Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Επισκέπτης

Συνημμένα

• s.jpg
    s.jpg
    157,9 KB · Εμφανίσεις: 55

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tα δικα σου"επιχειρηματα"στο ζητημα ειναι ΑΣΟΡΤΙ με αυτα τιτανων του πατριωτισμου τυπου trustworth.

Tυχαιο?δε νομιζω.

ΕΓΩ ερωτώ. Και σου παραθέτω κατάσταση και γεγονότα. Πολέμους και μετά το χωρισμό ειρήνη. Εσύ δεν απαντάς σε οτιδήποτε διότι είμαι ΥΠΟΓΙΤΗΣ.

Θέλεις ιδιαίτερη πρόσκληση; Θέλεις να σου κάνει κάποιος άλλος την ερώτηση;

Επισκέπτης
Οκ φίλε πάω πάσο.Σε περίπτωση που πεινάσεις ξέρεις τι να κάνεις.Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα και πες τους να σε μπουζουριάσουν για να έχεις και εσύ πρόσβαση στα ντελούξ γεύματα του Κορυδαλλού.
διαβασες τι γραφω  :think:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

απολιτικ .... η καλύτερη εναλλακτική σήμερα ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ΕΓΩ ερωτώ. Και σου παραθέτω κατάσταση και γεγονότα. Πολέμους και μετά το χωρισμό ειρήνη. Εσύ δεν απαντάς σε οτιδήποτε διότι είμαι ΥΠΟΓΙΤΗΣ.

Θέλεις ιδιαίτερη πρόσκληση; Θέλεις να σου κάνει κάποιος άλλος την ερώτηση;
Δεν μπορω παρα να ΑΦΙΕΡΩΣΩ εξαιρετικα...Και ΧΩΡΙΣ ρισπεκτ.
"Κυριε Κονδυλη!"(συγγενης του Παναγιωτη Κονδυλη:"Θεωρια του Πολεμου"κλπ.)λεει"εσεις εδω?"(στις φυλακες της Πατρας το 1945)
Ο(επιλαρχος στον ΕΛΑΣ)Κονδυλης που φοραει παντα μαυρα γυαλια και ειναι τρομερα νευρικος του αποκρινεται:
"Μαλιστα εγω!Γιατι ξαφνιαστηκατε?"
"Μα εσεις?Γιατι?"επαναλαμβανει ο(ιλαρχος)Ηλιοπουλος αναζητωντας κατι να πει...
"Γιατι νομιζα οτι οι Γερμανοι ησαν εχθροι και τους πολεμησα"
"Μα κυριε Κονδυλη..."
"Μαλιστα!μαλιστα!αγαπητε μου.Για να εισαι σημερα ελευθερος και να φορας γαλονια επρεπε να ειχες συνεργαστει με τους Γερμανους."
"Οχι ολοι κυριε Κονδυλη."
Ο Κονδυλης ειναι ανενδοτος.
"Ολοι!Ολοι!του αποκρινεται και κανει να αποτραβηχτει"
"Εγω κυριε Κονδυλη δεν πηγα στα ταγματα...ρωτηστε τον Περικλη...παρολο που..."
"Δεν ξερω αν υπαρχουν εξαιρεσεις.Αν υπαρχουν επιβεβαιωνουν απλα τον κανονα."

Και αλλο ενα.
"Εκει λοιπον στο επισκεπτηριο ο στρατηγος του ειπε:"Γιατι κυριε Κονδυλη βρεθηκατε εδω?.Ο πατερας μου(αφηγειται ο γιος του)του απαντησε οτι"ειχα υποχρεωση να πολεμησω τους καταχτητες"."Μα κι εγω"του λεει ο στρατηγος"τους πολεμησα αλλα βρεθηκα στην μεση ανατολη.""Στρατηγε μου,θα μου επιτρεψετε!Υπαρχει η εξης ειδοποιος διαφορα:Εσεις υπηρξατε λιρετοδιαιτος",και του εκανε ετσι-του ετριβε τον δειχτη με τον αντιχειρα-,"ενω εγω υπηρξα μπομποτοδιατος και φθειροπογων"(γεματος ψειρες στα γενια).Οποτε εσεισθη η φυλακη(Πατρων)απο τα χειροκροτηματα,γιατι αυτο εγινε στο προαυλιο."

Το εγκλημα του Κονδυλη ηταν οτι οταν κατα την μαχη στον Πυργο σκοτωσε εναν ταγματασφαλιτη αξιωματικο που ο ιδιος εγγυηθηκε και τον αφησαν ελευθερο οι ΕΛΑΣιτες,και ενα αλλο τσουτσεκι που κωλοτριβονταν με Ιταλους και Γερμανους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Kαι λεω τωρα εγω...ΓΙΑΤΙ να μην εχουν τα χαρτακια τους και τα πακια και τα αλβανακια για να ΜΠΟΡΟΥΝ ρε αδερφε,να εχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ρε παιδι μου,να ζητησουν το ΙΔΙΟ μεροκαματο με τους Ελληνες,και να πληρωνουν και την ασφαλιση τους(χωρις την οποια ΔΕΝ εχει αδεια παραμονης,ε?)και απ'ολα?

Και να ειναι γραμμενοι,ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ εργαζομενοι στο ΙΔΙΟ σωματειο με τους Ελληνες?Γιατι?????

Διότι αγαπητέ Υπερποντικέ, η αιτία της μαύρης εργασίας δεν είναι πρωτίστως η έλλειψη χαρτίών αλλά η υπερπροσφορά εργατικών χεριών...
Εδώ υπάρχει μαύρη (και γκρίζα) εργασία σε υπαλλήλους γέννημα θρέμα έλληνες, ενίοτε και σε μεγάλες επιχειρήσεις..
Ο νόμος προσφοράς και ζήτησης είναι αμείλικτος και στην αγορά εργασίας.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επιμένω ωστόσο να μου πείς για την ιστορία με το μέτωπο και τις προμήθειες.

Κι ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να έχεις ανάγκη τα πράσινα. Ή μάλλον ειλικρινά σου το εύχομαι.

ΥΓ: Πέσε κι απ' εδώ τίποτε ρεεεεεεε! :helpplea:

αγαπώ τα πράσινα !!  και τα μεν και τα δε ... τζογάρω στο forex και εβγαλα υπέροχα κέρδη προ 2ετίας ... leverage 20 .....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΦΑΚ γιορ ρισπεκτ.

Τί θες μωρε; Να καταντήσω ΦΕΘΡΥ και να του ποστάρω συνέχεια αυτό που έγραψε;

Είπαμε, διεφώνησα, ειρωνεύτηκα ότι είναι πρότυπο πατριωτισμού αυτός που έκανε τέτοιο πράγμα, είπα και για το τί βγαίνει ως συμπέρασμα κατ' εμέ και αυτό είναι η μαύρη αγορά κατά τη διάρκεια της κατοχής και τέλος.

Ως μη όφειλα όλα αυτά, διότι μιλάμε για απόντα, μιλάμε για τον πατέρα άλλου μέλους και σου διαφεύγει κάτι... Ο πατέρας του μπορεί και να μη ζει πια και ήδη να έχω κάνει μαλακία. Καλύφθηκες;

Επισκέπτης
Τί θες μωρε; Να καταντήσω ΦΕΘΡΥ και να του ποστάρω συνέχεια αυτό που έγραψε;

Είπαμε, διεφώνησα, ειρωνεύτηκα ότι είναι πρότυπο πατριωτισμού αυτός που έκανε τέτοιο πράγμα, είπα και για το τί βγαίνει ως συμπέρασμα κατ' εμέ και αυτό είναι η μαύρη αγορά κατά τη διάρκεια της κατοχής και τέλος.
Οχι απλα ΤΕΛΟΣ...Και ΡΙΣΠΕΚΤ στο ΤΕΛΟΣ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τυπε οι μισοι απο αυτους ερχοντε με στοχο την επαιτεια, τι φτηνοι και ακριβοι  μου λες εχουν καμια ειδικοτητα? Η εχουμε αναγκη απο φτηνο εργατικο δηναμικο για την τεραστοια βοιομηχανια μας? τι λεμε τωρα

+1...
Αν και ούτε για βιομηχανικοί εργάτες θα έκαναν οι περισσότερο πακοαφγανοί και αφρικανοί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom