Να τολμησω να σκεφτω ενα σεναριο?
Οταν φτασουν να γυρνοβολανε σε μικρες πολεις/συνοικιες ψιλοαπομακρισμενες απο τα μεγαλα αστικα κεντρα,οταν μπουνε στο οικοπεδο καποιου για να παρουν συκα/μηλα κτλπ 1,2,3,4 φορες,οταν ψειρισουν τα αναψυκτικα του περιπτερα 1,2,3,4 φορες οταν βαλουν 1,2,3,4 φωτιες για να ψησουν σκυλους μοσχαρια η οτι στο πουτσο τρωνε,τοτε ο καθε πολιτης αυτης της απομακρυσμενης απο αστικα κεντρα,πολης/χωριου/κομωπολης αυτοδικισει βγαλει την καραμπινα και φαει 5-6 οι χρυσαυγιτες και λοιποι σιστες δεν πουλανε πλεον στα media ουτε σαν αποδιοπομπαιος τραγος ως τι θα χαρακτηριστει ενας τετοιος ανθρωπος?
Οταν οι Μαλακασιωτες σημερα ξεσηκωθουν και κανουν ενα ντου στη δομη και παρει η μπαλα και αυτους που καθονται στα αυγα τους και υπομενουν τις σκληρες συνθηκες καθημερινο φαγητο που εσεις οι μαλακες πρεπει να δουλεψετε για να το φατε,υπνο κατω απο στεγη που εσεις επειδη ειστε μαλαααααακες πρεπει να πληρωσετε για να εχετε,ρευμα,κινητα,wi fi που μαντεψτε πως εσεις οι χαζομαλακες τα χετε αυτα.. Ως τι θα χαρακτηριστει αυτη η μειοψηφια των Μαλακασιωτων που θα κανει το ντου
Προφανως και δεν υπερασπιζω την αυτοδικια αλλα καποια στιγμη ακομα και εμεις οι λογικα σκεπτομενοι που δεν ειμαστε ουτε αλλυλεγγυοι ουτε ανηκουμε σε καποια ΜΚΟ ουτε ομως ρατσιστες και ξενοφοβικοι,αυτη λοιπον η σιωπηρη μαζα που αποτελει και την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου ειτε θα επικρωτησει σιωπιλα ειτε θα δωσει αφεση αμαρτιων..Ειναι τεραστιο θεμα οσο και αν καποιους μας φαινετε μακρινο...Εγω στο πατρικο μου σπιτ στο δρομο μου ειχαμε 3 Αλβανους (σε λαικη γειτονια Τζιτζιφιες)τωρα πλεον στο στενο μου οι Ελληνες ειναι μειοψηφια οικογενιες πακιστανων,αλβανων,ιρακινων,ρωσων,ινδων και διαφορες αλλες σκουροχρωμες φατσες που κανουν μπαμ οτι ειναι ποινικοι χωρις γυναικα/παιδια,σημερα φερ'ειπειν βγηκε φιρμανι για πακιστανο που ακολουθουσε κατι κοριτσακια 12 χρονων μεχρι που τον πηρε χαμπαρι φιλος και τον σαπακιασε