νομων
Διοτι οι νομοι ειναι ξεκαθαροι με την διαδικασια που ακολουθειται για παρανομη εισοδο στην χωρα
Αλλα εσεις ανανεωνετε χαρτια ΑΣΥΛΟΥ για πακιστανους και μαροκινους, μαζι με τα επιδοματα τους βεβαιως
Μίζες στην Ελλάδα;βρε μη βάζεις ιδέες.....
δεν τοχουν σε τίποτα να το κάνουν,
κάθε κατασκευή σημαίνει υπερτιμολόγηση-μιζούλα για τους κόπρους
Θεωρηθηκε εργατικο ατυχημα επειδη εγινε κατα την εκτελεση των καθηκοντων τηςH Κουνεβα βαση τινος πραγματος πηρε?