Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ άξια λόγου εκπροσώπηση στους αγρότες.
Η ΝΔ και το ΚΚΕ είχαν.
Οι απόψεις ως γνωστόν είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.
Θα το ξαναπώ. Δεν έχετε ιδέα για το θέμα.Κλισεδακια επαναλαμβάνετε.
Τα τηλέφωνα στην αγροτική έγιναν επι Λάμπρου.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ άξια λόγου εκπροσώπηση στους αγρότες.
Η ΝΔ και το ΚΚΕ είχαν.
Οι απόψεις ως γνωστόν είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.
Θα το ξαναπώ. Δεν έχετε ιδέα για το θέμα.Κλισεδακια επαναλαμβάνετε.
Τυπε έχεις καμία σχέση με χωράφι; Με γη εν γένει; Τι δουλειά κάνεις;
Στον κάμπο όμως υπάρχει ένα μυστικό, για το οποίο κανείς δεν μιλάει, ούτε ο κ. Κοκκινούλης: «Ποιοι και πόσοι αγρότες πριν από μερικά χρόνια νοίκιασαν χωράφια στη Ρουμανία, τα καλλιέργησαν με βαμβάκι και εν συνεχεία τα μετέφεραν στην Ελλάδα και εισέπραξαν τις επιδοτήσεις;».
Ε, αφού έγιναν επί Λάμπρου τι να πω κι εγώ τυπε; Αγρότης κι εσύ φαντάζομαι. Εδώ στη γη τυραννιεσαι και δε σηκώνεις κεφάλι.Τα τηλέφωνα στην αγροτική έγιναν επι Λάμπρου.
Κρυστάλλινη σφαίρα. Ο επανασχεδιασμός αποκλείει τη δημιουργία χρήματος από τις εμπορικές τράπεζες όπως γίνεται σήμερα.......Τι θα αλλαξει δηλαδη; Εχεις καποιο λινκ;
σταματαω τις ανούσιες παραθέσειςΤυπε έχεις καμία σχέση με χωράφι; Με γη εν γένει; Τι δουλειά κάνεις;
Μη μου κάνεις ανούσιες παραθέσεις.
Τη Λανάρα την ξέρεις; Το σύστημα επιδοτήσεων στο βαμβάκι πώς λειτουργούσε το ξέρεις;
Το "όλα τα κιλά όλα τα λεφτά" λες να αφορούσε βαμβάκι Ρουμανίας;
Γιατί αυτό ήταν η αφορμή της ρήξης ΝΔ εκπροσώπων της στην αγροτική παραγωγή;
Aνώτερο του Αιγυπτιακού. Αλλά ακριβότερο αυτού. Που σήμερα πλέον είναι το σημαντικότερο. Η χειρότερη ποιότητα του ελληνικού, οι μικρόινες ποσότητες και οι σπασμένες απο την επεξεργασία ίνες, πηγαίνουν για την παραγωγή "χαρτιού" εκτύπωσης των ευρώ. Οι καλύτερες ποιότητες ταξιδεύουν για την παραγωγή υφάσματος πρώτης κατηγορίας. Και την υπεραξία την καρπώνονται κατά βάση Τουρκοι και Κινέζοι.σταματαω τις ανούσιες παραθέσεις
παω να ριξω νερακι στο βαμβακι για να ειναι πιο βαρυ οταν το ζυγισουν
πολυ κουραστικη μαγκα μου η καλλιεργεια βαμβακιου ετσι?
πρεπει να εισαι ολη μερα,καθε μερα απο πανω και να το παλευεις.
και πεφτουν οι επιδοτησεις και αποζημιωσεις για ενα προιον κατωτερο του αιγυπτιακου
ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και δεν εχω παρει ουτε μιση δραχμη απο το κρατος.Aνώτερο του Αιγυπτιακού. Αλλά ακριβότερο αυτού. Που σήμερα πλέον είναι το σημαντικότερο. Η χειρότερη ποιότητα του ελληνικού, οι μικρόινες ποσότητες και οι σπασμένες απο την επεξεργασία ίνες, πηγαίνουν για την παραγωγή "χαρτιού" εκτύπωσης των ευρώ. Οι καλύτερες ποιότητες ταξιδεύουν για την παραγωγή υφάσματος πρώτης κατηγορίας. Και την υπεραξία την καρπώνονται κατά βάση Τουρκοι και Κινέζοι.
Αφού έχει τέτοια κονόμα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, γιατί δε δοκιμαζεις και εσύ να καλλιεργήσεις να παντελονιάσεις αρκετά; Και να ρίξεις και όσο νερό θέλεις. Να δηλώσεις και έναν τόννο το στρέμμα. Αφού είσαι σίγουρος ότι γινεται. Και να παίρνεις και βαρβάτες αποζημιωσεις από τον ΕΛΓΑ. Αφού κι αυτό είσαι σίγουρος ότι γίνεται.
Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις;
Aνώτερο του Αιγυπτιακού. Αλλά ακριβότερο αυτού. Που σήμερα πλέον είναι το σημαντικότερο. Η χειρότερη ποιότητα του ελληνικού, οι μικρόινες ποσότητες και οι σπασμένες απο την επεξεργασία ίνες, πηγαίνουν για την παραγωγή "χαρτιού" εκτύπωσης των ευρώ. Οι καλύτερες ποιότητες ταξιδεύουν για την παραγωγή υφάσματος πρώτης κατηγορίας. Και την υπεραξία την καρπώνονται κατά βάση Τουρκοι και Κινέζοι.
Αφού έχει τέτοια κονόμα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, γιατί δε δοκιμαζεις και εσύ να καλλιεργήσεις να παντελονιάσεις αρκετά; Και να ρίξεις και όσο νερό θέλεις. Να δηλώσεις και έναν τόννο το στρέμμα. Αφού είσαι σίγουρος ότι γινεται. Και να παίρνεις και βαρβάτες αποζημιωσεις από τον ΕΛΓΑ. Αφού κι αυτό είσαι σίγουρος ότι γίνεται.
Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις;
Για το συναγωνιστή που ρώτησε. Είμαι εκτός θέματος αλλά βαριέμαι και ήθελα να μπαχαλέψω λίγο. Σταματάω.
Εγώ είμαι επίσης ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο τις βιομηχανίες τροφίμων και τις γεωργικές βιομηχανίες.ειμαι ελευθερος επαγγελαματιας που δεν εχω παρει ουτε μιση δραχμη απο το κρατος.
ουτε επιδοτηση,ουτε αποζημιωση και τωρα που θα παθω οικονομικη ζημια λογω κορονοιου θα συνεχισω να μην παιρνω.
εσυ σαν κρατικοδιαιτος επιχειρηματιας να μου πεις τι?
λες να παω μεχρι τη Λαρισσα να ποτιζω με τζαμπα νερακι το βαμβακι μου και μετα να το λουζω με τζαμπα νερο για να ζυγιζει παραπανω?
Σωστά. Κινούνταν μέχρι και το 2017 σε μια μερίδα τεχνοφρικιών. Εδώ μιλάμε για υιοθέτηση του μοντέλου από ΚΕΝΤΡΙΚΈΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ. Τελείως ξεχωριστό από ότι υπάρχει μέχρι σήμερα. Μιλάω για εντελώς νέο τρόπο δημιουργίας χρήματος βασισμένο στην κεντρική τράπεζα και όχι στις εμπορικές. Η αλλαγή θα είναι ΤΕΚΤΟΝΙΚΉ.Eδω και δεκα χρονια- τουλαχιστον- υπαρχουν αυτα ρε μαν.
Κρυστάλλινη σφαίρα. Ο επανασχεδιασμός αποκλείει τη δημιουργία χρήματος από τις εμπορικές τράπεζες όπως γίνεται σήμερα.......
κατσε γιατι αυτο φτανει στα ορια της παρανοιας.Εγώ είμαι επίσης ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο τις βιομηχανίες τροφίμων και τις γεωργικές βιομηχανίες.
Ούτε επιδότηση παίρνω ούτε αποζημίωση αν δε με πληρώσουν οι βιομηχανίες με τις οποίες συνεργάζομαι.
Τα θέματα αυτά είναι η καθημερινότητά μου, και τα σωστά και τα λάθος, σε αντίθεση με σένα που είσαι παντελώς άσχετος αλλά επιμένεις να παραθέτεις άποψη με ότι ψαρεύεις στο νετ.
Όσο νερό και να ρίξεις η Λάρισα γράφεται με ένα σίγμα.
Μπα.... Β.Θράκη...Θεσσαλος?
Τύπε μου δε μας είπες με τι ασχολείσαι. Το ελεύθερος επαγγελματιας καλύπτει ένα τεράστιο ποσοστό λαμογίων που εισφοροδιαφεύγουν, φοροδιαφεύγουν, φοροαποφεύγουν. Και μετά κουνάνε το δάκτυλο στους υπολοίπους. Οι γενικεύσεις δεν είναι καλές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους.κατσε γιατι αυτο φτανει στα ορια της παρανοιας.
δεν εισαι κρατικοδιαιτος αγροτης,αλλα υπερασπιζεσαι μια απο τις πιο βρωμικες συντεχνιες της χωρας.
αντε και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σου ευχομαι.
εσυ που εισαι σχετικος,ξερεις τι εγινε στη Ν.Ζηλανδια μετα το κοψιμο των επιδοτησεων ?
Μπα.... Β.Θράκη...
yep!Aν.Ρωμυλια δλδ?
Οι εμπορικες τραπεζες δε δημουργουν νεο χρημα, μονο οι κεντρικες το κανουν και αυτο υπο συνθηκες. Εκτος αν θεωρουμε ως νεο χρημα τη χορηγηση δανειων (που ειναι κατα καποιο τροπο) αλλα το υψος τους ειναι συγκεκριμενο, και εξαρταται απο το συνολο του ενεργητικου της καθε τραπεζας.
Συμφωνω οτι θα αλλξουν οι τραπεζες κυριως λογω ψηφιοποιησης. Γκισεδες δε θα υπαρχουν σε λιγα χρονια, και ολα θα γινονται ηλεκτρονικα και μεσω email
Για τη δημιουργια νεου χρηματος, δε μπορω να μαντεψω, παροτι το bitcoin ταρακουνησε τα νερα, υποψιαζομαι οτι οι ζαμπλουτοι του πλανητη, δε θα αφησουν ευκολα να ξεφυγει αυτο το προνομιο απο τα χερια τους (βλ κεντρικες τραπεζες, πισω απο τις οποιες βρισκονται)