Επισκέπτης
Εμεινες ανεργος?Δεν την παλευεις με τον μισθο σου?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
http://[URL unfurl="true"]www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2008/11/prison_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]με επεισες :2funny: :2funny: :2funny:
Εμεινες ανεργος?Δεν την παλευεις με τον μισθο σου?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
http://[URL unfurl="true"]www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2008/11/prison_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]με επεισες :2funny: :2funny: :2funny:
Πρότυπο πατριωτισμού...
Εννοείς ότι καβάτζωσε αρκετά και τα πούλησε στη μαύρη αγορά; Αυτό αφήνεις να εννοηθεί ή νομίζω;
Tα δικα σου"επιχειρηματα"στο ζητημα ειναι ΑΣΟΡΤΙ με αυτα τιτανων του πατριωτισμου τυπου trustworth.
Tυχαιο?δε νομιζω.
Ο μεγιστάνας του πλούτου,υποκλινόμαστε ταπεινά!!!
διαβασες τι γραφωΟκ φίλε πάω πάσο.Σε περίπτωση που πεινάσεις ξέρεις τι να κάνεις.Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα και πες τους να σε μπουζουριάσουν για να έχεις και εσύ πρόσβαση στα ντελούξ γεύματα του Κορυδαλλού.
Απολιτίκ σκέτη ή με λίγες δόσεις πατριδολαγνίας κ εθνικισμού;
νο κομεντσ ...
Αζ ιου ουίς. Αη ρησπέκτ ιτ...
Πάντως κατ' εμέ αυτό συνάγεται από τα γραφόμενα...
Over and Out αναφορικά με αυτό!
ΦΑΚ γιορ ρισπεκτ.Αζ ιου ουίς. Αη ρησπέκτ ιτ...
Πάντως κατ' εμέ αυτό συνάγεται από τα γραφόμενα...
Over and Out αναφορικά με αυτό!
Δεν μπορω παρα να ΑΦΙΕΡΩΣΩ εξαιρετικα...Και ΧΩΡΙΣ ρισπεκτ.ΕΓΩ ερωτώ. Και σου παραθέτω κατάσταση και γεγονότα. Πολέμους και μετά το χωρισμό ειρήνη. Εσύ δεν απαντάς σε οτιδήποτε διότι είμαι ΥΠΟΓΙΤΗΣ.
Θέλεις ιδιαίτερη πρόσκληση; Θέλεις να σου κάνει κάποιος άλλος την ερώτηση;
Kαι λεω τωρα εγω...ΓΙΑΤΙ να μην εχουν τα χαρτακια τους και τα πακια και τα αλβανακια για να ΜΠΟΡΟΥΝ ρε αδερφε,να εχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ρε παιδι μου,να ζητησουν το ΙΔΙΟ μεροκαματο με τους Ελληνες,και να πληρωνουν και την ασφαλιση τους(χωρις την οποια ΔΕΝ εχει αδεια παραμονης,ε?)και απ'ολα?
Και να ειναι γραμμενοι,ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ εργαζομενοι στο ΙΔΙΟ σωματειο με τους Ελληνες?Γιατι?????
Επιμένω ωστόσο να μου πείς για την ιστορία με το μέτωπο και τις προμήθειες.
Κι ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να έχεις ανάγκη τα πράσινα. Ή μάλλον ειλικρινά σου το εύχομαι.
ΥΓ: Πέσε κι απ' εδώ τίποτε ρεεεεεεε!
ΦΑΚ γιορ ρισπεκτ.
ΦΑΚ γιορ ρισπεκτ.
Οχι απλα ΤΕΛΟΣ...Και ΡΙΣΠΕΚΤ στο ΤΕΛΟΣ.Τί θες μωρε; Να καταντήσω ΦΕΘΡΥ και να του ποστάρω συνέχεια αυτό που έγραψε;
Είπαμε, διεφώνησα, ειρωνεύτηκα ότι είναι πρότυπο πατριωτισμού αυτός που έκανε τέτοιο πράγμα, είπα και για το τί βγαίνει ως συμπέρασμα κατ' εμέ και αυτό είναι η μαύρη αγορά κατά τη διάρκεια της κατοχής και τέλος.
τυπε οι μισοι απο αυτους ερχοντε με στοχο την επαιτεια, τι φτηνοι και ακριβοι μου λες εχουν καμια ειδικοτητα? Η εχουμε αναγκη απο φτηνο εργατικο δηναμικο για την τεραστοια βοιομηχανια μας? τι λεμε τωρα
Οχι απλα ΤΕΛΟΣ...Και ΡΙΣΠΕΚΤ στο ΤΕΛΟΣ.
+1...
Αν και ούτε για βιομηχανικοί εργάτες θα έκαναν οι περισσότερο πακοαφγανοί και αφρικανοί...