Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
δεν καταλαβες

κλεφτες εναντιων πακιστανων  (δεν πιστευω προσωπικα οτι ηταν ρομα)

κυκλος ειναι και γυριζει  αφου οι πακιστανοι εχουν επιδοματα  ηταν μοιραιο να γινει  :S
Μια χαρα καταλαβα..
99% γυφτοι την πεσαν..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Δεν τους θέλεις κλειστούς και ελεγχόμενους γιατί δε θα τους βρίσκεις να σε τσιμπουκώνουν, πες την αλήθεια......

Εχεις καταλαβει οτι ελεγχομενους η μη θα τους πληρωνεις κι αυτους κι αυτους που θα ρθουνε μεχρι να σκασεις απ τη φορολογια ?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Εχεις καταλαβει οτι ελεγχομενους η μη θα τους πληρωνεις κι αυτους κι αυτους που θα ρθουνε μεχρι να σκασεις απ τη φορολογια ?

Η μόνη λύση είναι φυλάκα σε ξερονήσια σε όλους τους λάθρο και παραμονή εκεί μέχρι την απέλαση ούτε άσυλα ούτε χαρτιά ουτε τιποτα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Μη ρωτας τετοια, οι λαθρο της νδ ειναι καλυτεροι απ του συριζα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μετα την ολοκληρωση του νεου κομματος κασιδα νομιζω οι θαμωνες του νηματος τουτου θα πρεπει να δηλωσουν εαν στηριζουν την αντιμεταναστευτικη πολιτικη ως πιστοι χρυσαυγιτες η ως ελληνες για τον πουτσο (ελληνες γ.τ.π.).
η ιδεολογικη αφετηρια εχει σημασια για τα λεγομενα του καθενος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Επιστολή προς τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Νότη Μηταράκη, την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργο Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς Επικρατείας κ.Γεραπετρίτη και αγροτικής ανάπτυξης κ.Βορίδη

:2funny: :2funny:

νωρις ξυπνησαν και οι παπαδες, ας παρουν τ αρχιδια του τσιπροκουλη κι αυτοι τωρα :takethis: :takethis:

Asmo4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
μετα την ολοκληρωση του νεου κομματος κασιδα νομιζω οι θαμωνες του νηματος τουτου θα πρεπει να δηλωσουν εαν στηριζουν την αντιμεταναστευτικη πολιτικη ως πιστοι χρυσαυγιτες η ως ελληνες για τον πουτσο

Δεν βλέπω και κανέναν άλλο να ασχολείται με το θέμα. Πέρα απο τα γνωστά παραληρήματα ΣΥΡΙΖΑ, Antifa, και λοιπών ακροαριστερών δικτατορο-κουμουνιστών που γλύφουν τα παπαρια του Σταλιν και του Μαρξ, και μας λένε να τους βάλουμε σπιτι μας και να τους παντρέψουμε με τα παιδιά μας, όλοι οι άλλοι άκρα του τάφου σιωπή για το πρόβλημα.

Εσένα όταν μπαίνει ένας άγνωστος σπίτι σου με το ετσι θελω του λες "καλος τα δέχτηκα, να σου προσφέρω κάτι"? Το λιγότερο απαιτείται να σου συστηθεί και να πάρει την άδεια σου για να μπει, και οχι με την βια και το ετσι θελω. Γιατί στην χώρα σου να συμπεριληφθούν διαφορετικά; Κατ'επεκτασην κι αυτό σπίτι σου ειναι.

Να φύγουν, και όσοι θέλουν να γυρίσουν νόμιμα και με χαρτιά, και έτοιμοι να σεβαστούν τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ας ερθουν. Και πρην πεταχτεί κανείς, να σεβαστεί είπα. Σπίτι του ο καθένας να πιστεύει οπου θέλει. Δε πα να προσκυνά και το διάολο τον ίδιο, δε με αφορα. Απαιτήσεις να ενταχθεί η θρησκεία και η κοσμοθεωρία του στη καθημερινότητα μας να μην έχει.

Αν αμφιβάλει κανείς πλέων για σχέδια εξισλαμοποιησης απο τον Ερντογάν, τα λέμε σε 2-3 χρονάκια που θα γκρεμίζουν εκκλησίες για να χτυσουν τζαμιά.

Είμαι σίγουρος οτι ολο και κάποιος εξυπνάκιας θα πει τις γνωστές μαλακίες για ρατσισμό. Ρατσιστής δεν είμαι. Την πατρίδα μου αγαπάω, και αν αυτό στα μάτια σας με κάνει ρατσιστή, πες με όπως θες. Μόνο μην κλαις σε μένα οταν ο Abdul που θες να παντρεψεις την κόρη σου θα την πλακώνει στο ξύλο επιδη το λέει η ιερή γραφη του.

Να τονισω οτι η αναρτηση δεν απευθύνετε πρωσοπικα. Απλά είδα έναν μηδενισμό στην παραπάνω αναρτηση και στον μηδενισμό αυτόν ήθελα να απευθυνθώ. Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω Κασιδιάρη ή όχι, αυτό θα εξαρτηθεί απο τις γραμμές του κόμματος που θα αναρτήσει, και κατά πόσο θα καταδικάσει προβοκάτορες και "Νεοναζί" ως αντίθετους στις θέσεις του κινήματος. Απλά λέω να δώσω μια αμερόληπτη ευκαιρία στο να εκφράσει τις θέσεις του, και τι εννοεί με την ίδρυση νέου κόμματος, χωρίς λογοκρισία και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ (οπως κανανε απολυταρχικα-κουμουνιστικα καθεστωτα να προσθεσω) για το τι ειναι και τι όχι.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
μαγκες ξερετε τι φταει βασικα?
Το οτι οι Ελληνες εχουν γινει φλωροι...Θυμαμαι οταν ειχαν πρωτοερθει οι Αλβανοι,Ρωσσοι κτλπ
Τα πρωτα κυμματα δηλαδη,σε πλατειες ,παρκα κτλπ τρωγανε συνεχως σφαλιαρες,οχι ρατσιστικα,οχι επειδη ηταν ξενοι...Απλα οταν πηγαιναν να το παιξουν μαγκες,να κλεψουν,να χωθουν σε βρωμοδουλιες η γενια η δικια μου και ακομα περισσοτερο η γενια πριν απο μενα,γιατι η δικια μου ηταν η τελευταια γενια που ειχε αρχιδια,δεν τους αφηνε και επεφτε ματσσουκι,Εζησα τον επιθανατιο ρονγχο της εποχης της καφετεριας του μπιλιαρδαδικου,των "εχθρων"μεταξυ περιοχων, των μεγαλων παρεων και της καλως εννουμενης αλητειαςΔεν ειμασταν ρατσιστες και οποιος "ξενος"ηταν καλο παιδι εμπενε στις παρεες...Θυμαμαι επικο ξυλο το 2004 σε Αλβανους επειδη μας νικησαν στη μπαλα και πανυγριζαν στη Καλλιθεα αρχισε το ξυλο απο την Αρριανα και για τις επομενες 2 ωρες η πλατεια ηταν φαρ ουεστ μιλαμε χαμος...Αυτο γιατι ειμασταν οι τελευταιες γενιες που ειχαν μια γιαγια να τους πει για τα πτωματα στους δρομους και την πεινα στο πολεμο,γιατι τρωγαμε ζωνιες απ το πατερα μας αμα αντιλουσαμε,γιατι κινητο πηραμε στο στρατο,και πολλα αλλα......Τωρα οι πιτσιρικαδες και αυτοι που ειναι μες στα κολπα,γιατι αμα περνας τα 25max και εισαι ακομα ατομακι τυπου πλατεια,μαυρο,αλητεια,η καθυστερημενος θα σε η κανα κλεφτρονι,δηλαδη που ειναι η νεα γενεια οι κατω των 30 με λιγα λογια ειναι η πιο φλωρικη γενεια,χεζονται αμα τους κανεις τςςςς,αμα δουνε τσαμπουκα βγαζουν το κινητο να ανεβασουν στορυ αντι να πανε η να χωρισουν η να χωθουν,και πολλα αλλα παραδειγματα...Τι να πρωτοθυμηθω που στο μονατηρακι πεζαμε τσαμπουκαδες ελληνες με ελληνες για οπαδικα,που ψυρρη αραζαν τα φρικια που το κεντρο της αθηνας ηταν μονο με Ελληνες....γιατι???γιατι τωρα η νεα γενιαα ειναι λουλες.....και φοβουνται,,,,μη συνεχισω με τη νοσταλγια γιατι απο σεντονι θα γινει βιοτεχνια με λινα το ποστ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ποτιστή, συμφωνώ οτι οι νέοι σημερα ειναι ευνουχισμένοι κα χέστες, αλλα και τα νειάτα σου δεν τα βρίσκω και πολύ νορμάλ της γενιά σου εννοώ.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ποτιστή, συμφωνώ οτι οι νέοι σημερα ειναι ευνουχισμένοι κα χέστες, αλλα και τα νειάτα σου δεν τα βρίσκω και πολύ νορμάλ της γενιά σου εννοώ.
φιλε μου ειμαι στα 33,ειμαι στη τελευταια αρχιδατη γενια βεβαια οι 40αρηδες θα διαφωνισουν γιατι αυτοι ηταν στο 90%ετσι ενω εμεις στο 60,τωρα ουτε το 3% δεν ειναι...θα μου πει οι εποχες αλλαζουν γρηγορα,οι ανθρωποι ομως οχι τοσο γρηγορα..Εσυ σε ποια γενεια ανηκεις και το λες αυτο

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
φιλε μου ειμαι στα 33,ειμαι στη τελευταια αρχιδατη γενια βεβαια οι 40αρηδες θα διαφωνισουν γιατι αυτοι ηταν στο 90%ετσι ενω εμεις στο 60,τωρα ουτε το 3% δεν ειναι...θα μου πει οι εποχες αλλαζουν γρηγορα,οι ανθρωποι ομως οχι τοσο γρηγορα..Εσυ σε ποια γενεια ανηκεις και το λες αυτο
Ωραίος ρε φίλε,προσυπογράφω
Όπως τα λες είναι.Τωρα η πλειοψηφία είναι λουληδες και υποστηριχτές των λαθρων για να βολεύουν τον βρωμοπατο τους.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ωραίος ρε φίλε,προσυπογράφω
Όπως τα λες είναι.Τωρα η πλειοψηφία είναι λουληδες και υποστηριχτές των λαθρων για να βολεύουν τον βρωμοπατο τους.
νταξι δεν λεω για τους μπινεδες που κανουν ψωνιστηρι,εγω πιστευω οτι θα χουν φαει 1,2,3,4 ...φορες φερμες θα τους εχουν ψιρισει τιποτα κινητα,θα χουν αλλαξει πεζοδρομια αλλες τοσες και στο ινσταγκραμ και τα φβ θα κανουν τα παγωνια με τραγουδακια τραπ και αν τους πλησιασει κανα αραβοαλαβανογυφτοπακιστανακι και ηρεμο να ναι και να θελει να ζητησει απλα ενα τσιγαρο θα αρχισουν να τρεμουν

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
νταξι δεν λεω για τους μπινεδες που κανουν ψωνιστηρι,εγω πιστευω οτι θα χουν φαει 1,2,3,4 ...φορες φερμες θα τους εχουν ψιρισει τιποτα κινητα,θα χουν αλλαξει πεζοδρομια αλλες τοσες και στο ινσταγκραμ και τα φβ θα κανουν τα παγωνια με τραγουδακια τραπ και αν τους πλησιασει κανα αραβοαλαβανογυφτοπακιστανακι και ηρεμο να ναι και να θελει να ζητησει απλα ενα τσιγαρο θα αρχισουν να τρεμουν
Τυπε μου..οσο πιο πολύ τους φερμαρουν τόσο πιο πολύ γουστάρουνε.. σαν τις χαζογκομενες ένα πράμα που τους αρέσουν να τους εκμεταλλεύονται οι...κωλοπαιδαραδες.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τυπε ο αρχιδατος η ειναι 20 η 30 η 40 κλπ ειναι αρχιδατος. Η τελευταια γενια που βγαινανε μαχαιρια ακομη και για στραβο κοιταγμα σε ροκμπαρ η χεβυμεταλ μπαρ και ο λογος ητανε λογος ητανε οι 45 50 +. Τοτε οι πρωτοι ξενοι ητανε οι Αμερικανοι απο τις βασεις. Μολις πινανε και πειραζανε καμμια Ελληνιδα τους καναμε τοπι στο ξυλο. Οι περιοχες ητανε χωρισμενες αν ερχοσουνα απο Γλυφαδα Βουλα να πειραξεις γκομενα και ητανε αδερφη κολλητου φιλου η γκομενα γνωστου ετρωγες ξυλο. Για να γαμησεις κυνηγουσες γκομενα επι μηνες και περιμενες καλοκαιρι να ερθουνε οι Τουριστριες για να ξεμπουκωσεις. Δεν υπηρχανε σαιτ , στουντιο. Μονο μπουρδελα και κρυφες πουτανες στα σπιτια τους. Αλλες εποχες που η φιλια υπηρχε , οι αντρες σεβοντουσαν και ειχαν λογο και οι γυναικες δεν ητανε πουτανες. Η Φυσιογνωμια της Ελληνικης φυλης η μαγκια της τα προτυπα της χαθηκανε κυριως την τελευταια 20ετια. Αν την εποχη εκεινη ειχανε ερθει Αλβανοι και μαυροι πιθηκοι απο το πολυ ξυλο θα ειχανε φυγει μονοι τους τρεχωντας. Μην τα σκεφτομαι γιατι με πιανει μελαγχολια. Δεν υπαρχει καμμια συγκριση μεταξυ της τοτε γενιας με τις γενιες τωρα. Ειναι χαωτικη η διαφορα λες και εχουνε περασει αιωνες.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τυπε ο αρχιδατος η ειναι 20 η 30 η 40 κλπ ειναι αρχιδατος. Η τελευταια γενια που βγαινανε μαχαιρια ακομη και για στραβο κοιταγμα σε ροκμπαρ η χεβυμεταλ μπαρ και ο λογος ητανε λογος ητανε οι 45 50 +. Τοτε οι πρωτοι ξενοι ητανε οι Αμερικανοι απο τις βασεις. Μολις πινανε και πειραζανε καμμια Ελληνιδα τους καναμε τοπι στο ξυλο. Οι περιοχες ητανε χωρισμενες αν ερχοσουνα απο Γλυφαδα Βουλα να πειραξεις γκομενα και ητανε αδερφη κολλητου φιλου η γκομενα γνωστου ετρωγες ξυλο. Για να γαμησεις κυνηγουσες γκομενα επι μηνες και περιμενες καλοκαιρι να ερθουνε οι Τουριστριες για να ξεμπουκωσεις. Δεν υπηρχανε σαιτ , στουντιο. Μονο μπουρδελα και κρυφες πουτανες στα σπιτια τους. Αλλες εποχες που η φιλια υπηρχε , οι αντρες σεβοντουσαν και ειχαν λογο και οι γυναικες δεν ητανε πουτανες. Η Φυσιογνωμια της Ελληνικης φυλης η μαγκια της τα προτυπα της χαθηκανε κυριως την τελευταια 20ετια. Αν την εποχη εκεινη ειχανε ερθει Αλβανοι και μαυροι πιθηκοι απο το πολυ ξυλο θα ειχανε φυγει μονοι τους τρεχωντας. Μην τα σκεφτομαι γιατι με πιανει μελαγχολια. Δεν υπαρχει καμμια συγκριση μεταξυ της τοτε γενιας με τις γενιες τωρα. Ειναι χαωτικη η διαφορα λες και εχουνε περασει αιωνες.
Με τη Γλυφαδα μου τα χαλασες λιγο αλλα σεβασμος απο μενα...
Εμεις ειμασταν οι τελευταιοι που τσακωνομασταν 1 με 1  και υπηρχε η σεντρα,πραγμα που τωρα δεν υπαρχει θεωρειτε μαγκια 10 να βαρεσουν 1 αυτο δεν γινοτανε ποτε,μονο για οπαδικα σε κανα μοναστηρακι που και παλι θα τρωγανε χεσιδι απ τους δικους τους...Το να πλακωθεις ηταν λογος για να βρεις φιλους και να μπεις σε παρεα,με κολλητο που εχω 17+ χρονια και εχουμε κουμπαρισασει κιολας γιναμε φιλοι απο στραβο κοιταγμα και επειδη για κανα εξαμηνο πλακωνομασταν...οι Ελληνες γινανε φλωροι αμεσως μετα το 2004 ...κατα τη γνωμη μου τοτε ηταν που αλλαξε ολο το κλιμα ολο ο στυλ...Καποτε οι αλβανοι το πεζανε ελληνες και ξαφνικα αρχισαν οι πιτσρικαδες ελληνες να το παιζουν αλβανοι μπας και μπουνε σε καμια παρεα..Ειναι η γενια που εκανε το τατουαζ να μην ειναι φοβιστικο...εγω ειχα βαρεσει το πρωτο μου το 2000 και ημουν 14 και επρεπε να βαλω ενα μπεκρη μπαρμπα που χε ενας φιλος μου να το παιξει πατερας μου στο τζιμι το συνγχωρεμενο γιατι δε μου βαραγε αλλιως με λεφτα απο καλαντα...και μετα ημουνα στιγματισμενος σαν αλητης επειδη ειχα τατουαζ χετη και σκουλαρικια...Εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα και δεν φταει μονο η τεχνολογια,φταινε κυριως τα προτυπα και το political correct που πλασαρουν βλεπωντας το δεντρο και χανωντας το δασος...Να βγαινανε πακιστανοι η αλγερινοι ξερω γω να κανανε φερμες??Ειχε μαζευτει η μιση Καλλιθεα και ο μισος Ταυρος και ειχε γεμισει καρυ και παστουρα το τζανειο...Σαν παραδειγμα ξερω να σου πω απο τη γειτονια μου οτι σε καθε "στεκι"ηταν διαφορετικες παρεες,τωρα πριν 3-4 χρονια πηγα για ενα καφε περπατητο με ενα φιλο,παμε απο παρκο Δαβακη και μου λεει κοιτα φαση,βαζει ενα κλεφτικο σφυριγμα και πετιετε ενας πακιστανος?αραβας?αιγυπτιος?αλγερινος?ιρακινος? απο ενα θαμνο και λεει-μαυρο θελει μαυρο φιλο?........τι να λεμε τωρα σε γειτονια οχι στην ομονοια που κατεβενα 13 χρονων στο μετροπολις και ημουνα κυριος (οχι οτι δεν ειχε εγκληματιες αλλα δεν θα πειραζαν ενα νιανιαρο ειχανε μπεσα)..13 χρονων γαμω τον αντιχριστο,που τωρα αμα κατεβει,που σιγα μην κατεβει 13 χρονων τη σημερον ειναι βυζασταρι, στην ομονοια στην καλυτερη θα γυρισει βιασμενο στη χειροτερη θα ταξιδεψει στη κεντρικη ευρωπη το συκωτι του

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Οχι απλα αιωνες,οταν ερχομαι καλη ωρα κανα βραδυ στο πατρικο να δω τους δικους συνηθως την πεφτω εδω,θυμαμε τα μεσημερια του καλοκαιριου γινοταν χαμος απο παιδικες φωνες,οταν ακουγα την πρωτη φωνη καταλαβαινα οτι ειναι η ωρα να κατεβω,ειχαμε στο στενο ενα αλβανακι που του λεγαμε το κλασσικο αλβανο πειναει κατσαριδα φαει και εκλεγε ο καημενος,μετα επειδη ηξερε καλη μπαλα εγινε φιλος,τωρα πλεον στη γειτονια βλεπεις αλβανο και του λες που σε ρε πατριδα αφου οι εφτα στους δεκα ειναι αδιευκρινιστοι,και οχι δεν μιλαμε για οικογενειαρχες με τα παιδια τους γιατι αυτοι ευπροσδεκτοι οσο σεβονται και ειναι τιμιοι,αλλα για κατι σκατοφατσες εριστικες,που στις εποχες που λεω ποσο δε μαλλον σε αυτες που λες φιλε Κωστα οχι απλα θα χαν παρει πουλι αλλα θα χαν γυρισει πισω στις ερημους η τις εμπολεμες ζωνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom