ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Έγραψα ΜΑΖΙΚΕΣ απελάσεις,εσύ σαν καλός δικηγόρος μου βάζεις λόγια γράφοντας "απελαστε τους ολους".Δεν μπορω να απανταω για 1000000η φορα στο παιδικο επιχειρημα "απελαστε τους ολους". Νισαφι πλεον. Αν θελετε να μιλαμε σοβαρα, οκ. Αλλιως ας ασχοληθουμε με τιποτα αλλο. Ενταξει, να πω κι εγω, απελαστε τους ολους. Περιφημα. Πώς θα γινει αυτο δηλαδη? Θα στειλουμε τα swat να τους πιασουν ολους και θα τους πεταξουμε στη θαλασσα?
Επιπλεον με εχει κουρασει η συγκριση με τις χωρες του βιζεγκραντ. Κι εγω αν ημουν Ουγγαρια, που δεν ειναι χωρα εισοδου, μια χαρα θα το επαιζα μαγκας.
Σε μια χωρα με πεντε χιλιαδες νησια και θαλασσα γυρω γυρω, η συγκριση με Ουγγαρια ή Τσεχια ειναι για ακρατητα γελια.
Κατά γενική ομολογία όλων των εμπλεκομένων,η πλειοψηφία όσων έρχονται είναι απλά οικονομικοί μετανάστες,
οπότε τα επιχείρημά μου για ΜΑΖΙΚΕΣ απελάσεις,κάθε άλλο παρά παιδικό είναι...
Επίσης τόσο εγώ όσο και άλλοι,σου έχουμε γράψει πολλάκις,για την εποχή της Ιταλίας του Σαλβίνι,
όπου απέναντι σε ΠΟΛΥ πιο οργανωμένη διακίνηση μεταναστών,μιας και εκεί επιχειρούν
πλοία από ΜΚΟ,κατάφερε να μηδενίσει τις ροές,με επαναπροωθήσεις και απαγόρευση να πιάσουν λιμάνι
τα πλοία των ΜΚΟ.
Είναι δηλαδή αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης,ο τρόπος υπάρχει.
Όσο για το Βίζενγραντ,τόσο εγώ όσο και άλλοι εδώ μέσα,στο έχουμε αναφέρει σαν παράδειγμα,
αναφορικά με τις δήθεν συνέπειες από την Ε.Ε.,που δεν ήρθαν ποτέ...
Υ.Γ.Σοβαρά τώρα,στην μπούρδα που έγραψες ότι δε σε νοιάζει τι συμβαίνει σε συγκεκριμένες συνοικίες,γιατί εσύ δεν πας ποτέ εκεί,
έγραψες το επιχείρημα να μην νοίκιαζαν οι κάτοικοι σε αλλοδαπούς;
Δηλαδή όλοι oι Έλληνες εκεί, είναι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που τα νοίκιασαν σε αλλοδαπούς;
Υ.Γ.2 Ξέρεις τι με εκνευρίζει σε εσένα;
Ότι γράφεις αδιανόητα πράγματα,όπως τα άνωθεν ή ότι άμα είναι ελεύθερη η οπλοφορία θα αρχίσουν οι δυσαρεστημένοι σύζυγοι να πυροβολούν τις συζύγους τους με το επιχείρημα ότι τους πέρασαν για.....διαρρήκτες,δεν ανασκευάζεις ΠΟΤΕ,
να πεις οκ παιδιά,
είπα και εγώ μια ΜΑΛΑΚΙΑ,μη βαράτε...
Αλλά αντίθετα,το παίζεις ειρωνεία και ανωτερότητα..