Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Αυτή είναι η πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνονται τα αφεντικά, δηλαδή η άρχουσα τάξη.
Δεν υπάρχει άρχουσα τάξη όπως την εννοείς, λυπάμαι. Υπάρχουν παράσιτα (δημόσιοι υπάλληλοι και παραδημόσιοι), και εργαζόμενοι. Χωρίς εργαζόμενους, τα παράσιτα ψοφάνε. Και πρέπει να ψοφήσουν. Δημόσιος υπάλληλος σε "πανεπιστήμιο" δε θέλει λέει να αξιολογηθεί. Οκ, πάρε πούλο τότε και τράβα να δουλέψεις. Συνδικαλόγυφτας, κάνει φασαρία επειδή λέει του μειώνουν το χρόνο τεμπελιάς. Κανένα πρόβλημα, πάρε και εσύ πούλο και τραβα πλύνε σκάλες.

Αυτοί όλοι μιλάνε για μια Ελλάδα που βούλεται να πάει μπροστά, χωρίς να εξετάζει ούτε πώς, ούτε με ποιους, ούτε και γιατί.
Προφανως η Ελλάδα θα πάει μπροστά με τους άξιους. Με ποιους θα πάει μπροστά δηλαδή, με "καθηγητές" του πανεπιστημίου πελλοπονήσου; Με αγροτοσυνδικαλες; Οποιος μπορεί ακολουθεί, όποιος δε μπορεί θα εχει το ρόλο που του αξιζει.

Στην πραγματικότητα η κοσμοθεώρηση της άρχουσας τάξης δεν διακρίνει ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους, αλλά ανάμεσα σε άξιους και ανάξιους
Υπάρχει άλλου είδους κατηγοριοποίηση;

Υψώνει το δάχτυλο για να συνετίσει τους αντιρρησίες και τους απείθαρχους, τρώγοντας απ' τα έτοιμα, λαμβάνοντας δηλαδή ως δεδομένη την ισχύουσα τάξη πραγμάτων.
Αυτοί που αναφέρεις, είναι κοινωνικά παράσιτα, που τρώνε απο τα έτοιμα - απο τον κόπο δηλαδή όσων εργάζονται. Κακομαθημένοι δηλαδή. Να μείνουν στο περιθώριο

Μα η ισχύουσα τάξη πραγμάτων ευνοεί τους μισούς κι αδικεί τους άλλους μισούς: αυτή είναι η πραγματικότητα για την οποία μιλούσε τόσο ο Πλάτωνας όσο κι ο Μαρξ.
Ο Μαρξ και ο Πλάτωνας νομίζω αναφέρουν όχι πραγματικοτητες αλλά ιδεατές καταστάσεις. Οι οποίες δεν υπάρχουν, ουτε θα υπάρξουν ποτέ.

Αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα ευνοούνται τα παράσιτα (κάθε είδους τεμπέληδες) τα οποία ζουν σε βάρος όσων εργάζονται και παράγουν. Αυτό θα τελειώσει, ίσως να μην το ζήσω αλλά θα τελειώσει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν υπάρχει άρχουσα τάξη όπως την εννοείς, λυπάμαι. Υπάρχουν παράσιτα (δημόσιοι υπάλληλοι και παραδημόσιοι), και εργαζόμενοι. Χωρίς εργαζόμενους, τα παράσιτα ψοφάνε. Και πρέπει να ψοφήσουν. Δημόσιος υπάλληλος σε "πανεπιστήμιο" δε θέλει λέει να αξιολογηθεί. Οκ, πάρε πούλο τότε και τράβα να δουλέψεις. Συνδικαλόγυφτας, κάνει φασαρία επειδή λέει του μειώνουν το χρόνο τεμπελιάς. Κανένα πρόβλημα, πάρε και εσύ πούλο και τραβα πλύνε σκάλες.
Προφανως η Ελλάδα θα πάει μπροστά με τους άξιους. Με ποιους θα πάει μπροστά δηλαδή, με "καθηγητές" του πανεπιστημίου πελλοπονήσου; Με αγροτοσυνδικαλες; Οποιος μπορεί ακολουθεί, όποιος δε μπορεί θα εχει το ρόλο που του αξιζει.
Αυτοί που αναφέρεις, είναι κοινωνικά παράσιτα, που τρώνε απο τα έτοιμα - απο τον κόπο δηλαδή όσων εργάζονται. Κακομαθημένοι δηλαδή. Να μείνουν στο περιθώριο
Ο Μαρξ και ο Πλάτωνας νομίζω αναφέρουν όχι πραγματικοτητες αλλά ιδεατές καταστάσεις. Οι οποίες δεν υπάρχουν, ουτε θα υπάρξουν ποτέ.

Αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα ευνοούνται τα παράσιτα (κάθε είδους τεμπέληδες) τα οποία ζουν σε βάρος όσων εργάζονται και παράγουν. Αυτό θα τελειώσει, ίσως να μην το ζήσω αλλά θα τελειώσει.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36

Δεν ακολούθησες τη ροή του διαλόγου μου με τον σεβσλιέ και αυτό το λέω γιατί όσα έγραψες έχουν ήδη απαντηθεί.

Η πραγματικότητα της απόσπασης της υπεραξίας, το κέρδος, η αλλοτρίωση κι η ψευδής συνείδηση αποτελούν αδιαμφισβήτητες αλήθειες ακόμα κι από τους πολέμιους του μαρξισμού.

Αν εσύ θέλεις να έχεις διαφορική άποψη, μπορείς να την έχεις. Αλλά εδώ δεν συζητούσα με τον σεβαλιέ για το ποια άποψη θέλουμε να έχουμε, αλλά για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Αν συμβαίνει κάποιοι να θέλουν να αγνοούν σκοπίμως τα δεδομένα της πραγματικότητας, θα τα βρουν μπροστά τους:

όπως η αλόγιστη ανάπτυξη επιφέρει την εξάντληση των φυσικών πόρων, την κλιματική αλλαγή, τις μεταναστευτικές ροές και τη συντηρητικοποίηση των κοινωνιών απ' τη μια άκρη της γης ως την άλλη,

έτσι κι η αγνόηση των πραγματικών δεδομένων που δεν έχουν αμφισβητηθεί στα σοβαρά από κανέναν, θα επιφέρει τις ανάλογες επιπτώσεις.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
:heavymetalbig:
Με ποιους θα πάει μπροστά δηλαδή, με "καθηγητές" του πανεπιστημίου πελλοπονήσου; Με αγροτοσυνδικαλες;
Οι αγροτοσυνδικαλιστες είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Παρασιτούν το δημόσιο;
:think:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
:heavymetalbig:Οι αγροτοσυνδικαλιστες είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Παρασιτούν το δημόσιο;

Είναι κομματικοί υπάλληλοι, κρυφά ή φανερά. Η πλέον απεχθής μορφή παρασίτου.

Νομίζω δε χρειάζεται να εξηγήσω τη σχέση κόμματος και δημοσίου χρήματος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
:heavymetalbig:Οι αγροτοσυνδικαλιστες είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Παρασιτούν το δημόσιο;
αρχιπαρασιτα που εκβιαζουν διαχρονικα τις ελληνικες κυβερνησεις για να παιρνουν δωρακια και επιδοτησεις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.995
Πόντοι
6.256
αρχιπαρασιτα που εκβιαζουν διαχρονικα τις ελληνικες κυβερνησεις για να παιρνουν δωρακια και επιδοτησεις
Μια χαρά όμως θα τα ξαναταίσουν τα συνδικαλοκομματόσκυλα όταν πουλήσουν τη δεη τη λάρκο κλπ, θα τους χρυσώσουν πάλι

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μια χαρά όμως θα τα ξαναταίσουν τα συνδικαλοκομματόσκυλα όταν πουλήσουν τη δεη τη λάρκο κλπ, θα τους χρυσώσουν πάλι
ολα τα κομματα εκτος της δημιουργιας ξανα και της φιλελευθερης συμμαχιας ειναι κρατιστες του κερατα.
οσο ψηφιζουμε κρατιστες,αυτα θα συμβαινουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είναι κομματικοί υπάλληλοι, κρυφά ή φανερά. Η πλέον απεχθής μορφή παρασίτου.

Νομίζω δε χρειάζεται να εξηγήσω τη σχέση κόμματος και δημοσίου χρήματος
Λες κουταμαρες. Ξέρω προσωπικά τους περισσότερους από αυτούς. Είναι νοικοκύρηδες και δεν έχουν καμία ανάγκη από κομματικό μισθό. Οι καλλιέργειές τους τους δίνουν και με το παραπάνω πρόσοδο.
Αν θέλεις εξήγησε οτιδήποτε για οποιονδήποτε άλλον, γιατί για το συγκεκριμένο θέμα δε γνωρίζεις

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δωράκια δεν υπάρχουν. Οι επιδοτήσεις είναι ευρωπαϊκές, υφίστανται συνεχείς ελέγχους και όπου υπάρχει δυσαρμονία, πέφτουν πρόστιμα και ανακλήσεις.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Λες κουταμαρες. Ξέρω προσωπικά τους περισσότερους από αυτούς. Είναι νοικοκύρηδες και δεν έχουν καμία ανάγκη από κομματικό μισθό. Οι καλλιέργειές τους τους δίνουν και με το παραπάνω πρόσοδο.
Αν θέλεις εξήγησε οτιδήποτε για οποιονδήποτε άλλον, γιατί για το συγκεκριμένο θέμα δε γνωρίζεις
Ναι σίγουρα δεν είναι υπάλληλοι του πασοκ και του ΚΚΕ στον κάμπο. Δεν έχουν πουλήσει ψήφους σε κανένα κόμμα. Μάλλον λάθος έκανα τότε που τους βλέπω σε συγκεντρώσεις να μαζεύουν τα πρόβατα/ αγρότες και να κλείνουν τους δρόμους. Και ενίοτε να φωτογραφίζονται δίπλα σε κομματικους αρχηγούς.

Μάλλον εγω δεν έχω εικόνα όταν επι αγροτικής τράπεζας έπεφταν τηλέφωνα να πάρει "δάνειο" ο τάδε συνεταιρισμός του τάδε αγροτο-συνδικαλιστή

Κράτα την άποψή σου για το θέμα, έχω δική  μου

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
οι επιδοτησεις τους γεμιζουν τις χοντροκοιλαρες τους και οταν δεν παιρνουν οσα σκανδαλωδη θελουν,κοβουν την ελλαδα στα 2 για να εκβιασουν.
ο κοκκινουλης και ο μπουτας ειναι νοικοκυρηδες και δεν ειναι κομματοσκυλα?
οι αποζημιωσεις ειναι και αυτες ευρωπαικες?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οι επιδοτησεις τους γεμιζουν τις χοντροκοιλαρες τους και οταν δεν παιρνουν οσα σκανδαλωδη θελουν,κοβουν την ελλαδα στα 2 για να εκβιασουν.
ο κοκκινουλης και ο μπουτας ειναι νοικοκυρηδες και δεν ειναι κομματοσκυλα?
οι αποζημιωσεις ειναι και αυτες ευρωπαικες?
Ξέρεις εσύ πόσα στρέμματα έχουν και καλλιεργούν;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι σίγουρα δεν είναι υπάλληλοι του πασοκ και του ΚΚΕ στον κάμπο. Δεν έχουν πουλήσει ψήφους σε κανένα κόμμα. Μάλλον λάθος έκανα τότε που τους βλέπω σε συγκεντρώσεις να μαζεύουν τα πρόβατα/ αγρότες και να κλείνουν τους δρόμους. Και ενίοτε να φωτογραφίζονται δίπλα σε κομματικους αρχηγούς.

Μάλλον εγω δεν έχω εικόνα όταν επι αγροτικής τράπεζας έπεφταν τηλέφωνα να πάρει "δάνειο" ο τάδε συνεταιρισμός του τάδε αγροτο-συνδικαλιστή

Κράτα την άποψή σου για το θέμα, έχω δική  μου
Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ άξια λόγου εκπροσώπηση στους αγρότες.
Η ΝΔ και το ΚΚΕ είχαν.
Οι απόψεις ως γνωστόν είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.
Θα το ξαναπώ. Δεν έχετε ιδέα για το θέμα.Κλισεδακια επαναλαμβάνετε.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σε άλλα νέα της ημέρας να ενημερώσω ότι μέχρι το 2030 το τραπεζικό σύστημα όπως το γνωρίζετε θα πάψει να υπάρχει. Έχει ήδη επανασχεδιαστεί και μπεί στη διαδικασία της υλοποίησης.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ να ξεστραβωθω ρε τυπε; Ξέρεις τι είναι αυτά; Μπίζνες του Κοκκινουλη με την ισπανική εταιρεία που έφτιαχνε τα κέντρα τύπου Cosmos. Η Ένωση έκανε την επένδυση, η Ένωση φαλιρησε. Μόνο που είχε πάρει την κάτω βόλτα το εκκοκιστηριο, που μετά το πήρε ο Πριντζος της Ένωσης Βόλου, η μονάδα παραγωγης γιαουρτιού, το συσκευαστήριο ελιάς και μετά ήρθε το mall της Γαία.
Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου είστε.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγώ να ξεστραβωθω ρε τυπε; Ξέρεις τι είναι αυτά; Μπίζνες του Κοκκινουλη με την ισπανική εταιρεία που έφτιαχνε τα κέντρα τύπου Cosmos. Η Ένωση έκανε την επένδυση, η Ένωση φαλιρησε. Μόνο που είχε πάρει την κάτω βόλτα το εκκοκιστηριο, που μετά το πήρε ο Πριντζος της Ένωσης Βόλου, η μονάδα παραγωγης γιαουρτιού, το συσκευαστήριο ελιάς και μετά ήρθε το mall της Γαία.
Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου είστε.

Στον κάμπο όμως υπάρχει ένα μυστικό, για το οποίο κανείς δεν μιλάει, ούτε ο κ. Κοκκινούλης: «Ποιοι και πόσοι αγρότες πριν από μερικά χρόνια νοίκιασαν χωράφια στη Ρουμανία, τα καλλιέργησαν με βαμβάκι και εν συνεχεία τα μετέφεραν στην Ελλάδα και εισέπραξαν τις επιδοτήσεις;».

να τους κρεμασεις απο τα αρχιδια ολους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Σε άλλα νέα της ημέρας να ενημερώσω ότι μέχρι το 2030 το τραπεζικό σύστημα όπως το γνωρίζετε θα πάψει να υπάρχει. Έχει ήδη επανασχεδιαστεί και μπεί στη διαδικασία της υλοποίησης.

Τι θα αλλαξει δηλαδη; Εχεις καποιο λινκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom