ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Για κλάματα είστεΤύπος είσαι βαρετός, έγραψες 5-6 μλκιες, κάνε τώρα την μαϊμού γιατί δεν γελάει κανένας..
Για κλάματα είστεΤύπος είσαι βαρετός, έγραψες 5-6 μλκιες, κάνε τώρα την μαϊμού γιατί δεν γελάει κανένας..
Χιμπατζή φτιάξε καινούργιο κλώνο κ άλλαξε νήμα..Για κλάματα είστε
Είσαι άδικος. Ξέχασες το γρασίδι που κιτρίνισε ΑΜΕΣΩΣ επειδή το έφαγε μια κάμπια!!!!!!!!!!!!!!!Τύπε μην είμαστε αχάριστοι..
Η πλατεία λαθρολαγνου κ ο μεγάλος περιδρομος άφησαν ιστορία..
μην ταίζεις το τρολ. Δεν είναι δυνατόν μετανάστης να γράφει αυτά τα Ελληνικά, δεν γνωρίζω ποια είναι η πραγματική του ατζέντα. Είναι σαφώς προβοκάτορας, μην ασχολείσαιΤύπος είσαι βαρετός, έγραψες 5-6 μλκιες, κάνε τώρα την μαϊμού γιατί δεν γελάει κανένας..
Τα παραπονα σου στους συμπολιτες σου, που για να βγαλουν φραγκα νοικιασανε τα διαμερισματα τους στον καθε λαθρομεταναστη. Και μαύρα βεβαια. Η κυβερνηση τι θελεις να κανει δηλαδη? Να απαγορευσει την μισθωση ακινητων σε αλλοδαπους? Μονοι σας χαλάσατε τις γειτονιες σας, μην ριχνετε την ευθυνη αλλού. Ειναι πολυ ευκολο.Σ αυτες τις γειτονιες μενω εγω. Να μετακομισω λες; Οχι, δε προκειται. Αλλα γιατι να ειναι ετσι αυτες οι γειτονιες, ντε και καλα; Να κανει αυτο που πρεπει η κυβερνηση, δεν υπαρχει ως επιλογη; Μαλλον οχι. Δε θα υπαρχει ως επιλογη να ξαναψηφισουμε ΝΔ, με αυτες τις επιλογες που κανει.
Δεν μπορω να απανταω για 1000000η φορα στο παιδικο επιχειρημα "απελαστε τους ολους". Νισαφι πλεον. Αν θελετε να μιλαμε σοβαρα, οκ. Αλλιως ας ασχοληθουμε με τιποτα αλλο. Ενταξει, να πω κι εγω, απελαστε τους ολους. Περιφημα. Πώς θα γινει αυτο δηλαδη? Θα στειλουμε τα swat να τους πιασουν ολους και θα τους πεταξουμε στη θαλασσα?Yπάρχει και η επιλογή να τις καθαρίσεις,κάνοντας μαζικές απελάσεις και κλειστά κέντρα κράτησης,
αλλά πάλι θα μας πεις ότι θα μας κάνει η Ευρώπη τα μούτρα κρέας...
Όπως τα έκανε σε Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Ουγγαρία...
Τους απείλησε με κυρώσεις και τελικά τους έκλασε τ'αρχίδια
Τύπε το αντιλαμβανεσαι οτι το τρολαρισμα εχει πλακα μια δυο φορες αλλά μετα γινεται κουραστικο ε?Χαιρομαι που οι γιουνάνιδες μπλέκονται όλο και λιγότερο στα πόδια μας. Βασικά μας είναι άχρηστοι και δεν προσφέρουν τίποτα. Το επιδομα να πέφτει και όλα καλά. Έχουμε τα μαγαζιά μας, τα σπίτια μας απο το κράτος και μια ολόκληρη οικονομιά μεταξύ μας και στέλνουμε και λεφτά στις χώρες μας.
Σιγά σιγά όλο και περισσότερες γειτονιές θα γίνονται δικές μας όσο εσείς μειώνεστε και εμείς πληθαίνουμε με κάθε τρόπο ραγδαία.
Τα παραπονα σου στους συμπολιτες σου, που για να βγαλουν φραγκα νοικιασανε τα διαμερισματα τους στον καθε λαθρομεταναστη. Και μαύρα βεβαια. Η κυβερνηση τι θελεις να κανει δηλαδη? Να απαγορευσει την μισθωση ακινητων σε αλλοδαπους? Μονοι σας χαλάσατε τις γειτονιες σας, μην ριχνετε την ευθυνη αλλού. Ειναι πολυ ευκολο.
Oταν πηγε η κυβερνηση να φτιαξει κλειστα κεντρα κρτησης στα νησια με σκοπο τις απελασεις, καποιοι χαλασαν τον κοσμο. Προφανως επειδη χαλούσε τη συνταγή αφου οι αλλοδαποι αφηνουν πολυ χρημα στα μαγαζια. Ναι αγαπητε μου, ειναι τεραστια η ευθυνη των πολιτων. Αν δεν τους ηθελαν οι πολιτες, δεν θα υπηρχε κανενας. Εδω στην πολη μου, καποιοι εχουν πλουτισει νοικιαζοντας σπιτια σε ξενους. Και παρακαλανε να μην απελαθει κανενας. Το να αθωωνουμε τον κοσμο και να λεμε οτι φταιει αοριστως η Πολιτεια επειδη δεν τους εχει με φασολαδα και νερο μεχρι να τους διωξει (λες και δεν υπαρχουν διαδικασιες, νομοθεσιες και συμβασεις), ειναι παιδικο. Οι γειτονες σου γιατι νοικιαζουν διαμερισματα σε αλλοδαπους? Τους ζητησες ποτέ τον λογο? Η τοπικη κοινωνια εδειξε καποια αντανακλαστικα? ή απλως θα τους φταιει ο Τσιπρας και ο Κουλης και θα "καθαριζουν"?Ισπανία: Έστειλε πίσω στο Μαρόκο 2.700 από τους μετανάστες που εισήλθαν στη Θέουτα
Ο ισπανός πρωθυπουργός Σάντσεθ υπόσχεται την «αποκατάσταση της τάξης»www.newsbeast.gr
Αν ενας κρατος αποφασισει να απελασει λαθρομεταναστες η να τους εχει σε κεντρο κρατησης με φασολαδα και νερο, η αν τους παει τσιφ κατευθειαν σε πολεις μεσα σε διαμερισματα και επιδοματα, η κυβερνηση ευθυνεται η οι πολιτες; Εγω νομιζα η κυβερνηση ασκει πολιτικη. Τωρα κυβερνουν οι πολιτες; Ο καθενας ο,τι θελει κανει;
Τυπε η Βουλγαρία είναι δίπλα και πιο κοντά στη κεντρική ΕυρώπηΔεν μπορω να απανταω για 1000000η φορα στο παιδικο επιχειρημα "απελαστε τους ολους". Νισαφι πλεον. Αν θελετε να μιλαμε σοβαρα, οκ. Αλλιως ας ασχοληθουμε με τιποτα αλλο. Ενταξει, να πω κι εγω, απελαστε τους ολους. Περιφημα. Πώς θα γινει αυτο δηλαδη? Θα στειλουμε τα swat να τους πιασουν ολους και θα τους πεταξουμε στη θαλασσα?
Επιπλεον με εχει κουρασει η συγκριση με τις χωρες του βιζεγκραντ. Κι εγω αν ημουν Ουγγαρια, που δεν ειναι χωρα εισοδου, μια χαρα θα το επαιζα μαγκας.
Σε μια χωρα με πεντε χιλιαδες νησια και θαλασσα γυρω γυρω, η συγκριση με Ουγγαρια ή Τσεχια ειναι για ακρατητα γελια.
Το κρατος δεν δινει κανενα επιδομα. Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες.Τυπε η Βουλγαρία είναι δίπλα και πιο κοντά στη κεντρική Ευρώπη
Δεν πάνε εκεί
Ο βουλγαρος Κουλης δεν τους βάζει σε χοτελ ουτε δίνει επιδόματα
Δε καταλαβαινω τη συλλογιστικη αυτη. Ο ξενοδοχος και ο καθε επαγγελματιας και καθε ιδιοκτητης, οχι βγαζει χρηματα, πλουτιζει απο αυτη τη διαδικασια. Εγω επιμενω στη κατευθυνση που χαρασει το κρατος. Ομολογω οτι δε γνωριζα οτι υποχρεουται να παρεχει το ελληνικο κρατος σε καθε λαθρομεταναστη διαμερισμα στον αστικο ιστο, σιτιση, ενδυση, νοσοκομεια, σχολεια, τζαμι,ολα δωρεαν. Δε γνωριζω τοσο καλα τη νομοθεσια. Ξεκιναει ο αλλος απο τη Μικρα Ασια με πλοιαριο, φτανει στη Καλαματα!!! ανενοχλητος διασχιζοντας το Αιγαιο, και παραυτα το ελληνικο κρατος θα πρεπει να μεριμνησει με ολα τα προαναφερθεντα. Και μαλιστα εαν δεν ειναι προσφυγες. Αλλα τι προσφυγες; Ολοι αυτοι στην Αθηνα, προσφυγες ειναι;Oταν πηγε η κυβερνηση να φτιαξει κλειστα κεντρα κρτησης στα νησια με σκοπο τις απελασεις, καποιοι χαλασαν τον κοσμο. Προφανως επειδη χαλούσε τη συνταγή αφου οι αλλοδαποι αφηνουν πολυ χρημα στα μαγαζια. Ναι αγαπητε μου, ειναι τεραστια η ευθυνη των πολιτων. Αν δεν τους ηθελαν οι πολιτες, δεν θα υπηρχε κανενας. Εδω στην πολη μου, καποιοι εχουν πλουτισει νοικιαζοντας σπιτια σε ξενους. Και παρακαλανε να μην απελαθει κανενας. Το να αθωωνουμε τον κοσμο και να λεμε οτι φταιει αοριστως η Πολιτεια επειδη δεν τους εχει με φασολαδα και νερο μεχρι να τους διωξει (λες και δεν υπαρχουν διαδικασιες, νομοθεσιες και συμβασεις), ειναι παιδικο. Οι γειτονες σου γιατι νοικιαζουν διαμερισματα σε αλλοδαπους? Τους ζητησες ποτέ τον λογο? Η τοπικη κοινωνια εδειξε καποια αντανακλαστικα? ή απλως θα τους φταιει ο Τσιπρας και ο Κουλης και θα "καθαριζουν"?
Διάβασε στον προυπολογισμο του κράτους ποσα δινειΤο κρατος δεν δινει κανενα επιδομα. Τα εχουμε πει πεντακοσιες φορες.
Πέταμα απ τις ταράτσεςΤυπε αραβοτουρκε με τους λοατκι τι θα κάνετε?
Ταναπού καραφατμέ.Είσαι άδικος. Ξέχασες το γρασίδι που κιτρίνισε ΑΜΕΣΩΣ επειδή το έφαγε μια κάμπια!!!!!!!!!!!!!!!
Λαμόγια είναι Αλέκο..Δεν καταλαβα ρε μαγκες, οι κατοικοι των περιοχων που προανεφερα, νοικιασατε ολοι τα διαμερισματα σας σε αλλοδαπους και λαθρομεταναστες και διαμαρτυρεστε οτι εχει γινει η περιοχη Αθηναμπαντ? Αν δεν τους δινατε σπιτια δεν θα μενανε εκει. Αλλά οταν ειναι να παρετε φραγκα, ολα ειναι καλα. Αλλά σας φταιω εγω που μενω Μαρουσι, και δεν συμπονω το δραμα σας. Ειστε με τα καλα σας?
Μερχαμπα κουρασμένοι μου γιουνάνιδες απο το τρολάρισμα. Οι Λοατκι, γκει, ομοφυλόφιλοι, φεμινίστριες κτλ δεν έχουν καμία θέση και ελευθερία σε μια μουσουλμανική χώρα όπως η Ελλάδα σε μερικά χρόνια. Μας εκπλήσσει η τόσο θετική τους στάση απέναντί μας με το που έρθουμε. Διαφθείρουν και τους νέους μας προσφέροντας τους κάποια γρήγορα λεφτά που τα έχουν ανάγκη για να συμπληρώσουν τα επιδόματα. Μάλλον σκέφτονται με τη καύλα της στιγμής και τους παρασύρει το πάθος τους για να μην βλέπουν πως οι Μουσουλμάνοι θα τους εξαφανίσουμε. Οι επιλογές τους θα είναι ή να μεταναστευσουν σε καμιά Ουγγαρία που θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ για αυτούς ή να πάνε στη Ρωσία διότι στην μουσουλμανική Ευρώπη θα έχουν προβλήματα.Τυπε αραβοτουρκε με τους λοατκι τι θα κάνετε?