Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ναι,ειναι γνωστα αυτα.

Εσύ θες αγρια μελαμψα ανατολιτικα αγορια με περιτομή να γουστάρεις

Γνωρίζεις ότι οι μυκηναίοι πρόγονοι των αρχαίων Ελλήνων απ' τους οποίους δεν καταγόμαστε ιστορικά ούτε πολιτισμικά, κάναν περιτομή;

Το γνωρίζεις λευκό δυτικό αγοράκι;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Γνωρίζεις ότι οι μυκηναίοι πρόγονοι των αρχαίων Ελλήνων απ' τους οποίους δεν καταγόμαστε ιστορικά ούτε πολιτισμικά, κάναν περιτομή;

Το γνωρίζεις λευκό δυτικό αγοράκι;
οχι,δε γνωριζω τιποτα για τις περιτομες.
αντιθετα με εσενα που εχεις κανει διδακτορικο σε μουσουλμανικα πετσοκομμενα πουλια

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
αντιθετα με εσενα που εχεις κανει διδακτορικο σε μουσουλμανικα πετσοκομμενα πουλια

Μπα, κανένα διδακτορικό. Για το κέφι μου διαβάζω.

Μη σου πω ότι ήταν οι μινωΐτες αυτοί που εφάρμοζαν την πρακτική της περιτομής και σε πιάσει καμιά ελαφριά ζαλάδα.

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.424
Πόντοι
201
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Τύπε πως εχυσες έτσι στα μούτρα το ανθελληνικό σκουπίδι?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν ξέρω ποιος είναι ο ανθέλληνας, πάντως οι προπάτορες των αρχαίων ελλήνων, έτσι έχουν καταγράψει οι γειτονικοί τους λαοί, εφάρμοζαν το έθιμο της περιτομής.

Καλό θα είναι λοιπόν να μην σπεύδετε να αμολάτε την κοτσάνα που σας έχουν πουλήσει για γνώση, γιατί βρωμάει ο τόπος από την μπόχα κάθε φορά που λέτε κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό.

Φροντίστε για την υγεία των συμπολιτών σας. Επιδημία έχουμε...

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.424
Πόντοι
201
ποσο δυσκολο ειναι αδερφε να ξεφτιλισεις εναν ζαιο?

Η αλήθεια είναι καθόλου απλά αυτό ήταν πετυχημένο...Μα είδες πρεμουρα και εγκυκλοπαιδικές γνωσεις για το ποιοι πολιτισμοί επέβαλλαν περιτομή στις ψωλες από τη πουσταρα ζαια?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Περιορίστε τη βλακεία σας όσο μπορείτε, είναι μεταδοτική.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν ξέρω ποιος είναι ο ανθέλληνας, πάντως οι προπάτορες των αρχαίων ελλήνων, έτσι έχουν καταγράψει οι γειτονικοί τους λαοί, εφάρμοζαν το έθιμο της περιτομής.

Καλό θα είναι λοιπόν να μην σπεύδετε να αμολάτε την κοτσάνα που σας έχουν πουλήσει για γνώση, γιατί βρωμάει ο τόπος από την μπόχα κάθε φορά που λέτε κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό.

Φροντίστε για την υγεία των συμπολιτών σας. Επιδημία έχουμε...

ενταξει ρουφα τον Αμπντουλ τωρα

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Την ώρα που οι άνθρωποι από μέση Ανατολή ή τα "Όρκ" όπως τα αποκαλείτε συχνά μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον ο Έλληνας μαζί με όλους τους Ευρωπαίους κυρίως αλλά και τον υπολοιπο πολιτισμένο κόσμο κλειδαμπαρώνονται σπίτια

Αδυνατώ να καταλάβω τη λογική συγγένεια ανάμεσα στις επιθέσεις των λάθρο, και στα μέτρα για τον ιο.

Τι δυστυχία να είναι κανεις αριστερός αυτή την περίοδο, και την περίοδο που έρχεται

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αδυνατώ να καταλάβω τη λογική συγγένεια ανάμεσα στις επιθέσεις των λάθρο, και στα μέτρα για τον ιο.

Τι δυστυχία να είναι κανεις αριστερός αυτή την περίοδο, και την περίοδο που έρχεται

Ο Αρτεμάκος σε ώρες βαθιάς περισυλλογής.

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.424
Πόντοι
201
Δεν προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις το σχόλιο και έχει γράψει δοκίμιο ο πισωγλεντης αριστερόστροφος αλληλέγγυος ντενεκες,κάνε coming out μη το χεις μέσα σου...Εντελώς φιλικά...

Υ.Γ. Πόσοι λάθρο σε γεμίζουν από παντού ρε τρύπιε στο πεδίο του Άρεως τα βράδια?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις το σχόλιο και έχει γράψει δοκίμιο ο πισωγλεντης αριστερόστροφος αλληλέγγυος ντενεκες,κάνε coming out μη το χεις μέσα σου...Εντελώς φιλικά...

Υ.Γ. Πόσοι λάθρο σε γεμίζουν από παντού ρε τρύπιε στο πεδίο του Άρεως τα βράδια?

Είδες τι τραβάνε οι καημένες χορεύτριες που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν ούτε ένα σχόλιο;

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.424
Πόντοι
201
Είδες τι τραβάνε οι καημένες χορεύτριες που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν ούτε ένα σχόλιο;

Χορεύτρια είσαι εσύ γιατί αν δεν είσαι γένους θηλυκού τότε σίγουρα εκκρινεις οιστρογόνα όχι τεστοστερόνη.Κανε επέμβαση σύντομα για το καλό σου το λέω κούκλα μου.Ληγω εδώ την αντιπαράθεση γιατί είναι τοξική,ούτε καλημέρα σε προσωπικό επίπεδο ούτε οποιαδήποτε συναλλαγή σε επαγγελματικό/οικονομικό με αριστερούς.Ειναι σα να έχεις φίδι στο κόρφο σου.

Υ.Γ. Εννοείται ότι δε προμηθεύτηκα κωλοχαρτα όπως πολλά φοβισμένα τρωκτικά των ημερών.Εχω την εφσυν και την αυγή για αυτή τη δουλειά.Μπορω να εκτυπώσω και απτό indymedia κάτι αν μου τελειώσουν.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Την ώρα που οι άνθρωποι από μέση Ανατολή ή τα "Όρκ" όπως τα αποκαλείτε συχνά μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον ο Έλληνας μαζί με όλους τους Ευρωπαίους κυρίως αλλά και τον υπολοιπο πολιτισμένο κόσμο κλειδαμπαρώνονται σπίτια,κάνοντας ολόκληρες πόλεις να δείχνουν φαντάσματα.

Το λες και σουρεαλ  :think:

Ότι δηλαδή έπρεπε ο Ευρωπαίος σε συνθηκες πανδημιας να βγει και να χορευει στις πλατειες. Η οτι ο ιος χτυπαει μονο τον Ευρωπαίο

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν παύεις να επιβεβαιώνεις πόσο μέτριος είσαι.

Μηπως θα ήθελες εσυ να απαντήσεις στην ερώτησή μου την οποία έβαλες σε παράθεση;

Αρτεμάρα μου τι να πω...
Δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ.
Κάθε φορά που μιλάς όλο και πιο δύσκολα βάζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom