Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τυπε οπου μπορεις και δεν σε βλεπουνε Συριζακια η Αριστεροι χαφιεδες βαρα τους αλυπητα. Αν αρχισει το ξυλο θα μαθευτει στις κοινοτητες τους καιθα αρχισουν να μαζευονται. Η Παροιμια λεει και ο Αγιος φοβερα θελει. Αλλα τι λεω τωρα στειλτους να δουνε κανα κωλο στο instagram και να κανουνε κανα like σε καμμια πατσαβουρα με ξεχειλωμενα χειλια που στις εποχες μας θα την γραφαμε στα αρχιδια μας.
δεν ειμαι βιαιος,ισα,ισα σε δουλεια ειχα πακηδες λατζεριδες γιατι οι Ελληνες την υποτιμουσαν τη δουλεια και τσεπωναν 700αρια οι μπαγλαντεζοι σε πρωινη δουλεια και το απογευμα φευγανε για βραδυνη 1400....βιλα κτιζεις εκει κατω σε ενα χρονο μεσα με δουλεια στην ελλαδα γινεσε γαιοκτημωνας στο πακισταν,γι αυτο λεω οτι ειναι ευθυνη του μαλακα του ελληνα,φιλος στην εδεσσα παρακαλαγε ελληνες να πανε να μαζεψουν κερασια με 30 ευρω μεροκαματο,κανενας....Πηγανε τα πακια...Εγω παρακαλαγα ελληνες να ερθουν σε εργατικες σκληρες δουλιες αρχιδια....Μου το παιζανε μημου απτου και επερναν το δεκαρικακι απ τη μαμα...Αν δεν ξυπνησει ο Ελληνας,οχι να αρχισει να βαραει,αλλα να στρωσει κωλο κατω θα μας φανε και καλα θα κανουν γιατι ετσι ειναι το εντσικτο της επιβιωσης του ανθρωπου ειτε ειναι πακιστανος ειτε ελληνας ειτε γερμανος....Οσο τα ασπυλα και τρυφερα κωλαρακια των ελληνων δεν πανε να κανουν το λατζερη τον αγροτη τον εργατη κτλπ κτλπ  τοσο θα τους βλεπεις να γαμανε.....Τωρα αν μου ρθει πρωτος για μαγκια εε ρε φιλε αν ειναι μεχρι 2-3 θα τους ξεκολοσω,αν ειναι παραπανω θα κανω οτι μπορω να τους κανω και γω τη μεγιστη δυνατη ζημια

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ε και; Δηλαδή όταν τα παίρνει ο Ελληνάρας που κοροϊδεύει το κράτος τα επιδόματα είναι ΟΚ;
Κι όταν τα παίρνει ο Πάκης δεν είναι ΟΚ;
Εμένα σταρχίδια μου. Όλους τους ανθρώπους ίδιους μαλάκες τους βλέπω. Δεν μου κάνει διαφορά.
ναι ρε ειναι οκ....γιατι εγω πλήρωνω 8 τεβε το μηνα 4 μισθους+2 τους δικους μου+2φπα 1 για αγορες 1για πωλησεις το μηνα ειναι οκ γιατι απο τα 10.000 που θα μπορουσα να τσεπωνω το μηνα τσεπωνω 1.500 και λεω και ευχαριστω,οτι επιδομα υπαρχει θα το παρω και στη πουτσα μου,γιατι συνησφερω και στην αγορα εργασιας απασχολωνταςεργατικο δυναμικο και στην αναπτυξη και στη φορολογια γιατι δεν κλεβω την εφορια...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κάτι τέτοια επιχειρήματα της πούτσας περί εργατικών αλλοδαπών και τεμπέληδων Ελλήνων που δεν τους βρίσκεις όταν τους χρειάζεσαι , πήγε να μου πει και ο πατέρας μου για να δικαιολογήσει το χαρτζιλίκωμα αλλοδαπών!
Εγώ του είπα ευθαρσώς ...ΑΣΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ  προκειμένου να δώσεις χρήμα και αιτία διαμονής σε αλλοδαπούς!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι χωρες δεν ανηκουν σε κανεναν,ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα σε ενα καλυτερο αυριο απ οπου και αν προερχονται.Τα συνορα πρεπει να καταργηθουν εντελως μελλοντικα αφου δεν προσφερουν τιποτα,συντηρουν μονον ακροδεξιες και φασιστοειδης ιδεολογιες σχετικα με θεματα στρατιωτικης φυσεως,οι οποιοι ειναι κ οι πιο μπουχεσηδες στην κοινωνια.

Refugees welcome ,ξεκολατε ρεεεε,μπεεεεε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Επίσης χρειάζεται αυστηρό μποϊκοτάζ σε επιχειρήσεις που έχουν αλβανοπακια εργαζόμενους! Ακόμα και χωμένοι στη κουζίνα να είναι ή σε αποθήκες πάντα κοιτάμε από μισοάνοιχτες πόρτες ποιοι δουλεύουν μέσα!
Μονοπώλιο δεν έχει κανένας κι αν δεν θέλει να πληρώσει και να ασφαλίσει Έλληνες ας κλείσει! Ατομική συνείδηση χρειάζεται !

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πάρτε υπογλώσσια: Ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας δίνει συμβουλές σε Ελληνίδα για το πως θα γίνει…σωστή μουσουλμάνα

:happy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οι χωρες δεν ανηκουν σε κανεναν,ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα σε ενα καλυτερο αυριο απ οπου και αν προερχονται.Τα συνορα πρεπει να καταργηθουν εντελως μελλοντικα αφου δεν προσφερουν τιποτα,συντηρουν μονον ακροδεξιες και φασιστοειδης ιδεολογιες σχετικα με θεματα στρατιωτικης φυσεως,οι οποιοι ειναι κ οι πιο μπουχεσηδες στην κοινωνια.

Μπορείς να μου λύσεις την απορία, αν δεν υπάρχει το Εθνικό Κράτος, ποιος υπολογίζεις να σου πληρώνει τη Σύνταξή σου μεθαύριο και να συντηρήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, χάρη στο οποίο οι φτωχοί επιβιώνουν και μας κράτησε όρθιους στον Κορωναιό;

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96

Φασισταριο και ο Λεωνιδας που δεν αφησε τους Περσες να περασουν στην Ευρωπη
Οι Ναζι τον ειχαν συμβολο
Να τα λεμε και αυτα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπορείς να μου λύσεις την απορία, αν δεν υπάρχει το Εθνικό Κράτος, ποιος υπολογίζεις να σου πληρώνει τη Σύνταξή σου μεθαύριο και να συντηρήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, χάρη στο οποίο οι φτωχοί επιβιώνουν και μας κράτησε όρθιους στον Κορωναιό;

Επειδη φανταζομαι οταν λες Εθνικο Κρατος μιλας για Ελλαδα,αρκει να κοιταξεις λιγο παραπερα.Η Ελλαδα ανηκει στην ευρωπαικη ενωση,ανατολικα ομως αυτης οπως Ρουμανια,Βουλγαρια κα ευρωπαικες χωρες,ταυτοχρονα ομως και στα Βαλκανια τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με ευρωπαικο τροπο λειτουργιας.

Η ελλαδα αυτη τη στιγμη δεν μπορει να πληρωνει συνταξεις,τα ταμεια της ειναι μονο εισπρακτικα καθως δεν μπορουν να δινουν συνταξεις κ ο κορονοιος δεν καταπολεμηθηκε απ το εθνικο συστημα υγειας.Η χωρα βρισκεται σε μια φαση μεταβασης για πολλα πραγματα,ο κοσμος εκλεγει κυβερνησεις οι οποιες δεχονται εντολες απο ανωθεν.Η χωρα δεν μπορει να δωσει επαγγελματικο μελλον στους πολιτες της αλλα δεχεται ολο και περισσοτερους ανθρωπους απο μεση ανατολη παρανομως,προωθωντας εμεσσως το δικο της δυναμικο σε αλλες χωρες κυριως της ευρωπης.Με τον κορονοιο ειδαμε ολοι (δεν σχολιαζω καλως η κακως) οτι η Ελλαδα ως ορθοδοξη κατα το μεγαλυτερο ποσοστο της,θεωρωντας ως κορυφαιο γεγονος της ορθοδοξης θρησκειας την ανασταση του Κυριου δλδ το Πασχα,μπορεσε να μην αποστασιοποιηθει πληρως απ την θρησκεια λογω ανωτερας βιας,καλως επραξε,δεν παυει ομως να προσμετρα στη σταση του κοσμου απεναντι στα πιστευω του.

Εν κατακλειδι ο πρωθυπουργος μας ειπε οτι λογω κορονοιου θα του δωσουν κατι δις ευρω,την μεγαλυτερη βοηθεια που ελαβε ποτε η χωρα.Ετσι φιλε μου θα πληρωθουν και πληρωνονται οι συνταξεις,με χρηματα που μας δινουν οι αλλοι,το δε συστημα υγειας πρωτου χρειαστει καποιος πολιτης τις παροχες του,για επειγουσα κατασταση πρεπει να κανει πρωτα μεγαλο σταυρο και μετα να πιστεψει σ αυτο.Ολα δουλευουν στο περιπου και με τυχη.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
Φυσικά και πρέπει να χουμε αλλοδαπούς για τις παλιοδουλειες´,
Σε όλες τις χώρες του κόσμου γίνεται αυτό

Εδώ όμως οι ξεπουλημένες προδοτικές κυβερνήσεις πολλών ετών έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τον κάθε κατατρεγμένο του πλανήτη να σηκώσει κεφάλι,
Άλλο έχω εργατικό δυναμικό ανάλογα με το συμφέρον μου και άλλο τους αφήνω να αλωνίζουν και τους πνίγω στο επίδομα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε μαλάκες πώς ξεφυτρώνετε με τέτοια ταχύτητα;;;;;

Ξυπνησες αγορι;Φρεντο εσπρετσιο ηπιες;

Γιατι ο Πακιστανος το βγαλε ηδη το μεροκαμματο κ σε γλενταει

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Φυσικά και πρέπει να χουμε αλλοδαπούς για τις παλιοδουλειες´,
Σε όλες τις χώρες του κόσμου γίνεται αυτό

Εδώ όμως οι ξεπουλημένες προδοτικές κυβερνήσεις πολλών ετών έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τον κάθε κατατρεγμένο του πλανήτη να σηκώσει κεφάλι,
Άλλο έχω εργατικό δυναμικό ανάλογα με το συμφέρον μου και άλλο τους αφήνω να αλωνίζουν και τους πνίγω στο επίδομα

Αδερφε,για να μην ζοριζεσαι!Οποιος κ να ηταν ξεπουλημενος θα ηταν.Εξ αλλου ερχομενοι αυτοι για τις δικες μας χαμαλοδουλειες,φευγουμε εμεις για να κανουμε αλλωνων χαμαλοδουλεια

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σύμφωνα με τη λογική των φασισταριών, πρέπει εγώ να νιώθω κάποιο δεσμό και ταύτιση μαζί σας επειδή λέγεστε Έλληνες, εναντίον των Πακιστανών και των λάθρο;
Να χαρώ όταν πάρει ο Έλληνας επίδομα, να στενοχωρηθώ όταν πάρει ο Πάκης.
Να χαρώ όταν βρει ο Έλληνας δουλειά, να οργιστώ όταν βρει ο λάθρο.
Γιατί "μας φάγαν τα λεφτά". Και "μας φάγαν τις δουλειές".
Ποιό είναι αυτό το "μας" που βλέπουν οι φασίστες;
Από που κι ως που είμαστε ομάδα;
Και φοβάστε μη σας καταστρέψουν τη χώρα.
Ποιά χώρα να καταστρέψουν;
Το μπουρδέλο;
Είναι σα να γαμάς μια πουτάνα και να φοβάσαι μη στη γαμήσει κανας άλλος.
Εγώ αγαπούλης δε γίνομαι για χάρη κανενός.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Σύμφωνα με τη λογική των φασισταριών, πρέπει εγώ να νιώθω κάποιο δεσμό και ταύτιση μαζί σας επειδή λέγεστε Έλληνες, εναντίον των Πακιστανών και των λάθρο;
Να χαρώ όταν πάρει ο Έλληνας επίδομα, να στενοχωρηθώ όταν πάρει ο Πάκης.
Να χαρώ όταν βρει ο Έλληνας δουλειά, να οργιστώ όταν βρει ο λάθρο.
Γιατί "μας φάγαν τα λεφτά". Και "μας φάγαν τις δουλειές".
Ποιό είναι αυτό το "μας" που βλέπουν οι φασίστες;
Από που κι ως που είμαστε ομάδα;
Και φοβάστε μη σας καταστρέψουν τη χώρα.
Ποιά χώρα να καταστρέψουν;
Το μπουρδέλο;
Είναι σα να γαμάς μια πουτάνα και να φοβάσαι μη στη γαμήσει κανας άλλος.
Εγώ αγαπούλης δε γίνομαι για χάρη κανενός.
Να κανετε το σταυρό σας ή να προσκυνάτε τις φωτογραφίες του Στάλιν που είμαστε μεσα στην ευρωπαϊκή ένωση και μας έχουν σωσει τοσες φορες.
Οι γύφτοι της ηπείρου ήμασταν μεχρι τη δεκαετία του 80.
Και δωσε μεσογειακα προγράμματα και δωσε το μεγαλύτερο πακετο διασωσης στην Ιστορία.
Θα ειχαμε τωρα καλπικη λιρα δραχμουλα και αντι να γραφουμε στο μπουρδέλα,θα στελναμε μηνυματα καπνού για να επικοινωνούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom