Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Τώρα ποιόν έχετε???
τωρα παίζει
χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει :confused:

image002.jpg

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
θα σου έλεγα επειδή είσαι οξυδερκής μουσλιμ να ετοιμάζεσαι για βουλγαρία σκόπια ,εκεί γιατί δεν πάτε ? δυο βήματα είναι !!
Salaaaaaaaaaaaaaaam Alekum Γιουνάνια μου :smitten: :smitten: :smitten:

Γιουνανάκι μου οι χώρες που αναφέρεις, είναι Χώρες πραγματικές και όχι γεωγραφικοί χώροι. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα, δωρεάν παροχές, ευκαιρίες για παρανομη δράση και δεν μας κάθετε καμιά. Μόνο οι Ελληνίδες είναι οι πιο επιρρεπείς στη Μουσουλμανική ψωλή!!!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εμείς θέλουμε σημεία μπάχαλα που δραστηριοποιούνται καλοί άνθρωποι, ΜΚΟ, αντιρατσιστές, αντίφα, κούλιδες, κεφραα, open boarders κτλ κτλ. Εναλλακτική θα ήταν κάτι λατινοαμερικάνικες χώρες αλλά είναι κάπως μακρυά!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.652
Πόντοι
14.936
Τυπε θα σου ζητήσω συγγνώμη, αν ανεβασεις φωτό από την ταράτσα του π@νελληνίου..
:confused: :confused::confused:
ρε μουτσουνι πρωτον με αραβοτουρκο κανω τρελο χαβαλε.
δευτερον σιγουρα ασχολεισαι για να ξερεις δεν ζηταω να μαθω τι εισαι προς θεου ευχομαι να εισαι απλα καλοπροαιρετος.
τριτον εννοειται οτι δεν κυματιζει καμια σημαια στον π@νελληνιο οπως κυματιζε παλια στην βερανζερου δεκαετια 80.
ευχομαι να αγαπας την ομαδα σου να την υποστηριζεις και να εισαι καλα.

ενας υψοφοβικος...οπως μας λενε οι αλλοι.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.652
Πόντοι
14.936

Γιουνανάκι μου οι χώρες που αναφέρεις, είναι Χώρες πραγματικές και όχι γεωγραφικοί χώροι. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα, δωρεάν παροχές, ευκαιρίες για παρανομη δράση και δεν μας κάθετε καμιά. Μόνο οι Ελληνίδες είναι οι πιο επιρρεπείς στη Μουσουλμανική ψωλή!!!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εμείς θέλουμε σημεία μπάχαλα που δραστηριοποιούνται καλοί άνθρωποι, ΜΚΟ, αντιρατσιστές, αντίφα, κούλιδες, κεφραα, open boarders κτλ κτλ. Εναλλακτική θα ήταν κάτι λατινοαμερικάνικες χώρες αλλά είναι κάπως μακρυά!
καλημερα αραβοτουρκε αρχοντα.καλα οι ελληνιδες ειναι εθισμενες στην ψωλη γενικα.
μην φωτογραφιζεις μονο τα μεμετια.γενικα ειναι φιλοτιμες σαν χαρακτηρες.
της λες να παει να γαμηθει και τρεχει να το υλοποιησει αμεσα οχι απαραιτητα με εσας.
εχετε και εσεις ομως κατι νοικοκυρες και χρυσοχερες αλλο πραγμα.
1625903437973.png

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
καλημερα αραβοτουρκε αρχοντα.καλα οι ελληνιδες ειναι εθισμενες στην ψωλη γενικα.
μην φωτογραφιζεις μονο τα μεμετια.γενικα ειναι φιλοτιμες σαν χαρακτηρες.
της λες να παει να γαμηθει και τρεχει να το υλοποιησει αμεσα οχι απαραιτητα με εσας.
εχετε και εσεις ομως κατι νοικοκυρες και χρυσοχερες αλλο πραγμα.
1625903437973.png

Χαμπίμπι μου, βλέποντας λίγο το νήμα με τις Ελληνίδες, μου είναι κάπως ακαταλαβίστικο...
Λέτε πως χρειάζεστε αυτοκίνητο, λεφτά για εστιατόριο, πληρώνετε δείπνα, τις πάτε διακοπές, τις βρίσκετε απο κοινωνικούς κύκλους κτλ κτλ... Ολα αυτά για αυτές που μας κάθονται ΤΣΑΜΠΑ και το μόνο που έχουμε περιουσιακό στοιχείο είναι το παντελόνι που φοράμε???????
Όσο για την παραπάνω κυρία δεν νομίζω να ζήσει πολύ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056

Γιουνανάκι μου οι χώρες που αναφέρεις, είναι Χώρες πραγματικές και όχι γεωγραφικοί χώροι. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα, δωρεάν παροχές, ευκαιρίες για παρανομη δράση
ακμπαρκουλι γεια σου ,
η βουλγαρία είναι στην ΕΕ όπως η ελλάδα, προσεχώς κ οι γείτονες σκοπιανοί βμακεδόνες.

Είναι ψεύτες οι γαλάζιοι ακροδεξιοί,τσεκουράτοι, ημιπαράφρονες γεροννεδίτες
που λένε στο λαό δε γίνεται αλλιώς διότι είμαστε μέλος της ευρώπης ?
Η Βουλγαρία που ανήκει στην ΕΕ πως μπορεί να φυλάει σύνορα και να μη δίνει επιδόματα ?
τα σκόπια που φυλάνε τα σύνορα και σας νταουλιάζουν στο ξύλο πως μπορούν ?
πες μας αραβότουρκε γιατί μάλλον εσυ είσαι πιο ειλικρινής
απο τα ψευτρόνια του τακα τακα μουρλοτερη χρυσου ?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
ακμπαρκουλι γεια σου ,
η βουλγαρία είναι στην ΕΕ όπως η ελλάδα, προσεχώς κ οι γείτονες σκοπιανοί βμακεδόνες.

Είναι ψεύτες οι γαλάζιοι ακροδεξιοί,τσεκουράτοι, ημιπαράφρονες γεροννεδίτες
που λένε στο λαό δε γίνεται αλλιώς διότι είμαστε μέλος της ευρώπης ?
Η Βουλγαρία που ανήκει στην ΕΕ πως μπορεί να φυλάει σύνορα και να μη δίνει επιδόματα ?
τα σκόπια που φυλάνε τα σύνορα και σας νταουλιάζουν στο ξύλο πως μπορούν ?
πες μας αραβότουρκε γιατί μάλλον εσυ είσαι πιο ειλικρινής
απο τα ψευτρόνια του τακα τακα μουρλοτερη χρυσου ?
Γιαλελέλι μου, αυτά είναι δικά σας θέματα. Εμάς δεν μας νοιάζουν καθόλου και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας και μας αρέσει που νιώθουμε όλο και πιο πολύ σαν το σπίτι μας.
Το απολύτως βασικό για να απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της παραμονής μας εδώ είναι να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται όσοι μιλάνε και παρακινούν κόσμο εναντίων μας!
Ευτυχώς το Σαμαρά και μετά το Κούλι το ελυσαν αυτό το πρόβλημά μας και θα συνεχίσουν να μας προστατεύουν! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Γιαλελέλι μου, αυτά είναι δικά σας θέματα. Εμάς δεν μας νοιάζουν καθόλου και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή μας και μας αρέσει που νιώθουμε όλο και πιο πολύ σαν το σπίτι μας.
Το απολύτως βασικό για να απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της παραμονής μας εδώ είναι να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται όσοι μιλάνε και παρακινούν κόσμο εναντίων μας!
Ευτυχώς το Σαμαρά και μετά το Κούλι το ελυσαν αυτό το πρόβλημά μας και θα συνεχίσουν να μας προστατεύουν! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
θα συνεχίσουν να σας προστατεύουν ?

μήπως παρασύρεσαι απο τα φασιστοκάναλα Πέτσα ?
όπως ο λαός ξέρασε το μνημονιοσχίστη μπατριώτη σαμαρά στο 22%
έτσι θα γίνει με το ψεύτη ακμπαρκουλί το αντινατίβα Ντορογιό:2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
πηγαινετε Ισπανία , ευρώπη είναι η ισπανία.

άντε μαζευτήκατε εκατομμύρια εδώ και συνεχίζετε να ερχόσαστε λεφούσια για κουλοεπιδόματα
ενώ η σπουδασμένη νεολαία μας είναι άνεργη ή μεταναστεύει

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.718
Πόντοι
26.141
Αισχος για το κουλθσταν να έχει μόνο ένα yeni çami στο Αθήνα
Την άλλη Τριτη έχει κουρμπανλικια κ χρειάζονται οι επενδυτές πιο πολλά çami
K προτείνω να φτιάχνει στην Αθήνα ο υψηλότερος μιναρές !!!!!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Αισχος για το κουλθσταν να έχει μόνο ένα yeni çami στο Αθήνα
Την άλλη Τριτη έχει κουρμπανλικια κ χρειάζονται οι επενδυτές πιο πολλά çami
K προτείνω να φτιάχνει στην Αθήνα ο υψηλότερος μιναρές !!!!!!!
βρε μη βάζεις ιδέες.....
δεν τοχουν σε τίποτα να το κάνουν,
κάθε κατασκευή σημαίνει υπερτιμολόγηση-μιζούλα για τους κόπρους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.718
Πόντοι
26.141
βρε μη βάζεις ιδέες.....
δεν τοχουν σε τίποτα να το κάνουν,
κάθε κατασκευή σημαίνει υπερτιμολόγηση-μιζούλα για τους κόπρους
Πω Πω τη μίζα δεν τη σκέφτηκα

Όντως

Προτείνω στη θέση Φιλοπάππου ένα τζάμι με μιναρέ 210 μέτρα να ξεπερνάει σε ύψος την Ακρόπολη ώστε να φαίνεται πιο καλά από τον πράσινο ουρανοξύστη του ελληνικού κ από τα κρουαζιερόπλοια στο Πειραιά
Προτείνω στην απλωσια Μοναστηράκι πλατεία Μοναστηράκι δημόσια ελεύθερα σφαγεία ώστε πριν το qurban bayram τα βοοειδή να μαζεύονται κ αφού διαβάζονται από το Χότζα να σφάζονται κ το αίμα να κάθεται εκεί να συσσωρεύεται
Επίσης στην Ερμού να κλεισουν τα μοντέρνα μαγαζιά κ να γίνει open bazaar haivan baazar ώστε να πουλάν κότες αρνιά πάπιες δέρματα οι μεγάλοεπενδυτες που εχουμε

Επισης Η βουλη να γίνει υπουργείο ισλαμοποιησεις ελληνων Κ μέσα να γίνεται το σουνετ του κάθε Έλληνα άπιστου .
Τέλος το grande britania hotel να γίνει δομή φιλοξενίας για του νεοεισερχόμενους ισλαμοεπενδυτες

Έχω όραμα σχέδιο εγώ κ ξέρω ότι σε λίγο θα μπει κ στη βουλη το ισλαμικό κομμα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
Η ΝΔ φερει ευθυνη καθως ο Πακη αντι να απελαθει εκοβε βολτες μεχρι να βιασει και να σακατεψει ενα ανηλικο κοριτσι
Δυστηχως ο κομματικος στρατος θα υπερασπισει το αφεντικο του ασχετως τα δεινα που φερνει.. Στον κομματικο στρατο συμπεριλαμβανονται και οι "παναθηναικακηδες" δεν θα δαγκωσουν ποτε το χερι του αφεντικου
Θυμαμαι ποσο χαιροσουν για την αποζημιωση που θα ζητουσε απο το δημοσιο ενας λαθρομεταναστης που ειχε ταλαιπωρηθει "αδικως" απο τις ελληνικες αρχες
Βλακωδως ο ελληνικος λαος σας δινει την εξουσια να κανετε οτι γουσταρετε υπερανω των νομων
Διοτι οι νομοι ειναι ξεκαθαροι με την διαδικασια που ακολουθειται για παρανομη εισοδο στην χωρα
Αλλα εσεις ανανεωνετε χαρτια ΑΣΥΛΟΥ για πακιστανους και μαροκινους, μαζι με τα επιδοματα τους βεβαιως

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Το "κριμα" ειναι οι συναδελφοι μου, που παρασυρουν την οικογενεια της κοπελας σε μια δικη που δεν εχει καμια ελπιδα να παει καλα, αφου το Δημοσιο προδηλως δεν εχει καμια ευθυνη για το συμβαν
H Κουνεβα βαση τινος πραγματος πηρε?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
Πω Πω τη μίζα δεν τη σκέφτηκα

Όντως

Προτείνω στη θέση Φιλοπάππου ένα τζάμι με μιναρέ 210 μέτρα να ξεπερνάει σε ύψος την Ακρόπολη ώστε να φαίνεται πιο καλά από τον πράσινο ουρανοξύστη του ελληνικού κ από τα κρουαζιερόπλοια στο Πειραιά
Προτείνω στην απλωσια Μοναστηράκι πλατεία Μοναστηράκι δημόσια ελεύθερα σφαγεία ώστε πριν το qurban bayram τα βοοειδή να μαζεύονται κ αφού διαβάζονται από το Χότζα να σφάζονται κ το αίμα να κάθεται εκεί να συσσωρεύεται
Επίσης στην Ερμού να κλεισουν τα μοντέρνα μαγαζιά κ να γίνει open bazaar haivan baazar ώστε να πουλάν κότες αρνιά πάπιες δέρματα οι μεγάλοεπενδυτες που εχουμε

Επισης Η βουλη να γίνει υπουργείο ισλαμοποιησεις ελληνων Κ μέσα να γίνεται το σουνετ του κάθε Έλληνα άπιστου .
Τέλος το grande britania hotel να γίνει δομή φιλοξενίας για του νεοεισερχόμενους ισλαμοεπενδυτες

Έχω όραμα σχέδιο εγώ κ ξέρω ότι σε λίγο θα μπει κ στη βουλη το ισλαμικό κομμα
σε μια μπανανία που κυβερνούνε αγύρτες θεατρίνοι απατεώνες αντι ναναι στη φυλακή ,
όλα να τα περιμένεις!!!!
οι τύποι είναι (με κεφαλαία) ,τα λαμόγια !!!
γατάκια τα ισλάμια μπροστά τους...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.718
Πόντοι
26.141
Η ΝΔ φερει ευθυνη καθως ο Πακη αντι να απελαθει εκοβε βολτες μεχρι να βιασει και να σακατεψει ενα ανηλικο κοριτσι
Δυστηχως ο κομματικος στρατος θα υπερασπισει το αφεντικο του ασχετως τα δεινα που φερνει.. Στον κομματικο στρατο συμπεριλαμβανονται και οι "παναθηναικακηδες" δεν θα δαγκωσουν ποτε το χερι του αφεντικου
Θυμαμαι ποσο χαιροσουν για την αποζημιωση που θα ζητουσε απο το δημοσιο ενας λαθρομεταναστης που ειχε ταλαιπωρηθει "αδικως" απο τις ελληνικες αρχες
Βλακωδως ο ελληνικος λαος σας δινει την εξουσια να κανετε οτι γουσταρετε υπερανω των νομων
Διοτι οι νομοι ειναι ξεκαθαροι με την διαδικασια που ακολουθειται για παρανομη εισοδο στην χωρα
Αλλα εσεις ανανεωνετε χαρτια ΑΣΥΛΟΥ για πακιστανους και μαροκινους, μαζι με τα επιδοματα τους βεβαιως
Δεν ανανεώνουν
Χρονοτριβούμε να τους δωσουν Άσυλο κ δέκα χρόνια κ τους δίνουν μια ροζ κάρτα κ καλά στη διαδικασία αίτησης ασύλου
Φυσικά το δικαστικό σύστημα κωλυσιεργεί επίτηδες να τους εξετάσει ώστε να είμαστε όλοι όμηροι αυτών

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.518
Πόντοι
6.056
τσάμπα χάνεις το χρόνο σου με τoν απίθανο αυτόν τύπο.
θα σου πει τίποτα σοβαροφανείς κουτουράδες ,θα σε μειώσει μουλωχτά,μετά ευθέως,
έμμεσα θα σου ζητήσει face to face ?
ώστε να του απαντήσεις για να βγεί παραπονούμενος...

Τους ενοχλεί η αλήθεια...

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom