Επισκέπτης
Και η ελλειψη"χαρτιων",απο την οποια μερικοι συναδελφοι σου βγαζουν το ψωμακι τους(οπως ΔΕΝ λες),ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο νόμος προσφοράς και ζήτησης είναι αμείλικτος και στην αγορά εργασίας.
Και η ελλειψη"χαρτιων",απο την οποια μερικοι συναδελφοι σου βγαζουν το ψωμακι τους(οπως ΔΕΝ λες),ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Ο νόμος προσφοράς και ζήτησης είναι αμείλικτος και στην αγορά εργασίας.
Λαχταριστό είναι το φραπεδάκι!
Μην παριστανετε τους ΜΑΛΑΚΕΣ...το ζητημα ειναι οτι απαξ και ενας μεταναστης νομιμοποιηθει στην Ελλαδα μπορει να ταξιδεψει σε ολη την ΕΕ.
Ειναι ζητημα ΠΟΛΙΤΙΚΟ,οι ανθρωποι δεν περασαν βουνες και θαλασσα για να ερθουν στην Ελλαδα ΜΟΝΟΝ.
κιμάς για ζώα .... κρέατα ....
Ξερεις τι λεει μια παροιμια?Ως μη όφειλα όλα αυτά, διότι μιλάμε για απόντα, μιλάμε για τον πατέρα άλλου μέλους και σου διαφεύγει κάτι... Ο πατέρας του μπορεί και να μη ζει πια και ήδη να έχω κάνει μαλακία. Καλύφθηκες;
Και η ελλειψη"χαρτιων",απο την οποια μερικοι συναδελφοι σου βγαζουν το ψωμακι τους(οπως ΔΕΝ λες),ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Money talks .... bull shit walks ....
Λαχταριστό είναι το φραπεδάκι!
Ξερεις τι λεει μια παροιμια?
ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ,ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ,ΚΑΤΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ.
Και η ελλειψη"χαρτιων",απο την οποια μερικοι συναδελφοι σου βγαζουν το ψωμακι τους(οπως ΔΕΝ λες),ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
παραγγέλνω fredo cappuccino.....
Οχι απλα ΤΕΛΟΣ...Και ΡΙΣΠΕΚΤ στο ΤΕΛΟΣ.
Αυτοί έχουν δικαιολογία για το επίπεδό τους...
Εσύ έχεις;
Και πες μας ότι φταίνε οι δικηγόροι για τις μεταναστευτικές ροές να πάω μετανάστης στην μογγολία!
Το εγκλημα του Κονδυλη ηταν οτι οταν κατα την μαχη στον Πυργο σκοτωσε εναν ταγματασφαλιτη αξιωματικο που ο ιδιος εγγυηθηκε και τον αφησαν ελευθερο οι ΕΛΑΣιτες,και ενα αλλο τσουτσεκι που κωλοτριβονταν με Ιταλους και Γερμανους.
Μπα...είμαι Ελληνάρας.
επειδή ειναι υψηλό ?
εεε,,,, τοχω εγω ....
Έχει CG/CT στη Μογγολία?
Ξερεις τι λεει μια παροιμια?
ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ,ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ,ΚΑΤΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ.
Αντε γεια τωρα και δειξε ρισπεκτ στους υπερπατριωτες της πορτοφολας.
μα ειναι πιο σικ !!
Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό!
Θα κάνουμε εισαγωγή και θα θησαυρίσουμε σε μια παρθένα αγορά!
Το μόνο πρόβλημα είναι πώς θα τις μπάσουμε στις γιούρτες (μογγολικές καλύβες) !
Φαλμεράυερ και υψηλό επίπεδο δεν πάνε μαζί...
Ξαναπροσπάθησε...
Άσε που έχω μια αντιπάθεια στους ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων, ιδίως όταν το κοκορευονται...
Τίποτα προσωπικό, απλή εμπειρία και καθημερινή τριβή....