Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι ειναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ πατριωτες.

Μπορεί να ονομασθώ και Μέγας Ευεργέτης του Γένους .... στο Φανάρι αναζητούν γενεόδωρους δωρητές ..... δεν τάμαθες ποντίκαρε ?

ποσες φορές έχεις δειπνήσει με τον Πατριάρχη στην Μεγάλη Σχολή του Γένους ?

Επισκέπτης
Αυτο που λες καταριπτει την προηγουμενη  :jerking: σου. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ σπιτι οικογενεια γκομενες φιλους λευτα... Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ???
Ουτε ο πατερας μου θα ειχε να χασει...10 ωρες την ημερα στο χωραφι,κουτσουβελο πραμα...Καλυτερα στην μπουζου λεμε.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο που λες καταριπτει την προηγουμενη  :jerking: σου. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ σπιτι οικογενεια γκομενες φιλους λευτα... Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ???

Ρε φίλε επειδή μάλλον δεν το πιάνεις, εάν ήσουν μέσα στην εξαθλίωση και την πείνα θα γούσταρες να πας φυλακή συνειδητά για να έχεις ένα  γεύμα?Γιατί αυτό άφησες να εννοηθεί στο προηγούμενο ποστ σου.Τι την πέρασες την φυλακή, ΚΑΠΗ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ο πατερας του πατερα μου μαλακας ηταν...Εχασε ενα ποδαρι μεχρι τον μηρο στην Αλβανια και μετα ο γιος του παρατησε το δημοτικη στην τριτη ταξη και πηγε στα χωραφια...μεγαλοι μαλακες αμφοτεροι λεμε...
ααααα... ο δικός μου μόλις τον πηγαν στο μέτωπο δήλωσε ενόχληση στο πόδι και επέστρεψε στο Στρατηγείο στην Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με τις προμηθειες ,,,, και σε καλό του βγήκε ...

Επισκέπτης
Ρε φίλε επειδή μάλλον δεν το πιάνεις, εάν ήσουν μέσα στην εξαθλίωση και την πείνα θα γούσταρες να πας φυλακή συνειδητά για να έχεις ένα  γεύμα?Γιατί αυτό άφησες να εννοηθεί στο προηγούμενο ποστ σου.Τι την πέρασες την φυλακή, ΚΑΠΗ?
Τα ατομα ειναι τοσο ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ που δεν καταλαβαινουν τι θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η μόνιμη επωδός σου όποτε χρειαστεί να κάνεις διάλογο χωρίς χουλιγκανισμούς.

ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΓΙΤΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ...

SUPERMOUSE, η ΈΝΔΕΙΑ επιχειρημάτων σου είναι τραγική έως τραγικοτάτη...

Επισκέπτης
ναι

Επισκέπτης

Tα δικα σου"επιχειρηματα"στο ζητημα ειναι ΑΣΟΡΤΙ με αυτα τιτανων του πατριωτισμου τυπου trustworth.

Tυχαιο?δε νομιζω.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αστον ρε !!! έχει πλάκα ο λιγδιάρης ο καομοίρης ο άφραγκος ....

κατι τετοιοι ξέρεις πως μου αρέσουν ?  με 2-3 κατοστάρικα σε όλες τις υπηρεσίες τρέχουν να σου φιάξουν οτι ζητήσεις στο πιτσ φυτίλι .... ναδεις εφορία υποθηκοφυλάκειο πολεοδομία υπουργείο .... με λίγα πρασινα ξεμπερδευεις ....

μονο οι διευθυντές σε πρηζουμε με τις μιζάρες τους ...

αυτά τα ανθρωπάκια τα μανιπουλάρεις τοσο εύκολα ....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ααααα... ο δικός μου μόλις τον πηγαν στο μέτωπο δήλωσε ενόχληση στο πόδι και επέστρεψε στο Στρατηγείο στην Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με τις προμηθειες ,,,, και σε καλό του βγήκε ...

Πρότυπο πατριωτισμού...

Εννοείς ότι καβάτζωσε αρκετά και τα πούλησε στη μαύρη αγορά; Αυτό αφήνεις να εννοηθεί ή νομίζω;

Επισκέπτης
Ενας που κοιμαται κατω απο γεφιρα και τρωει απο τα σκουπιδια λες να εχει την ιδια γνωμη ?
Εμεινες ανεργος?Δεν την παλευεις με τον μισθο σου?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
URL]]

Επισκέπτης

κατι τετοιοι ξέρεις πως μου αρέσουν ?  με 2-3 κατοστάρικα σε όλες τις υπηρεσίες τρέχουν να σου φιάξουν οτι ζητήσεις στο πιτσ φυτίλι .... ναδεις εφορία υποθηκοφυλάκειο πολεοδομία υπουργείο .... με λίγα πρασινα ξεμπερδευεις ....

Ο μεγιστάνας του πλούτου,υποκλινόμαστε ταπεινά!!! :2funny:

alcorn-topper.jpg

Συνημμένα

• alcorn-topper.jpg
    alcorn-topper.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

Οκ φίλε πάω πάσο.Σε περίπτωση που πεινάσεις ξέρεις τι να κάνεις.Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα και πες τους να σε μπουζουριάσουν για να έχεις και εσύ πρόσβαση στα ντελούξ γεύματα του Κορυδαλλού.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επιμένω ωστόσο να μου πείς για την ιστορία με το μέτωπο και τις προμήθειες.

Κι ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να έχεις ανάγκη τα πράσινα. Ή μάλλον ειλικρινά σου το εύχομαι.

ΥΓ: Πέσε κι απ' εδώ τίποτε ρεεεεεεε! :helpplea:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Tα δικα σου"επιχειρηματα"στο ζητημα ειναι ΑΣΟΡΤΙ με αυτα τιτανων του πατριωτισμου τυπου trustworth.

Tυχαιο?δε νομιζω.

μα εγω απο την επωνυμία μου είμαι αξιος εμπιστοσύνης ..... ξερεις ποσους οσφυοκάμπτες εχω γυρω μου ?

ισως κι εσένα .....

αν καποιος ονομάζεται πατριωτης απο το κρατος αυτος ειναι ο Εμπιστος ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom