Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτό που δεν είναι η Συρία , το Ιράκ και η Κύπρος,

Κατώτεροι αεροπορικά από την Τουρκία, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου. Εκεί νίκησε και το Ισραήλ τους Άραβες και εκεί νικάνε οι Αμερικάνοι σε όλο τον πλανήτη 50 χρόνια τώρα, στην αεροπορια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτό που δεν είναι η Συρία , το Ιράκ και η Κύπρος,

Κατώτεροι αεροπορικά από την Τουρκία, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου. Εκεί νίκησε και το Ισραήλ τους Άραβες και εκεί νικάνε οι Αμερικάνοι σε όλο τον πλανήτη 50 χρόνια τώρα, στην αεροπορια
Α θα κανουμε και ολοκληρωτικο πολεμο κιολας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η χρεοκοπημένη Ελλάδα θα πάει σε πόλεμο με την Τουρκία που αγοράζει όπλα από την Γερμανία?

Έχετε σκεφτεί ότι σε περίπτωση υποψίας πραγματικής πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία θα πρέπει να ανέβουμε σχεδόν όλη η κοινωνία στα σύνορα και να παρουσιαστούμε?  Εκεί να δείτε κορονοιός...θα πέφτουν οι φαντάροι από πνευμονίες στις καστανιές σα τα κουνούπια..

Και βέβαια όλα θα παγώσουν και η οικονομική εικόνα της Ελλάδας θα πάει 3 χρόνια πίσω μινιμουμ.
ενώ οι Τούρκοι θα σκανε από υγεία εκεί;;;; Μωρ τι μας λες;;; Είδες πόσο καλά τα κατάφερε πρόσφατα σε Ιράκ και Συρία ο τουρκικός στρατός. 50 νεκροί και εδώ τρομάζεις τον κόσμο μην σκοτωθεί κανένας στρατιώτης; Αν δεν χυθεί αίμα η ελευθερία δεν χαρίζεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενώ οι Τούρκοι θα σκανε από υγεία εκεί;;;; Μωρ τι μας λες;;; Είδες πόσο καλά τα κατάφερε πρόσφατα σε Ιράκ και Συρία ο τουρκικός στρατός. 50 νεκροί και εδώ τρομάζεις τον κόσμο μην σκοτωθεί κανένας στρατιώτης; Αν δεν χυθεί αίμα η ελευθερία δεν χαρίζεται.
Ποιον θελουμε να ελευθερωσουμε ειπαμε?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ακομα να ξυπνησει ο κουλης;;

τα μογγολια μπηκαν στον εβρο

Χτυπησαν σκαφος του λιμενικου

Τι αλλο πρεπει να γινει για να ξυπνησει;;
Έχεις γεεθα Φλώρο. Αν ήταν να αντιδράσουμε να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαμε κάνει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιον θελουμε να ελευθερωσουμε ειπαμε?
Κύπρο, Ίμβρο , Τένεδο. Σε ρεαλιστική βάση. Αν και εγώ ονειρεύομαι μετά από χρόνια να δω ελεύθερη την Αδριανούπολη της γιαγιάς μου και τις σαράντα εκκλησίες του παππού μου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Σε λίγο που θα τρυπίσει ο έρντο κάτω απ την κρήτη να δείτε υπνηλία που θα μας πιάσει, ούτε πλευρό δε θα αλλάζουμε.
Το δόγμα ´μη πόλεμος ´ έχει και τα οριά του.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι Τούρκοι είναι ορδές από πιο σκληραγωγημένους ανθρώπους μαθημένους σε άλλο τρόπο ζωής που δεν θα τους στοιχίσει όσο σε εσένα και εμένα κάτι τέτοιο.

Το να χυθεί αίμα θα πρέπει να είναι η ύστατη λύση και όχι η φαντασίωση σας. Δεν υπάρχει τίποτα πατριωτικό στο να πας γυρεύοντας για πόλεμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι Τούρκοι είναι ορδές από πιο σκληραγωγημένους ανθρώπους μαθημένους σε άλλο τρόπο ζωής που δεν θα τους στοιχίσει όσο σε εσένα και εμένα κάτι τέτοιο.

Το να χυθεί αίμα θα πρέπει να είναι η ύστατη λύση και όχι η φαντασίωση σας. Δεν υπάρχει τίποτα πατριωτικό στο να πας γυρεύοντας για πόλεμο.
διαφωνώ, υποστηρίζω Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη που πήγαιναν γυρεύοντας για πόλεμο και τους έλεγαν τρελους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
διαφωνώ, υποστηρίζω Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη που πήγαιναν γυρεύοντας για πόλεμο και τους έλεγαν τρελους
Και τελικα χασανε και μας ελευθερωσαν οι αγγλογαλλοι στο Ναυαρινο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτά είναι φαντασιώσεις αν πας γυρεύοντας για πόλεμο είναι το ίδιο με το να στέλνεις τα παιδιά σου να σκοτωθούν και τα σκοτώσουν.

Η μήπως νομίζεις ότι ο τούρκος που θα είναι απέναντι σου είναι ένοχος? όσο αθώος είσαι και εσύ είναι. Εντολές θα εκτελέσει όπως εσύ πιόνι και αυτός στα γεωπολιτικά παιχνίδια των μουνόπανων του κόσμου ετούτου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κύπρο, Ίμβρο , Τένεδο. Σε ρεαλιστική βάση. Αν και εγώ ονειρεύομαι μετά από χρόνια να δω ελεύθερη την Αδριανούπολη της γιαγιάς μου και τις σαράντα εκκλησίες του παππού μου
Ποιον θα ελευθερωσεις στην Ανδριανουπολη?
165.000 Τουρκοι ειναι εκει και ουτε ενας Ελληνας

Τα δεντρα και τις πετρες θα ελευθερωσεις?
Και οι 165.000 Τουρκοι τι θα γινουν, θα τους εξαφανισεις?

Οταν καποτε η Μικρασία ειχε δυο εκατομμυρια Ελληνες, ειχε καποιο νοημα το "παω να ελευθερωσω".
Τωρα πλεον δεν εχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενώ τώρα θα βοηθήσουν τον καλό Ερντογάν που τον αγαπούν πολυ
Α δηλαδη θα ξεκινησουμε πολεμο και αφου τον χασουμε θα ερθουν οι αγγλογαλλοι να τον κερδισουν για μας

Συνελθε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom