Όποιος και να βγει δε θα αλλάξει κάτι. Γιατί πολύ απλά δε μπορεί να κάνει κάτι.
To θεμα δεν ειναι οτι δεν θελουν να το αντιμετωπισουν
Το μονο που κανουν ειναι να δινουν κινητρα οπως τα επιδοματα και η στεγαση/σιτιση
Όποιος και να βγει δε θα αλλάξει κάτι. Γιατί πολύ απλά δε μπορεί να κάνει κάτι.
της νδ ειναι καλύτεροι οι λάθρο γιατί δεν ήρθαν με την αριστερη ιδεολογία.Ειναι ιδεα μου η οντως επι συριζα εβλεπες λιγοτερους λαθρο?
Στις περιοχες που κινουμαι τουλαχιστον εχουν αυξηθει τον τελευταιο χρονο
της νδ ειναι καλύτεροι οι λάθρο γιατί δεν ήρθαν με την αριστερη ιδεολογία.
Δεν αλλαξε τιποτα ξεπουλανε την Ελλαδα γεμιζοντας την Πιθηκανθρωπους για τα δανεικα της Μερκελ. Χωρις αυτα η οικονομια θα ειχε παει στα ταρταρα. Ξεπουλανε τα παντα , αλλαζουνε την θρησκευτικη και ιστορικη φυσιογνωμια της χωρας για να ειμαστε ολοι οσο καλα γινεται με τα δανεικα. Αν αυριο θελαμε να ελευθερωθουμε θα μας τελειωνανε οικονομικα με συνοπτικες διαδικασιες. Εδω αν μας επιτεθει ο απιστος Μογγολος δεν θα απαντησουμε αν δεν παρουμε εγκριση απο Γερμανικη και Αμερικανικη Πρεσβεια. Για ποιους Πιθηκους μιλαμε τωρα? Θα παρουμε οσους θελουνε αυτοι μεχρι να μας πουνε να σταματησουμε. Ειμαστε ενα Γερμανικο κρατιδιο μια ακομη Αμερικανικη πολιτεια. Για να αλλαξουνε τα πραγματα ο λαος πρεπει να ξεσηκωθει να χυθει αιμα να πεινασει. Ποτε δεν θα γινει αυτο. Ολοι θελουνε μονο να ειναι βολεμενοι και ας δοθει και η μιση Ελλαδα.της νδ ειναι καλύτεροι οι λάθρο γιατί δεν ήρθαν με την αριστερη ιδεολογία.
τελειωσε...τι να κανουν ρε φιλε οι 30-50 που ειναι το ενεργο εργατικο δυναμικο της χωρας,να παρατησω δυο δουλιες να βγω να κανω το σεριφη??χρυσαυγουλο δεν ειμαι να κανω προγκρομ σε τυχαιους.Αν δεν παρει λιγο τα πανω της η νεα γενια να γινουν λιγο αντρακια απο σκατοφλωροι που ειναι φαπες και φατουρο θα πεφτει......Εγω προσωπικα και στα μπουρδελα οταν κατεβενω εχω παντα πεταλουδα στη τσεπη οποιος πακογυφτοαλεγρινοιρακινοινδοαραβας ας ερθει θα τον κανω χωνι και στα αρχιδια μου θα ειμαι σε αμυνα θα σκασω και ενα ταληρο στο δικαστιριο και κομπλε...αλλα δεν θα ερθουν σε μενα γιατι καταλαβαινουν οτι δεν τους περνει να πανε σε εναν 185 110 κιλα γιατι δεν θα ναι ευκολο θυμα και θα τους παρει ωρα..Τι θα κανει ενας 1,70 60 κιλα ανθρωπος που ειναι μικροσωμος και αποτελει στοχο??τι θα κανει ο φυτσουλας με το γιακαδακι?τι θα κανει το κοριτσακι?Οσο αφορα τι γινοτανε παλια ωραια τα ειπαμε τα αναφεραμε το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Τωρα πρεπει να πεσει πουτσα στους ξενους αλλιως τελειωσαμε. Πως και που και με ποιο τροπο πραγματικα δεν ξερω μην λεω μαλακιες. Πρεπει ομως να γινει. Ο Ελληνας πρεπει να γινει παλι ιδιοκτητης της χωρας του και οι ξενοι να τον σεβονται και να ξερουνε οτι ειναι φιλοξενουμενοι στην ποιο ωραια χωρα στον κοσμο. Αυτο που μπορω να προτεινω ειναι οτι για να γινει πρεπει να εκπεμπεις δυναμη μονο ετσι σε σεβεται ο αλλος. Βλεπετε με την πολιτικη γυρισμενου κωλου τι γινεται με τους απεναντι. Ακομη και ο σκυλος οταν μυρισει οτι τον φοβασαι σε δαγκωνει. Αν ξερανε οι ξενοι που ηρθανε εδω οτι δεν τους φοβαστε και εισαστε ετοιμοι να τους γαμησετε ανα πασα στιγμη να εισαστε σιγουροι δεν θα σας κοιταγανε ουτε στα ματια. Να ξερετε οτι ειναι θρασυδειλοι και υπουλοι σαν γκομενιτσες. Αυτο σας το εγγυουμε. Ακομη να ξερετε οτι ο αλλος καταλαβαινει ποιοι ειστε. Αν μετρατε αν δεν φοβαστε κλπ σας μετραει και αναλογα ενεργει.
Οσο αφορα τι γινοτανε παλια ωραια τα ειπαμε τα αναφεραμε το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Τωρα πρεπει να πεσει πουτσα στους ξενους αλλιως τελειωσαμε. Πως και που και με ποιο τροπο πραγματικα δεν ξερω μην λεω μαλακιες. Πρεπει ομως να γινει. Ο Ελληνας πρεπει να γινει παλι ιδιοκτητης της χωρας του και οι ξενοι να τον σεβονται και να ξερουνε οτι ειναι φιλοξενουμενοι στην ποιο ωραια χωρα στον κοσμο. Αυτο που μπορω να προτεινω ειναι οτι για να γινει πρεπει να εκπεμπεις δυναμη μονο ετσι σε σεβεται ο αλλος. Βλεπετε με την πολιτικη γυρισμενου κωλου τι γινεται με τους απεναντι. Ακομη και ο σκυλος οταν μυρισει οτι τον φοβασαι σε δαγκωνει. Αν ξερανε οι ξενοι που ηρθανε εδω οτι δεν τους φοβαστε και εισαστε ετοιμοι να τους γαμησετε ανα πασα στιγμη να εισαστε σιγουροι δεν θα σας κοιταγανε ουτε στα ματια. Να ξερετε οτι ειναι θρασυδειλοι και υπουλοι σαν γκομενιτσες. Αυτο σας το εγγυουμε. Ακομη να ξερετε οτι ο αλλος καταλαβαινει ποιοι ειστε. Αν μετρατε αν δεν φοβαστε κλπ σας μετραει και αναλογα ενεργει.
Δεν αλλαξε τιποτα ξεπουλανε την Ελλαδα γεμιζοντας την Πιθηκανθρωπους για τα δανεικα της Μερκελ. Χωρις αυτα η οικονομια θα ειχε παει στα ταρταρα. Ξεπουλανε τα παντα , αλλαζουνε την θρησκευτικη και ιστορικη φυσιογνωμια της χωρας για να ειμαστε ολοι οσο καλα γινεται με τα δανεικα. Αν αυριο θελαμε να ελευθερωθουμε θα μας τελειωνανε οικονομικα με συνοπτικες διαδικασιες. Εδω αν μας επιτεθει ο απιστος Μογγολος δεν θα απαντησουμε αν δεν παρουμε εγκριση απο Γερμανικη και Αμερικανικη Πρεσβεια. Για ποιους Πιθηκους μιλαμε τωρα? Θα παρουμε οσους θελουνε αυτοι μεχρι να μας πουνε να σταματησουμε. Ειμαστε ενα Γερμανικο κρατιδιο μια ακομη Αμερικανικη πολιτεια. Για να αλλαξουνε τα πραγματα ο λαος πρεπει να ξεσηκωθει να χυθει αιμα να πεινασει. Ποτε δεν θα γινει αυτο. Ολοι θελουνε μονο να ειναι βολεμενοι και ας δοθει και η μιση Ελλαδα.
Αν ηξερες Ιστορια θα ηξερες οτι οι Μογγολοι σε γαμανε αιωνες τωρα η προσπαθουνε να σε γαμησουνε. Γιαυτο καταντησαμε ετσι γιατι μονο facebook twitter instagram και τετοιες μαλακιες εισαστε. Διαβαστε και κανενα Ιστορικο βιβλιο να δειτε τι σφαγες εχετε φαει απο τον Μογγολο τυπε.Καλα δινεις ρεσιταλ
Σε χαλαει ο Τουρκος οταν εχεις γεμισει ηδη αραβοπακηδες?
Τυπε δεν τους ταιζω εγω οι μαλακες που ψηφιζεις τους ταιζουνε. Οποτε ασε την κλαψα και ξυπνα ψηφισε κατι αλλο την επομενη φορα.Ασε τα φιλοσοφικα ρε φιλε
Οσο τους στεγαζεις τους ταιζεις και τους χαρτζηλικωνεις θα ερχονται
Μαλακες ειναι να μεινουν στις χωρες τους που οι προνομοιουχοι εχουν δεκα γυναικες και αυτοι γαμανε κατσικες
Τυπε οπου μπορεις και δεν σε βλεπουνε Συριζακια η Αριστεροι χαφιεδες βαρα τους αλυπητα. Αν αρχισει το ξυλο θα μαθευτει στις κοινοτητες τους καιθα αρχισουν να μαζευονται. Η Παροιμια λεει και ο Αγιος φοβερα θελει. Αλλα τι λεω τωρα στειλτους να δουνε κανα κωλο στο instagram και να κανουνε κανα like σε καμμια πατσαβουρα με ξεχειλωμενα χειλια που στις εποχες μας θα την γραφαμε στα αρχιδια μας.τελειωσε...τι να κανουν ρε φιλε οι 30-50 που ειναι το ενεργο εργατικο δυναμικο της χωρας,να παρατησω δυο δουλιες να βγω να κανω το σεριφη??χρυσαυγουλο δεν ειμαι να κανω προγκρομ σε τυχαιους.Αν δεν παρει λιγο τα πανω της η νεα γενια να γινουν λιγο αντρακια απο σκατοφλωροι που ειναι φαπες και φατουρο θα πεφτει......Εγω προσωπικα και στα μπουρδελα οταν κατεβενω εχω παντα πεταλουδα στη τσεπη οποιος πακογυφτοαλεγρινοιρακινοινδοαραβας ας ερθει θα τον κανω χωνι και στα αρχιδια μου θα ειμαι σε αμυνα θα σκασω και ενα ταληρο στο δικαστιριο και κομπλε...αλλα δεν θα ερθουν σε μενα γιατι καταλαβαινουν οτι δεν τους περνει να πανε σε εναν 185 110 κιλα γιατι δεν θα ναι ευκολο θυμα και θα τους παρει ωρα..Τι θα κανει ενας 1,70 60 κιλα ανθρωπος που ειναι μικροσωμος και αποτελει στοχο??τι θα κανει ο φυτσουλας με το γιακαδακι?τι θα κανει το κοριτσακι?
Αμα η νεα γενια ηταν οπως ειμασταν εμεις δεν θα υπηρχε αυτο το προβλημα αλλα επειδη ειναι το 90% μπουμπουκακια βρισκουν και τα κανουν
Ειναι ιδεα μου η οντως επι συριζα εβλεπες λιγοτερους λαθρο?
Στις περιοχες που κινουμαι τουλαχιστον εχουν αυξηθει τον τελευταιο χρονο
Απ τους υδατοπίδακες της ομονοίας εχουμε κανα νεο?Δεν ειναι η ιδεα σου. Εχει ξεφυγει η κατασταση.
Απ τους υδατοπίδακες της ομονοίας εχουμε κανα νεο?
Φάνηκε κανας έλληνας?
Μα γι αυτους την εφτιαξε ο δημαρχος,Περασα σημερα, παλι ολο πακηδες ηταν... η μονη ελληνιδα ειναι μια της wind που δινει νουμερακια και κατι δημομπατσοι προς το οπλοπωλειο που παρατηρουν απο αποσταση μη τυχον και ενοχλησουν τους πακηδες... :S :S :S
Μα γι αυτους την εφτιαξε ο δημαρχος,
Ας τους να τη χαιρονται, δικια τους ειναι
To θεμα δεν ειναι οτι δεν θελουν να το αντιμετωπισουν
Το μονο που κανουν ειναι να δινουν κινητρα οπως τα επιδοματα και η στεγαση/σιτιση
Ωραίος ρε φίλε,προσυπογράφω
Όπως τα λες είναι.Τωρα η πλειοψηφία είναι λουληδες και υποστηριχτές των λαθρων για να βολεύουν τον βρωμοπατο τους.
Ε και; Δηλαδή όταν τα παίρνει ο Ελληνάρας που κοροϊδεύει το κράτος τα επιδόματα είναι ΟΚ;
Κι όταν τα παίρνει ο Πάκης δεν είναι ΟΚ;
Εμένα σταρχίδια μου. Όλους τους ανθρώπους ίδιους μαλάκες τους βλέπω. Δεν μου κάνει διαφορά.
Αυτό εννοώ. Ναι ρε, το επίδομα απο τους φορους που πληρώνω εγω θελω να το πάρει ο Έλληνας που πεινά. Οταν δεν θα πεινά κανένας Έλληνας, να ταϊσω και τον ξένο. Το σπίτι σου πρώτα να κοιτάς, και μετά του γείτονα.
Οταν ο γείτονας μπει με το ζόρι, και θελει να φάει των παιδιών σου το φαγητό, κι ας το στερηθούν, εκει να τον πάρεις κυνηγη έξω.
Το δημόσιο χρήμα ειναι λευτα που εμείς οι φορολογούμενοι δίνουμε, για να φάνε παράνομοι λαθρομετανάστες που δεν φορολογουντε καν.
Ε και; Δηλαδή όταν τα παίρνει ο Ελληνάρας που κοροϊδεύει το κράτος τα επιδόματα είναι ΟΚ;
Κι όταν τα παίρνει ο Πάκης δεν είναι ΟΚ;
Εμένα σταρχίδια μου. Όλους τους ανθρώπους ίδιους μαλάκες τους βλέπω. Δεν μου κάνει διαφορά.